What is the job of a copywriterpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    243,426 what is the job of a copywriter tugasan ditemui, harga dalam USD

    Menulis sejumlah artikel Menjadi copywriter atau memberikan jasa ketik terhadap text

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    3 bida

    Menulis sejumlah artikel Menjadi copywriter atau jasa ketik

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    3 bida
    $20 Avg Bida
    13 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon Logo Design - The Molina Glow 2 hari left

    i need a very nice, clean logo for my beauty company company name is The Molina Glow PLEASE MAKE NICE CLASSY LOOK will need in jpeg, png, and vector

    $24 (Avg Bid)
    Dijamin
    $24
    0 penyertaan
    The CoolTank design 6 hari left
    DISAHKAN

    I’m building a tank for immersion cooling. I have high level 3D design in step format. I’m looking for certified Solidworks professional engineers to make detailed design and Bill of materials. Inside tank PCBs should be connected to power and internet, fixated in vertical position, lid should have proper insulation as per 3M Technical guidance. Please send me your Solidworks cert...

    $362 (Avg Bid)
    $362 Avg Bida
    7 bida

    Then website [log masuk untuk melihat URL] must be translated into the following languages: Deutsch - German Español - Spanish Français - French Polish - Polish Português - Portuguese عربى - Arabic 中文 - Chinese 日本人 - Japanese עברית - Hebrew Русский - Russian हिंदी - Hindi Bahasa Indonesia - Indonesian Türk - Turkish فارسی - Persian/Farsi The website de...

    $209 (Avg Bid)
    $209 Avg Bida
    19 bida

    I want u to write 25 articles for me and submit it by this sunday

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    5 bida

    Setup a proposed network and configure the routers accordingly. write a report on the commissioning of the network explaining the configuration, decisions taken and the strategy to confirm implementation

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    11 bida

    We are looking for a cryptocurrency api guru who can help us fix the update happened recently on binance api our exchange stopped working due to this and we want someone who can figure things out here and takes over where we stopped.

    $175 (Avg Bid)
    $175 Avg Bida
    15 bida

    Hi, I need someone to create cover images for my social media accounts. The image can be the same, but I need 3 copies sized correctly for the following: -Facebook -Twitter -LinkedIn Our colors are: Orange #FF8801 Grey #707070 Blue #373950 I added some stock images from our website, feel free to use them in the project. I also uploaded a picture of what our website is going to look ...

    $10 (Avg Bid)
    $10
    0 penyertaan
    Data entry job 6 hari left

    We are looking for data entry worker to spend 5-8 hours per day. We need people for 10 days.

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    32 bida

    project web API with multi layers. we have project handling ninject . we need to call the signalr hub( in API project) from the service layer

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida
    All the hotels in the world 6 hari left
    DISAHKAN

    I need someone to scrape all the hotels listed on TripAdvisor. That means all the hotels in all the countries listed on TripAdvisor. I need the results in an Excel file. But here is the problem: [log masuk untuk melihat URL] Tripadvisor doesn’t list phone numbers for hotels. And I need the phone number. That is the most important part. You could get the hotel’s phone number from...

    $417 (Avg Bid)
    $417 Avg Bida
    55 bida
    13. Points Job 6 hari left
    DISAHKAN

    I need my website re-configured.

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    18 bida

    Need to develop a script for an explainer video. We'd like to explain our product and our offering in a 2-3 minute video.

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    15 bida

    Need a job portal including admin panel , employee profile , job posting , job search , candidates selections , Payment integration etc according to my design and development requirements . Looking someone who has some good experience in front end(REACT) , ASP.NET(MVC) ,consuming API's by following microservice architecture .

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    25 bida

    Need a job portal including admin panel , employee profile , job posting , job search , candidates selections , Payment integration etc according to my design and development requirements . Looking someone who has some good experience in front end(REACT) , ASP.NET(MVC) ,consuming API's by following microservice architecture .

    $142 (Avg Bid)
    $142 Avg Bida
    9 bida

    Need a job portal including admin panel , employee profile , job posting , job search , candidates selections , Payment integration etc according to my design and development requirements . Looking someone who has some good experience in front end(REACT) , ASP.NET(MVC) ,consuming API's by following microservice architecture .

    $176 (Avg Bid)
    $176 Avg Bida
    23 bida

    I need a new website. I need you to design and build a landing page.

    $340 (Avg Bid)
    $340 Avg Bida
    10 bida

    We have our web app live. We are looking for a graphic designer who can redesign our home page. We will provide the complete content.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    15 bida
    full time job 6 hari left

    I need a new website. I need you to design and build a landing page.

    $94 (Avg Bid)
    $94 Avg Bida
    5 bida