Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    127,274 web site e fb tugasan ditemui, harga dalam USD

    Malam om, bisa bicarakan projek via whatsapp om? Terimakasih

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Saya berminat mencari partner atau copywriter yang dapat menulis content. 1. Mencari tukang urut. 2. Advertise servis urut traditional untuk wanita lepas bersalin. 3. Servis ini di tempah melalui fb Dan di hantar ke rumah pelanggan.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    6 bida
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Diseño y animación de un emoji 3D, compatible con ARkit.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    1 bida
    $14 Avg Bida
    8 bida

    Mencari seseorang untuk membantu saya mengendalikan kedai-kedai e-dagang saya di Lazada dan Shopee. Skop kerja termasuk 1) Menyenaraikan produk ke kedai-kedai saya 2) Perkhidmatan Pelanggan 3) Pengendalian pesanan dari pelanggan Calon perlu memahami dan dapat berkomunikasi dalam Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris. Jikalau calon dapat berkomunikasi dalam bahasa Cina, ia akan menjadi kelebihan bagi...

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    29 bida

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    Kami dari Bemen Global Resources beralamat di Bandar Laguna Merbok, Sungai Petani, Kedah. Founder@HQ produk kesihatan lelaki. [Removed by admin] Ingin meningkatkan jualan dalam talian berkenaan produk kami. Perlukan seseorang yang boleh mengawal, mengurus fb ads, meningkatkan sales dan membuat ayat copywriting yang memukau.

    $348 (Avg Bid)
    $348 Avg Bida
    7 bida

    1. Saya akan beri contoh komen yang akan digunakan. 2. Anda copy dan paste di ruangan komen2 post yang juga saya berikan dan anda cadangkan (yang relevan) 3. Copy link post yang telah dikomen tadi dan masukkan ke dalam Ms Excel 4. Email kepada kami laporan tersebut 5. Kami bayar RM30 untuk setiap 100 komen yg siap terus ke akaun anda!

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    18 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL ONG BEE HONG HURUL HUDA ENTERPRISE KEDA...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida
    Trophy icon Video Animation white board Tamat left

    Sebuah video untuk paparkan di FB, tujuan ialah mencari orang datang ke courses kami yang disediakan. kami menyediakan course mengenai new online shopping concept. Masa video ni hanya 30 saat. dua soalan kena buat di video ini, 1. Masih membeli di online platform tanpa untung apa apapun lagi? [log masuk untuk melihat URL] tak tahu apa itu database internet? Lepas itu, memberi kaedahnya iaitu join...

    $41 (Avg Bid)
    Dijamin
    $41
    1 penyertaan

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $464 (Avg Bid)
    $464 Avg Bida
    15 bida

    I need some help with internet marketing. Promosikan FB page KedaiBukuSaduri supaya boleh dapat lebih 4000 likes dan berada di top 3 carian Google search

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    4 bida

    Saya mahukan yang boleh manage website dengan fb

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    10 bida

    saya perlukan admin untuk uruskan FB Page saya. Min post 6 kali [log masuk untuk melihat URL] posting perlu berkati dengan acitivy harian dan kesihatan (berkaitan dengan perokok).

    $34 / hr (Avg Bid)
    $34 / hr Avg Bida
    4 bida

    Saya bergerak dibidang jasa salon poles mobil khusus panggilan DKI jakarta Dgn menggunakan technology nano yg berfungsi melindungi keaslian cat mobil. Sehingga mobil tdk prlu sering msk bengkel poles mobil dan memudahkan anda dlm hal perawatan mobil.. Kami ada 2 kategori pilihan paket poles mobil [log masuk untuk melihat URL] poles full paket : Small : 800.000 Medium : 900.000 Large : 1.000.000 ...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Membuat Aplikasi E-Kelurahan, memberikan informasi mendetail tentang profil kelurahan sampai tingkat kecamatan

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    Terbuka kepada designer dari Malaysia. Saya perlukan dalam 10-20 design banner untuk produk yang akan diupload ke social site (FB, IG, Twitter, Dsb.) Design clean dan profesional. Kalau boleh nak tengok portfolio dulu sebelum hire. Thanks.

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    7 bida

    Assala Mo Alaikum Warah Matullah Hi Wabarakatuhu, Rashid Sahab Allah aap par or Tamaa muslimeen par apni rehmat qayam rakhe. Ab kaam ki baat krte hain... Main Indian main Rajasthan ke chhote se sheher Tonk se hu or Mujhe apne kaam ke liye facebook accounts chahiye jinse logo k pages like krke main pesa kama saku... agr aap mujhe facebook accounts provide kar sakein to mere or apke dono k liye ek b...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    sy butuh programer untuk mengerjakan website e-commerce fiturnya mirp2 lazada atau buka lapak lah..tp sy lebih condrong seperti bukalapak..cuman fiturnya dad barang baru dan bekas, sistem cod jadi transaksi akanditeruskan kepada penjual setelah pembeli menerima barang yg membedakan sy ingin menambahkan fitur iklan jasa

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    sy butuh programer untuk mengerjakan website e-commerce fiturnya mirp2 lazada atau buka lapak lah..tp sy lebih condrong seperti bukalapak..cuman fiturnya dad barang baru dan bekas, sistem cod jadi transaksi akanditeruskan kepada penjual setelah pembeli menerima barang yg membedakan sy ingin menambahkan fitur iklan jasa

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    1 bida
    CmyLive.com VJ Tamat left

    Company On Connection Sdn.Bhd. ingin mewujudkan sebuah program terbaru CmyLive, iaitu sebuah online TV dan memerlukan VJ yg berpesonaliti dan mempunyai rupa paras yg menarik, petah berkata-kata serta mempunyai bakat tersendiri seperti menyanyi dll. Sebelum ini syarikat On Connection telah mewujudkan sebuah online TV MfaceLive/[log masuk untuk melihat URL] , tetapi hanya dalam versi bahasa Cina ...

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Hi semua, Memerlukan penulis untuk ebook berkenaan dengan pengurusan kewangan untuk penjawat awam di Malaysia. Ini bermakna, semua maklumat perlulah berasaskan kepada keperluan penjawat awam di Malaysia. Penulis boleh memberikan outline berkenaan topik/tajuk yang boleh/akan digunakan di dalam ebook. eBook perlu memberikan keutamaan kepada pengurusan kewangan yang berkaitan dengan teknik/t...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    Web ini untuk penjualan buku online dalam tahap pengerjaan untuk menajdi lebih baik lagi.. dan untuk membuat para pengunjung nyaman.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida

    Web ini untuk penjualan buku online dalam tahap pengerjaan untuk menajdi lebih baik lagi.. dan untuk membuat para pengunjung nyaman.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya ingin bekerja dengan mengunakan komputer dari pada saya online cuma fb an ana mending saya cari kerja dengan adanya komputer yang terhubung ke internet setiap hari . saya ingin bisa bekerja dengan menjualkan barang melalui website resmi. terimakasih

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    kas koi mil jaye thak chuka hu mai....... dekh dekh k dur dur se pakk chuka hu mai kas koi mil jaye.. gori ya kaali.. jo dene me kare ne deri

    PHP
    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    kas koi mil jaye thak chuka hu mai....... dekh dekh k dur dur se pakk chuka hu mai kas koi mil jaye.. gori ya kaali.. jo dene me kare ne deri

    PHP
    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the inf...

    $843 (Avg Bid)
    $843 Avg Bida
    4 bida

    fgfhf fhfgh fghfgh fhfghf fghfghf fhfgh hfhg fhfghg fghfgh dfgfd dfdg dgg fb gdfd dgdh ddfh hfdh dgg dgdfg dgfdg dgdfg dgdfg dgdfg gd d

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida
    awak ada FB??? Tamat left

    bf id fb awak..email ke..sy nak [log masuk untuk melihat URL] tnya pasal freelancer nie..baru nak start...harap dapat membantu

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida
    e smart gadget Tamat left

    e Smart Gadget adalah sebuah blog yang memberikan berbagai macam informasi dan referensi mengenai perkembangan teknologi mobile, yaitu smartphone, komputer/ laptop, ipad, sistem operasi beserta aplikasinya.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    I need a website banner and Facebook cover for an academic non-profit event

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    20 bida

    Possuo um Ebook mas preciso de alguém que tenha conhecimento e habilidade para formatação e melhoria de designe deste ebook. São 70 páginas em A4. arquivo anexxo está apenas com 48, mas vamos complementar.

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida
    Social Media - Part Time -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    We are a small media company - digital imaging, web build, video, packaging and branding. We have clients that want social media exposure and we are simply out of hands. We will provide imaging and graphics for you, we need someone to post on their behalf. Once weekly to FB, 2 times for Insta...we will give you videos for their YouTube stations. You provide a snappy story with each upload. That�...

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    24 bida

    We are a small media company - digital imaging, web build, video, packaging and branding. We have clients that want social media exposure and we are simply out of hands. We will provide imaging and graphics for you, we need someone to post on their behalf. Once weekly to FB, 2 times for Insta...we will give you videos for their YouTube stations. You provide a snappy story with each upload. That�...

    $118 (Avg Bid)
    Ditampilkan
    $118 Avg Bida
    41 bida

    Note: This will be easy, since you can simply ‘copy’ a completed products posting and just edit values for the next ‘unique item’. E-Commerce Shop Data Entry - Product Listing Please find job description below: I am looking to hire someone on a long term basis. Person needs to be computer savy. Difficulty Level: Easy Duration: Long Term ** BRIEFING ** ...

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    42 bida

    *****SOMENTE PARA FREELANCERS (NÃO EMPRESAS) B-R-A-S-I-L-E-I-R-O-S!!**** Tenho um TRABALHO ACADÊMICO de 104 páginas, com 28.889 palavras. Preciso de revisões: - ortográfica e gramatical e principalmente - normatização de todo o trabalho conforme a ABNT ( CAPAS, AJUSTAR BIBLIOGRAFIA, E TEXTO E SUA FORMATAÇÃO). Preciso desse trabalho ...

    $220 (Avg Bid)
    $220 Avg Bida
    13 bida

    Hi Sara E., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi Sara E., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    1 bida

    I recently started a e-commerce one product store for pets, i've setup an Ad campaign yesterday (28.02) and i need assistance on determining successful adsets and also how to scale in the future.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    14 bida

    Bonjour trickywebtech, I am a perfex user and marketing consultant in canada. We deploy perfex crm for our client, I am looking for additionnal ressources to do modification and custom modules. we can discuss about this. You can reach me fb @zombiegraphique or whatapp 4506319434 thanks Andre Chalifour

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Merhaba Türkiye'de bir online web sitesindeki ürün içerikleri 40 000 adet kopyalayıp kendi siteme aktarmak için birini arıyorum

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    4 bida
    E Signature 6 hari left

    i need an e signature developing to add to my web forms, the signature needs to quick and look like the real signature so has to resemble the customers signature. i look forward to working with you.

    $527 (Avg Bid)
    $527 Avg Bida
    20 bida

    Hi Ranjith Rohana E., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    1 bida
    Social Media campaign 6 hari left
    DISAHKAN

    I am promoting a book and film on all the key social media platforms. I need to update FB etc regularly, post to my websites and build up my following.

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    44 bida

    We are looking for someone able to update some banners on our OsComerce website. We need to divide one banner into two parts. Upon clicking one part of the banner, a PDF must be opened (new window - visible to all). Upon clicking on the othe side users must be invited to register or log in to open the second PDF (new window, visible only to registered users). I have an Admin access to the back en...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    16 bida

    con la presente siamo a richiedere una pre-analisi gratuita seo social ( fb istagram) di un sito partner qualora i riscontri da noi effettuai combacino possiamo aprire trattativa per gestione seo dello stesso.

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    12 bida