What is the fee for paypalpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    236,816 what is the fee for paypal tugasan ditemui, harga dalam USD

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    web sudah jadi, namun ada penambahan pada system pembayaran menggunakan paypal (Sandbox paypal) jenis paypal payment pro. Jika akun production sudah jadi akun sandbox yg utk testing akan diganti. Jika ada yang mengerti maksud dari Job ini message saya. Sebelumnya saya sudah coba sendiri namun error terus, untuk keperluan tugas akhir mahasiswa. Terimakasih Freelancer.

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    7 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web shopping cart, berikut sample projek yang sudah saya buat [log masuk untuk melihat URL] fee bisa dinego

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    4 bida

    saya mencari seseorang yang mampu memasarkan barang jualan saya melalui media online. semua product selalu readystock jam kerja bebas dan selalu ada fee dari setiap transaksi sesuai kesepakatan :)

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    3 bida

    Hallo Bagi yang bisa menguasai wordpress, saya ingin custom WP saya untuk menambahkan widget/sidebar ke beberapa pilihan halaman. hanya itu saja, permasalahanya di theme yg saya pilih tidak support sidebar, jadi harus customization saya kasih fee 200K Bagi yang bisa silahkan sms/call/email saya, perkiraan pekerjaan 1 hari Hanya berlaku sampai hari ini saja (10-05-14)

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    5 bida

    saya mencari seseorang yang mampu memasarkan barang jualan saya melalui media online. semua product selalu readystock jam kerja bebas dan selalu ada fee dari setiap transaksi sesuai kesepakatan :)

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    saya mencari seseorang yang mampu memasarkan barang jualan saya melalui media online. semua product selalu readystock jam kerja bebas dan selalu ada fee dari setiap transaksi sesuai kesepakatan :)

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    saya mencari seseorang yang mampu memasarkan barang jualan saya melalui media online. semua product selalu readystock jam kerja bebas dan selalu ada fee dari setiap transaksi sesuai kesepakatan :)

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    Saya mengundang tenaga pemasaran manapun, untuk menawarkan kepada calon client atau siapapun, jasa Motivator atau Trainer. Untuk kurun waktu tanggal 13,15,16 bulan Januari 2014 ini. Motivasi dengan rate Rp. 15.000.000 / 1 jam (JABODETABEK)) & Rp. 20.000.000 / 1 jam (luar JABODETABEK), Untuk Rate Training Rp. 1.750.000 / pax (minimal peserta 10 orang) / hari. Profile pribadi saya dapat dilihat ...

    $1065 - $2130
    $1065 - $2130
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    halo saya ada produk software yang siap dilaunching. kisaran harga software diatas 60 juta. saya tawarkan fee 10% dari harga product. kalo anda bersedia silahkan hubungi saya lewat ym: w1ed1e2 atau email : w1ed1e2@[log masuk untuk melihat URL]

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Bila Anda Seorang Pembicara, Trainer, Guru, atau Seorang Penulis lepas (Freelance), Namun di dalam project ini Anda akan mencadi seorang Tutor, Membawakan materipresentasi atau tulisan Anda ke dalam CD Tutorial secara LIfe, Lebih cepat daripada membuat Buku. Dan Ramah Lingkungn karena tidak menggunakan kertas, melainkan menggunakan media kepingan CD. Profile Anda baik Foto dan Nama Anda akan te...

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    i need European upwork client account for posting jobs and PayPal for paying to freelancers, computer for using those accounts on your location Will pay monthly 100$

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    1 bida

    Arbitrage will be done with the following exchanges. - Bitfinex - BitTrex - Poloniex - Binance Arbitrage will always start with BTC. The script should do the following. 1. Know where the entire BTC balance is 2. Identify the opportunity for arbitration 3. Transfer the exchange BTCs where the BTCs are to the exchange where arbitration will begin. 4. Buy, for example, ETH 5. Transfer ETH...

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    4 bida

    Looking for SEO & PPC Person who have knowledge about Pay -per -click & SEO .I want to increase TRAFFIC & PHONE call to my business

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    READ THIS before responding:- -Only submissions that detail the efforts that will be completed under the 5 phases will be considered, all other will be dismissed. -Project is not a large budget so please bid accordingly. Many projects are available after expertise is proven on the first one. -Exceptional communication is required, poorly written proposals will be dismissed. SEO Support for a s...

    $323 (Avg Bid)
    $323 Avg Bida
    16 bida

    Must read before place bid Must read before place bid Must read before place bid Must read before place bid. Male must not place a bid on this project A Female Business Partner Required for helping in my work at Lahore Cant. I am looking for a Skilled Female Workers as a business partner in providing Freelancering work at Software House. I want to establish a Software House at Lahore Cant. We&...

    $168 (Avg Bid)
    $168 Avg Bida
    18 bida

    • Operating System - iOS and Android Mobile app Small App for Connecting Students Would need to run in both OS The developer will have to do complete work like getting it approved - in PlayStore, AppStore Fee - would like to be split between App Dev Complete Demo Bug Fixing First 10 Downloads Will be sharing full details. Would need an NDA to be signed.

    $731 (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $731 Avg Bida
    37 bida

    Please check the attachment before you bid GrapgGrapghstudio Creating black and white silhouettes from any image using filters Required Skills - Android Java or c (or specify) for NDK (c is preferred) - Geometric sensibilities - Strong math skills for coding to process images (this is NOT a masking task/project studio Creating black and white silhouettes from any image using filters Required Sk...

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    4 bida

    The job is to identify and refer Startup companies from any country in the world that meet a number of requirements, such as: - innovation (any industry) - patent or a patentable invention either through a utility patent or a design patent - existing corporation in its country for over 1 year - incorporated in the country of origin or abroad - existing revenue (even a small one) - existing company...

    $855 (Avg Bid)
    $855 Avg Bida
    4 bida

    Hi, My name is Mayor and i came across one of your bids that talks about your strength in sales. I work with a top marketing agency where you earn as much as you can bring to the table and if your sales skills are as good as you think they are then you should consider this offer. This will require reaching out to companies via Linkedin and other platforms, convincing them as to why we offer the ...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Need a designer for 5 minutes maximum. I will provide you with Invoice detailing in the form of a word document. All i need you to do is put all into a (nicely designed) existing invoice template you have to show it has been paid. You can use any template you have previously designed in your other line of work with clients, as all i need is to present it for my expense claim for online books i ...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    10 bida
    Spot the ball 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello Guys, I am looking for someone who can create a spot the ball (centre of the ball) software for me. I run a performance car giveaway site and believe this is the way forward in terms of entries to my competitions! What this would need to include is the following: - Be able to be directly integrated into my site. - For every entry, a customer buys that gives them another token to play, so i...

    $1478 (Avg Bid)
    $1478 Avg Bida
    51 bida

    Features: Load, send & request money , Fund upload, via Bitcoins(Paxful wallet,) Mobile and Bank. API to be interaged, Mpesa, Paystack, and Bitcoins Automatic Currency zone detection, and Admin should be about to set sending, withdraw fee commission and Currency exchange rate adjustment, with front page exchange calculator like skrill. Admin should be able to temporary or Permanent sus...

    $1195 (Avg Bid)
    $1195 Avg Bida
    9 bida

    Hello. I represent the Digital ShopMantra an Ecommerce website . We are selling fashion and accessories and home decor and need affiliate marketers throughout the world to promote and sale our products. In the bid, please indicate the fee/commission for the project How many items can you sell per month. And if you can Bring Conversions from U.S.A., U.K., and somewhat countries like that it would b...

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    6 bida
    writing support III 6 hari left
    DISAHKAN

    hello i need someone who can start now please write the fee for one thousand words in usd also write qualifications start the bid with the word "orange"

    $69 (Avg Bid)
    $69 Avg Bida
    40 bida

    Automate the process to send text and images over whatsapp users. Required a user interface where from we can select specific messages and users. Process detail and pictures available in attached document. We are looking someone highly expert individual/team who can make it done. Please note: Before apply please review attached files. I will request only apply if you can complete this job. W...

    $546 (Avg Bid)
    $546 Avg Bida
    7 bida

    Hi, I am looking for a self-driven writer who can research and write a small ebook for us.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    15 bida

    Group with 1 member requires to submit the overall design (what kind of servers, switches, routers and routing protocol have to setup) - min. length is 3 pages. Specification for the new network Deployment for Company I • 500 users will work in a working space about 50000 square feet within a four floor buildings. • Company I has two Internet connectivity to two different service prov...

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    5 bida

    Make changes to the Research Thesis. Urgent help needed! Only bid if you can handle it in 10-12 hours and send me draft in 3 hours from now. $50 fixed price. Further details will be provided in chat. Thanks

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    14 bida

    I live in Dubai, i have a du home connection. This is apparently behind a NAT. I purchased a static IP but it didnt solve anything. I want my Web Server to be accessable from the internet, but because of the NAT it is only accessible via the intranet. Would appreciate if someone helped me out.

    $57 (Avg Bid)
    Tempatan
    $57 Avg Bida
    6 bida

    Group with 1 member requires to submit the overall design (what kind of servers, switches, routers and routing protocol have to setup) - min. length is 3 pages. I am single member so need only 3 pages

    $141 (Avg Bid)
    $141 Avg Bida
    7 bida

    So edit of somebody had a programmer way but in the in I will need several different programs for one that I can use across the United States and across the world. I need to download aquarium stores pet stores pond builders fish breeders zoos things like that anything to deal with aquatic come and I need that taken off the Internet and downloaded onto my app by app is a calendar and a Search engi...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Hello, I would like to build a website with epayment gateway like paypal.

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    16 bida

    I'm trying to create dependent forms on my portal. I am looking for a person to take care of it, write a new code or improve the current one. I described my problem in this topic. I am looking for a person to cooperate with immediately. [log masuk untuk melihat URL]

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    14 bida