What is the range of the set of data this box and whisker plot representspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    546,781 what is the range of the set of data this box and whisker plot represents tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1831 Avg Bida
    22 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    saya butuh sekitar 16ribu gambar dengan 4 jenis mobil ( sedan, suv, mpv, dan bus ). masing" kurang lebih 4000 tiap jenisnya. ukuran gambar harus fix 448 x 448. objek mobil tidak boleh terpotong, objek mobil minimal 50% dari keseluruhan gambar. setelah gambar buatkan annotationnya yang merupakan bounding box keberadaan object. format annotation mengikuti pasval voc. berbentuk xml. boleh menggu...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya memerlukan beberapa keping gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar pada [log masuk untuk melihat URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    Saya memerlukan beberapa keping gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar pada [log masuk untuk melihat URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan beberapa keping gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar pada [log masuk untuk melihat URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Windows Lain atau tidak pasti Mengunakan quantity,quality,dynamic,design dan kekuatan dalam bentuk atau pun kawasan(place)

    $609 (Avg Bid)
    $609 Avg Bida
    1 bida

    Optimasi Penyusunan Box dalam Kontainer Dengan Algoritma Genetika

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Kami mencari penulis artikel berita seputar dunia entertainment dan hiburan untuk kategori topik seputar film/drama korea terbaru, gosip artis yang sedang trend, film box office terbaru, serta berita terbaru seputar serial drama turki dan india yang tayang di ANTV seperti uttaran, veera, efsun dan bahar, serta kaali dan gauri. Penulisan artikel bisa menggunakan sumber referensi portal berita lu...

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    8 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Saya ingin membuat aplikasi mobile sederhana yang berbasis android studio. Tujuannya adalah untuk pembelajaran buat saya sendiri. Aplikasi ini setidaknya mempunyai fungsi - fungsi sebagai berikut : 1. Multi User 2. Menginput data-data : text , tanggal , combo box , radio button, lokasi , merekam suara, images , tanda tangan user. 3. Melakukan sinkronisasi dengan database. 4. Mengeluarkan ou...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    URGENT!! Perlu Sales atau Digital Sales Marketer (SEO) untuk menjual produk supplemen kulit dari swedia, bonus menarik sekitar USD30-100 per produk yang terjual. bisa freelance dilakukan kapanpun dan dimanapun.. Produk bernama Apple Stem Cell Plus Collagen.. dengan khasiat meregenerasi sel kulit, menghilangkan flag dan bekas jerawat, anti aging, dll.. bisa juga dipakai untuk mengurangi kol...

    $183 (Avg Bid)
    $183 Avg Bida
    3 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Want to sell Not for swap Samsung Note 3 Original by SME warna black untuk dijual dgn harga RM1500. Warranty ada lagi 9 bulan .Fullset ( charger, earphone, casing, screen protector, box ORIGINAL ) call, msg, whatsapp :0133262021.. COD: Area Johor Bahru

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    This task involves your downloading wallpapers and uploading them using our WordPress interface. You'll download the wallpaper, then upload it, and put the correct title in the name box. You will be required to also place the wallpaper in the correct category. We'll supply the websites to download the wallpapers from. You'll be required to download / upload 800 wallpapers over a ...

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    3 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya ingin Terjun ke bidang product and services, dgn hal ini saya sudah memulai untuk menjual product saya yaitu luxury bedding set. Berhubung baru buka dan tidak banyak orang yg tau brand image,produk saya apa, dan dimana. saya ingin meminta agar mempromosikan nama toko dan produk saya ke masyarakat seperti jak ut, jak sel, jak bar, dll. Target market saya adalah: ibu rumah tangga. Target...

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    PT. PHOENIX JAYA MANDIRI Jakarta, bergerak di bidang Jasa Pengurusan barang Export dan Import di Pelabuhan Tg Priok Maupun Di Bandara Soekarno Hatta, Juga kami melayani jasa Domestics Pendistribusian barang ke seluruh Indonesia Khususnya ke Seluruh wilayah Sumatera, Aceh NAD, Jawa dan Bali Lintas Darat, Laut dan Udara . Melayani International Sea & Air Freight Forwarding, Customs Clearance, ...

    $399 (Avg Bid)
    $399 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL] is an affordable fashion website with good traffic but very low conversion. We do have a good number of leads and social media followers. The website needs a make-over for better conversion and we need help setting up a solid social media calendar with ads scheduled to grow conversion.

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    3 bida

    Its a corporate video of 8 hours (divided into 8 different parts) where I am talking, presenting and explaining various marketing concepts to management students and working professionals. The look, feel and background music has to be professional and appealing. I need someone who is skilled in editing, creative and can make my videos professional and impactful

    $562 (Avg Bid)
    $562 Avg Bida
    5 bida

    Need to create a static webpage in html from the given design Should be pixel perfect responsive to all devices and screen resolutions Should be fast loading with Google page speed more than 90. Will give all image elements Expected budget is below Rs 2500

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    5 bida

    Social Media expert for Instagram, Facebook, Twitter, SnapChat, and Pinterest to promote website and generate leads. We need new moms and dads to register on our site. We have contest, giveaways and samples that will help attract more registrants. We need to increase our followers as well on our social media. We can generate new promotions and giveaways to do this. SEO and SEM is also another...

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    16 bida

    I want to develop virtual fitting room which can support all ecommerce site

    $3000 (Avg Bid)
    $3000 Avg Bida
    2 bida

    I need my entire footer to be finished including address, socials, links to main pages, privacy policy, terms and conditions, disclaimer, unsubscribe link. All of this should be quick and easy to do!

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    24 bida
    Matlab Expert is required 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for matlab expert who can help me with the small task

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    5 bida
    Set up Shopify 6 hari left

    I want to convert from my old merchandising set up to a modern, more automated set up. I currently keep track of all my customer, product, transaction, stock/inventory data on an app called FileMaker Pro. It is a lot of manual work as I need to manually add all the product information each time. I want to set up Shopify, add all my product information and all my customer info to that platform.

    $947 (Avg Bid)
    $947 Avg Bida
    29 bida

    An employee is needed for the easy task of posting in boards for sale in groups on Facebook. Opening Facebook accounts Correspondence, group advertising, easy assignments of items for sale Who is ready to work immediately and start learning now. Very easy work

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    21 bida

    Read the bid before sending your bid! Hi! I need a [log masuk untuk melihat URL] developer to help me with a little functions and maybe some modeling too. Contact me if you have experience in [log masuk untuk melihat URL]

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    8 bida

    The Walk-the-Granny app gets yourself a walker in just 4 simple steps. When you download the app the first step is to login with either your Facebook/Google or any other email account so that we get to know that you are a verified user. After this the next screen it takes you to is the payments page where you have to enter your payment details into our secure payment database (the first 2 steps ar...

    $378 (Avg Bid)
    $378 Avg Bida
    10 bida

    offer grammatical and spelling corrections, rewrite for clarity, and make sure the document makes sense

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    22 bida

    Opening Facebook accounts Correspondence, group advertising, easy assignments of items for sale Who is ready to work immediately and start learning now. Very easy work

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    7 bida

    I am looking for someone who is good at probability and statistics

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    4 bida

    : My feedback so far is unimpressive what you have done so far with the site it nothing only text I need the content to look attractive. Use the beauty of the avada theme to make the sections look awesome. As you have it with only text and bullet points looks like microsoft word... this is a website it must be attractive This is your chance to show if you and your team has good design skills,...

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    3 bida

    I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed for Windows. I would like to know when a specific item goes up for sale.

    $167 (Avg Bid)
    $167 Avg Bida
    7 bida

    I have some PDF's which are a bit blurry. Adobe will let me edit them. So they can be scanned using OCR. I want to make new documents, using this original text. But "converting" the text, so it is easy to read.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    15 bida