What does the graphic designpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    335,745 what does the graphic design tugasan ditemui, harga dalam USD

    We are Online Marketeer having our own Portal. Presently we are searching for a Video Editor, Graphic Designer & Data Entry. Kami ingin berkerja per project basis, bayaran akan kita discuss. Harap dapat yang serious untuk berkerja kerana kita akan analyze to get the best untuk full time di masa depan.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    11 bida
    vector graphic Tamat left

    saya perlu gambar vector seperti contoh dari foto asli

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    13 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya perlukan graphic designer untuk buat katalog gambar pakaian di butik saya.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    12 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Kami perlu seseorang yang boleh buat yang berikut: 1) Grafik untuk banner ads 2) Design landing page beserta grafik. Sila lihat contoh yang dah attach. Design mesti ikut tema dari website [log masuk untuk melihat URL] (purple) Gambar logo, produk, dll sudah ada, dan akan disediakan.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    6 bida
    $4 / hr Avg Bida
    26 bida

    Saya mahukan yang boleh manage website dengan fb

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    10 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    22 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    corelDRAW LOGO DESIGN .7 GRAPHICS

    $2047 (Avg Bid)
    $2047 Avg Bida
    1 bida

    Design web pages untuk halaman utama , dengan graphic design yg menarik .

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    2 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida
    $16 Avg Bida
    6 bida

    Tempat usaha tentu harus strategis, mudah terlihat dan mudah di akses. Walau begitu, untuk tempat pengerjaan bisa di tempat terpisah yang tersembunyi sekalipun. Yang paling penting adalah lokasi toko kita, pastikan terlihat dari jalan besar. Buatlah tanda seperti banner atau spanduk yang mencirikan jenis usaha kecil kita.

    $376 (Avg Bid)
    $376 Avg Bida
    3 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    membuat gambar untuk pengurusan ijin.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    8 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Tutorial tentang Photoshop, membahas hal - hal yang paling penting dalam menguasai Photoshop

    $610 (Avg Bid)
    $610 Avg Bida
    4 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    - designer perlu menyiapkan design grafik bagi sebuah buku yang mempunyai 100 muka surat dan bersaiz A5. - font bagi content buku adalah bersaiz 12 - spacing untuk paragraph ialah 1.5 - susunan content buku mestilah kreatif - design kulit buku perlulah mempunyai ciri-ciri kreatif, simple dan boleh memikat pembaca dengan hanya melihat kulit buku. - design bagi isi buku juga mestilah kreatif da...

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Need to check a few bugs to be fixed and some deleted on the server. Details will be provided. thanks

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    13 bida
    Funnel Ad For the 2 weeks 6 hari left
    DISAHKAN

    Hey, Hope you are doing well. I am creating a funnel ad with Click Funnel ads and need help finalizing the set up. I did the majority of it all 4-5 steps just need someone to finish the check list and help my air it live. This would have to be done by the end tommorow. You must have advanced expirence with ads, facebook ads and funnel ads.

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    7 bida

    defination of calling (including critical awareness of alternatives)(300 words) the problem of seeing work without considering question of calling(300 words) reflection on past and present experience in relation to their worldview and values(900 words) Articulation of a vision for the sort of worker the students wants to be, including consideration of the ethical framework they will use, and their...

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    15 bida

    I am a Professional squash player looking to grow my image and brand and for that I need a logo created. I would like it to be simple, modern and professional. I would like the logo to include mt initials DT as the main focus

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    64 bida
    Trophy icon One Page Human Body Graphic 6 hari left

    I need a unique graphic for my clients. It will be a female. There are 6 areas that need to have some type of defining characteristic, it can be an image or color to define it. Here are the six areas: 1. the head (possibly with a brain image or something that symbolizes the mind) 2. a mouth. 3. a heart space (can be a heart image) 4. something to represent the stomach/gut. 5. two hands (the ri...

    $50 (Avg Bid)
    $50
    1 penyertaan

    the defination of calling(300 words) the probelm of seeing workwithout consedring the work of calling(300 words) refelection on past and present experience in relation to their worldview and values.(900)words articulation of vision for the sort of worker the students want to be, including consedreation of ethical framework they will use, their approach to helath and their criteria for what will re...

    $71 (Avg Bid)
    $71 Avg Bida
    20 bida

    We wish to establish a grass roots effort to notify YouTube of a channel that is in clear violation of several of their community guidelines. Your task will be to notify your own like-minded group (and solicit the help of others)and request that everyone contact Youtube and point out these violations of YouTube policy This is a results oriented project, you get paid if the channel is shut down an...

    $947 (Avg Bid)
    Ditampilkan
    $947 Avg Bida
    12 bida
    Design a Hoodie 6 hari left

    I need some graphic design for an Hoodie. The Hoodie should have lightnings. (Watch the file) And on the hoodie there should be my name on it “name”

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    25 bida

    I'm trying to create a prototypical stock-trading web app. Most of the work is done already, but I still have a few unfinished sections that I need help completing. Time is running out, and I must have the application finished within the next 48 hours. Please review the attached instructions document for more information. Let me know if you're interested, and I will send you the source c...

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    6 bida

    I'm looking for voice talent for a corporate motion graphic video that my agency is producing. The script is approximately 2 minutes. Please provide access to samples of your work. My agency produces many motion graphic videos a year, so repeat business is possible.

    $354 (Avg Bid)
    $354 Avg Bida
    13 bida

    Hello Everyone, My name is Jessie. I am looking to begin my journey as a beauty influencer starting 2020. As mentioned, my channel will be mainly about beauty. BUT, before I set up my lights and camera, I want to make sure I have secured a unique Youtube intro. I would like for this to be a motion graphic intro and incorporate a magic wand & sparkles with a light pink and light purple backgro...

    $105 (Avg Bid)
    $105 Avg Bida
    28 bida

    We would like to migrate two different sites from netsuite and magento into word press woo commerce. The programmer should be expert in woo commerce and ideally have some experience with magento AND netsuite so he will be able to migrate from both systems easily. The sites will sit on two separate domains and will not need to interact with each other.

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    17 bida

    Hello. I am willing to work with a freelancer only. No sales agent or agencies. Thank you!

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    33 bida

    I need some changes to an existing website. I already have a design, I just need you to build a website for my small business.

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    5 bida
    Trophy icon Graphic Design for Website 13 hari left

    Hello: I need help to rework the graphics on my website. We are an architecture firm, and it is crucial how our projects are displayed, and the corresponding graphics and text are displayed. Our current site looks very plain. We want to convey the looks of larger firms. Our website is: [log masuk untuk melihat URL] Wesbites we like include: 1. [log masuk untuk melihat URL] 2. [log masuk untuk m...

    $200 (Avg Bid)
    Dijamin
    $200
    1 penyertaan