Where to find the best personal assistantpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    318,278 where to find the best personal assistant tugasan ditemui, harga dalam USD

    Personal project for Usman....

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    2 bida

    Necesito in experto en manejo de LinkedIn para potenciar mi marca personal.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida
    Find seller Tamat left

    Mencari seorang pembeli barang- barang kerajinan

    $499 (Avg Bid)
    $499 Avg Bida
    2 bida

    webs...memudahkan pengguna. Menulis tentang diri sendiri mungkin akan membuat Anda malu, tetapi ada beberapa trik tertentu dalam hal gaya dan konten untuk menulis surat lamaran, esai personal, dan biodata diri sehingga tidak terlalu menyulitkan. Website dibangunkan dengan menggunakan software Adobe Dreamweaver Segala pertanya boleh comment sahaja tq.

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    7 bida

    Pembuatan artikel dengan tema personal development

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    6 bida

    PETRONAS OIL AND GAS JOB MALAYSIA

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    menghadap ke tiap-tiap prospek di kawasan saya dan megutipkan personal details mereka dan passing the promotion coupon.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    1 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    Syarikat yang menjalankan khidmat pemasaean secara online untuk client business.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    4 bida

    Research writing Saya seorang Research Assistant di salah satu kampus di Malaysia

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    5 bida

    Find geocoordinates (Latitude and Longitude) of places and villages in Brunei. For example Belait Kampong Labi Lakang Belait Kampong Laong Arut Belait Kampong Lorong Tiga Selatan Belait Kampong Mala'as Belait Kampong Malayan Belait Kampong Masjid Belait Kampong Melilas Belait Kampong Mendaram Besar Belait Kampong Mendaram Kecil

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    1 bida

    saya mencari akauntan peribadi untuk menguruskan kewangan harian saya. saya lebih utama pekerja dari Malaysia.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    mencari maklumat yang penting , membawa kemanfaatan kepada setiap individu yang memerlukan maklumat yang tepat,munasabah serta benar. Serta memastikan maklumat yang didapati boleh di terima pakai serta tidak mempunyai sebarang kesahihan.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Mencari 20 orang rakyat Malaysia dan singapore yang ada 1 jam sehari 7 pagi-7 malam dan suka mencari 10 USD sehari. Kerja sangat senang. Beli ads. Kami akan bayar pendahuluan Tak ada pengalaman kami akan ajar. Hanya perlu komitmen dan kejujuran

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Pekerja keras, mau belajar, mampu bekerja dibawah tekanan.

    $2722 (Avg Bid)
    $2722 Avg Bida
    1 bida

    aboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodv

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    saya akn melakukan pekerjaan apa yang di perintahkan kepada saya. Mencari inforasi di website dan banyak lagi. Apapun itu saya akan bekerja sebaik yang saya bisa.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    finance staff pencairan dana pinjaman dari nasabah

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    untuk mencari gaji [log masuk untuk melihat URL] boleh buat kerja tambahan

    $1008 (Avg Bid)
    $1008 Avg Bida
    1 bida

    saya akan mencari setiap informasi melalui web

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Jasa Pembuatan Website Sekolah, harga terjangkau. minat ? Bbm : 7cd6b04b Hp : 089672374919

    $35 - $175
    $35 - $175
    0 bida

    ...membutuhkan asisten virtual pribadi yang siap mengurusi -sebuah blog portofolio kecil, berbasis wordpress -pengurusan pesanan (order) dari blog tersebut - kebutuhan personal saya sendiri seperti : pembelian online mencari informasi di internet pemesanan barang/taxi/hotel/transport dll. Saya mencari asisten yang mengerti dasar2

    $86 (Avg Bid)
    $86 Avg Bida
    4 bida

    Mengedit personal CV menjadi lebih menarik

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Sistem SMS– Personal Event Remainder (PER) ini dibangunkan untuk melancarkan segala proses mengingati tentang perkara-perkara yang perlu dilakukan termasuklah musyuarat, tarikh penting dan lain-lain. Sistem ini dibangunkan khas untuk kegunaan para setiausaha dan dapat diakses melalui internet. Sistem ini juga boleh dilayari oleh sesiapa sahaja yang

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    12 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya punya sebuah personal website [log masuk untuk melihat URL] dan ingin mendapatkan 30 orang yang mendaftar di bawah website saya tersebut sekaligus melakukan upgrade ke paid member baik bulanan maupun tahunan.

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin mengembangakan dunia penulisan kepada kaulah muda dan juga para kaulah pelajar dan juga akademisi karena dunia penulisan pada zaman ini sangatlah mengutungkan sekali

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> [log masuk untuk melihat URL] if u cans sale my items in 2 day. i will pay you

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    Hi Follks, Looking some one who can export products from third party website and make one excel sheet and also export product images in folder. Thanks

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    7 bida

    Hello - I am looking for a skilled VA for a collecting job postings, organizing res...organizing resumes and managing an email account. Please only respond if you are skilled in RESEARCH, RESUME BUILDING, DATA ENTRY, and EMAIL/PHONE management. Add the letters "VA" to the top of your response so that I know you have read this message in its entirety.

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    8 bida

    Website (PHP/BOOTSTRAP) * Must be your own personal work, nothing plagiarised only Bootstrap and Common Library must be sourced. Everything else must be of your own professional creation. Contact Form (with Captcha) - Individual Page 1. Name (mandatory) 2. Landline (UK phone validated) (2/3/4 at least one is mandatory) 3. Mobile (UK phone validated)

    $32 / hr (Avg Bid)
    $32 / hr Avg Bida
    31 bida

    Hi Igor S.,I'm going to talk to the assistant for the last time tomorrow to see if I've misunderstood the project's explanation, and I'll turn to you. The deadline is already 30 May. That's why you can be comfortable. I'm afraid to mislead you because of my lack of knowledge. I get the exact ...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida
    Earth2Jane 6 hari left

    I want to build personal microstores (or sub-store) under my main Shopify store that will utilize a distinct login; and give the personal microstore operator the ability to access downloadable design assets - merchandise a product - then upload it to their personal microstore.

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    10 bida

    Hello - I am looking for a skilled VA for a collecting job postings, organizing re...organizing resumes and managing an email account. Please only respond if you are skilled in RESEARCH, RESUME BUILDING, DATA ENTRY, and EMAIL/PHONE management. Add the letters "VA" to the top of your response so that I know you have read this message in its entirety.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    15 bida

    I need a logo [log masuk untuk melihat URL] designing for the company and its brand

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    18 bida

    Hi i am Looking for Models and singers and dancers they should live stream and make sale and play our card game with clients

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    * Tasks required in the app in general - Modify the app features - Solving the problems of the app if any - Upload the app to Google Store * The Features to be Modified/Added and not limited to the following - Change the colors of the app - Change the Audio readers to only one reader (I will give you...

    $181 (Avg Bid)
    $181 Avg Bida
    14 bida

    ...virtual assistant or customer assistant to represent my company and work virtually for my company. I will be glad to work with you and I want you to know that you will be paid 300$ per week. You are just to work for 3 hours daily, 5 days per week and you are to let me know the convenient time for you to work daily. You are not requ...

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida

    ...virtual assistant or customer assistant to represent my company and work virtually for my company. I will be glad to work with you and I want you to know that you will be paid 300$ per week. You are just to work for 3 hours daily, 5 days per week and you are to let me know the convenient time for you to work daily. You are not requ...

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida

    ...virtual assistant or customer assistant to represent my company and work virtually for my company. I will be glad to work with you and I want you to know that you will be paid 300$ per week. You are just to work for 3 hours daily, 5 days per week and you are to let me know the convenient time for you to work daily. You are not requ...

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida