Where to find the xml file for livestreampropekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    294,765 where to find the xml file for livestreampro tugasan ditemui, harga dalam USD

    ...mobil minimal 50% dari keseluruhan gambar. setelah gambar buatkan annotationnya yang merupakan bounding box keberadaan object. format annotation mengikuti pasval voc. berbentuk xml. boleh menggunakan tools sendiri. atau menggunakan tools yg saya sediakan. cttn: jika tidak sanggup 16rb data bs nego, mungkin 4000 data saja per org yg mana berarti sy butuh

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Find seller Tamat left

    Mencari seorang pembeli barang- barang kerajinan

    $499 (Avg Bid)
    $499 Avg Bida
    2 bida

    PETRONAS OIL AND GAS JOB MALAYSIA

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    Mencari luas, perimeter, keamatan dan jarak dlm imej ([log masuk untuk melihat URL] file) utk project pengajian

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    Find geocoordinates (Latitude and Longitude) of places and villages in Brunei. For example Belait Kampong Labi Lakang Belait Kampong Laong Arut Belait Kampong Lorong Tiga Selatan Belait Kampong Mala'as Belait Kampong Malayan Belait Kampong Masjid Belait Kampong Melilas Belait Kampong Mendaram Besar Belait Kampong Mendaram Kecil

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    1 bida

    saya mencari akauntan peribadi untuk menguruskan kewangan harian saya. saya lebih utama pekerja dari Malaysia.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    mencari maklumat yang penting , membawa kemanfaatan kepada setiap individu yang memerlukan maklumat yang tepat,munasabah serta benar. Serta memastikan maklumat yang didapati boleh di terima pakai serta tidak mempunyai sebarang kesahihan.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Mencari 20 orang rakyat Malaysia dan singapore yang ada 1 jam sehari 7 pagi-7 malam dan suka mencari 10 USD sehari. Kerja sangat senang. Beli ads. Kami akan bayar pendahuluan Tak ada pengalaman kami akan ajar. Hanya perlu komitmen dan kejujuran

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Pekerja keras, mau belajar, mampu bekerja dibawah tekanan.

    $2722 (Avg Bid)
    $2722 Avg Bida
    1 bida

    aboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodv

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    saya akn melakukan pekerjaan apa yang di perintahkan kepada saya. Mencari inforasi di website dan banyak lagi. Apapun itu saya akan bekerja sebaik yang saya bisa.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    finance staff pencairan dana pinjaman dari nasabah

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    untuk mencari gaji [log masuk untuk melihat URL] boleh buat kerja tambahan

    $1008 (Avg Bid)
    $1008 Avg Bida
    1 bida

    saya akan mencari setiap informasi melalui web

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    ...1. Desktop Application dengan teknologi .NET yang berfungsi: a. Consume file XLS dan memasukkannya ke database Firebird b. Melakukan processing dari raw data menjadi clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi: a. Grafik

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    1 bida

    website kami bergerak di bidang jasa reservasi online atau travel online dimana produk kami ada hotel, tiket pesawat, kereta, event/konser, rental mobil &...event/konser, rental mobil & ke depannya akan ada promo tour. kami membutuhkan seorang programmer untuk membantu membangun aplikasi tersebut yang dimana website itu menggunakan API/xml di dalamnya

    $1749 (Avg Bid)
    $1749 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    12 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya ingin decode/decrypt 1 file yg di encrypt/encode menggunakan ioncube. dan script harus berjalan/work seperti seharus nya

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    2 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan Aplikasi Desktop untuk transaksi Pulsa / payment melalui server saya yg berbasis web, metode transaksi menggunakan XML dan koneksi menggunakan OpenVPN Gambarannya seperti ini : Ketika aplikasi di mulai, maka aplikasi akan melakukan sambungan VPN ( openvpn ) ke server saya, setelah itu muncul form login, ketika user melakukan login

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    mengedit tulisan yang di ketik oleh seseorang yang perlu di sutting sebelum di cetak atau di terbitkan ,,

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    7 bida

    see doc we discussed before. File could be a colab or a local + GPU

    $169 (Avg Bid)
    $169 Avg Bida
    5 bida

    I'm looking for someone to resize and reformat an existing image file I have. The image's original sizing is 960X540px, and I'd like it to be resized to 480X440px, without sacrificing too much of the image (obviously it will have to be edited a little, and I'm not confident enough in my photoshop abilities to do t...

    $57 (Avg Bid)
    $57 Avg Bida
    60 bida

    Full-Stack Webmaster: Web Developer & Optimizer Job details Helping the whole team with small to big technical and web related challenges related to the website. Supporting various departments with insight into new or unknown optimizations. There is no "no solution". Tasks include: Optimization: (Technical) SEO, Databases Linux Front-End: Cross-browse...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    8 bida

    ...webpage that will allow to click an Add button and it adds another browse field for file uploads. It works great but when it sends the email for the form its placed on only one attachment comes through. I need the script ameded so that it will carry the attachment name and increment it by one each time a field is added to the...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    14 bida

    I need someone to copy information from some websites. Hello - I need only URDU language speaking & writing candidates. You will watch recipe videos, write the ingredients, method and make a word & pdf file for it. There are about 100+ videos.

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    13 bida

    Hi, We need excellent designer who has good track record of app designing. We have existing sketch file where we want to implement few changes and needed few more screen designed. We will share more details to shortlisted candidate.

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    14 bida

    Dispongo de un proyecto web dónde necesito que los profesionales de Freelancer sepan hacer una integración API o XML hacia mi web.

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    16 bida

    We are using Angular 3 and would want to reduce the load time. It is basically the time angular needs to load all the modules and render all styles. We are looking for someone who is good with site optimisation and help us in fixing this. Also please mention the reference website link if you have completed similar task.

    $214 (Avg Bid)
    $214 Avg Bida
    7 bida

    Looking for an artist to create illustrations for the children book series called Little Genius - for boys and girls starting from age 0-7 classical music, arts etc.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    10 bida

    I look for a web developer who can build my website from laravel.

    $1084 (Avg Bid)
    $1084 Avg Bida
    46 bida

    I would like you to TRANSLATE the attached file from ENGLISH to NORWEGIAN Word count may vary but not less than the content. PRICE FOR THE PROJECT IS APPROXIMATE. I am open to your suggestions. The TONE and the DETAILS of the CONTENT should be kept SAME. THE LOSS IN TRANSLATION SHOULD BE AVOIDED AND MINIMIZED.

    $317 (Avg Bid)
    $317 Avg Bida
    9 bida

    Hi I work as a PG manager. Now,I have encountered one problem to run the project. If you can help me,it's okay. I will pay $300.

    $310 (Avg Bid)
    $310 Avg Bida
    49 bida

    ...function [log masuk untuk melihat URL] is the function that you can print or delete the specific coordinates/zone/regional image and the text in actual time without mouse event. [log masuk untuk melihat URL] is the function that you can use the mouse choose the particular group/zone/region and transmit information from the viewer. [log masuk...

    $2197 (Avg Bid)
    $2197 Avg Bida
    16 bida

    We are a company that develops smart sensors for car interiors and exteriors. We are looking for a content writer that specializes in smart cars, the future of the auto industry and could write about radars/sensors in automobiles. We need both 500-1000 word articles about the topic and a white paper every now and then. EXTENSIVE KNOWLEDGE OF TECH IN

    $925 (Avg Bid)
    $925 Avg Bida
    30 bida

    I want you to Scrap USA b2b data and fill the attached excel file. The categories are stated - I need you to collect five high quality records per category for each of 50 states in USA. In Each file there are ten categories in subsheet - so 5 records per category * 50 USA states - 2500 records. There are seven such files - so total 2500 * 7 = 175...

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    32 bida
    need someone to edit the code 6 hari left
    DISAHKAN

    I already have the apk file just need someone to edit the code to make it so it can atuomaticly post any item/ auto fill information

    $37 (Avg Bid)
    $37 Avg Bida
    12 bida

    Hi, I need someone to extract/type the text from documents (PDF) and save into MS Word, including formatting. For the first phase, I would like 6+14 pages done and depending on the results, we will have subsequent projects that can potentially be hundreds of pages. Thanks

    $502 (Avg Bid)
    $502 Avg Bida
    4 bida

    Write a AWS Lambda function in C# to upload text and image file to S3 bucket.

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    13 bida