What the hourly rate for graphics designerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    474,115 what the hourly rate for graphics designer tugasan ditemui, harga dalam USD

    We are Online Marketeer having our own Portal. Presently we are searching for a Video Editor, Graphic Designer & Data Entry. Kami ingin berkerja per project basis, bayaran akan kita discuss. Harap dapat yang serious untuk berkerja kerana kita akan analyze to get the best untuk full time di masa depan.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    11 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Designer logo (kami akan membuatkan anda suatu apa yang anda minta dengan membayar sesuai gambar desaingner yang kami buat) Terimakasih

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    28 bida

    I need a label designer for virgin coconut oil products.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    25 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    MENDESAIN LOGO TERBAIK !

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    8 bida
    $24 Avg Bida
    10 bida

    Mencari logo untuk Budget Hotel seperti trademark contoh bilik yg Cosy tapi simple yet look Exclusive

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    30 bida

    Saya mahukan yang boleh manage website dengan fb

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    10 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    16 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    15 bida

    Scketup

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    14 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    22 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    corelDRAW LOGO DESIGN .7 GRAPHICS

    $2047 (Avg Bid)
    $2047 Avg Bida
    1 bida

    Here is a link [log masuk untuk melihat URL] I need the all the company names and websites . dont need the company which doesnt have its own website. NO DUPLICATE RECORDS Prepare sample, your quote (flat rate not hourly) and time duration to complete this link. before bidding. I guess it is very small work for the expert scrapper. Thank you Thank you.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Mengerjakan design untuk Kupon undian, Flyer dan banner

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya mengundang tenaga pemasaran manapun, untuk menawarkan kepada calon client atau siapapun, jasa Motivator atau Trainer. Untuk kurun waktu tanggal 13,15,16 bulan Januari 2014 ini. Motivasi dengan rate Rp. 15.000.000 / 1 jam (JABODETABEK)) & Rp. 20.000.000 / 1 jam (luar JABODETABEK), Untuk Rate Training Rp. 1.750.000 / pax (minimal peserta 10 orang) / hari. Profile pribadi saya dapat dilihat ...

    $1065 - $2130
    $1065 - $2130
    0 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the inf...

    $843 (Avg Bid)
    $843 Avg Bida
    4 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    - upload tulisan di web - membuat tulisan - mencari tulisan - mencari berita bukan copy paste (original) - meningkatkan hit rate - kerja online 24h (waktu kerja hanya 5-8 jam ) - sudah punya koneksi internet - tertarik jurnalisme - siap online di ym/gtalk/others

    $199 (Avg Bid)
    $199 Avg Bida
    3 bida
    Marketing Project 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for someone who is an expert in digital marketing who can do free promotion of my eCommerce website and bring sells in 1-2 days I'll be paying hourly and 5% commission for each sell (based on my profit on sold product) Interested persons are welcome to apply. Please don't send me offer for only any specific field of marketing like SEO, SMM. If you do this I'll delet...

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    2 bida

    Looking for an experienced graphic designer for STALL DESIGNING(exhibition purpose). Should have designed a minimum of 10 stalls.

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    9 bida

    Hello, Im looking for C# desktop applications developer for 3 to 6 months project. You need to have at least 3 years of experience. Hourly rate will depend on your experience between 20 and 40$. You need to answer the question to be contacted. How would you take the value of the selected cell and pass it to another class in the Attached file? namespace [log masuk untuk melihat URL] { [Attr...

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    28 bida
    Space Designer 3D 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I have a house designed in space designer 3D. I need someone to add all of the colour to the design, so that I can have 3D images that look good to show prospective tenants. At this stage I only have the floor plan and some furniture. I need someone to add flooring, wall colours, lighting, skylight, roof, external cladding etc to finish it off to make it look good.

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    16 bida

    help me setting the google ad display

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    17 bida

    Hi, I have ReactJS app. In this app there are autocomplete drop-down menus. I need to fix a bug in these menus and also I need to improve the event handler.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    4 bida

    We Require a graphic Designer who to design us basic banners and posters in photoshop and illustartor, i have included some examples of the designs i require if you can do this task and are independant freelancer please contact us - we have urgent dealine are require 100s of design - great project for right candidate [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    47 bida

    Hello, I'm looking for a string of numbers of 16 characters that will return true for the following algorithm: public static bool IsValidLicenseNumber(string pLicenseNumber) { try { if ([log masuk untuk melihat URL] != 16) { return false; } char[] array = [log masuk untuk meli...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    13 bida
    Need a video creator 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I need to get the 1-30 Min animated tutorial video created for self-publication company for puttting on website as well as in social media promotion. Please put your rate as bid amount.

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    8 bida

    I am seeking a SINGLE Independent Joomla Web Developer. No Companies. No Teams. Just Joomla Developer Expert. No Middle man. No Supervisor. Just direct communication with a Joomla developer. Rate is ONLY for Individual Freelance. Do not apply if you are a company or business. Project is to Maintain Joomla site. Make changes, Fix SEO issues, Optimize load speed and many others. Long Term op...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    15 bida

    We are looking for an account executive to develop new business opportunities for us. This is a full-time (or near full-time) home-based position working for an international company. We are looking for someone with decent written and spoken English. We will provide warm leads, it’s up to you to foster a relationship, show them our product and close the deal. We are offering an hourly ...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    4 bida
    Trophy icon The Cleaning Chemist 9 hari left

    I need a logo that looks captivating and revolves around a individual half dressed as a chemist (with a vacuum or something in one hand) and half as a maintenance guy (perhaps a drill in the other hand) with a hint of chemistry (seeing the name of the business is The Cleaning Chemist - Cleaning and Maintenance Division). I need the tools of the trade eg. vacuum, hammer, and chemistry equations and...

    $67 (Avg Bid)
    $67
    3 penyertaan

    I NEED PEOPLE WHO HAVE ALREADY COMPLETED PROJECTS IN FIVEM GTA V AND EXPERIENCE !! PRICE TO NEGOTIATE !!!!! I NEED THESE SCRIPTS BELOW 1 - When you are in jail serving a sentence, have something to do to reduce the penalty 2 - When you are in the dp cell and there is already a miscreant doing rp cm a pm n da to do also even being in a different cell because of the other cell's speech there mo...

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    9 bida