What is the difference between private and public school education pdfpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    539,396 what is the difference between private and public school education pdf tugasan ditemui, harga dalam USD
    Presentation development 1 hari left
    DISAHKAN

    Di butuhkan seseorang yang sangat ahli dalam membuat presentasi power point atau sejenisnya mengenai project public transport digital advertisement. Saya akan memberikan materi dasar presentasi tersebut dan saya membutuhkan kalian mengubah materi dasar tersebut menjadi presentasi yang bagus. Latar belakang dalam bidang IT akan membantu.

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    7 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Untuk pembinaan aplikasi Android pembelajaran berasaskan bahasa melayu mengandungi grafik, video dan kuiz.

    $787 (Avg Bid)
    $787 Avg Bida
    27 bida

    usmanali01

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    7 bida

    Menyediakan Latihan Awam (public training) selama 2 hari.

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    Public Health Tamat left

    Halo nama saya Kornelius Langga Son, SKM. Saat ini saya bekerja di bidang sosial khususnya bekerja bagi remaja yang kehilangan pengasuhan, saya ingin menambah penghasilan saya dan saya ingin menambah skill saya.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin sebuah website yang di mana akan saya gunakan untuk mengumpulkan data ttg minat public pada suatu produk atau service.

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    menawarkan bimbel private dan mencarikan klien untuk bimbel private saya. mencarikan sebanyak banyaknya klien untuk ikut mendaftar dalam bimbel private saya. saya akan memberikan bonus tambahan jika ada klien yang langsung ikut mendafttar di bimbel saya. saya akan memberikan contoh brosur untuk pekerjaan ini.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    Silahkan lihatlah dalam private message.

    XXX
    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Find me some journals or articles regarding on education and Good Services Tax (GST) or Value Added Tax (VAT) either in Malaysia or overseas. Require to find in English or Malay. Malaysian are encourage to bid my job, others will be in my consideration. Mencari beberapa jurnal atau artikel untuk saya mengenai pendidikan dan Cukai Barangan dan Perkhidmatan (GST) atau Cukai Nilai Tambah (VAT) sam...

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    4 bida
    Lhok' Marina Tamat left

    Disini saya akan merencakan satu ruang sarana public untuk masyarakat yang bisa di rasakan manfaatnya oleh siapapun. pada proyek ini akan saya desain Lhok' Marina yg lengkap dengan Taman bermain untuk anak2, temapt pendaratan Hellipad (hellikopter), dan tidak lupa juga di sediakan gerai2 yg bisa di singgahi sambil merilekskan pikiran.. lokasinya tepat di pinggir laut, jadi sangat cocok bagi m...

    $38 / hr (Avg Bid)
    $38 / hr Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Private proyect for Brayam Private proyect for BrayamPrivate proyect for BrayamPrivate proyect for BrayamPrivate proyect for BrayamPrivate proyect for BrayamPrivate proyect for BrayamPrivate proyect for BrayamPrivate proyect for Brayam

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    membuat komponent pengaduan untuk cms joomla. agar bisa mengisi form aduan, dan dibalas oleh pembelas. dengan notifikasi email. dan yang sudah dibalas mampu di pubilkasikan ke public. seperti website ini [log masuk untuk melihat URL]

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    facebook likes Tamat left

    as discussed on skype and by email 8-visas Website: [log masuk untuk melihat URL] Facebook page: [log masuk untuk melihat URL] Target Countries: Cambodia, China, Hongkong, Indonesia, Israel, Japan, Korea South, Malaysia, Qatar, Russia, Saudi Arabia, Singapore, Taiwan, United Arab Emirates, Vietnam, Antigua & Barbuda, Bahamas, Barbados, Belize, Canada, Dominican Republic, El Salvador, Mexic...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya ingin Terjun ke bidang product and services, dgn hal ini saya sudah memulai untuk menjual product saya yaitu luxury bedding set. Berhubung baru buka dan tidak banyak orang yg tau brand image,produk saya apa, dan dimana. saya ingin meminta agar mempromosikan nama toko dan produk saya ke masyarakat seperti jak ut, jak sel, jak bar, dll. Target market saya adalah: ibu rumah tangga. Target...

    $268 (Avg Bid)
    $268 Avg Bida
    1 bida

    I have window 8.1. Due to some reasons, I can't access desktop. I am unable to format or delete the disk partitions. It gives error Diskpart has encountered an error. The system cannot find the file specified. See the system events log for more information.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida
    Church membership portal 6 hari left
    DISAHKAN

    We looking for professionals who can make a portals for Dioceses membership for each church easy to use , if you can do it send me a private message

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    45 bida

    Need to develop 2 Matrix 1. For salary increment based on Employee performance & Difference Vs. Min of New basic and then based on conditions inputs has to go into 4 columns ie. If Gap is between 0-20% then close the full Gap in Year 1, if 21- 40 then divide it in Y1 & Y2 etc. 2. Bonus Matrix is based in individual performance, Compa-ratio & Employee performance.

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    8 bida

    Need a app like school login data application, attendence maintenance,marks,etc

    $476 (Avg Bid)
    $476 Avg Bida
    45 bida

    Hi The Freelance Editor, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Are you open to this?

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Hi Fatima its for work you have started on Eployee app. This is for 8 public pages. 65 usd.

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    1 bida

    This is a Sample Project to help you understand the concept of the work. • You are required to type the exact text from the left box to the blank box at the right. • The size of the text should be 8-10 and theme should be ‘Arial’ or ‘Times New Roman’. • The accuracy level to be maintained is >90%. Payment per page depends on the plan chosen. • The...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    56 bida

    We need logo design for a kids School. (DESIGNER MUST SPEAK ARABIC) Instructions : 1- colour's schema. green from attached file 2- Text: "طيبة" 3-The Project file should be ADOBE ILLUSTRATOR (LI). Best ragrds - Thanks in advance. السلام عليكم ورحمة الله. مطلوب تصميم شعار لرياض اطفال و مدرسة ابتدائية -الشعار المطلوب بإسم "طيبة" - مخطط الالوان موجود في المرفقات - الملف ...

    $35 (Avg Bid)
    Dijamin
    $35
    1 penyertaan
    Design Work for Mouse Pads 6 hari left
    DISAHKAN

    You Must Check The Website Link Before Making a Offer. Create a design for mouse pads to give away to clients at trade show events. The design should incorporate two logos or our two related companies. SIZE: 8" x 7.5" FULL COLOR - (CMYK) - DYE SUBLIMATION PRINTING The audience of the mouse pads is EMT, Paramedics & Firefighters. Our products are: CE Solutions: EMS & Fire Continui...

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    12 bida

    The deliverable is a database of dates and actions taken by companies. Looking for data entry worker who is efficient, finding text in PDF and copying across into database format in Excel.

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    51 bida

    IMMEDIATE NEED FOR DESIGNER to adjust a PDF. Have original PDF client wants fonts to be precisely the same. I have content on ANOTHER PDF that has SIMILAR fonts but not the same and slightly different layout. Need to make a PDF that mirrors client original. BY FIRST THING TOMORROW NYC TIME. The NYFW invite attached is the ORIGINAL client created document. The UPDATED NYFW INIVITE #1 8-22 docume...

    $299 (Avg Bid)
    $299 Avg Bida
    51 bida

    this is a simple rule if you will bid a price whithout reading the details and then reised it there is not chance that we will work together so go to .... but if you honest and proffesional i will be happy to talk to you about the progect

    $752 (Avg Bid)
    $752 Avg Bida
    25 bida

    setup a proposed network and configure the routers accordingly more details in chat

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    7 bida

    A personal branding website. I’m a public/motivational speaker and want to raise my profile and visibility to potential customers eg companies, conferences, schools around the world

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    72 bida

    I need fact content for video

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    10 bida

    hi people, I have few graduation photos of kids which are to be retouched ; -You need to remove plies from backdrop -Write in a well chosen front "Redbird Pre-Primary School" on backdrop -Add a very light shadow to give a third dimension to the picture I used to do this by myself but i chose to outsource the work since i am quite busy and this project could be an income to somebody. ...

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    30 bida

    As a company, we would like to start outsourcing our accounting.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    19 bida

    Wordpress Expert Need for my 2 small small Project -Will Pay After complete the job ,No Advance No Milestone

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    18 bida

    PDF and JPG files are to be converted in Document files by typing manually, there is no need of any experience other than basic knowledge of Microsoft Word, all other guidance will be provided through demonstration video.

    $275 (Avg Bid)
    $275 Avg Bida
    157 bida