Where can i post a project looking for a freelance designerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    359,792 where can i post a project looking for a freelance designer tugasan ditemui, harga dalam USD

    Dicari tenaga freelance berpengalaman untuk [log masuk untuk melihat URL], contoh bisa diliat pada attach file. bersedia untuk tanda tangan kontrak. Jika bagus akan banyak peluang untuk kerja tahap [log masuk untuk melihat URL] kerja Pakai Target dan [log masuk untuk melihat URL] yg digunakan boleh apa saja.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $817 (Avg Bid)
    $817 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    ================================================ STAFF DATA ENTRYUNTUK LULUSAN SMA/K[Bisa Sambil Kuliah/FREELANCE] Tugas Dan Tanggung Jawab: -Control Data/Penyeleksian Data -Input Data Pegawai (Baik Komputer/Manual Book) Kualifikasi: -Pria & Wanita -Usia 18 S.D 40 Tahun -Pendidikan Minimal Sma/Smk Sederajat (Semua Jurusan) hub:[log masuk untuk melihat URL] 08568445148 ...

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Selamat sore, semoga bpk/ibu berkenan untuk memperkerjakan saya freelance terimakasih Best Regards Yudhi guntara SHI

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    4 bida
    DATA ENTRY Tamat left

    Selamat sore, semoga bpk/ibu berkenan untuk memperkerjakan saya freelance terimakasih Best Regards Yudhi guntara SHI

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    perkenalkan saya awal. saya pengelola Wahana Logistik agen jatibunder tanah abang. saat ini saya sedang membutuhkan sales freelance untuk membantu saya menjualkan produk pengiriman paket dan dokumen ke seluruh Indonesia melalui keagenan saya dengan sistem komisi

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Raporlama analiz

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    3 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    8 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin mencari freelance untuk mendesign gambar T-shirt yang baru akan dibuat dan dimulai sebagai bisnis on line baru.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    6 bida

    kkakkakksfsllf;sldfiohsfoihhsf

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Mengerjakan design untuk Kupon undian, Flyer dan banner

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida

    hcilashcvisahcisahdvihsa ivhasoivhas ivhsaivhsadiuvh

    $192 - $576
    $192 - $576
    0 bida

    Pekerjaan Freelance yang bisa dijalankan disela kesibukan kampus.

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    16 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menjadi penulis freelance. lebih ke menceritakan kehidupan seseorang. semacam biografi tetapi dalam bentuk novel.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    13 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Dibutuhkan segera untuk marketing freelance perusahaan untuk pengiriman (kurir) undangan, dokumen, surat, billing dsb yang bisa dibawa menggunakan kendaraan beroda 2. Sistematika pembayaran: Sistematika pembayaran akan ditawarkan kepada peminat (kami berikan 2 opsi) - Mengambil berdasarkan markup harga dari kami - Berdasarkan persentase nilai closing yang telah dihasilkan. Untuk tambahan ...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya bisa menggambar AutoCad 2D dengan mahir dan 3D, bila ada yg butuh tukang gambar secara freelance saya bersedia untuk menggambarkan dengan baik. terimakasih sebelumnya.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya akan bekerja dengan target yang telah ditetapkan. Ini adalah pekerjaan pertama saya sebagai seorang freelance dan saya tidak akan mengecewakan anda apabila anda mempercayai saya dengan memperkerjakan saya.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Bila Anda Seorang Pembicara, Trainer, Guru, atau Seorang Penulis lepas (Freelance), Namun di dalam project ini Anda akan mencadi seorang Tutor, Membawakan materipresentasi atau tulisan Anda ke dalam CD Tutorial secara LIfe, Lebih cepat daripada membuat Buku. Dan Ramah Lingkungn karena tidak menggunakan kertas, melainkan menggunakan media kepingan CD. Profile Anda baik Foto dan Nama Anda akan te...

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    Hi Kapil Sir, i don't know how to contact you. I am new on freelancer. I am looking for freelance work myself under an experienced developer. I have 2 years + experience in IT with technologies as Angulae 4/5/6/7 , Javascript, Node Js Express JS with .Net C# , MVC and SQL Server. Knowledge of Python as well. please contact back arushiiwork@[log masuk untuk melihat URL] if you find my profi...

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Hello! I am looking for a Designer who can provide me T-Shirt Designs for my Print on Demand Business. I need around 50-75 Designs per Day.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    22 bida
    Looking for Math Tutor 6 hari left
    DISAHKAN

    Must be knowledgeable with functions.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    18 bida

    I am looking for a seasoned shopify develper to build a nice E-Commerce websit for a youth centric natural personal care product. I am looking for end to end product which includes payment integration.

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    14 bida

    Immediate requirement for an experienced freelance Android Developer Web Developer Software with experience in making Desktop+Mobile applications. Experience in customized applications in Database Management, Sales operations, HR would be an asset.

    $438 (Avg Bid)
    $438 Avg Bida
    15 bida

    You will be doing real virtual assistant works for clients and at the same time, helping them with their fantasies. A normal webcam verification interview will be conducted to prove that you are a real person. The applicants must be open-minded, dedicated females virtual assistant. Privacy guaranteed. Our website platform have face blurring on detection. You are allowed to cover your face during p...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    2 bida

    I need a script which can read FB post's comments and the names of the commenters and to check whether they have liked the page.

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    6 bida

    looking for inventory Management developer for my own company . i have my own furniture showroom , so for client management , stock management , customer loyalty program, birthday notification , bill invoice and unbill invoice need software

    $501 (Avg Bid)
    $501 Avg Bida
    19 bida

    Hello, So customers handover payment to the workers and then workers chips it down without any record, I want a handy and business boosting application for my car wash service.

    $3463 (Avg Bid)
    $3463 Avg Bida
    54 bida

    Want a youtube promoter for getting sustainable real subs and views for my youtube channel. Payment will be 300 per 100 subscriber and there should be 50 viewers from them watching my stream. To conclude- I just want my page to be famous.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    9 bida

    I am part of a school art association who is running or election, and we need a killer logo. Our chosen name is "Supernov'Art". The logo needs to incorporate the 7 arts, elegantly (even if it's small hidden details). We had a starting idea but it is far from being a finished product.

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    79 bida

    Hello, everyone. I need to fix my source code urgently. It's python-opencv code. If you have experience of this skill, it can be only spent just 10 mins at least. Thanks for your time.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    15 bida

    hi, in the process of setting up a small business to sell products - mainly home products, but could expand into others. Need someone to create the business logo, including offering any advice about my rough idea around what i want this to look like. Logo to include company name True [log masuk untuk melihat URL] in dark grey, with a striped backround (horizontal) in alternating grey and pink colo...

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    41 bida

    I am looking for a someone to help me You don't need to know pro skills Please apply

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    72 bida

    I need an expert wordpress developer to fix and optimize my wordpress blog and make it's menu like the exact menu item.

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    36 bida

    Hi we are looking for a freelancer Ionic framework developer 1) Must be full time freelancer 2) Can start in a week 3) Approx 10 days works 4) Need to sign an NDA 5) Need to push code on daily basis 6) Once work is done need to setup code on our system.

    $405 (Avg Bid)
    $405 Avg Bida
    9 bida

    I am looking for iOS expert who can upload the iOS app to app store. I have got over 500 apps ..... You need to only upload the app to app store if I provide the source code. 5 USD for every app I can increase the budget after ...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    10 bida

    Looking for expert in Front end web developer Html5, Css3, Jquery, JavaScript Installations of Node, NPM, gulp

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    16 bida

    The ebook must be of 20-25 pages. I would like it to be completed in 7 days of start of the project. You will get specific information about the type of reader that the eBook will be written for, along with some directions about what the eBook should cover. You should be able to do independent research to fill out the content. I will provide you with some resources to help you out and will be w...

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    7 bida

    Good day, I'm Looking for experienced and creative UX/UI designer to create a minimalist, modern, user-friendly functional design for (App and Website) the app about "local freelance makeup artist" similar to Freelancer it's basic and straightforward, the work should be delivered in adobe XD ** I already have done Mockups at Balsamiq, but it's simple just to give you the ...

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    39 bida

    This application must be done in Java Netbeans/ VB. Application is used for basic TOC operations. Two main parts in the application. 1st one is input an NFA(Nondeterministic Finite Automata) and convert it into RG(Regular Grammar). 2nd part is input a Context free grammar and convert into Grammar in Chomsky normal form (CNF) and converts the CNF to a CYK chart table. Complete Instruction word docu...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida

    I need someone to do CSS/HTML and Photoshop work with salary at 120usd/Month.

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    40 bida