What is the purpose of graphic designpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    335,501 what is the purpose of graphic design tugasan ditemui, harga dalam USD

    We are Online Marketeer having our own Portal. Presently we are searching for a Video Editor, Graphic Designer & Data Entry. Kami ingin berkerja per project basis, bayaran akan kita discuss. Harap dapat yang serious untuk berkerja kerana kita akan analyze to get the best untuk full time di masa depan.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    12 bida
    vector graphic Tamat left

    saya perlu gambar vector seperti contoh dari foto asli

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    13 bida
    GRAPHIC DESIGN Tamat left

    LIAWIFOIAOIFAIOIAOIFOAWIFUAWI9FI9IFAOIOAWIIADOIOA

    $392 (Avg Bid)
    $392 Avg Bida
    17 bida

    Saya perlukan graphic designer untuk buat katalog gambar pakaian di butik saya.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    12 bida

    Kami perlu seseorang yang boleh buat yang berikut: 1) Grafik untuk banner ads 2) Design landing page beserta grafik. Sila lihat contoh yang dah attach. Design mesti ikut tema dari website [log masuk untuk melihat URL] (purple) Gambar logo, produk, dll sudah ada, dan akan disediakan.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    6 bida
    $4 / hr Avg Bida
    26 bida

    Saya mahukan yang boleh manage website dengan fb

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    10 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    22 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    corelDRAW LOGO DESIGN .7 GRAPHICS

    $2047 (Avg Bid)
    $2047 Avg Bida
    1 bida

    Design web pages untuk halaman utama , dengan graphic design yg menarik .

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    2 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida
    $16 Avg Bida
    6 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    membuat gambar untuk pengurusan ijin.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    8 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Tutorial tentang Photoshop, membahas hal - hal yang paling penting dalam menguasai Photoshop

    $610 (Avg Bid)
    $610 Avg Bida
    4 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    - designer perlu menyiapkan design grafik bagi sebuah buku yang mempunyai 100 muka surat dan bersaiz A5. - font bagi content buku adalah bersaiz 12 - spacing untuk paragraph ialah 1.5 - susunan content buku mestilah kreatif - design kulit buku perlulah mempunyai ciri-ciri kreatif, simple dan boleh memikat pembaca dengan hanya melihat kulit buku. - design bagi isi buku juga mestilah kreatif da...

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Trophy icon Save the Blue Marble Project 2 hari left

    I am looking for a good website that is informational and captures customer information. And with a little history of the products and services listed below. The company sells and installs premium Eco Friendly Power System. Premium Sun Glass/ Solar Panels, EV Hook-ups New Roof Designs and colors Trees Replacement. Service Panel Updates Battery Management Warranties Looking for the web...

    $60 (Avg Bid)
    Dijamin Perjanjian Kerahsiaan
    $60
    0 penyertaan

    Based on the pictures and sketches provided, I need to create an Autocad file, to be able to build this object. Please note the diagram, it is important that the air flows properly. I need a 3d model and a few cuts to explain the object to the builder. Thanks.

    $128 (Avg Bid)
    $128 Avg Bida
    30 bida

    Hi i need the corporative identity of my company i need the design of these things (Read good and if you dont understand ask me, its not only the logo design, in the final of the description im going to explain something important). All need to be Authentic and unique, think first before submit any copy project or source of other person, i check all and i report the copied works - Authentic and un...

    $40 (Avg Bid)
    Dijamin
    $40
    1 penyertaan

    SMS software "Not Detecting Port" that is connected to two Nokia E63

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    2 bida

    We are seeking for an individual creative and responsible designer to work on different projects. Responsibilities: 1- Desing labels, stickers, banners and publishing material. 2- design social media posts for Instagram and Facebook. 3- Edit some designs and social media posts when needed. 4- coordinate with the content production team for a smooth workflow. 5- English language is a must and any...

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    48 bida

    Hello, Would like to provide continous work to SEO expert/company who are professionals. Please contact with your existing client portfolio. This is for our company which is related to financial training.

    $251 (Avg Bid)
    $251 Avg Bida
    12 bida

    I have started work with an NGO, Their work is to help uneducated and unemployed people indirectly, For this purpose need charity for them. If someone interested then Send me as much as you can on bitcoin wallet address (NGO's) with description 'Charity to eliminate povert'. No need tp message me, Just direclty send to them. Thanks Wallet Address: [Removed by admin]

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Need G+2 Two Star Hotel design in AutoCad Software for student project purpose Person should have good knowledge of Hotel planning and Design Norms and at least 1 year of exprience of making autocad drawing

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    10 bida

    Haynes Financial (“the company”) is a new South Carolina based start-up business devoted to providing Consumer and Commercial lending services to a diverse market. The company will have three main lines of business; Residential mortgages, Commercial finance, and Automotive finance. Our company is looking to raise capital in the form of SEC regulated issued securities from Haynes Fina...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    contest to find the right designer to collaborate on a line of inspired girls t's. contest is to design a graphic for a girl's t that says Dream It. Believe It. DO IT

    $150 (Avg Bid)
    $150
    9 penyertaan

    Website and Laravel coding already developed. Staff doesn’t know how to show report in a split screen on-the-fly as user enters data

    $423 (Avg Bid)
    $423 Avg Bida
    19 bida

    I need a person who is really committed and has the time available to do various Front End work with Vue.js in Laravel. I'm in a hurry, so the bidder must really have time to work.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida
    $5 / hr Avg Bida
    14 bida

    I want to design my logo , with the brand name dinga

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    27 bida

    we are building an online furniture store, and we need an animation video that would will be promoting and introducing our app to world. it would be around 1 minute. we already have the script and an idea of the flow of the the video.

    $258 (Avg Bid)
    $258 Avg Bida
    36 bida

    Chat will me for more details ( donation purpose ) i want donations... web development

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    26 bida
    The HOMER Pro® expert 6 hari left
    DISAHKAN

    I need an expert in The HOMER Pro® . I need to simulate some experiments. You must be electrical / power engineer.

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    6 bida
    Get us users -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    Site name: [log masuk untuk melihat URL] Site purpose: Our platform is open to African vendors who would like to sell and/or promote their products, services, events, merchandise through their home made videos (mini commercials) Site benefits: Open to all vendors, sales cycle completed all on our platform, free to post videos and link products (currently), Chat in real-time to your audience, no r...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    8 bida