What are the major job responsibilities of a electrical engineerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    368,540 what are the major job responsibilities of a electrical engineer tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    1. Melakukan Perawatan dan perbaikan unit AC (AHU, Splitwall, Splitduct, Cassette, Standingfloor, Chillerr,Cooling Tower,dll) 2. Mengerti dan dapat membuat Preventive Maintenance System. 3. Kemampuan Leadership tinggi. 4. Mampu membuat dan menganalisa Progression Report Project. 5. Memilik pengalaman dibidang HVAC min. 3 Tahun

    $214 (Avg Bid)
    $214 Avg Bida
    6 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan ter...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Mengerjakan pekerjaan teknik mekanik dan electrical

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    3 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    are you there 6 hari left

    I need a website developer that can design my restaurant for me, Reply via email; solankesilifa@[log masuk untuk melihat URL]

    $750 - $1500
    $750 - $1500
    0 bida

    Are you good?........Are you a proffesional,......kindly message me via katehenry986@gmail.com..........i have a new website to devlop

    $750 - $1500
    $750 - $1500
    0 bida

    I am looking for someone to write a job advertisment using the AIDA model. A position description and a list of key points to include will be provided.

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    10 bida

    This is a private project and can not be disclosed in portfolio after the project is done. We need a graphic designer with skills in graffiti/urban style/animation/ cartoon style for this specific project. Freelancer must provide a rights document at the end of projects delivery. We already have a logo need to spice it up same concept better drawing

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    34 bida

    We need to measure electrical earth/ ground resistance with clamps Need complete design for the same

    $795 (Avg Bid)
    $795 Avg Bida
    1 bida

    I want to block a java app from writing/reading clipboard or seeing what other processes are open on mac

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    1 bida

    I have several no brand electrical switches, I want to create a tailor-made app to control these switches. [log masuk untuk melihat URL]

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    5 bida

    I have a client with an existing website (see [log masuk untuk melihat URL]) for name and url. The existing site is a site with a lot of blogs and audio files, some video and some other features such as a mailing list, donations page, and it sells digital downloads of books. The existing site is built in Drupal 7, but is moving from a cpanel hosting account to the pantheon platform using wordpre...

    $411 (Avg Bid)
    $411 Avg Bida
    21 bida
    DevOps engineer -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for support with: Jenkins, AWS, Docker, Kubernetes (optional)

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    I need someone to create a GIF advertisement. It needs to have a shark eating away at the AD, taking bites out of it.

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    21 bida

    We're looking for someone to work out a reliable, robust and cheap solution to lift an aluminium lid 150mm for this aluminium box. Direct Drive Sproket? Linear Actuator Stepper Motor etc

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    6 bida

    I am seeking the services of a lawyer who can assist in pursuing someone for fraud in the Philippines. Preferably you are a Filipino resident and know the system there in the Philippines. Will discuss the details in private chat.

    $5 - $10 / hr
    $5 - $10 / hr
    0 bida

    Hello everyone, how are you? I am looking for translators based in the US for writing blog contents The details will be shared with the candidates through the interview Looking forward to your reply Cheers

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    8 bida

    Included with this project is a copy of the source code of a Java project called DenisDNS. DenisDNS is an open-source recursive DNS server/relay which is capable of basic functionality has crucial security vulnerabilities. Your goal is to study this program and find a major security vulnerability within and explain the vulnerability in your report. You can use the Eclipse Java IDE to open the proj...

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    3 bida

    Included with this project is a copy of the source code of a Java project called DenisDNS. DenisDNS is an open-source recursive DNS server/relay which is capable of basic functionality has crucial security vulnerabilities. Your goal is to study this program and find a major security vulnerability within and explain the vulnerability in your report. You can use the Eclipse Java IDE to open the proj...

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    2 bida

    hi, i need your help in the enhancement of my website design.

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    32 bida

    I am a WP website builder for many years and have a number of sites I have built for my own and at time for others. My two main sites are: [log masuk untuk melihat URL] and our online magazine is at: [log masuk untuk melihat URL] More recent site is [log masuk untuk melihat URL] My main company is International Press Assoc. a membership organization for photographers and journalists who will...

    $193 (Avg Bid)
    $193 Avg Bida
    24 bida