Website for the startup of a new furniture productpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    364,513 website for the startup of a new furniture product tugasan ditemui, harga dalam USD

    I want a web page to present products, all the information on this website visit the site and send me a message thank you [log masuk untuk melihat URL]

    $2195 (Avg Bid)
    $2195 Avg Bida
    25 bida

    Fabricación de incubadoras neonatal

    $618 (Avg Bid)
    $618 Avg Bida
    3 bida

    Gambar kerja lengkap dari lay-out bangunan sampai detail2 furniture. Bersedia menerima revisi apabil ada gambar yang kurang lengkap. Dan terbiasa dengan deadline.

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    5 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    Rapid project pengerang. Samalaja bintulu. Samur sipitang sabah

    $1213 - $2425
    $1213 - $2425
    0 bida

    Saya ada sample. Nak cipta replika yang sama.

    $448 (Avg Bid)
    $448 Avg Bida
    1 bida
    Design product Tamat left

    Design packaging product, mampu melakukan design kreatif untuk product beauty

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    4 bida

    Saat ini, kami memiliki produk berupa aplikasi website ( online store ) dengan konsep baru : SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai de...

    $58333 (Avg Bid)
    $58333 Avg Bida
    1 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around t...

    $661 (Avg Bid)
    $661 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    mengerjakan modeling 3D interior maks luas tanah 500m2 mengerjakan modeling 3D furniture

    $1572 (Avg Bid)
    $1572 Avg Bida
    7 bida

    Perusahaan kami adalah perusahaan IT startup yang saat ini membutuhkan dukungan tenaga marketing, khususnya telemarketing. Yang menjadi tugas utama dari freelancer bukanlah untuk menjual namun untuk menyampaikan informasi produk kepada potensial prospek serta melakukan follow up untuk sesi presentasi produk, selebihnya pekerjaan akan dilakukan oleh staff internal kami. Tambahan bonus untuk setiap ...

    $7 - $70
    $7 - $70
    0 bida
    new project Tamat left

    saya sangat menghargai jika anda semua mau bekerja dengan saya dengan baik terima kasih

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida
    thre new logos Tamat left

    i need 3 new logos for [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    1 bida

    hihihihi1111111111111111111111

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    Dicari re-seller product cemilan makaroni pedas MANGADE. Silahkan hubungi phone : 08113349466 atau PIN BB : 2BA9916E

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    make a website ffor my business

    $514 (Avg Bid)
    $514 Avg Bida
    10 bida

    make a website ffor my business tufytkdftfjghjkhhjvzxlghdluhdfgculkhfsjahushdfuhsDfkhsakjdhfhsdflahfdlgkgfakgsdflkgsdkfgasdlkfggdfgjsDAFKGJagjksfkgafx

    $351 (Avg Bid)
    $351 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Saya adalah seorang pelajar yang memulai berbisnis. Dan bisnis yang saya pilih adalah stand-booth(for event, exhibition, acara resmi, dll), dan juga menyediakan jasa furniture(kithcen set, lemari, tempat tidur, meja, dll),, sejauh ini kegiatan pemasaran yang saya lakukan baru sebatas menyebarkan brosur, dan kartu nama, selebihnya dari mulut ke mulut para pelanggan yang puas dengan servis saya. Dan...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Saya adalah seorang pelajar yang memulai berbisnis. Dan bisnis yang saya pilih adalah stand-booth(for event, exhibition, acara resmi, dll), dan juga menyediakan jasa furniture(kithcen set, lemari, tempat tidur, meja, dll),, sejauh ini kegiatan pemasaran yang saya lakukan baru sebatas menyebarkan brosur, dan kartu nama, selebihnya dari mulut ke mulut para pelanggan yang puas dengan servis saya. Dan...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Saya adalah seorang pelajar yang memulai berbisnis. Dan bisnis yang saya pilih adalah stand-booth(for event, exhibition, acara resmi, dll), dan juga menyediakan jasa furniture(kithcen set, lemari, tempat tidur, meja, dll),, sejauh ini kegiatan pemasaran yang saya lakukan baru sebatas menyebarkan brosur, dan kartu nama, selebihnya dari mulut ke mulut para pelanggan yang puas dengan servis saya. Dan...

    $233 (Avg Bid)
    $233 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    saya di bidang interior contraktor n furniture,untuk yg banyak client bisa ditawarkan ke saya untuk kami kerjakan projectnya. terima kasih henrysuryawan 081383302118

    min $3550
    min $3550
    0 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Need a person who can solve me this problem :woocommerce product displays text twice.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    41 bida

    We will renew our website because it is out of date. Specifically, it is the following contents. ① Add new business of VR/AR ② Delete old business and content, and make it simple content. ③ We want to express technological innovation image by adopting the technique of the recent fashion. ■ Display Content 1. TOP Page *** Display Design Art on top part of the first page. I want to display a desig...

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    16 bida

    Now you can get paid for Finding Freelancers for our new Freelancers Platform! Please apply for more info!

    $333 (Avg Bid)
    $333 Avg Bida
    3 bida

    We want to maximize Our guest house has 10 rooms and we rent the rooms ,but for the last year no on has bothered to do marketing of it in anyway shape or form and I am looking to change that for the better using online marketing ( ex : Other platforms similar to [log masuk untuk melihat URL], social media , etc ) For that reason I am looking for someone to help us maximize the occupancy. The re...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    7 bida

    Hello, we looking for long time cooperation to build plugin for xbmc KODI system. Please bid if you have any reference for already builded plugin for KODI I will offer you more details in chat With bid you also accept to sign contract before work ---> IP agreement & NDA... We are looking for long time cooperation !........ ( plugin need will be still updated , improved etc) Plugin you...

    $486 (Avg Bid)
    $486 Avg Bida
    11 bida

    Company name is Nomads Loom and we well sell Fine and Antique Rugs. We are building and e-commerce website. I am shooting the photography, I need someone to help me edit all the photos in lightroom and photoshop. Theres already a couple thousand shots and thats only a fraction of the inventory. I know the look I want from the shots I just need someone to help me get them done. Each rug shot has...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    16 bida

    I have just set up a LinkedIn company page. I have 2,000 contacts and I wish to push out one post per day for a week then ongoing, but need some help on the content and how to go about it. Our business delivers un-addressed letters to letterboxes so I'm wanting to target event planners and real estate developers promoting new apartment buildings. Also need advice on the best way to do this.

    $62 (Avg Bid)
    $62 Avg Bida
    11 bida
    facebook product selling guru 6 hari left
    DISAHKAN

    need an expert at selling on facebook, have a campaign set up and ready to go. need expert to drive traffic to our landing page

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    12 bida

    I need someone with solid cakephp experience who can help me configure a cakephp site from live domain to test domain. Should be able to help through teamviewer. Please share cakephp work or you won't be selected. Files and database already transferred, just need to change domain name things and I am not sure from where I should do that.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon Build me a Logo for new company 9 hari left

    I was a logo design for new business, the new business is dedicated to website builder. I want the logo represent the name of my new business. Some simple logo that customer can associate to my business name [log masuk untuk melihat URL]

    $35 (Avg Bid)
    $35
    7 penyertaan
    New honepage 6 hari left
    DISAHKAN

    I need some changes to an existing website on my homepage. [log masuk untuk melihat URL] - i havd two ways: rent or buy. I need the homepage to be like a split screen - half half - something crrative. Pleasw quote for the mock up only.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    91 bida

    We need a photographer who can shoot product photos, edit and optimize them for listing on an ecom website. 3 to 5 photos per product in different angles. It is a bulk photoshoot opportunity. Must have your own equipment. Photos need to be taken at vendor stores in and around Dubai. Long term work. Product categories include apparels, shoes, accessories. Large number of products. Photoshoot to t...

    $301 (Avg Bid)
    Tempatan
    $301 Avg Bida
    2 bida

    We are a startup. We have detailed wireframes built in (Adobe XD) as a road map but need a designer with "GREAT" graphic design skills, to take our brand identity and bring it to life through our website. Initial phase of development is informational as we are "pre-launch"; however, the design must be able able to support follow on phases that will be data intensive (Profiles...

    $2071 (Avg Bid)
    $2071 Avg Bida
    74 bida

    Need to write attractive product description and bullet points for products selling online.

    $78 (Avg Bid)
    $78 Avg Bida
    29 bida

    What I am looking for is for someone to create me a advertorial landing page with 500-800 words of content about a affiliate product which is a flashlight. This is the offer page: [log masuk untuk melihat URL] The advertorial landing page needs to be persuasive and utilise the video, images and reviews which have been provided on the offer page. ****Send me a message if you are interested.*****...

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    23 bida

    I need a web platform for a startup. What's the best way to engage? John

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    you need create a page from the administrator side and view in frontend, it's the cookies policy, so with simple text in multilanguage that already have, with relative classic banner that open when visit the site, to link on the same page. There are already pages created and the code is well written, it is laravel 5.5. After this there are other implementations to be done.

    $6913 (Avg Bid)
    $6913 Avg Bida
    89 bida

    Upload original website template and update the contents to the hosting. The website template is already purchased.

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    46 bida

    Our current (Hotel) website has lasted a number of years and digital developments have definitely become more dynamic. Thus a new responsive site (based on WordPress) has to be created. Approximately 20-25 subpages. Design skills could be of advantage. URL of current site on request as PM.

    $246 (Avg Bid)
    $246 Avg Bida
    217 bida