Whatsapp downloadpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    204,008 whatsapp download tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi Anis Amira A., boleh whatsapp i 0132752815 utk rate copywriting tak?

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hi Anis Amira A., boleh whatsapp i 0132752815 utk rate copywriting tak?

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL] Mas Hari, saya baru mencuba mencari kerja di Freelancer. Boleh bantu saya. Profile saya ok tak? Saya tidak mahir berbahasa Inggeris. Boleh Saya minta nombor WhatsApp Mas Hari? Rahmat Salim Johor Bahru, Malaysia rahmatsalim81@[log masuk untuk melihat URL] +60185902189 +60129182189

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran juga dibuat menerusi online transfer-Bank Islam,myBSN dan lain-lain (bukan Paypal) sekiranya anda berjaya melakukan task yang diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak R...

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    4 bida

    Hai encik arif, saya norman dari malaysia. bolehkah kamu buatkan saya 1 Expert advisor berkonsepkan seperti martingle. seperti kita tahu, bila entry posisi martingle, nilai lot kita akan digandakan. apa yang saya mahu buat adalah : 1. main entry adalah BUY 2. apabila harga terus menurun, harga akan digandakan dengan nilai lot buy +1, seperti contoh lot pertama adalah lot 0.01, lot kedua adalah ...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Malam om, bisa bicarakan projek via whatsapp om? Terimakasih

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Assalamualaikum En. Azmi. Nama saya Taufik. Saya dan kawan saya di Jakarta tengah dalam planning untuk membuat project seperti MYEG. Front end development and design saya boleh buat. The back end yang saya lemah. Boleh kita berjumpa untuk discuss? Saya boleh datang Bangi. No telfon saya 0133410131 boleh whatsapp. Thanks En. Azmi

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $456 (Avg Bid)
    $456 Avg Bida
    15 bida

    Halo bu ositangga. apakah ada contoh portfolio article yang telah ibu tulis? kalau boleh minta no whatsapp nya

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    yang saya ingin kan meng-input data baik upload ataupun download

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin ada link download software pada blog saya seperti pada website [log masuk untuk melihat URL] blog saya [log masuk untuk melihat URL]

    $7 - $20
    $7 - $20
    0 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $334 (Avg Bid)
    $334 Avg Bida
    4 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Saya membutuhkan jasa untuk mencarikan saya leads yang bersedia download aplikasi dan sign up ke web dari link yang saya berikan. Satu leads ( download dan sign up ) saya hargai 1000/lead Sebelum apply harap ceritakan strategi promosi yang akan dipakai. dilarang mendownload + sign up sendiri Terima kasih

    $3 - $67
    $3 - $67
    0 bida

    PhytoTech88 menjemput pihak yang berminat untuk menyertai revolusi perniagaan internet paling hebat masa kini ‪#‎Projek100k‬. Inilah peluang anda untuk bebas hutang dan bebanan kewangan. Terbuka kepada sesiapa yang ingin menjana pendapatan sampingan melalui platform perniagaan online. Bermodalkan sebanyak RM6060 anda mampu menjana pendapatan sebanyak RM100,000 dalam tempoh 9 bulan. - ...

    $241 - $24067
    $241 - $24067
    0 bida

    Macam mana nak jadi bisnes partner wak? Saya carikan client ataupun customer untuk wak dengan bayaran yang wak letak. Lepastu saya ambil upah sikit, saya nak jadi orang tengah wak. Boleh chat saya nombor telefon WhatsApp wak tak? Terima kasih.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian yang terpenting bagi kita terutama para pengguna Windows? Karena Antivirus adalah Security yang menjaga system di komputer atau notebook kita agar tidak terserang virus atau malware yang banyak sekali bertebaran di internet atau removable disk yang pernah kita gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kena...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    Membuat website untuk input data perolehan POIN perhari dan berdasarkan tanggal, perolehan POIN akan di sajikan / di rekap perminggu,perbulan dan pertahun dan di sajikan dalam bentuk tabel dan bisa di download nantinya menjadi file pdf/xls. di website nantinya juga ada menu untuk tambah pegawai,edit nama pegawai,hapus pegawai.

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    1 bida

    Want to sell Not for swap Samsung Note 3 Original by SME warna black untuk dijual dgn harga RM1500. Warranty ada lagi 9 bulan .Fullset ( charger, earphone, casing, screen protector, box ORIGINAL ) call, msg, whatsapp :0133262021.. COD: Area Johor Bahru

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    This task involves your downloading wallpapers and uploading them using our WordPress interface. You'll download the wallpaper, then upload it, and put the correct title in the name box. You will be required to also place the wallpaper in the correct category. We'll supply the websites to download the wallpapers from. You'll be required to download / upload 800 wallpapers over a ...

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    3 bida

    95% finished website ([log masuk untuk melihat URL]) membutuhkan beberapa penyelesaian point revisi mudah. Download detailnya di : [log masuk untuk melihat URL] Jika menyanggupi dan penawaran di approve, saya akan memberikan link untuk mendowload website keseluruhan. Terimakasih Salam sejahtera

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    3 bida

    3 file server untuk XFileSharing Pro butuh di optimalisasi, karena resource server masih banyak tapi generating files, download dan upload lambat. Server spec pakai i3 2100, 8GB RAM, 1 Gbps network dedicated. Statistik rata-rata 3 server tersebut sebelum akhirnya melambat: Active connection 4000-5000, RAM usage 300-400MB, CPU usage 2-10%, Network usage 500-600 Mbps. Saya ingin server resource terp...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    Cerpen Cita Citakuasdsdsdsdsdsdsdsdsdsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss...

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    Blog [log masuk untuk melihat URL] Adalah Web Situs Download Film Dan Game Dengan Total Pengunjung Hampir 100.000, Posting Terakhir Tanggal 9 Oktober 2013 Sebanyak 190, Dan Pengikut Blog saya Sekitar 5 Orang

    $502 - $1005
    $502 - $1005
    0 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. untuk lebih jelasnya tentang plugin ini [log masuk untuk melihat URL], saya ingin plug...

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    saya punya aplikasi untuk ditempatkan di web saya,,nbisa tolong bantu?nnjenis aplikasi adalah sosial locker..nnpenempatan aplikasi:n1. di halaman download ([log masuk untuk melihat URL])nsaat dia telah memilih download now, maka dia akan masuk ke halaman download file,,ndihalaman aplikasi download yg ke 2 lah aplikasi ini ditempatkan...naplikasi akan me lock icon lanjutkan/next/download

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 ...

    $9 - $35
    $9 - $35
    0 bida

    Merubah 4 fungsi dari script, penomoran anggota yg terbalik, print out, download database, dan save and next Error.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    2 bida

    Copywriter that writes product descriptions for e-commerce site. need someone to take 8-10 links per project and copy various product info: URL, product title, product description, product reviews and helium keywords into a google spreadsheet, plus images into google drive.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    i want a sample Android app for Video Player and Image Viewer. image Viewer must also support Slide View. Video Player must run with excellent performance. Picture In Picture mode for Video player will be best if we can. Note: Video and Image will be downloaded from Internet so need to download and play.

    $105 (Avg Bid)
    $105 Avg Bida
    9 bida

    We have custom made laravel restaurant order website. It was working good but last 3 days we always get 500 server error on some categories. But it doesn't happen always. For example from the main website, we click "Gourmet Burger" and it goes 500 server page but If u refresh the page it opens. Also, the same thing happens on the admin panel as well. That can be maybe bec of larave...

    $121 (Avg Bid)
    Segera
    $121 Avg Bida
    14 bida
    I need iphone app developer 6 hari left
    DISAHKAN

    App will be related to Farming business it should be designed to keep record of farm App should include: Add - Remove Farm (When farm is added it should also show satellite picture of farm area) 1. Plantation : Where plants were replaced in which row & plant number 2. Irrigation : view and create irrigation events 3. Fertilizers : view and create events 4. Under Spray section : view and...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    7 bida
    Marketing content creator 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for an experienced and expert marketing individual who can help us create content for general marketing purposes and take our company marketing efforts to a whole new level. We are working with a graphic designing company but we need someone who understands sales & marketing and is able to create content either independently or with the current graphics team. Requirements: - Regula...

    $38 / hr (Avg Bid)
    $38 / hr Avg Bida
    21 bida

    Scrape eBay and gumtree and download images of various items

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    1 bida

    My website was hacked and to fix it I need to restore a backup but I get errors when attempting to restore from Softaculous. I need someone to download the backup file and manually restore the site.

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    42 bida

    Hi, I am looking Physics, Biology and Mathematics expert teachers for UPTO 10th Standard for UP Board(Hindi Medium) and who is interested to make videos, that video will be edited and will be used in app [log masuk untuk melihat URL] Teacher need to use whiteboard and marker and his/her face should be visible assuming that students are set before your, While bidding write on top "India Best ...

    $94 (Avg Bid)
    $94 Avg Bida
    1 bida
    compille the mongo cxx driver 6 hari left
    DISAHKAN

    I am not able to compile the mongo c driver due issues with it locating the mongo c driver. assist with compiling the mongo cox driver. I need someone to download and compile the mongo cox driver (and the mongo c driver)on their own computer and tell me what you did to get it to compile. I need to compile the driver - I don’t want to install the package.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    Upload and downloads images to a server, using React and the Axios library. Upload: - Standard dialog to request a local file - Upload this file per this cURL line "curl -X POST "[log masuk untuk melihat URL]" -H "accept: */*" -H "Content-Type: multipart/form-data" -F "file=@[log masuk untuk melihat URL];type=image/jpeg"" Download: - Per "cu...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Hi all I need a good photo editor. Please read very carfully the requirements. 1. You offer a price for 100 edited pictures, normally I will upload these as RAW in a dropbox each week 2. You will recive the pictures as RAW 3. You'll have to correct the exposure 4. You'll have to correct the saturation 5. Normally you shouldn't correct the color 6. You need to isolate the images in...

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    49 bida

    Duration: 1 Day Budget: $10 (Maximum) This attached Wordpress plugin is to support addon for give wp donation plugin ([log masuk untuk melihat URL]) to receive payment by the donors: But there is issue with the plugin. Need to fix. Merchant's system is not implemented with BackendURL. FYI, BackendURL is a page at merchant server that act as secondary URL to receive SUCCESS payment status ...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    4 bida

    A. Project title: Laravel errors. B. Project brief/description: We need to make some corrections on our laravel site that is creating problems Please do not bid if you say this will take beyond 5 days. Thank you. 1. Login/signup firebase problem with a call to Mautic API (bad coding simply) and captcha popping up, 5 slides to show, 4-6 hours at most if you know what you are doing 2. External upl...

    $1046 (Avg Bid)
    $1046 Avg Bida
    18 bida

    I have 40 pictures of one product. *Pictures are all almost the same. I want them all have to be clear and 100% PURE white background. When you make an entry. Just show me your work on 1 picture only. If we like it, we will ask you to proceed with the same quality of work on the other 39 pictures. pictures DOWNLOAD Link: [log masuk untuk melihat URL] *The shown picture is just 1 out of the 40...

    $11 (Avg Bid)
    $11
    98 penyertaan

    We are looking for .net or other good solution to send whatsapp messages auto. Currently we have solution in Python and working fine for small amount of messages. We need to send 100000+ messages and should not be mobile constraint i.e. saving messages to mobile. Can be saved to database. We need solution to be working on Windows 10 and Windows 7 with source code. Total budget is INR 2000/-

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    4 bida

    Problem I have is that of contractors attending buildings to undertake works, regular inspections for safety by outside contractors. Building owner and remote manager want to record these access situations as they are not always by appointment. Need a QR based registration system linked into data base to then record not only who attends but for how long, some detail, sign out and brief report (o...

    $24 / hr (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $24 / hr Avg Bida
    20 bida

    Looking for someone to create pinterest video/pin download app

    $177 (Avg Bid)
    $177 Avg Bida
    6 bida

    i have 1 pdf file download convert them to word.

    $264 (Avg Bid)
    $264 Avg Bida
    34 bida

    I need some help with my business.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida
    browser based web scrapping 6 hari left
    DISAHKAN

    I want to login to a website and launch their webapp and then download all the Questions and Answers and store them in a database properly. I have already written a plan. Using this data of questions and answer I want to create a similar webapp where users can come and register and login and use the webapp with our downloaded Questions and Answer

    $178 (Avg Bid)
    $178 Avg Bida
    25 bida