What subjects i need for a computer programmerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    278,683 what subjects i need for a computer programmer tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya lagi ada task buat semacam animasi 3D untuk di embed ke tools lain menggunakan HTML5. Durasi pengerjaan 3 minggu. Perlu onsite dengan saya minimal 2 kali seminggu sehabis jam kerja atau sabtu minggu di Jakarta. Location in Jakarta, Indonesia is MUST.

    $1250 (Avg Bid)
    $1250 Avg Bida
    1 bida

    Kami sedang membina pasukan programmer untuk membina mobile apps

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    11 bida

    OpenSID adalah sistem informasi desa open source ([log masuk untuk melihat URL]). Kami mencari programmer PHP/Codeigniter berpengalaman untuk mengembangkan modul keuangan yg melaporkan data SISKEUDES. Harus berpengalaman menggunakan git, Github dan terbiasa membuat pull request ke repository Github. Anda perlu paham database SISKEUDES dan mengerti aplikasi keuangan.

    $177 - $532
    $177 - $532
    0 bida

    Mencari Programmer dan Tenaga-tenaga ahli lainnya dalam bidang IT

    $1086 - $2173
    $1086 - $2173
    0 bida
    C# Programmer Tamat left

    Pic programmer, mplab, proteus designer

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    8 bida

    projek untuk mengesan orang yg merokok ataupun menggunakan telefon bimbit semasa mengisi minyak di stesen minyak.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    2 bida
    $147 Avg Bida
    5 bida

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida

    membetulkan bugs, aplikasi database berbasis web

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    sukhrab

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    7 bida

    kami memerlukan programmer yang berpengalaman dalam membina aplikasi mobile untuk kegunaan kredit topup dan menerima data e-statement daripada database sistem pembayaran kami. aplikasi ini juga digunakan untuk komunikasi antara syarikat dan pelanggan. Programer yang berjaya membuat dalam masa diperlukan akan diberi peluang untuk memasuki projek kedua yang serupa tetapi untuk digunakan oleh penggun...

    $1875 (Avg Bid)
    $1875 Avg Bida
    5 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around t...

    $661 (Avg Bid)
    $661 Avg Bida
    6 bida

    Kami membutuhkan Programmer yang paham Magento dalam membuat belanja online

    $302 (Avg Bid)
    $302 Avg Bida
    3 bida

    Apakah ada freelancer yang menguasai pengembangan aplikasi Visual Studio C++ untuk Windows CE - Windows Embedded? Saya mengoperasikan sebuah gudang di mana setiap bulannya saya melakukan proses stock opname secara manual (menghitung stock di lapangan dan mencocokannya di database MySQL). Saya ingin sedikit mengautomasi proses ini menggunakan perangkat mobile yang sudah dilengkapi dengan barcode...

    $608 (Avg Bid)
    $608 Avg Bida
    3 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Halo semua, Saya dan partner saya lagi mencari programmer untuk membuat project live streaming social media yang rencananya akan di buat dalam 3 platform (web, android & iOS). Sebenernya kita ingin mencari programmer untuk join kita sebagai co-founder, tapi tidak menutup kemungkinan untuk di outsource saja (bayaran per project). Sejauh ini kita sudah membuat business plan, budgeting, feature ...

    $5078 (Avg Bid)
    $5078 Avg Bida
    2 bida
    Build Website Tamat left

    Membutuhkan programmer PHP + CI remote online dan bekerja pada waktu sebagai berikut Senin s/d Rabu 20:00 s/d 24:00 Sabtu 12:00 s/d18:00 Minggu 00:00 s/d 06:00

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    4 bida

    Membutuhkan programmer PHP + CI remote online dan bekerja pada waktu sebagai berikut Senin s/d Rabu 20:00 s/d 24:00 Sabtu 12:00 s/d18:00 Minggu 00:00 s/d 06:00

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    3 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan ter...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Saya mempunyai pengalaman di Web programmer, Inventory management, Menguasai Microsoft Office dan pakar analisis data.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, Thanks!

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    3 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, bias call saya di 0822 3183 7637 Thanks!

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    website kami bergerak di bidang jasa reservasi online atau travel online dimana produk kami ada hotel, tiket pesawat, kereta, event/konser, rental mobil & ke depannya akan ada promo tour. kami membutuhkan seorang programmer untuk membantu membangun aplikasi tersebut yang dimana website itu menggunakan API/xml di dalamnya

    $1749 (Avg Bid)
    $1749 Avg Bida
    2 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    Apakah saudara Herman dapat stay di Bandung selama 2 bulan? Atau bisa datang ke Bandung untuk membicarakan sistem remote office? bisa hubungi di 08 11 14 61 911 Thanks

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida
    UX/UI Designer 6 hari left

    We are looking for a freelance UX designer to take part in web design, including app design on phone, tablet, and computer. While we have a specific project in mind related to an existing health-related app, there are other projects and clients that will also need this expertise if the relationship works out. It is important that the person we hire is proactive in the way they are approaching bo...

    $3738 (Avg Bid)
    $3738 Avg Bida
    53 bida

    Hi my name is Stacy and I want to build apps but I need help, I've hit a wall and I'm not sure what to do next

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    26 bida

    Budget:20$, please apply only within budget and having 3+ yrs of experience in firebase, Android. This is a quick job for expertise. 1)Show current plan with a list of semesters which user paid for along with validity date at My account screen, User should be able to change semesters and data should be changed automatically, currently, university id, college id, branch id, semester id are stored i...

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    3 bida

    Requiring a programmer that knows the YoloV3 framework very well and is able to construct custom image detectors , want this person to train me on an ongoing basis.C and Python required. Projects include training a custom conv net on cifar-10 dataset etc. Only reply if you can pass the interview question: Look at this project: [log masuk untuk melihat URL] Complete the function get_pixel in : ...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    9 bida

    Would like to have a word press website from scratch no page builders hand coded with a landing page must be able to hand code in php Java script css

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    41 bida

    This project involves entering data from the PDFs into Excel. The PDFs list state names followed by job titles. Please create an excel file with the state name in column 1. In column 2 list the id number (the number in the black box) of the job title. In column 3, enter the job title (in bold below the id number). Position Qualifications: - Excellent attention to detail -Good computer skills

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    73 bida

    All materials and rules will come from [log masuk untuk melihat URL] This 1st phase will just be to allow two players to move pieces, and finish a Quadlevel game. Later phases will be to put a 'computer-thinking-chess-engine', possibly to allow internet players.... What you'll need: Xamarian and C# app programming skills. Some imaging ability. You might need some love of Chess a...

    $614 (Avg Bid)
    $614 Avg Bida
    14 bida

    This project involves entering data from the PDFs into Excel. The PDFs list state names followed by job titles. Please create an excel file with the state name in column 1. In column 2 list the id number (the number in the black box) of the job title. In column 3, enter the job title (in bold below the id number). Position Qualifications: - Excellent attention to detail -Good computer skills

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    54 bida

    Hello my name is Daniel, I am building a coin operated photo booth. I am looking for somebody who can put together a piece of hardware that will receive a pulse from my coin mechanism and then convert that pulse into a keystroke, like the letter A for example. That hardware should attach to a desk top computer through a USB cable. I have a photo booth with a piece of hardware like what I am asking...

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    6 bida

    We need to use several computers in many regions remotely and this lasts for many years. It needs high internet speed and computer performance. And you must be someone who lives in US/UK/Canada/Australia/Russia You have to know English.

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    1 bida

    This project involves entering data from the PDFs into Excel. The PDFs list state names followed by job titles. Please create an excel file with the state name in column 1. In column 2 list the id number (the number in the black box) of the job title. In column 3, enter the job title (in bold below the id number). Position Qualifications: - Excellent attention to detail -Good computer skills

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    54 bida
    Youtube Videos 6 hari left

    I want to create some video for uploading on You Tube on subjects like taxation, finance etc (refer youtube channel "just 4 9ledge". The video size will range from 8-12 minutes and should be in HD. Please qoute your price in INR for about 10 videos. Please also share videos already prepared by you in this regard.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    9 bida

    We need to use several computers in many regions remotely and this lasts for many years. It needs high internet speed and computer performance. And you must be someone who lives in US/UK/Canada/Australia/Russia You have to know English.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida