What is the best way to sell a domain namepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    601,551 what is the best way to sell a domain name tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran juga dibuat menerusi online transfer-Bank Islam,myBSN dan lain-lain (bukan Paypal) sekiranya anda berjaya melakukan task yang diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak R...

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    6 bida
    Trophy icon Design Name Card Tamat left

    Design a creative name card for my MM2H company Comp Name : AG INFINITY MALAYSIA (MM2H) SDN. BHD. Comp no : MM2H0616(5) name : NUR SYAUQI ZHAFRAN tel : +6014.633.1777 designation : MM2H Consultant address : 44-01 , Jalan Kempas Indah 1/1 , Taman Kempas Indah 81300, Johor Bahru , Johor , malaysia office no : +607.556.8288 email : syauqi@[log masuk untuk melihat URL] web : [log masuk untuk ...

    $20 (Avg Bid)
    $20
    30 penyertaan
    Web Sekolahan Tamat left

    Web sekolahan menggunakan php,sql dan hosting domain

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida
    Trophy icon Desing solusiapps Tamat left

    Make me a logo associated with my domain [log masuk untuk melihat URL], I want to have a logo and writing

    $20 (Avg Bid)
    Dijamin
    $20
    15 penyertaan
    Adsense sell Tamat left

    Indian adsense sell

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Melakukan research menggunakan bahasa dan domain Google lokal di 200 negara. Keterangan lebih lanjut akan diberikan kepada freelancer terpilih.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    13 bida

    Melakukan research menggunakan bahasa dan domain Google lokal di 200 negara. Keterangan lebih lanjut akan diberikan kepada freelancer terpilih.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    2 bida

    Melakukan research menggunakan bahasa dan domain Google lokal di 200 negara. Keterangan lebih lanjut akan diberikan kepada freelancer terpilih.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    10 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    3 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusa...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Mas saya mau buat website toko online [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] desain sama persis dengan demo di atas, cms boleh menggunakan woocommerce, opencart atau prestahsop juga boleh domain dan hosting sudah kami sediakan, apa sampean bisa bantu?

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Membantu seseorang membuat sebuah website wordpress seperti beli domain, hosting, dan install dan edit theme website wordpress.

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    2 bida
    MA CROSSOVER Tamat left

    Membuat expert advisor sederhana untuk MT4 dapat di aplikasikan untuk semua time frame dengan indikator EMA ... [log masuk untuk melihat URL] buy logic EMA dengan period yg lebih kecil ( contoh EMA 5 /EMA fast ) memotong keatas EMA dgn periode yg lebih besar ( contoh EMA 10 /EMA slow ) eksekusi buy tunggu konfirmasi harga open 1 bar berikutnya EMA 5 tetap diatas EMA 10 , 2. open sell logic ke...

    $13210 (Avg Bid)
    $13210 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Want to sell Not for swap Samsung Note 3 Original by SME warna black untuk dijual dgn harga RM1500. Warranty ada lagi 9 bulan .Fullset ( charger, earphone, casing, screen protector, box ORIGINAL ) call, msg, whatsapp :0133262021.. COD: Area Johor Bahru

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Penjualan dan service handphone and komputer, accesories, part handphone and komputer

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Tolong buatkan kami sebuah website dengan domain .comrnkami memerlukannya secepat mungkin...rnbagi yang bersedia dapat menghubungi kami 085750003876 pin bb : 26414243rnrndan ada pula contoh produk yang kami jual...rnkami hanya mau membuat sebuah toko online yang begitu mudah dan begitu simple namun bs muat berbagai macam produk dengan berbagai macam kategori

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    4 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    nak ea pending oder buy stop dan sell stop serentak yang boleh set stat price contoh stat price 123.000, jarak dari stat price boleh adjust contoh 10pip 123.100 buy stop 122.90 sell stop,layer buy stop dan sell stop boleh adjust contoh boleh set buy stop 20 layer sell stop 20 layer ,kemudian jarak diantara buystop dari layer ke layer boleh adjust begitu juga sell stop, kemudian boleh set take away...

    $20 - $20
    $20 - $20
    0 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the inf...

    $843 (Avg Bid)
    $843 Avg Bida
    4 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya ingin mengembangakan dunia penulisan kepada kaulah muda dan juga para kaulah pelajar dan juga akademisi karena dunia penulisan pada zaman ini sangatlah mengutungkan sekali

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hello everyone, Its in mt4 One more time please help me this to generate EA in following condition LOSS MANAGE ea TAKEN BY MANUAL POSITION PLEASE I REQUEST you that EA will not open new position it will open if only we are loss in manual taken position here are terms I HAVE FOUND SO MANY EAs that manage loss, but that EA take itself new position in my concept , i take manually new position, if ...

    $20 (Avg Bid)
    $20
    0 penyertaan

    We are looking to sell cherries online. We require a design to fit onto a box similar to the image attached. The design should have our brand name, CHERRIES ONLINE, followed by a description of "Premium Hawkes Bay Cherries". ideally below the brand name. The top lid of the box will also have a small pane of cellophane to display the cherries (not included in image). This will need to b...

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    18 bida

    We are a consumer products company that imports many categories of products which include Toys For Kids, Summer Games, Household Products, Kitchen Gadgets, Automotive Accessories, Electronics, & More for over 10 Years. We sell to all types of customers which include the Local Independent Retailer, E-Commerce Retailers, Promotional Product Companies, Grocery Chains, Drug Chains, Mass Merchan...

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida

    Hey guys, I'm building a website that over 50k users will use and I want to integrate the voice to text functionality in my site. This functionality should work on all the browsers and devices. I know there are some kinds of 3rd part APIs for this functionality such as google Speech To Text, IMB Watson and so on but they are not free and it will cost over tens of thousands of dollars a month ...

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    2 bida

    I need someone to set up 2 domain controllers and connect computers to the controllers

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    A 4 house construction in Coalcliff NSW. I am a private developer looking for a project manager to seek quotes and manage the whole process of the civil works part of the development. Once the civil works are completed the builder takes over.

    $35 - $35 / hr
    Tempatan
    $35 - $35 / hr
    0 bida

    Hi there. The shopify store is built and i have added all the products from oberlo. Just need someone to edit the product title and categorize it properly with some tags. I have a very small budget of $10 per store but i have multiple stores like 10-15 stores. Total number of products to be edited : 200 approx Please read and bid only.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    27 bida

    images for commercial use original images were taken with a cellphone deliver as soon as possible

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    34 bida

    A simple landing page is provided. Your task is to: 1. mount the provided landing page as a django web app in heroku 2. modify the form (see picture attached) in the landing page so that it includes a file upload field, where a user can provide an xls file 3. the web app should run a python script that takes the xls file, open it with numpy and modify a cell adding dummy text 4. the web app should...

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    4 bida

    I'm looking for someone who is good at python and preferably worked with AWS as well. Task1 : Parse through the directories and look for specific files and the rest of the code is available. Please do not post vague bids and random comments. only people who reply accordingly will be given priority.

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    5 bida

    I need an iOS developer who is able to submit and approve in app store You need to develop simple app first, I provide 3rd party sdk, You integrate it to your app and then submit to app store, if app is approved, I will pay you and end the contract

    $121 (Avg Bid)
    $121 Avg Bida
    3 bida

    Looking for a web developer with experience creating modern websites through ReactJs, NodeJs, CSS and Bootstrap. Strong collaboration skills and experience with JQuery, HTML, CSS, Adobe XD. Goal-oriented and driven are needed.

    $377 (Avg Bid)
    $377 Avg Bida
    6 bida

    I like to buy clothes from thrift, charity, secondhand stores and refashion them into my own wardrobe. I'm starting a blog about that process - how to find, reimagine, remake or renew, and wear or use "pre-loved" clothing and things. I am building a blog on which I plan to sell display ads, do affiliate marketing and sell content. My name is Tracy and the blog's name is Rec...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    41 bida

    pdf to excel 18 files with 40 entries and 1 with 120 entries to be converted to one excel file all having same categories language is in hindi

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    47 bida
    Trophy icon Inflatable boat logo and name 6 hari left

    I need a logo for my new inflatable boat business and i need the logo and the font to be simple and basic but luxurious for example you can see the azimut yacht brand font how they write it you can google it , i want the logo to be white and blue and the logo to be included something related to the sea or boats parts lets say the name is Voyage and i will add a pic that show a font that os thin an...

    $15 (Avg Bid)
    $15
    3 penyertaan

    Murray Grey Cattle business, want a logo to use for our website, business cards and logo for some basic uniforms. Vest, Shirt, hat etc

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    35 bida