Website landing page tipspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    343,931 website landing page tips tugasan ditemui, harga dalam USD

    buat website / landing page serta seo untuk jangka panjang

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    42 bida

    -completely customize and manage an entire marketing strategy that works -set up Facebook Pixel correctly and track all visitors -find the right audience for the business -create and test different ads for FB/IG (graphic design and copy-writing) -optimize website conversion with A/B split testing -create consistency between FB/IG Ads and landing pages -build a sales funnel for a webinar/call/physical product -rapidly scale-out and maximize your revenue

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    15 bida

    Artikel tentang Tips Pencarian Kerja meliputi CV dan wawancara. Kemudian tips peningkatan skill, serta artikel tentang hak hak pekerja yg berkeluarga (seperti cuti hamil/melahirkan, menyediakan cuti ayah dll), dan lain lain

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    3 bida

    Penulis artikel/blog unik dan...tempat-tempat menarik untuk dikunjungi di Malaysia beserta dengan gambar pelancongan yang menarik di dalam artikel. Tajuk :- 1. Tempat-tempat menarik 2. Hotel / penginapan yang unik/ terbaik/ menarik/ rare 3. Tips/ trik/ penjimatan/ do&don't ketika melancong 4. Aktiviti menarik semasa melancong 5. Review hotel/ tempat/ servis / diskaun atau berkaitan dengan pelancongan. 6. Apa-apa artikel berkaitan pelancongan yang menarik dan viral. Sila nyatakan tajuk yang ingin anda tulis berserta sedikit ulasan isi kandungan. Jika menarik kami akan menghubungi anda. Artikel adalah bukan copy atau spin dari website/ media sosial lain. Mesti original. Jika menggunakan gambar orang lain sila berikan kredit kepada owner. 200 hingga 500 patah perkat...

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    15 bida

    landing page skincare buat promo fb , ig , youtube

    $2051 (Avg Bid)
    $2051 Avg Bida
    1 bida

    ...artikel-artikel dihantar SELALU BEST! Kriteria penulisan: 1. Menulis dengan gaya bahasa santai. 2. Menulis berkaitan isu semasa, viral, tips kerja, tips interview, gaya hidup dan sebagainya yang best untuk share. 3. Tidak menyentuh isu seks, agama, politik serta info yang palsu atau tidak sah. 4. Tiada had patah perkataan, tapi korang kena pastikan yang artikel yang dihasilkan dapat menarik perhatian ramai. 5. Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! 6. Cek ejaan betul-betul. 7. Dalam fail words. 8. Dalam Bahasa Melayu. 9. Tajuk fail: Tajuk Artikel_Nama Penuh Korang Kenapa tak boleh tulis dalam Bahasa Inggeris? Sebab adalah website di dalam Bahasa Melayu. Jenis fail untuk upload? (Microsoft Words + Gambar) Berapa patah perkataan? Tiada had. Kategori ...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    20 bida

    I want a web page to present products, all the information on this website visit the site and send me a message thank you

    $2229 (Avg Bid)
    $2229 Avg Bida
    22 bida

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    1. Mengubah tampilan design login page (tab, field) 2. Membuat fungsi login sosmed LinkedIn 3. Membuat fungsi login sosmed Google Account

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    6 bida

    Kami perlu seseorang yang boleh buat yang berikut: 1) Grafik untuk banner ads 2) Design landing page beserta grafik. Sila lihat contoh yang dah attach. Design mesti ikut tema dari website (purple) Gambar logo, produk, dll sudah ada, dan akan disediakan.

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    5 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Kami ingin membuat sebuah page untuk register user account baru bagi web apps kami, yang berisikan : 1. Penjelasan singkat tentang webapp kami 2. Form pendaftaran yang terhubung pada database di server kami dengan basis postgresql Page baru ini nantinya diharapakan designnya dapat menyesuaikan terhadap design website kami sebelumnya dan benchmark design kami yaitu ( dan ) Sketch awal page sudah kami buat, diharapkan penerima project dapat melakukan graphic design, pembentukan database, dan penggabungan page dengan website kami sebelumnya (yang mana perlu dilakukan dalam framework yang sama)

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    6 bida

    saya ingin membuat logo disign

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    7 bida

    saya perlukan admin untuk uruskan FB Page saya. Min post 6 kali posting perlu berkati dengan acitivy harian dan kesihatan (berkaitan dengan perokok).

    $34 / hr (Avg Bid)
    $34 / hr Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan website baru Membuat dan mendesainnya Blog Blog yang bagus harus diisi dengan konten-konten yang menarik seperti tips, motivasi, belajar pengalaman, dan lain-lain.

    $189 (Avg Bid)
    $189 Avg Bida
    1 bida

    saat ini saya membutuhkan jasa penulis lepas dengan cepat. untuk menulis konten di blog saya dengan tema tulisan 1. tentang wisata pantai (50 artikel) 2. tips dan trik liburan (50 artikel) satu terdiri dari 750 kata atau lebih (tidak boleh kurang) satu artikel akan saya bandrol dengan harga Rp. 5.000 artikel harus unik bukan plagiat. kalimat dalam artikel enak di baca. artikel harus call to action kepada pembaca serta artikel harus serta wajib seo friendly. judul artikel yang bikin penasaran untuk membaca.

    $0 - $1
    $0 - $1
    0 bida

    reset page in opera mini fixing. reset page in opera mini fixing. reset page in opera mini fixing.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya jualan tas bermerk secara online dan ingin membuat artikel2 ttg hal2 yg bisa mempromosikan website saya. Bisa tentang tas2 ber merk tersebut, bisa juga tentang tip2 utk perawatan tas, membedakan tas asli dan palsu mupun ttg tips-tips baik yg berlaku secara umum sperti belanja hemat, diet alami, hidup sehat, dsb. Harus menggunakan bahasa Inggris.

    $419 (Avg Bid)
    $419 Avg Bida
    2 bida

    Assala Mo Alaikum Warah Matullah Hi Wabarakatuhu, Rashid Sahab Allah aap par or Tamaa muslimeen par apni rehmat qayam rakhe. Ab kaam ki baat krte hain... Main Indian main Rajasthan ke chhote se sheher Tonk se hu or Mujhe apne kaam ke liye facebook accounts chahiye jinse logo k pages like krke main pesa kama saku... agr aap mujhe facebook accounts provide kar sakein to mere or apke dono k liye ek behtar zariya hoga... or agr accounts provide nahi kara sakein to10K fb likes kitne main available kara denge yeh batane ki zehmat karein. Jazaak Allah Khair Mohsin Rasheed Khan +91 998 222 222 5

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Di cari jasa seo one page untuk banyak keyword yang datang dari mesin pencari ke website saya

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    5 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like 2. url will be stored at the username's account & can be edited 3. Gold membership can create up to 10 url Platinum--20 url Titanium--30 url 4. Admin can manage all usernames membership, terminate or extend. if the membership is terminated automatically the url will be deleted/offline.

    $479 (Avg Bid)
    $479 Avg Bida
    1 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) the poster must be beautiful with Islamic style art around border - clean artistic fresh modern look fonts to be all formatted and align to perfection the same content must be put on 4 page doc (1 page intro hadith and notes which i will provide ) the 10 ayahs on each page ( 3 pages ) this will also need to be beautiful file format to be specified shortly ( pdf /...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) the poster must be beautiful with Islamic style art around border - clean artistic fresh modern look fonts to be all formatted and align to perfection the same content must be put on 4 page doc (1 page intro hadith and notes which i will provide ) the 10 ayahs on each page ( 3 pages ) this will also need to be beautiful file format to be specified shortly ( pdf /...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) the poster must be beautiful with Islamic style art around border - clean artistic fresh modern look fonts to be all formatted and align to perfection the same content must be put on 4 page doc (1 page intro hadith and notes which i will provide ) the 10 ayahs on each page ( 3 pages ) this will also need to be beautiful file format to be specified shortly ( pdf /...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Hubungi Kami Untuk Detail Pengerjaan

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    2 bida

    Saya mahu halaman perniagaan Facebook yang dibuat untuk saya, dengan mudah menggunakan arahan. Ini adalah untuk pautan ke 2 laman web dan 1 kedai di Australia. Saya ingin melihat kerja sama anda sebelum ini sebelum saya melakukan kepada siapa pun silakan. Halaman tersebut mestilah dengan standard yang sangat tinggi dan dioptimumkan untuk menggerakkan orang ke laman web saya untuk jualan. Anda dialu-alukan untuk membuat saran pemasaran kepada saya dan melaksanakannya di halaman saya, jika itu akan meningkatkan kehadiran saya. Saya mahu halaman Facebook untuk menjadi relevan dengan Australia dan Malaysia. Matur nuwun .

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    1 bida

    Hardware atau perangkat keras adalah bagian komputer yang bisa kita lihat wujud fisiknya. Hardware komputer tersusun dari komponen komponen elektronika dan mekanis yang dirakit membentuk modul-modul yang diberi nama sesuai dengan fungsinya. - Instalasi PC - Pengenalan Komponen - Tips & Trik - dll

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Pada artikel yang akan saya buat , dimana artikel tersebut merupakan sebuah motivasi untuk setiap orang yang membaca nya . dimana apabila orang tersebut membacanya , terutama ia sedang ingin melupakan seseorang , artikel ini dapat membantunya bagaimana caranya . pada artikel ini juga akan ditambahkan tips-tips dari saya yang akan mmbuat artikel ini lebih meyakinkan . untuk lebih jelasnya , anda dapat menanyakannya kepada saya tentang artikel saya ini di : email : @ : 082253699569

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    7 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    1 bida

    I have an existing corporate website, built with a legacy website builder. It consist of 4 pages with limited content on each. I am looking for a new website that looks nicer and more modern, with a single landing page and one or two pages elaborating on specific components and services.

    $164 (Avg Bid)
    $164 Avg Bida
    40 bida
    Landing Page 6 hari left

    Preciso criar uma Landing Page para o meu curso que já está pronto e disponível no hotmart. Trabalho com extensão de cabelo humano e quero anunciar o curso de capacitação profissional para colocação do método voltado para cabeleireiros.

    $69 (Avg Bid)
    $69 Avg Bida
    15 bida
    website design 6 hari left

    Redesing 1. index 2. services 3.landing page qoute

    $28 / hr (Avg Bid)
    $28 / hr Avg Bida
    35 bida

    I will Need to redesing templates 3.landing a qoute

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    34 bida

    I need a freelancer to complete the process of webscraping from a search page. Basically, your service should select the first automobile make first, the first model option, and the first following year after, and so on repeat the processe.... Data results should be saved on a DB, or who provide me an api service ready to use as a result from the job , it will be considered as a plus for hiring. Pls send me your contact info, so i can show you the url.

    $220 (Avg Bid)
    $220 Avg Bida
    36 bida

    We are a startup company in the name of ‘egreengator’ . We want to develop a landing page for the same.

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    19 bida
    $60 Avg Bida
    9 bida

    I need to get data from a directory such as yellow pages. There are about 10’000 adresses and data to get. Result must be send in an Excel file or mysql database. It is likely that the directory will block after an important number of request. You should probably use different IP and not make too many requests in a short time. For discretion, I will give you detailed of the directory, list of requests and list of data in private.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    32 bida

    ...design 1. You can submit multiple separate logo design concepts, but each one must be unique and distinctive 2. Do not take the same logo and put it on a wall, on a building facade, or clothing as separate submissions, please only submit ONE submission per LOGO concept. 3. Please do not submit generic logos, please use this reference to confirm you design is not GENERIC 3. Please do not submit logos that are a bunch of recycled designs that you find all over the web. 4. Please do not submit "Placeholder" designs, they will be rejected as an indication the instructions were not read. 5. Open to all colors, the only real key design element is the word Raw Tropic, a beach and ocean themed clothing and jewelry company. 6. The contest will be for 27 days

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    34 penyertaan

    ...app, which can help you record videos more effectively that can record videos while having lines appear on your phone screen. As long as you don't let people see you look at the teleprompter visibly. *CAMPAIGN DELIVERABLES* ● Upload original videos here or to Google Drive and share link to me with permission. Video Size① 9:16 full vertical ● Speak specified Arabic as requested from the script *Tips for shooting* 1. Shoot video in the daytime. 2. Record the video in a quiet place and do not display the big logos of other brands. 3. Please do not use beauty cameras to record videos 4. Bring energy to the video!!! Speak as loud and clear as possible。 5. Wear different clothes for each script if possible。 't hold your phone with one hand to shoot, find an eye-level height...

    $125 - $150
    Ditampilkan Segera
    $125 - $150
    0 bida

    I am in need of someone to show me how to get leads for a collection agency business. Looking for someone who has info and skills to produce ads and marketing processes to advertise and generate debt collection agency leads. Probably via social media, website, landing pages etc?

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    37 bida

    content management required for social pages

    $1 - $5 / hr
    Dimeterai
    $1 - $5 / hr
    17 bida
    UI/UX Design 6 hari left
    DISAHKAN

    The project is to redesign an existing landing page. Design should be based on thorough research of the industry and potential clients Basically, the purpose is to redesign and describe the value/unique proposition in a more efficient way. It should also allow the lead magnet to attract users interested in the product. One more thing is that for web development we use standard sections in the website. You will have to work around those sections/blocks for redesign and no new section should be designed. This work will require understanding and research more rather than the design element (which has to be copied)

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    34 bida

    I need Instagram and TikTok Business page Growth

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    27 bida

    We have...will now be available for the general public to purchase and go through the professional level education and research on Cancer and Herbal strategies. Here is a promo video we created for it: The course was selling to Healthcare practitioners for $997 USD, but we are looking at providing some discounts to the general public. Here is a general unused landing page, to get a free course sample and see the quality of the product: We recently moved to Kajabi, as of last week, and will begin selling the program in the next couple of weeks, and have a great interest in finding skilled affiliate marketers we can sell through. If you have any questions regarding this opportunity please let us know.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    13 bida
    On page SEO 6 hari left
    DISAHKAN

    I have a new website and I want to be optimized for search engines. I would like technical SEO and keyword research. I want to be done in few days. Thanks

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    104 bida

    We need SEO Expertise for strategy, planning and execution for a new landing page. This is a strictly ONLY organic white hat methods to be considered project. NO Backlink buying, bulk buy Google citations, fake linking, etc NO shortcuts. We're looking for an expert agency in multi language and multi geography operations, good understanding locale adaptive pages, subdirectoryTLD , hreflang for tags, sitemaps is crucial. So please share examples of this work when you bid. We are launching online language portal for global audiences with emphasis on key markets. This is Progressive Web App portal, with 1-2 page landing with focus on <10 Keywords (Non Brand + Long Tail) Strategy. You would need to do market analysis to help identify potential organi...

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    52 bida