Whether it is wanted in the world graphic designerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    511,468 whether it is wanted in the world graphic designer tugasan ditemui, harga dalam USD
    $26 / hr Avg Bida
    1 bida

    Designer logo (kami akan membuatkan anda suatu apa yang anda minta dengan membayar sesuai gambar desaingner yang kami buat) Terimakasih

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    28 bida

    Saya perlukan graphic designer untuk buat katalog gambar pakaian di butik saya.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    12 bida

    I need a label designer for virgin coconut oil products.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    26 bida

    MENDESAIN LOGO TERBAIK !

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    8 bida
    $29 Avg Bida
    11 bida

    Mencari logo untuk Budget Hotel seperti trademark contoh bilik yg Cosy tapi simple yet look Exclusive

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    30 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGIN...KCW MEDAN RAMAI TOM YAM AZIRIN AZALI BIN RAMLI KEDAI KOPI KIM MOI KEDAI MINUMAN DAN MAKANAN TSIN KEE YOU & ME KITCHEN CORNER ABDUL AZIZ BIN KHALAFI LOTUS CURRY HOUSE WORLD ICE MARKETING SRI TERATAI CAFE GERAI TOM YAM TAYIBAH

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida
    $4 / hr Avg Bida
    26 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    16 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    15 bida

    Scketup

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    14 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    22 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    corelDRAW LOGO DESIGN .7 GRAPHICS

    $2047 (Avg Bid)
    $2047 Avg Bida
    1 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    ...bergerak di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (Covering

    $2563 (Avg Bid)
    $2563 Avg Bida
    1 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, Thanks!

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    3 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, bias call saya di 0822 3183 7637 Thanks!

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    $16 Avg Bida
    6 bida

    diman logo ini memiliki arti dimana mausia saling membutuhkan satu sama lain bukan untuk hidup sendiri.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Artikel ini berkisar tentang sebuah analisa yg berati kita tidak akan melakukan hal yang semena-mena..

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    membuat gambar untuk pengurusan ijin.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    8 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Tutorial tentang Photoshop, membahas hal - hal yang paling penting dalam menguasai Photoshop

    $610 (Avg Bid)
    $610 Avg Bida
    4 bida

    - designer perlu menyiapkan design grafik bagi sebuah buku yang mempunyai 100 muka surat dan bersaiz A5. - font bagi content buku adalah bersaiz 12 - spacing untuk paragraph ialah 1.5 - susunan content buku mestilah kreatif - design kulit buku perlulah mempunyai ciri-ciri kreatif, simple dan boleh memikat pembaca dengan hanya melihat kulit buku

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Details of the project A small program that enables the user to save written texts, images, videos, etc. in the application (from different programs such as Watsp, Facebook, Google, Twitter, Instagram, e-mail, websites, etc.). Files can be renamed, renamed, created by the user, stored in the memory of the phone or other memory, uploaded to <...

    $359 (Avg Bid)
    $359 Avg Bida
    4 bida

    i wanted to create classified WordPress site quick work just 2 days time

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    19 bida
    $63 Avg Bida
    1 bida
    Field Boundary Detection 6 hari left
    DISAHKAN

    ...Googlemaps). Finally, the output should be a shapefile of the field boundaries. In which form this can be implemented is secondary, whether via Python, OpenCv, etc. in web form or another program like QGIS. It should simply be very accurate. A possible solution would be this: [log masuk untuk melihat URL] Here is an example of

    $240 (Avg Bid)
    $240 Avg Bida
    6 bida

    I am trying to develop a proof of concept website (fro...business compliance system, based on HTML/ Bootstrap & jquery. There will be approximately 12-13 screens in total, taking on board many screens already developed in-house, and putting into a logical flow. The flow will be provide by me. Focus is on screen design and clickable to demo to client.

    $146 (Avg Bid)
    $146 Avg Bida
    19 bida

    ...Excel project that is a little disorganized with numerous sets of short VBA code. I would like to keep it simple and have you teach me what all the coding does while making it better, how to debug, properly write the code, where I can find VBA code to use and why one set of code would optimize the performance better and how to test it. ----------...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    3 bida

    ...from various sources into the company computer system for processing and management. As a candidate working in data entry will need to efficiently manage a large amount of information that is often sensitive or confidential. The integrity of the company is based on the data we produce which validates the importance of the Data Entry...

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida

    ...[log masuk untuk melihat URL] we the human beings are destroying it. USES OF TREE: We know that many trees make a [log masuk untuk melihat URL] is the living habitate for all living beings in our world including Humans. Trees condense the water Vapour and cause result in rain. The strength of a country depen...

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    7 bida

    my existing ecommerce website needs furnished to be able to appeal to customers and have smooth feel, I want someone who will go and check it and come up with possible solutions URL : [log masuk untuk melihat URL] talk to me with possible solutions accordingly

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    12 bida
    Looking for freelance editors 6 hari left
    DISAHKAN

    300 Editors is looking to put together a great team of freelance editors. You would be editing anything from research papers to business articles. If you're selected, we'll give you a grammar/editing test. We're only choosing the absolute best editors for our team, so show us what you've got! Work when you want, where you want, for however long you

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    18 bida

    I am trying to develop a proof of concept website on a ...business compliance system, based on HTML/ Bootstrap & jquery. There will be approximately 12-13 screens in total, taking on board many screens already developed in-house, and putting into a logical flow. The flow will be provide by me. Focus is on screen design and clickable to demo to client.

    $444 (Avg Bid)
    $444 Avg Bida
    40 bida