Website offer request silicon valley project job professionalpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    133,304 website offer request silicon valley project job professional tugasan ditemui, harga dalam USD
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    Dicari PROFESSIONAL di bidang Photoshop Prewedding Photos Job Description: - Memperindah foto (background, proporsional tubuh model, lighting, contrast, kemungkinan menghilangkan objek2 yg tidak perlu dll) secara NATURAL tanpa memberi kesan FAKE - Expectation untuk proyek ini sangat TINGGI dikarenakan ini adalah foto prewedding, jadi kami sangat berharap mendapat hasil photoshop yang profess...

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    5 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya akan mengerjakan pekerjaan dengan bai dan teliti dalam proyek ini untuk menjadikan pekerjaan menjadi utama dalam pekerjaan dan menyampingkan undangan untuk kehidupan kita bersama

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    saya akan mengerjakan pekerjaan dengan bai dan teliti dalam proyek ini untuk menjadikan pekerjaan menjadi utama dalam pekerjaan dan menyampingkan undangan untuk kehidupan kita bersama

    $142 (Avg Bid)
    $142 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hello, I am looking for a pokemon fanfiction ghostwriter who has watched the pokemon anime from gen 1-7 to write my clean planned pokemon amourshipping fanfiction. Also, I will be paying atleast 10 dollars for this entire 90k word fanfiction, no exceptions.

    $10 - $11
    $10 - $11
    0 bida

    I need you to build it A logo for My site (title must be shown in logo), my site link is [log masuk untuk melihat URL]

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    2 bida

    I need writer whom can indulge creativity in their writing. This is a longterm job with rate $5 for 1000words. I will update the selected bidder.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    11 bida

    We are looking for someone to fulfil a data entry task for us to update 750 listings inside of magenta. These will be updating the product SKU and product category. Nothing too complex. If you are fast and efficient we would love to work with you. Thanks!

    $391 (Avg Bid)
    $391 Avg Bida
    23 bida
    Professional creative writers 6 hari left
    DISAHKAN

    I need writer whom can indulge creativity in their writing. This is a longterm job with rate $5 for 1000words. I will update the selected bidder.

    $12 / hr (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $12 / hr Avg Bida
    2 bida

    Hello, I am looking for a pokemon fanfiction ghostwriter who has watched the pokemon anime from gen 1-7 to write my clean planned pokemon amourshipping fanfiction. You also need to have watched both Pacific Rim movies. Also, I will be paying atleast 10 dollars for this entire 90k word fanfiction, no exceptions. The Pacific Rim Kaiju that will be included in this fanfic: Knifehead, Otachi, Slatte...

    $296 (Avg Bid)
    $296 Avg Bida
    7 bida

    This project is an informational speech about how to actively listen and how to use active listening in the workplace. It must be 6-8 pages. With three main topics.

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    7 bida

    Experienced Fashion professionals are needed, who can give us insight into how you do your work.

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    1 bida

    The following is the content needed: -Edit website (Real estate, strategic partnerships in the timeshare industry) -Rewrite or edit correspondence letters. -Rewrite capital raise letters -Possible private placement -Simple logo -Video introduction explaining what we do

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    15 bida

    Hi, Dr. Chirag here I am looking for a SEO CONTENT professional writer for around 40 Blogs Content. Details: Study MBBS (MD) in Georgia. Keywords Focus: 1. Study MBBS (MD) in Georgia 2. Best Medical College in Georgia 3. Best Medical University to Study in Georgia 4. Why Study in SEU-Georgian National Univeristy College Highlights: - IT IS ONE OF THE BIGGEST UNIVERSITY located in Heart of Capi...

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    8 bida

    I need banners for our website different sizes to fit the plat form we want to place our marketing on. This is for a daycare company that caters to ages 18mos to 12 years. Attached are examples of banners we had done and the sizes needed. We need the banner to say: Free Child Care Scholarships Available! For Ages 18mos to 10yrs visit [log masuk untuk melihat URL] or call 228-8687

    $25 (Avg Bid)
    Dijamin
    $25
    4 penyertaan

    Hi their i'm Officer in one of companies of government and i have many degrees in excel,word and power point and i can do professional job as fast as i can just hire me (i don;t take alot of money)

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    30 bida

    I have a website built with functionality and a very basic theme (using bootstrap 4). I am looking for a web designer to come into the website and make it look more professional. Currently I have a "dark" and "light" theme but the themes are ugly. So it will be mostly css work.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    29 bida

    Job opening in turbhe Navi Mumbai. HSC required Salary up to 12 k (Removed by Freelancer.com Admin)

    $313 (Avg Bid)
    $313 Avg Bida
    9 bida
    copy and paste job . 6 hari left
    DISAHKAN

    I need someone to copy information from some websites.

    $13371 (Avg Bid)
    $13371 Avg Bida
    12 bida

    Hello, I need to make a professional logo. I need 3/4 variations to show to the customer. I need an application on printed paper, t-shirts, web, pens, tape, background. I need the following formats: Source, PDF, PNG, SVG, JPG. I also need a color scale presentation. Attached some examples to improve. Thank you

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    76 bida

    Hey, I am Beata, and I am looking for someone to help me with my Cv and cover letter. I have a great experience with some solid accomplishments, but I find it difficult to sale myself well. I need visually clean looking Cv, which will get me interviews. I need help with design and content. I have 2 different templates but I am still not happy with them. My field is Diversity & Inclusion.

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    61 bida

    I need someone to copy information from some websites.

    $1 - $5 / hr
    $1 - $5 / hr
    0 bida
    Data entry job 6 hari left

    I need you to fill in a spreadsheet with data.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    11 bida

    I want to develop an ios app for me. I will discuss more detail via chat

    $2200 (Avg Bid)
    $2200 Avg Bida
    87 bida
    Translating Job 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi People! For a new to open Hotel in the Netherlands, Ingenhousz Breda we probably need in future some translation work. Dutch language to the languages: German, English, French, Italian, Spanish and Mandarin Chinese: - Website Ingenhousz [log masuk untuk melihat URL] - Folders Ingenhousz - Translating room descriptions on OTA's like [log masuk untuk melihat URL] etc Let me know how you w...

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    44 bida

    Hi There I'm in need of a professional website copywriter who is well aware of copywriting strategy.. have perfect flow and persuasive flavor converting a visitor to a potential customer. You should also be well aware of SEO strategies. If this goes project goes right it will be a long term work for you. Note: Apply Only if you are native english writer and use word "Copy-writing&q...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    12 bida

    Basically, I need a ghostwriter for my planned pokemon fanfiction that takes place in a world where pokemon replace humans and humans don't exist (although pokemon can still use Abilities, moves ect and aren't in human form). You must know atleast pokemon gen 1-6 to enter. Also, I'll be paying atleast 10 dollars for this 90k word story, no expections.

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    3 bida

    Professional coding related website for business

    $37895 (Avg Bid)
    $37895 Avg Bida
    34 bida
    Open-Source Web Developer Job 6 hari left
    DISAHKAN

    This is an exciting opportunity for a top-notch cleared web developer who is eager to work on a modern, open-source web framework. Primary skills: Expert JavaScript skills. Create custom, dynamic web functionality using technologies such as Angular 2/4, Express, and MongoDB. Must be fluent in a range of open-source JavaScript libraries (e.g., AngularJS/MEAN, JQuery, Node.js). Leverage CSS framewo...

    $2184 (Avg Bid)
    $2184 Avg Bida
    30 bida

    Hello, I am looking for someone who has watched aphmau's ([log masuk untuk melihat URL]) complete mystreet and Phoenix drop high seasons and series to the end, because I need a ghostwriter for my fanfiction that is basically a non canon season 7-10 of aphmau's mystreet. Also, the seasons will be split up into stories of atleast 30 chapters each. Also, I have a very limited budget so don&...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    1 bida

    I need a video editor to help me with my videos projects - You Must be a pro in using premiere pro - You must know how to use essential Graphics in Premiere pro - Creativity is a must - Motion Graphics experience is a plus For the right candidate, this can convert to a full time job

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    29 bida
    Professional CARE PLANs 6 hari left
    DISAHKAN

    CARE PLAN. Health and social care Calendar plan of day by day care needs and schedule 1 current example of no care in a difficult circumstance and needs. 2 ideal plan in a perfect world 3 care plan affected by illnesses

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    6 bida

    Hi, I'm having some trouble with my webserver. Wordpress won't allow me to upload files larger than 1mb. I set the LimitRequestBody, SSLRenegBufferSize, post_max_size, max_upload_filesize but it still generating the same error. I cannot provide server access, I need a hint on what to change and if it works I'll pay for an hour. Thank you!

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    2 bida

    Professional video editing and Photoshop are done here for low cost

    $283 (Avg Bid)
    $283 Avg Bida
    18 bida