What are the 5 tips for better data presentationpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    303,655 what are the 5 tips for better data presentation tugasan ditemui, harga dalam USD

    Di butuhkan seseorang yang sangat ahli dalam membuat presentasi power point atau sejenisnya mengenai project public transport digital advertisement. Saya akan memberikan materi dasar presentasi tersebut dan saya membutuhkan kalian mengubah materi dasar tersebut menjadi presentasi yang bagus. Latar belakang dalam bidang IT akan membantu.

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    7 bida

    Hai adagencyxp, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

    $380 (Avg Bid)
    $380 Avg Bida
    1 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    Tolong perbaiki lay out dan design dari content presentasi saya (kira-kira 9 halaman). Template background presentasi tidak boleh dirubah.

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    10 bida

    NASI NOR TELOR !!! HANYA DALAM 5 MENIT Bahan-bahan BAHAN DI BAWAH HANYA 1 PORSI....!!! 1.] porsi nasi panas 2.] butir telur secukupnya mentega 3.] pak nori isi 10 lembar 4.] garam 5.]merica 6.]kecap asin LANGKAH LANGKAH MEMASAK [log masuk untuk melihat URL] mentega, ceplok telur yg sudah dikocok. Sebelumnya bisa diberi garam, merica ...

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Menulis sejumlah artikel Aditya nur windu

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    Writing -- 5 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    3 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya membutuhkan website baru Membuat dan mendesainnya Blog Blog yang bagus harus diisi dengan konten-konten yang menarik seperti tips, motivasi, belajar pengalaman, dan lain-lain.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    saat ini saya membutuhkan jasa penulis lepas dengan cepat. untuk menulis konten di blog saya dengan tema tulisan 1. tentang wisata pantai (50 artikel) 2. tips dan trik liburan (50 artikel) satu terdiri dari 750 kata atau lebih (tidak boleh kurang) satu artikel akan saya bandrol dengan harga Rp. 5.000 artikel harus unik bukan plagiat. kalimat dalam artikel enak di baca. artikel harus call ...

    $0 - $1
    $0 - $1
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya jualan tas bermerk secara online dan ingin membuat artikel2 ttg hal2 yg bisa mempromosikan website saya. Bisa tentang tas2 ber merk tersebut, bisa juga tentang tip2 utk perawatan tas, membedakan tas asli dan palsu mupun ttg tips-tips baik yg berlaku secara umum sperti belanja hemat, diet alami, hidup sehat, dsb. Harus menggunakan bahasa Inggris.

    $408 (Avg Bid)
    $408 Avg Bida
    2 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Hardware atau perangkat keras adalah bagian komputer yang bisa kita lihat wujud fisiknya. Hardware komputer tersusun dari komponen komponen elektronika dan mekanis yang dirakit membentuk modul-modul yang diberi nama sesuai dengan fungsinya. - Instalasi PC - Pengenalan Komponen - Tips & Trik - dll

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Pada artikel yang akan saya buat , dimana artikel tersebut merupakan sebuah motivasi untuk setiap orang yang membaca nya . dimana apabila orang tersebut membacanya , terutama ia sedang ingin melupakan seseorang , artikel ini dapat membantunya bagaimana caranya . pada artikel ini juga akan ditambahkan tips-tips dari saya yang akan mmbuat artikel ini lebih meyakinkan . untuk lebih jelasnya , anda ...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    7 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida

    We are a software development team focused mainly on mobile application development. Whether we are talking about Android, iOS or Web apps, DevRevolution can provide you with the consulting and resources to help you develop your projects. We deal with the development of software applications, especially with the development of mobile applications – Android and iOS, but also Web applications...

    $3657 (Avg Bid)
    $3657 Avg Bida
    14 bida

    Hi there, I prepared an interactive map for my website, however, it still needs a few adjustments. It is a map in the form of a floor plan, so it would be ideal if you have an architectural background or are knowledgeable in the field. It would be much appreciated if you could showcase examples of your past work. All the best, Bernard

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    3 bida
    Product Manual Research. -- 5 6 hari left
    DISAHKAN

    Product Manual Research. Hello. Thank you for having interest in this topic. I'm looking for a product categories, that is orderable in custom needs. ------- Such as below example. ------- Form 1) Product Category => Hand-painted arts. Form 2) Custom-orderable by uploading picture => Yes. Form 3) Custom-orderable by uploading Size => Yes. For example) When I send a messag...

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    2 bida

    Hi, We are looking for a person who can create a series of visuals for social media as part of a Gooders News's marketing campaign. Gooders News is the first positive media company in Croatia! We want to change the way media communicate with the public and provide readers with all best positive news in one place. The marketing campaign that we need visuals for is called "NIJE SVE TAKO ...

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    1 bida

    Monitoring activities in Computer. VM. (AWS, Anydesk) Hi! Thank you for having interest in this topic. I'm posting this topic hoping to get help while setting VM. and monitoring its events. Especially monitoring what's happening inside of VM. But this is not really easy. The original plan is, make a VM instance based on Cloud service such as Microsoft Azure/Google Cloud/ AWS Work...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    We are selling a donation product to non-profit organizations, with a price range from 2500 to 25000. We offer a hourly salary + commission package. We deliver a full process description, including presentation for potential customers, plus online technical assistance. You will initially receive a list of 300 prospects with contact details. Our focus is mostly US companies, but there are prosp...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    3 bida
    Required content for website. 6 hari left
    DISAHKAN

    Below is my requirement. I need quality content within 2 days. Website : [log masuk untuk melihat URL] - FAQs. - WorkFlow - Write blogs 4 pages on Carpentry, Penting, Construction. (500 words per page) - Carrers : 300 - 400 Words - Horizon Guarantee : Aprox. 300 words - Terms and Conditions : Refer other construction and carpentry website to write terms (you can write more than 1000 words) - P...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida

    hello freelancer, Im looking to hire some academic writer. 1 Please include your education background and the majors that you can write about [log masuk untuk melihat URL] your work must be 100% plagiarism-free Our company is a fast and great way to have the freedom and flexibility every freelancer dreams of. The convenient work conditions where you can manage the workload yourself makes it a gr...

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    28 bida

    I am involved in a group presentation on the store H&M. $50 AUD reward. Please answer these questions on a word document: > An overview of the product category your team will be focusing on (WOMENSWEAR) for this research study, including the brands and products stocked within this category. > A review of products sold by competitors in the same product category. Use this information...

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    26 bida

    Hi, I have a client who needs a website like this one: aramex. com. Please go through the website and let me know if you can create something better. Kindly start your proposal with the slogan of the website posted. Regards

    $165 (Avg Bid)
    $165 Avg Bida
    67 bida

    I need a professional with experience in websites hosted on the Onion network in the well known Deep Web, I need a rewrite in my script site as * PHP Code Update * Add some extra functions on the site * Reconfigure some permissions of the Administrative panel of the site * R and configure the background of the site's homepage * Know City a payment Checker * Attention the script of the site a...

    $141 (Avg Bid)
    $141 Avg Bida
    7 bida
    SEO in the TOP10 in a month! 6 hari left
    DISAHKAN

    - Who can place 1 keyword in the TOP10 at [log masuk untuk melihat URL] in one month? - Who can place multiple keywords in TOP10 at [log masuk untuk melihat URL] in a month? If you can, contact me.

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    66 bida

    Calling the Otp , when we get an login page. in a particular already existing website website, before hitting the login button

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    13 bida

    Hello I am building a lottery website. I need two wheels with the following specifications or something very close to it, let me know if you can do it and how much time you need, : 1. [pick 6] Wheel 20 numbers, generate less than 50 tickets with guarantee of 6 if 6. 2. [pick 5] Wheel 20 numbers, generate less than 25 tickets with guarantee of 5 if 5.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    3 bida

    We are looking for a highly motivated individual female to work under the supervision of a sex therapists and professional cam girls which they are trained to provide in-depth psychotherapy, who have specialized in treating clients with sexual issues and concerns. The female must be a self-starter and passionate about adult business development. This position will focus on innovative adult enter...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    4 bida