Whatsapp sticker pack downloadpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    225,269 whatsapp sticker pack download tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran juga dibuat menerusi online transfer-Bank Islam,myBSN dan lain-lain (bukan Paypal) sekiranya anda berjaya melakukan task yang diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak R...

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    5 bida

    Hai encik arif, saya norman dari malaysia. bolehkah kamu buatkan saya 1 Expert advisor berkonsepkan seperti martingle. seperti kita tahu, bila entry posisi martingle, nilai lot kita akan digandakan. apa yang saya mahu buat adalah : 1. main entry adalah BUY 2. apabila harga terus menurun, harga akan digandakan dengan nilai lot buy +1, seperti contoh lot pertama adalah lot 0.01, lot kedua adalah ...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Malam om, bisa bicarakan projek via whatsapp om? Terimakasih

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Projek membuat macam2 sticker potong untuk moto n [log masuk untuk melihat URL] permintaan customer.n cas mengikut saiz stiker.

    $298 (Avg Bid)
    $298 Avg Bida
    30 bida

    Projek membuat macam2 sticker potong untuk moto n [log masuk untuk melihat URL] permintaan customer.n cas mengikut saiz stiker.

    $295 (Avg Bid)
    $295 Avg Bida
    11 bida

    Assalamualaikum En. Azmi. Nama saya Taufik. Saya dan kawan saya di Jakarta tengah dalam planning untuk membuat project seperti MYEG. Front end development and design saya boleh buat. The back end yang saya lemah. Boleh kita berjumpa untuk discuss? Saya boleh datang Bangi. No telfon saya 0133410131 boleh whatsapp. Thanks En. Azmi

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $464 (Avg Bid)
    $464 Avg Bida
    15 bida

    Halo bu ositangga. apakah ada contoh portfolio article yang telah ibu tulis? kalau boleh minta no whatsapp nya

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    yang saya ingin kan meng-input data baik upload ataupun download

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin ada link download software pada blog saya seperti pada website [log masuk untuk melihat URL] blog saya [log masuk untuk melihat URL]

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    4 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya membutuhkan jasa untuk mencarikan saya leads yang bersedia download aplikasi dan sign up ke web dari link yang saya berikan. Satu leads ( download dan sign up ) saya hargai 1000/lead Sebelum apply harap ceritakan strategi promosi yang akan dipakai. dilarang mendownload + sign up sendiri Terima kasih

    $3 - $70
    $3 - $70
    0 bida

    PhytoTech88 menjemput pihak yang berminat untuk menyertai revolusi perniagaan internet paling hebat masa kini ‪#‎Projek100k‬. Inilah peluang anda untuk bebas hutang dan bebanan kewangan. Terbuka kepada sesiapa yang ingin menjana pendapatan sampingan melalui platform perniagaan online. Bermodalkan sebanyak RM6060 anda mampu menjana pendapatan sebanyak RM100,000 dalam tempoh 9 bulan. - ...

    $245 - $24489
    $245 - $24489
    0 bida

    Macam mana nak jadi bisnes partner wak? Saya carikan client ataupun customer untuk wak dengan bayaran yang wak letak. Lepastu saya ambil upah sikit, saya nak jadi orang tengah wak. Boleh chat saya nombor telefon WhatsApp wak tak? Terima kasih.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian yang terpenting bagi kita terutama para pengguna Windows? Karena Antivirus adalah Security yang menjaga system di komputer atau notebook kita agar tidak terserang virus atau malware yang banyak sekali bertebaran di internet atau removable disk yang pernah kita gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kena...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    Membuat website untuk input data perolehan POIN perhari dan berdasarkan tanggal, perolehan POIN akan di sajikan / di rekap perminggu,perbulan dan pertahun dan di sajikan dalam bentuk tabel dan bisa di download nantinya menjadi file pdf/xls. di website nantinya juga ada menu untuk tambah pegawai,edit nama pegawai,hapus pegawai.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    Want to sell Not for swap Samsung Note 3 Original by SME warna black untuk dijual dgn harga RM1500. Warranty ada lagi 9 bulan .Fullset ( charger, earphone, casing, screen protector, box ORIGINAL ) call, msg, whatsapp :0133262021.. COD: Area Johor Bahru

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    This task involves your downloading wallpapers and uploading them using our WordPress interface. You'll download the wallpaper, then upload it, and put the correct title in the name box. You will be required to also place the wallpaper in the correct category. We'll supply the websites to download the wallpapers from. You'll be required to download / upload 800 wallpapers over a ...

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    3 bida

    95% finished website ([log masuk untuk melihat URL]) membutuhkan beberapa penyelesaian point revisi mudah. Download detailnya di : [log masuk untuk melihat URL] Jika menyanggupi dan penawaran di approve, saya akan memberikan link untuk mendowload website keseluruhan. Terimakasih Salam sejahtera

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    3 file server untuk XFileSharing Pro butuh di optimalisasi, karena resource server masih banyak tapi generating files, download dan upload lambat. Server spec pakai i3 2100, 8GB RAM, 1 Gbps network dedicated. Statistik rata-rata 3 server tersebut sebelum akhirnya melambat: Active connection 4000-5000, RAM usage 300-400MB, CPU usage 2-10%, Network usage 500-600 Mbps. Saya ingin server resource terp...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida
    MamenCrew JAsa Tamat left

    Pemasangan CCTV...Design Grafis....Fhotografi....wall sticker....basmi setan dan masih banyak yg lain.

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Cerpen Cita Citakuasdsdsdsdsdsdsdsdsdsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss...

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    Blog [log masuk untuk melihat URL] Adalah Web Situs Download Film Dan Game Dengan Total Pengunjung Hampir 100.000, Posting Terakhir Tanggal 9 Oktober 2013 Sebanyak 190, Dan Pengikut Blog saya Sekitar 5 Orang

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. untuk lebih jelasnya tentang plugin ini [log masuk untuk melihat URL], saya ingin plug...

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    saya punya aplikasi untuk ditempatkan di web saya,,nbisa tolong bantu?nnjenis aplikasi adalah sosial locker..nnpenempatan aplikasi:n1. di halaman download ([log masuk untuk melihat URL])nsaat dia telah memilih download now, maka dia akan masuk ke halaman download file,,ndihalaman aplikasi download yg ke 2 lah aplikasi ini ditempatkan...naplikasi akan me lock icon lanjutkan/next/download

    $11 - $11
    $11 - $11
    0 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 ...

    $9 - $34
    $9 - $34
    0 bida

    Merubah 4 fungsi dari script, penomoran anggota yg terbalik, print out, download database, dan save and next Error.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    2 bida

    Hello Gurus, [log masuk untuk melihat URL] is the woo-commerce website and we need two features added. These features may be fulfilled using existing plugins or developing a reasonably priced custom plugin. Feature1: Customer Job Card. Attached file is job [log masuk untuk melihat URL] and it shows the job card. Every customer will be issued a job card at the time of registration. This job car...

    $260 (Avg Bid)
    $260 Avg Bida
    12 bida

    Hello, I'm a very detail oriented person. I am a perfectionist and hope to find a kindred spirit. Please only reply if you intend to Over Deliver. I will most likely not read your proposal. Instead I will message you with a simple Hi. When you respond, I would like you to tell me your nickname (what you like to be called), as well as where you see yourself in 5 years. We will need to have a...

    $1317 (Avg Bid)
    $1317 Avg Bida
    26 bida

    Dear Freelancer, My project is about social media marketing via facebook/Insta/Whatsapp. Payment through only Freelancer. Genuine Project

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    8 bida
    Automatização para WhatsApp 6 hari left
    DISAHKAN

    Quero uma automatização para whatsapp, onde tenha um painel que posso preencher o que colocar para enviar, enviar imagens e textos.

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    1 bida

    Context: Tinder-like recruiting tool for teams & talents. Existing app: Teams present themself (Video-Card) Talents present themself (Video-Card) Tinder UI with Matching between Teams & Talents Wanted: Chat for each "match" integrated in existing Backend (Firebase) and Frontend Deliverables 1rs prio: Group-Chat between all members of a Team (1..n) and the Talent (1) Text-Ch...

    $800 (Avg Bid)
    $800 Avg Bida
    1 bida

    HI We are looking for a freelancer to work on our project to revamp and redesign the homepage, create 2 single page for app download and develop a pending cricket scoring section on the website along with the front end view. The website is developed using YII Please note that proper design and development is required for each task and linking to be checked.

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    2 bida

    I would like to create a bus sticker logo that describe our business as an advertisement on our company buses. We are a cleaning company that does the below services Furniture Cleaning - تنظيف الاثاث Carpet Cleaning - تنظيف السجاد Floor Polishing - جلي وتلميع الارضيات Window Cleaning - تنظيف النوافذ Facade Cleaning - تنظيف الواجهات Kitchen Hood Cleaning - تنظيف مداخن المطابخ After Construc...

    $78 (Avg Bid)
    $78 Avg Bida
    72 bida
    Virtual Makeup App Needed 6 hari left
    DISAHKAN

    SMALL COSMETICS COMPANY NEEDS A PROGRAMMER TO HELP SURVIVE COVID WITH VIRTUAL APPLICATIONS - I am looking for a programmer that has an app that is possibly already developed and can be customized to include our branding and products. We already have the swatches that could be easily overlaid into existing software. We would need where the client could upload their own video image using their camer...

    $2804 (Avg Bid)
    $2804 Avg Bida
    43 bida
    Add a page to existing site 6 hari left
    DISAHKAN

    I want to add a catalog page to my website with links to select to download the pdf catalogs. Wordpress site.

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    128 bida

    We have some changes to our Wordpress site and one change needs a fast turn around of 24 hours. Please see requirements below: 1. Add Landing Page - this is #1 priority and needs to be completed in 24 hours, we need to create a landing page which is a duplicate of an existing page with different info - duplicate this page: [log masuk untuk melihat URL] - Title: Production Testing - change page sl...

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    37 bida

    Hi Praise O. O., I noticed your profile and would like to have a discussion with you. Please can you send me a mail ochimezie08@[log masuk untuk melihat URL] or message me on whatsapp +2348140237626. Please I need your help

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    El sitio debe contener al menos: 1-Bicicletas por tipo , marca , estilo u otros , como se visualiza acá (Como referencia: [log masuk untuk melihat URL] ) 2-Mayor cantidad de botones de pago en Chile. (Kiphu, transbank, etc) 3-Carro de compras y posibilidad de crear cuenta y usuario 4-Links a redes sociales 5-Botón de whatsapp para comunicación 6-Botón para descuent...

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    18 bida

    El sitio debe contener al menos: 1-Bicicletas por tipo , marca , estilo u otros , como se visualiza acá (Como referencia: [log masuk untuk melihat URL]) 2-Mayor cantidad de botones de pago en Chile. (Kiphu, transbank, etc) 3-Carro de compras y posibilidad de crear cuenta y usuario 4-Links a redes sociales 5-Botón de whatsapp para comunicación 6-Botón para descuentos ...

    $471 (Avg Bid)
    $471 Avg Bida
    27 bida
    Trophy icon Mix a 90 seconds karaoke + voice 3 hari left

    The song is a mashup of Hello by Adele and One Step Closer by Linking Park. Multitrack for mixing: [log masuk untuk melihat URL] BPM changes screenshot: [log masuk untuk melihat URL] Demo mix and video: [log masuk untuk melihat URL] For the track marked "radio" apply a radio effect similar to the demo. For the track marked delay - DO NOT apply delay, the track itself IS a delay. Add...

    $40 (Avg Bid)
    Dijamin
    $40
    1 penyertaan

    I want to create a directory application for android key features: list contacts by location, sector and list all. should send push notifications. I want similar app to “poverty eradication directory Botswana” on google play store. Please download to have an idea. I hope to make ios in the future The priority of the directory is to make sure that contacts can be seen even without i...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    9 bida

    About the firm It is a finance consulting that is focused on being boutique attitude. The clients of the firm well are with a lot of money, and the firm nature is to stay with them for many years consulting about investments and managing their finances. It is a small firm and the brand vibe needs to convey - Personal Attention - Stability - Long time knowledge Colors, Creativity etc are all for ...

    $200 (Avg Bid)
    Dijamin
    $200
    136 penyertaan

    MAKE A DESIGN FOR A MULTI SURFACE CLEANER. DESIGN SHOULD BE MODERN AND ELEGANT.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    16 bida

    Desarrollo de 3 módulos Módulo I: √ El bitcoins (Biografía, Características, sus componentes) √ Criptomonedas (explicación de como están compuestas las criptomonedas y sus características) √ Blockchain (Significado y funcionamiento) Modulo II √ Tipos de Negocios ( Diferentes tipos de neg...

    $225 (Avg Bid)
    $225 Avg Bida
    2 bida

    Hello, we are launching a new startup soon, we are currently completing the Apps and [log masuk untuk melihat URL] we require a clear profitable pricing strategy of our [log masuk untuk melihat URL] service, basically, is to deliver alcohol beverages ondemand to people's doorstep via our website and dedicated mobile apps by utilizing independent contractors , who would download driver app an...

    $624 (Avg Bid)
    $624 Avg Bida
    9 bida

    Hello, I'm looking for something special. Give me a message, I need a Spotify bot that is able to login accounts automatic, open up google chrome and go to spotify web player, login, perform task of going to songs and clicking them, playing songs. The bot will reset itself after x hours, or go to a different playlist, if the bot is done the playlist it will restart or move on. Should be fully...

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    1 bida

    Hey, I just developed a Password Manager and would need to test my software. I'm looking for people who could test my program and give me at least 300 word feedback on the software. I pay $ 5 per test. To do this, nothing could be simpler, download the Software, enter the code 19254, and then register. Choose the payment method (Paypal or Btc) and start!

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    2 bida