What does the twitter logo meanpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    331,436 what does the twitter logo mean tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Necesito buscar un experto que potencie mi marca en facebook / twitter y linkedin.

    $259 (Avg Bid)
    $259 Avg Bida
    14 bida

    1. Mahir di Marketing Social Media Instagram, Twitter, Facebook, path dll. 2. Mampu mengedit gambar sehingga update'an media social jadi lebih menarik seperti gambar2 dan video2 singkat (slide)

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Ingin membuat Website Panelrn- Instagramrn- Twitterrn- Google+rndll (sebutkan jika bisa yang lain)rndan bisa membuat login untuk userrnbisa membuat deposit saldo untuk user

    $295 (Avg Bid)
    $295 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin bekerja,karna saya belum bekerja

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya hanya ingin tutorial login via googlw plus dan twitter dan facebook di osclass saya

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Terbuka kepada designer dari Malaysia. Saya perlukan dalam 10-20 design banner untuk produk yang akan diupload ke social site (FB, IG, Twitter, Dsb.) Design clean dan profesional. Kalau boleh nak tengok portfolio dulu sebelum hire. Thanks.

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    7 bida
    Design a Logo Tamat left

    it is OK, Did you mean: logo ini cukup lumayan saya sangat menyukainya,aku harap anda juga menyukainya logo is pretty good I like it very much, I hope you also liked

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Memerlukan administrator untuk social media advertising seperti : 1. twitter 2. facebook 3. instagram 4. blogs dan e-magazine

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    3 bida

    Proyek saya adalah : ini tentang saya. dimana, saya ingin memperbagus template blog saya, memperbanyak follower di Google+, membuat youtube yang berkaitan dengan blog travelling saya, meningkatkan jumlah follower di Fanpage saya, mengurus twitter, pinterest.

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    2 bida

    Saya mempunyai account ol shop di twitter yang ingin menempati PR 1 google

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    4 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Bisa memasarkan segala produk melalui media sosial seperti facebook, twitter dll

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Membuat banyak followers di twitter mengunjungi freelancer

    $10 - $18 / hr
    $10 - $18 / hr
    0 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    2 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    tolong isikan twitter saya 200k follower sayaakan bayar anda $30............................................................................................................................................................................................

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    1 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    saya belum pernah bekerja dimana pun tetapi dalam hal untuk ahli jejaring sosial saya bisa, mulai dari facebook,twitter,google,youtobe, dan yang sebagainya,

    $200 - $200
    $200 - $200
    0 bida

    saya mampu membuat puisi dan cerpen yang menarik sesuai dengan tema atau judul yang anda berikan cerpen dan puisi saya mampu di visualisasikan sebagai kado tromantis yang dapat anda beri kepada orang terkasih anda saya juga memiliki kemampuan di dunia modeling dan fashion show saya menerima panggilan untuk menjadi model hijab atau fashion hijab , saya memiliki tinggi 165cm dengan berat badan 45...

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    hi saudara i cant tawaran sry tetapi saya dapat penjual ebay baik untuk Anda chek profil saya i am baik dalam seo dan aku punya 500 diperbarui linkedin twitter facebook pinterest dll siap id saya akan berbuat lebih baik

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    This job can be done either manually or with a macro and is very easy but needs to be done accurately and involves joining different files together.. It may mean you have to add new columns but this test will show if you understand I have lots of files to join Please prove to me that you can do this job and bid your $$ rate per hour.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    7 bida

    Hi, I am looking for USA native language speaker (preferably woman) who can help us with the project. I need to conduct a phone survey of local mechanical body shops in the area (Hillsborough County, Florida). I need to survey 30 body shops and will provide phone numbers and managers names. I need to ask four recycling related questions (I would say around a minute for each question and 3-5 min...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I am going to screen print this image to a t-shirt and need all the layers seperated. Should be only 3 colors Yellow, gray and black. (There is no white used so remove the white background. Please remove the 3d effect on the gold deal and simplify it to yellow 1 color. thank you!

    $15 (Avg Bid)
    Dijamin
    $15
    3 penyertaan

    I'm looking for a creative writer that can writer an article about my product. It will need to be about the future of Power Tool's and that my product is the way the future and will be the standard of power tools moving forward, all while describing the functions and features. My product is in the Power Saw/Miter saw section of power tools. I will end up placing this article's in pl...

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    27 bida

    Hi Satya - The Web Expert, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    I want you to make a button page I mean home page where we will put all links to open Then convert it to app website

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    10 bida

    There is a file here called remove bar that I want the blue bar removed so it looks like the file picture with bar removed (except one is squeezed one is not. You just need to remove the blue bar (vertical) and all the shadows with it. It has to look perfect like it was never there.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    38 bida

    I have a draft the draft of a simple Wordpress plugin. Its goal is to record sounds on the website (not upload), allow users to rate the sounds of others and to display the mean scores of those sounds. The plugin will be used to insert into Wordpress pages (via shortcodes): - A recording element that will allow a logged-in user to record (with the computer or phone mic) a wav audio file of 5 sec...

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    28 bida

    We are looking for some writers to write summary related articles based on the supplied Website. We send you the Website links. You have to choose the topics based on the Website. You can use the open-source information or can take other content, but the article should be passed the Copyscape. And the articles would be 100% unique. We will pay $1 for 750+words Bangladeshi, Indian, Philipines, ...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    10 bida

    In our company There are many thing of translating the documents. so I have many of document. I have to translate to english. please bid expert

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    9 bida

    the essay is based on the question ‘The knowledge that we value the most is the knowledge for which we can provide the strongest justifications.” To what extent would you agree with this claim?. the Essay needs to be 1600 words maximum, and needs to have personal features and has to answer the question philosophically.

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    18 bida

    I apologize in advance for my bad English :( It is necessary to copy the appearance of the site, with a mobile version, a personal account and animation on WordPress. DOMAIN - is HOSTING - is SLOTS do not need to be copied! Only layout template. Donor - [log masuk untuk melihat URL] Apply the price and terms, as well as the portfolio, in the response.

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    28 bida

    I have some work, in an Excel spreadsheet.

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    21 bida

    Hi JanKuhn1, Have you ever been working with MEAN stack? I have a project with nodejs and reactjs.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Calling mechanism to one python api to another and storing the result also connection working in MySQL

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida