What is the difference between a merchant account and a payment gatewaypekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    797,039 what is the difference between a merchant account and a payment gateway tugasan ditemui, harga dalam USD

    Complete in Bahasa Malaysia economic account

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida

    Need complete in bahasa malaysia

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    15 bida

    -completely customize and manage an entire marketing strategy that works -set up Facebook Pixel correctly and track all visitors -find the right audience for the business -create and test different ads for FB/IG (graphic design and copy-writing) -optimize website conversion with A/B split testing -create consistency between FB/IG Ads and landing pages -build a sales funnel for a webinar/ca...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    15 bida
    $1776 Avg Bida
    21 bida
    SMS Gateway Tamat left

    Tenaga ahli untuk project SMS Gateway Dedicated

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    3 bida

    Setup Instagram

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    17 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Halo developer, saya memiliki sebuah aplikasi android yang akan menerapkan sebuah payment gateway midtrans. saya sudah membuat implementasi backendnya. saya hanya ingin diberi arahan cara menerapkan midtrans di andorid yang benar

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    1. Mengubah tampilan design login page (tab, field) 2. Membuat fungsi login sosmed LinkedIn 3. Membuat fungsi login sosmed Google Account

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    6 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Saya sudah mempunyai website tetapi saya ingin menambah extension opencart. Saya ingin mengupah sesiapa yang boleh mengajar saya cara memasang beberapa extension percuma dan berbayar, set ftp account, multistore dan optimize seo.

    $20 (Avg Bid)
    Tempatan
    $20 Avg Bida
    2 bida

    Saya sudah mempunyai website tetapi saya ingin menambah extension opencart. Saya ingin mengupah sesiapa yang boleh mengajar saya cara memasang extension percuma dan berbayar, set ftp account, multistore dan optimize seo.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    2 bida

    Hanya edit file javascript plugin ter-install untuk mengubah animasi dropdown dan mengubah text di halaman payment gateway dan shipping yang terinstall

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    7 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Children's activity book, between 36 to 40 pages.

    $839 (Avg Bid)
    Segera
    $839 Avg Bida
    36 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    sebuah aplikasi berbasis android yang di gunakan untuk pemesanan makanan secara online kepada merchant terdaftar untuk mempermudah pelanggan dalam mendapatkan makanan tanpa keluar dari rumah

    $1009 (Avg Bid)
    $1009 Avg Bida
    2 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    website online saya ingin menggunakan pembayaran melalui Doku Payment Gateway. Kami kesulitan untuk mengembangkan integrasi DOKU system API ke web kami. hanya memerlukan tambahan script agar web kami terhubung dengan Doku System. Jika anda bisa harap hubungi saya, pekerjaan dedaline hari ini. terimakasih

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    1 bida

    gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun gsx administrator accoun ...

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    1 bida

    Saya mempunyai account ol shop di twitter yang ingin menempati PR 1 google

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    4 bida

    Boss saya lagi butuh info dan harga untuk pembuatan program ticketing online yang seperti program2 PPOB satu login untuk multi airlines. Buat details bisa contact ke saya langsung 082155527377

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    Mind Hacker Tamat left

    ki tuhanu pta hai k mind v hack ho..janda hai... Mind os tra hack ni hunda jiwe facebook account and etc. eh tan jdo appa relax ho k koi chez read krni...ya kise kam nu mann lga k read

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan Aplikasi Desktop untuk transaksi Pulsa / payment melalui server saya yg berbasis web, metode transaksi menggunakan XML dan koneksi menggunakan OpenVPN Gambarannya seperti ini : Ketika aplikasi di mulai, maka aplikasi akan melakukan sambungan VPN ( openvpn ) ke server saya, setelah itu muncul form login, ketika user melakukan login, aplikasi akan melakukan verifikasi data ke ...

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Our brand is about mini pc and we create the facebook fan page and instagram , your work is to build our brand awareness and attrack more aimed audience ( gain fans ) by post the content 3-4 / week , we can support you some materials about product but others creative content you need to make by yourself , we pay per month , and if first month is well , we can make long-term contract with you .

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    16 bida

    We are looking for a distributor in North america that sells electronics. We want to ship those to hong kong. Please find the products enclosed. We want to buy EX works, we will handle shipping from their warehouse to hong kong via our fedex agent. Payment can be made from our hong kong bank account. We need the website, email address, contact person and location of the company. Hoping to find a...

    $192 (Avg Bid)
    $192 Avg Bida
    1 bida

    Debugging & Editing laravel web app list of task domain change msg91 api setting images not loading fixing setting up payment gateway

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    7 bida

    Revamp merchant selling template. Please refer to this sample link : [log masuk untuk melihat URL] We are selling brand new iphones on ebay and the link above is the current template we are using. We need images for all iphone models starting from iPhone 6S up till iPhone 12 Pro Max (separate listing) For more details, please contact us. Thanks

    $167 (Avg Bid)
    $167 Avg Bida
    21 bida

    I have some posts on my website I'm currently transcribing into audio. Your job will be to take the audio and create a amazing YouTube video using the audio, Images, and Video Clips. I also have a StoryBlocks account that can be used to source some great free stock photo and video content. Reference video style: [log masuk untuk melihat URL]

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    15 bida

    We have an application that has Google Pay payments. iPlumber - [log masuk untuk melihat URL] Currently it is setup with sandbox payments. Our team of developers set it up using SquareUp to make Google Pay transactions. Currently when we try to connect the app to our Google Pay it says "This merchant is not enabled for Google Pay" we need you to help our client to setup the merchant a...

    $240 (Avg Bid)
    $240 Avg Bida
    10 bida

    Verzeo is an Educational Technology company and it's based in Bangalore. We provide paid internship programs to Engineering and Management students. (Ask them about their branch and give them examples from that domain so that they can get an idea of internship programs we provide). We have our customers in almost all the colleges across India. Anybody can take our courses from 1st yea...

    $324 (Avg Bid)
    $324 Avg Bida
    3 bida
    SMS Gateway 6 hari left

    We Wanna Create A SMS Gateway For Sending Messages To United States.

    $316 (Avg Bid)
    $316 Avg Bida
    6 bida

    Hi Seyyed Hossein M., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Hi Mark H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Hi Artors Innovations, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Hi, do you have a dog? we are bark collar merchant. we are looking for testers for our new product and leave a review, 20$ for that.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    We want to build React Native App for Simple Ecommerce, React App Basic structure and all UI/UX with sample data is ready. Main activities are to consume REST API and show show in dedicated place. Also we need to integrate payment gateway. Application Flow and Screens are : [log masuk untuk melihat URL] All Requirement in Glace: - Login/Signup screen is not shown in mockup but it is part of req...

    $390 (Avg Bid)
    $390 Avg Bida
    10 bida

    Hi Writers Club, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    ocpp 1.6 Json library fully compliant with OCAOCPP 1.6 documentation . We would like to use it to connect our EVSE to the european charging networks

    $2819 (Avg Bid)
    $2819 Avg Bida
    7 bida

    Hi Youhana M., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida