What is the glue that you need when designing your carpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    504,801 what is the glue that you need when designing your car tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1897 Avg Bida
    33 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    designing a flag Majelis Rasulullah

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    9 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel Membuat soft news untuk media web online

    $425 (Avg Bid)
    $425 Avg Bida
    3 bida

    Saya bergerak dibidang jasa salon poles mobil khusus panggilan DKI jakarta Dgn menggunakan technology nano yg berfungsi melindungi keaslian cat mobil. Sehingga mobil tdk prlu sering msk bengkel poles mobil dan memudahkan anda dlm hal perawatan mobil.. Kami ada 2 kategori pilihan paket poles mobil [log masuk untuk melihat URL] poles full paket : Small : 800.000 Medium : 900.000 Large : 1.000.000 ...

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ingin membuat aplikasi seperti "grab bike dan grab car" (disatukan). Jika berkenan boleh hubungi saya. Terimah kasih

    $1406 (Avg Bid)
    $1406 Avg Bida
    21 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Kepada pak Yahya, kami ingin menawarkan projek design mobil2an 3d menggunakan software solidworks. Jika anda tertarik bisa email kami nomor telepon di sales@[log masuk untuk melihat URL] untuk informasi lebih lanjut Terima kasih Wilson

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida
    I need You Tamat left

    tolong tio ef dia sedang teken kontrak di pertamini dumai bantu dia ef, kau telpon lah dia, tio kangen sama kamu ef.

    PHP
    $1500 - $1500
    $1500 - $1500
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida

    bergerak dibidang salon perawatan mobil yg menggunakan technology Nano ceramic yg bisa melindungin dan mempertahankan keaslian warna cat mobil dgn standart internasional

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hi! Those who are going to do the job should have a good habit with PHP - Laravel, Docker, you should also have a clue about how E-learning service works. Required technical stack - 3+ years in Laravel, Docker - ElasticSearch, Redis - 3rd Party API integration Only make bid if you are sure about above technical skills. (start bid with "laravel")

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    2 bida
    $403 Avg Bida
    2 bida

    Hi there, I've recently started a small business and I need a native English Speaker an Writer as a virtual assistant for online marketing. This will be a part-time job and those who already have full-time jobs are also welcome as long as you're a native speaker. Please apply with your location and hourly rate. I have attached the document describing the job in details. We will have a d...

    $1099 (Avg Bid)
    $1099 Avg Bida
    6 bida
    Trophy icon NAMING A STORE 6 hari left

    We are general Trading company specializing in wholesale of : 1. Wines & Liquors; 2. Kitchenware; 3. Car Accessories; 4. Home Decoration; 5. Electronic Gadgets; 6. Home Appliances; We would like to change our company name and are looking for one name that we can represent the business that we're into. Catchy and nice (which can be easy to recall even on social Media's marketin...

    $20 (Avg Bid)
    $20
    0 penyertaan

    it ain't responsive page. just static and one page. But very alert!

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    34 bida

    hi, i iam looking for an app i can use in a mobile that i install onto my letter box and measure the velocity of passing cars. so the app "knows" its stationary picture, compares and detects a difference (car on road) and starts measuring. if the speed is over say 70km/h then the video recording starts for ie 10 sec. could you offer such app? $? it s just for my personal use, i want t...

    $201 (Avg Bid)
    $201 Avg Bida
    9 bida

    i need software that can search numbers on truecaller in bulk

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    1 bida

    Hi. I need to upload over 100 MB media data to wordpress. I can;t increase the maximum file upload size. If you can help me, please let me know. You need to work on my side remotely.(critical) Thanks.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    47 bida

    Email should be send to admins of the app and cced to the guest and an request is submitted. When any change is made on a pop-up, the user must be prompted about the changes

    $176 (Avg Bid)
    $176 Avg Bida
    16 bida
    Trophy icon Logo Design 6 hari left

    I am looking for a logo for a company that sells sports car items. The name of the company Drive Sponsored. I am looking for a sleek 3D logo design that will have 3 color options, 1 for a dark background, 1 for a light or transparent background and then 1 design in white for watermark purposes. I will need the source file for all of these variations. The logo should be a sleek 3D car silhouette w...

    $100 (Avg Bid)
    $100
    56 penyertaan

    OK, well I am building a team around a new company I have started called Angry Dragon Studios. We will first and foremost be a game development company. I have 3 very new and creative ideas that have never been done and I'm looking to find enough people to see it come to be. If we make it we do, and if we don't at least we all met some new friends, got to work on some big stuff and have ...

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    3 bida

    I have tried to crate a Facebook Business ad Account twice but it keeps on being restricted. I need to create a new one. No agencies, only freelancers who have experience bid on this project. Write "Facebook AD" in the first of the proposal to avoid the bot. Happy bidding.

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    19 bida
    automation 6 hari left

    automating repetitive steps to save time in designing a product.

    $427 (Avg Bid)
    $427 Avg Bida
    9 bida

    The English Workshop aims to provide a truly unique approach to English tutoring which aims to cover all aspects of the course including Advanced, Standard Extension 1 & 2 and Preliminary. I've built 60% of the site myself but I'm stuck and keep going around in circles I need help with completing the site and publishing it. I've got a lot of content ready to go but I also want t...

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    13 bida

    I am looking for help in designing a neck gaiter. I will provide client logo as well as basic instructions and will need to get a couple of ideas. I will also need a mock up created of the art on a neck gaiter mock up. I do 5-10 of these each week, so this can lead to ongoing work. Here are some examples of gaiters that we have designed recently: [log masuk untuk melihat URL] I have designers t...

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    24 bida

    Hi! Those who are going to do the job should have a good habit with Java and PHP, you should also have a clue about how REST APIs work. The backend is Laravel while the app is Java and uses a REST API against the backend. You should also be able to include matterport in the app.

    $1229 (Avg Bid)
    $1229 Avg Bida
    204 bida

    I bought a wildcard SSL for [log masuk untuk melihat URL] and [log masuk untuk melihat URL] / but it is not working

    $10 - $12
    Sulit
    $10 - $12
    2 bida