What are the pros and cons of a mobile website vs. a responsive websitepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    428,196 what are the pros and cons of a mobile website vs. a responsive website tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Setup 3CX PBX system

    $382 (Avg Bid)
    $382 Avg Bida
    3 bida

    Menaik Taraf Portal Jabatan menggunakan Joomla. Menukar template sediaada kepada template yang responsive.

    $2049 (Avg Bid)
    $2049 Avg Bida
    7 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    6 bida

    Cordova/Phonegap

    $265 (Avg Bid)
    $265 Avg Bida
    14 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina nama saya nurul [log masuk untuk melihat URL] perlu reka bentuk dan dibina

    $455 (Avg Bid)
    $455 Avg Bida
    15 bida

    Mencari trader forex..yg pro yg blh ajar sya

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    2 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    jalaltel1234

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida
    Mobile -- 3 Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $1429 (Avg Bid)
    $1429 Avg Bida
    9 bida
    Mobile app Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $56300 (Avg Bid)
    $56300 Avg Bida
    8 bida
    Mobile Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $5905 (Avg Bid)
    $5905 Avg Bida
    27 bida

    Bulid site under typo3 , PSD disediakan pekerjaan dimulai dari slicing responsive dan integrate dengan CMS typo3 lebih dicari yg berpengalaman dengan typo3

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    11 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina Buat app syarikat

    $650 (Avg Bid)
    $650 Avg Bida
    1 bida

    Microsite dengan spesifikasi sebagai berikut: 1. Responsive Website 2. Menggunakan LAMP Stack 3. Menggunakan Code Igniter sebagai framework 4. Terintegrasi dengan Facebook Login 5. Menggambil gambar-gambar dari Instagram mengguanakan hashtag 6. Menggunakan GIT sebagai versioning.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    1 bida

    Agar rumah semakin menarik dilihat dan menjadi inspirasi oleh orang lain

    $5000 - $10000
    $5000 - $10000
    0 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya mencari seseorang di kota medan yang mengerti membuat app mobile android.

    $219 (Avg Bid)
    $219 Avg Bida
    3 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    - Local Food Delivery App - In Bahasa Malaysia - Seller & Buyer page - Listings - Simple messaging tool

    $966 (Avg Bid)
    $966 Avg Bida
    2 bida
    Mobile app Tamat left

    Halo Albert, mau tanya secara garis besar, kamu bs buat app yg ada voice verificationnya ga? jd kl misal bukan suara si owner, maka tdk akan ke next stepnya? Kl bs nanti kita akan diskusi lebih lanjut dan harga pembuatannya. Terima kasih

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Menerjemahkan dari konsep design Interface (PSD) ke (HTML 5( Beberapa Feature yang akan di pakai sbb: - Parallax Design - Bootstraps - JavaScript - CSS3 - PHP - Responsive Mobile Device - Social Media Sharing - HTML 5 Video Player - Contact Form = Link to Google Map

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Kami butuh segera web developer untuk membuat website company profile dengan design parallax, responsive design, HTML5 (untuk video) dengan beberapa animasi [log masuk untuk melihat URL] sudah ada, yang dibutuhkan adalah membuat design tersebut menjadi website. Referensi untuk website: [log masuk untuk melihat URL] Jadi ketika klik suatu link, muncul page berikutnya di sebelah kanan/kiri. ...

    $149 (Avg Bid)
    $149 Avg Bida
    3 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    Hi,I want to hire a web developer who can design my new restaurant website. Kindly get back to me via my Email address at,gailhrdsasmussen@gmail.com. Regards

    $1125 (Avg Bid)
    $1125 Avg Bida
    1 bida

    I will create a responsive wordpress website Able to create single page website Able to create multi page website Able to create woo commerce site

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    7 bida
    PHP DEVELOPER 6 hari left

    NEED A DEVELOPER WHO HAVE 5+ YEAR OF EXPERIENCE IN PHP FRAMEWORK - CODEIGNITOR. REQ. TO DEVELOP A WEBSITE - FROTEND AND BACKEND BOTH. ALSO HAVING AN EXPERIENCE IN FRONTEND. NEED MY WEBSITE RESPONSIVE.

    $487 (Avg Bid)
    $487 Avg Bida
    41 bida

    You can play around with fonts, font colours, shapes, basically everything that will make it look better aesthetically. You can play around with the general structure of the page and especially the layouts of the: subsections - e.g. services, case studies and our reputation is everything etc. We are trying to find a fine balance between something that looks good, is cohesive/consistent in terms...

    $140 (Avg Bid)
    $140
    1 penyertaan
    Mobile Website 2 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a very simple HTML mobile website. I need the background for it to look like a phone keypad with 1 button down the bottom (Call) that you can click which sends a http request and direct you to another page which is similar with a 5minutes countdown on it. After the 5minutes countdown hits 0 it directs you back the first page.

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    83 bida

    1. Fix logo not appear on mobile (see attach image) 2. Remove this section, side bar must close to header (Just change CSS) (see attach image) Requirement This is super easy job Please finish it within 1 hour. I will go to lunch then comeback job must finish

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    35 bida
    Mobile Website 6 hari left

    I need a very simple HTML mobile website. I need the background for it to look like a phone keypad with 1 button down the bottom (Call) that you can click which sends a http request and direct you to another page which is similar with a 5minutes countdown on it. After the 5minutes countdown hits 0 it directs you back the first page.

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    38 bida

    Designers Only! - Hub website where people can register and log in - The website is x-rated (!!) - People can upload x-rated voice clips - Image gallery per user is allowed and restricted to 10 pictures - Voice clips can be up to 30 minutes - Recording ability on desktop - Web application and responsive for desktop, mobile, tablet - Search functionality: clips and users - Categories - Sort clips ...

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    14 bida

    Hello, Im creating a website and need to rush things, need to create 3 responsive tables, already have layout... Regards

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    26 bida

    Hi this is Gilbert from Malaysia, we are Outsources Human Resources solution and management company. We provide service range from recruitment, talent management, human resources management and payroll services. We want to develop a website and application allowed our client to post job and our job seeker look for job. Also we want to have a feature for those part time worker who accept the part ...

    $3986 (Avg Bid)
    $3986 Avg Bida
    99 bida

    US only This project is to enhance the front end of a Wordpress based website. This will be a relatively simple job - there are 6 templates and the changes are minor. There are very few complicated elements (e.g. animations, etc.). The website is already up and running and the mockups are prepared. The website will need to be responsive, however, the designs have been designed with this in mind....

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    30 bida

    We are looking for a highly experienced Android developer to develop our indoor navigation application. The development process will involve the use and integration of a 3rd party indoor positioning SDK methods and procedures and also develop the supporting AWS infrastructure. Required skills: • Proven track record in developing commercial Android applications. • Highly experienced in u...

    $4697 (Avg Bid)
    $4697 Avg Bida
    51 bida

    I want a basic website build from a free template for Mobile phone, Tablet and Laptop repairs. budget is low so if you can't do it in my budget please don't send quotes.

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    21 bida