What are the best jobs to work from homepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    395,802 what are the best jobs to work from home tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida
    Clean Home Tamat left

    Bantu saya membersihkan rumah (Full Time)

    $750 - $1500
    Tempatan
    $750 - $1500
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Buat kerja dari rumah

    $446 (Avg Bid)
    Tempatan
    $446 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    website design projectVill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali. 05. Permanent Address : Vill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    5 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    mengisi data-data dari dokumen, kertas kerja, budget, kewangan, akaunting, dan lain-lain ke dalam excel. tak tau nk tulis ape lagi, dah dy minx keterangan paling kurang 30 patah perkataan, tulis je lah sampai cukup

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida

    data entry for company businness or report

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    4 bida

    saya ingin menjalankan kerja dalam system excel

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    10 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Mengetik data di ms word/excel ,mengarsip data di word, menjalakan powerpoint,word,excel

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    Abdullah's work ! Abdullah's work ! Abdullah's work !

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida

    Saya akan mengerjakan semua pekerjaan online ini . dan menyelesakain semua jobs yang di berikan , dan bila melampaui deadline saya sanggup tidak di bayar . saya akan laku kan demi pekerjaan ini

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin buat 1 rangkaian elektronik, terhubung dengan network wireless yang berfungsi seperti switch

    $100 - $100
    $100 - $100
    0 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    30 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I need data entry workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well internet connection. 4: payment method: perfectmoney/ moneybookers/webmoney/gaf/freelancer/oDesk payment time weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great review . place a b...

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya ingin mengembangakan dunia penulisan kepada kaulah muda dan juga para kaulah pelajar dan juga akademisi karena dunia penulisan pada zaman ini sangatlah mengutungkan sekali

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    I have some work, in an Excel spreadsheet. i need a freelancer to do some data entry work. you have to enter some data to the excel spreadsheet. I'm giving data for you. then you have to enter it.

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    Hello. I saw you replying to other ads and am reaching out because of your great reviews and number of completed jobs. I have what I hope is an easy job. I need to migrate my old server data to a new server and make sure it's all running smooth (naturally). It's around 10 websites, and there's nothing too crazy on them. A couple of forums, and one custom built CMS where the database...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    I need a 3D model of something. A new and improved design of a kitchen bin. Something that is subtle yet know what it’s for. Practical and not too big but decent size, thinking maybe counter top rather than free standing but open to both if look good. Please get in touch if need need to discuss in more detail

    $37 (Avg Bid)
    $37
    1 penyertaan

    We are seeking an Administrative Assistant to join our team! You will perform clerical and administrative functions in order to drive company success. Responsibilities: Draft correspondences and other formal documents Plan and schedule appointments and events Greet and assist onsite guests Answer inbound telephone calls Develop and implement organized filing systems Perform all other office tasks

    $435 (Avg Bid)
    $435 Avg Bida
    3 bida

    We are looking for an outgoing and positive customer assistant to join our growing team. In this role you will be responsible for answering incoming calls, assisting customers with questions and department transfers, and assisting our sales team with their revenue goals. Candidates should possess a friendly demeanor, an energetic and motivated work ethic, and the ability to work well within a team...

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    6 bida

    Starting a tristate singles dance. Need 2 page website social media advertising done to get traffic too it Facebook business page and some website management of it need a per month price

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    11 bida

    I am looking for a web design expert who will do the basic editing of my pinterest site working on subdomain. The site is based on wordpress, please send basic price and reference information. Site address: [log masuk untuk melihat URL] Site language: Wordpress / PHP Server: Linux

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    13 bida
    Trophy icon Solve the contest problems 2 hari left

    Fluid mechanics contest .... This contest has simple fluid mechanics problems that can be solved easily by applying the straight forward fluid equations like streamlines, angular velocity and strain tensor.

    $20 (Avg Bid)
    $20
    0 penyertaan

    1 - our vps is setup with [log masuk untuk melihat URL] / digitalocean. 2 - we have a game that uses websockets. 3 - the game works when ssl is not active. 4 - the websocket doesnt connect when ssl is activated. 5 - ssl is with letsencrypt. JOB IS TO MAKE THE WEBSOCKET WORK WITH SSL MUST USE ANYDESK I HAVE PUTTY / PHPSTORM ALREADY SETUP.

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    7 bida
    Trophy icon Design the deck for this house. 4 hari left

    Design the deck for this house using the Trex Transcend Series Island Mist color ([log masuk untuk melihat URL]). The goal is to build onto the existing structure and connect the two decks. The bulkhead will become a pull-up hatchway in the deck. I'm looking for renderings of the design and your ideas and imagination. A few things to keep in mind: there is a really nice expansive view of...

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    0 penyertaan

    We have a non-original copy of a logo. However, the resolution is poor when we enlarge it. The original was created using Photoshop but no longer have the original. I need someone who can fix this problem for me quickly and effectively.

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    59 bida

    I have a data application (backend) but I want to develop a front-end to manage it. This web application will let the users add data jobs (into a db), view jobs and their tasks, give them ability to perform certain actions, view progress, errors, etc.

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    33 bida

    We are large Tshirt manufacturer. Our company name is "Asthanaz International". We are looking for Graphic Designers who can design Tshirts print. We need 10 lac Tshirt Prints in 3 Months. Excellent opportunity for House wives, Students, Work from Home job for people from anywhere in the world. We need people to design in bulk. Immediate hiring. Payment twice in a month.

    $312 (Avg Bid)
    $312 Avg Bida
    15 bida

    We have huge amounts of data of our clients like names, numbers, address, email etc and you have to fill them into Ms Excel using chart We will provide you on every 7th day new data Your payment on hourly Based And we will give you, your personal account on our company For upload these files every.. This is an immediate hire, please let me know if you are interested so we can discuss further on th...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    30 bida

    I would like to turn this photo into a high resolution picture. [log masuk untuk melihat URL] Skip the ad to view the photo.

    $1746 (Avg Bid)
    $1746 Avg Bida
    41 bida