What are the steps to register intellectual property with creative commonspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    368,682 what are the steps to register intellectual property with creative commons tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya ingin mempunyai website property seperti website di bawah ini: [log masuk untuk melihat URL]

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Membuat login dan register pada eCommerce dengan laravel + vue.js adapun halaman tersebut dipisah menjadi halaman admin dan customer.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida
    website lelang Tamat left

    saya ingin membuat website lelang property seperti [log masuk untuk melihat URL]

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    8 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Saya seorang sales executive di property

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    Trophy icon Video Animation white board Tamat left

    Sebuah video untuk paparkan di FB, tujuan ialah mencari orang datang ke courses kami yang disediakan. kami menyediakan course mengenai new online shopping concept. Masa video ni hanya 30 saat. dua soalan kena buat di video ini, 1. Masih membeli di online platform tanpa untung apa apapun lagi? [log masuk untuk melihat URL] tak tahu apa itu database internet? Lepas itu, memberi kaedahnya iaitu join...

    $41 (Avg Bid)
    Dijamin
    $41
    1 penyertaan

    Kami ingin membuat sebuah page untuk register user account baru bagi web apps kami, yang berisikan : 1. Penjelasan singkat tentang webapp kami 2. Form pendaftaran yang terhubung pada database di server kami dengan basis postgresql Page baru ini nantinya diharapakan designnya dapat menyesuaikan terhadap design website kami sebelumnya dan benchmark design kami yaitu ([log masuk untuk melihat ...

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya seorang marketing property, cita cita saya dari dulu adalah sebagai penulis

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya seorang marketing property, cita cita saya dari dulu adalah sebagai penulis

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    saya ingin membuat sebuah website untuk property consulting dan refinancing

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    1 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida
    video tutorial Tamat left

    membuat video tutorial paypal ( open account , register credit card , rergister bank account , send money , withdrawal , dan lain lain yang umum dibutuhkan ) dengan narasi bahasa english , mandarin ( kalo sanggup dengan narasi bahasa yang lain juga boleh ) untuk keterangan lebih lanjut silahkan call [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms...

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Seorang tokoh yang punya keahlian khusus di bidang property sengan segudang pengalaman yang bisa dijadikan guru untuk semua kalangan masarakatbyang ingin belajar berbisnis yang benar dan [log masuk untuk melihat URL] itu beliau juga adalah seorang penulis buku di gramedia mega best seller yanhbertujauan agar semua lapisan rakyat bisa mempelajari jurus strategybyang beliau ajarkan dibberbagei semin...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Harap anda boleh bantu saya bina website affiliate program yg berasaskan iklan. Website tersebut adalah website pengiklanan seperti [log masuk untuk melihat URL] tetapi utk beriklan di situ, seseorg perlu daftar sebagai ahli dgn membayar yuran bulanan. Kemudian mereka boleh mencari downline utk beriklan di sana dan mendapat komisyen atas yuran bulanan downline tersebut. Di website mesti ada ruang...

    $245 (Avg Bid)
    $245 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    facebook likes Tamat left

    as discussed on skype and by email 8-visas Website: [log masuk untuk melihat URL] Facebook page: [log masuk untuk melihat URL] Target Countries: Cambodia, China, Hongkong, Indonesia, Israel, Japan, Korea South, Malaysia, Qatar, Russia, Saudi Arabia, Singapore, Taiwan, United Arab Emirates, Vietnam, Antigua & Barbuda, Bahamas, Barbados, Belize, Canada, Dominican Republic, El Salvador, Mexic...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I need you to write a research article.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    Hi, UI/UX designers! Need an experienced Mobile app UI/UX designer who is able to update the current Simple Android app design with Luxury, Professional view. Do not hesitate to contact me for further discussion. I will share the details with the right candidate.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    6 bida

    Remove the second and third person in from the left (older couple between woman and baby).

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    6 bida
    IONIC DEVELOPER WITH MAC 6 hari left
    DISAHKAN

    My app is ready on ionic and also published in playstore i need to publish it on app store i have account also but first i need to test it on simulator ( Need to see its working fine or not ) Steps: 1)Make ios build and run on simulator 2)Publish it on app store Please bid the price in which you can do this dont need to talk on price Thanks

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    4 bida

    What I have : A python module (apis) which extracts the information about the stock market which gives many relevant data. like stock name, price, bid price, volume etc. What I want : 1. I want to build a website which shows all this information in columns and updates realtime and able to sort all columns. 2. I want to add/remove these columns and create separate columns which are functions of ex...

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    2 bida

    Hi there, I would like to find out how much it would cost to have the following done: Logo design Business card design Letterhead design Proposal document design This is for a property investment startup company.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    22 bida
    Trophy icon Little generator finds the numbers 2 hari left

    I need a small program for computer a table for example with encryption password. I enter numbers in a table and he looks for the 5 or 10 most out numbers in all the numbers that I enter the table.

    $16 (Avg Bid)
    $16
    0 penyertaan
    Trophy icon Redesign our website 6 hari left

    Website = [log masuk untuk melihat URL] Requirements = All Page Designs should be Very Very professional, eye-catching and unique. Reward = $50/design In first step, 4 pages to Redesign (want to check quality): 1) Landing Page 2) Homepage (After Register/login) 3) My Account 4) Gig page I have further added screenshots of existing pages as 1,2,3,4

    $200 (Avg Bid)
    $200
    0 penyertaan

    Hello in this task, i want to program this simple algorithm based on particle filter. you will find attached the scientific paper related to this algorithm + the data that will be used. I need only the algorithm described in the picture. Best.

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    5 bida

    I need an Android app. I already have a design for it, I just need it to be built. I wanted to build an android app for automated phone call/SMS working: a call should be made to the single/multiple contact numbers with the recorded voice in a specified time and this app should work only in offline. by chance if the number is busy then a SMS has to be sent to that single/multiple contact number...

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    5 bida
    Stepcounter 6 hari left

    we need a flutter app to count steps and upload it to server , backend is not required only frontend and pedometer should count the steps

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    1 bida

    I wrote down a paper in english. English is not my mother tongue, so that I'm looking for some mother tongue people, with good writing background for University purpose, to check it and eventually correct in optimal English.

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    16 bida

    I am looking for skilled and passionate mobile developer, with experience in: * Ionic * Firebase to build the most basic mobile app functionalities (login, register, store profile). The success of this sample project will be used to evaluate the developer before deciding to continue with further features. The design of the app is left to the developer (could be copied from other apps), as long ...

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    12 bida

    Hi there we are looking for a digital marketing expert with design skills to help us design a one page infographic for our sales team explaining how our facebook ads and retargeting, covering the overall process and results to help our clients understand the value for money... Experience with facebook advertising is essential. As per attached document we are looking for further break down and...

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    25 bida

    I need a macro which edit the data of two columns I need a macro which edit the data of two columns I need a macro which edit the data of two columns I need a macro which edit the data of two columns

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    17 bida
    Real estate promotion/sale 6 hari left
    DISAHKAN

    Maximum exposure and generation of sales of specified and individual properties in a specific area of Bulgaria (North east Black Sea coastline) on FaceBook (alternatively, I am open to suggestions as to other methods to achieve this, but Adwords is probably out as there is a pictorial element to these ads) via paid targeted ads. I wish to place most emphasis on these three properties: [log masu...

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    11 bida

    We want a new logo for our bnb business. The name of our site is bnb Design. [log masuk untuk melihat URL] . Bnbdesign is an enthusiastic, creative and experienced team of designers, decorators, engineers and marketing professionals. The key operating activities of the company include research of the property market, renovation, decoration, and promotion of properties intended for short-term rent...

    $56 (Avg Bid)
    $56
    53 penyertaan

    ----Export Telegram User ID’s---- ------------Complete details are present in the attachment of the project, once accepting the project means you have to complete all the descriptions which is present in the attachments, here we cannot add all the details due to limitiations.------- Signup and login to use this web app (admin will set by default it will be set for 2 minutes also the default ...

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    3 bida

    I have some elevations drawn for a subdivision I am going to build. I know generally what I want, but I would like a creative type to provide a few options to help me hone my vision of what I want these units to look like. I love the look of recycled red brick, and also like the look of white rendered brick (see attached photos for the direction I am looking). I want the new properties to complime...

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    20 bida

    I need a translation for these passages

    $51 / hr (Avg Bid)
    $51 / hr Avg Bida
    30 bida
    One Rentals Platform 6 hari left
    DISAHKAN

    All in One Vacation Rentals Marketplace platform. The Services which we are listing below should be integrated in website 1)Hotels - Rooms Listing 2)Apartment Listing like PayingGuests. 3)Car,Boat Rentals 4)Car Parking Rentals Place 5) Professionals Listing (Plumper , painter ...etc) 6)Experiene and Activities Listing 7)Internship Listing 8)Restaurant Booking Listings 9)Pet Listing 10)...

    $1353 (Avg Bid)
    $1353 Avg Bida
    7 bida

    What you will need.. Good command of English language (Australian english) A computer with internet access What needs to be done... You will need to re-type 60x recipes from photos that have been taken & names accordingly. Some are hand written and others are old prints or magazine clippings. Each recipe will need to have the author or person who provided it’s name listed with the reci...

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    18 bida

    Dear Freelancer, I'd like you to use your beautiful creativity and talent to create a marketing POSTER and a FLYER for my YOGA activity which I can easily change the text/objects afterwards. Those should be inspired and in accordance with my LOGO and business card which are sober, zen and with natural colours (green, grey, white). The sides of the business card are round to remind softness...

    $112 (Avg Bid)
    Dijamin
    $112
    13 penyertaan

    I am looking for freelancers who are willing to work with me for long term. The job is to write some articles and to be able to start writing NOW. Your articles must be informative, 100% unique and free of any grammatical errors, respect the due dates and proofread the article before sending it to me.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    49 bida