Who involved in in the samsung companypekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    283,479 who involved in in the samsung company tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    logo company Tamat left

    ecommerce barang borong dan runcit

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida
    SAMSUNG Tamat left

    Saya nak internet free kerana internet hbis

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $635 (Avg Bid)
    $635 Avg Bida
    3 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Merancang berbagai macam produk cold pressed juice dengan nutrisi yang disesuaikan dengan kebutuhan

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $913 (Avg Bid)
    $913 Avg Bida
    7 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    Translation Tamat left

    We are going to do a large translation project, which will require translators in many languages. I NEED THREE TRANSLATORS PER EACH LANGUAGE (Translation will be mostly English to "language"). If you see the language that you speak on the list, please email me a short message with your rates and your name, like this: Albanian -- John Doe -- .05 per word SEND TO: Helena@quicktransla...

    $437 (Avg Bid)
    $437 Avg Bida
    4 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    saya ingin anda membuat logo untuk saya ,saya ingin logo dengan gaya flat and clean dan tanpa text pada logo ,apa anda dapat melakukan nya ,saya harap anda dapat melakukan nya untuk saya

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Want to sell Not for swap Samsung Note 3 Original by SME warna black untuk dijual dgn harga RM1500. Warranty ada lagi 9 bulan .Fullset ( charger, earphone, casing, screen protector, box ORIGINAL ) call, msg, whatsapp :0133262021.. COD: Area Johor Bahru

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb per halaman. apakah anda berminat? kalau sekira...

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> [log masuk untuk melihat URL] if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP ...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida
    Set up my company on Xero 6 hari left
    DISAHKAN

    HI I have a medium sized business, its a dental group (VAT exempt) with 5 branches and 40 staff. in Republic of Ireland. . I need a new book-keeping service set up on Xero with integration with receipt bank. we are happy to manage the book-keeping ourselves once it is set up. Can you help with this.

    $33 - $277
    $33 - $277
    0 bida

    I am taking drawing commissions!!

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    6 bida

    Basically what I need is a person who modifies the code of the alidropship plugin so that it is free and can install it in all the stores you want without limitation. Here you have the url of the plugin to see how it works: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] What I need is to remove the option request to enter a code license key that you provide when you make the purchas...

    $173 (Avg Bid)
    $173 Avg Bida
    10 bida

    I need a logo designing aswell as an email signature for my recruitment business, the business is called DJR Search Limited with the slogan "Offering affordable Recruitment Solutions to SME's UK Wide"

    $69 (Avg Bid)
    $69 Avg Bida
    68 bida

    We had an open day. i made some shots. Can you make it in a nice 1 minute movie. Try to get as many different riders in as possible, so people will recognise themselves. Pay a bit attention to the last bit, with the jump competition on the trick jump. You will recognise it that a lot of people are watching and the rides tend to fall. You can add soundtrack in stead of voices. The source files a...

    $22 (Avg Bid)
    Dijamin
    $22
    0 penyertaan

    General requirements - The component to be created is only used in the backend of Joomla. - The projects between which data should be transferred are located on the same server, but use different databases and different webspace directories for the Joomla installations. No FTP is needed. - The component can be installed via the Joomla installer and should be provided as an install package. - Pref...

    $701 (Avg Bid)
    $701 Avg Bida
    23 bida

    We need to fill in a grant application and prepare a business plan for a solar company

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    6 bida

    We need to translate few landing pages to Bulgarian the content is related to weight loss pill and we prefer someone that have experience on that. Thanks

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    7 bida

    We need a very Corporate looking logo created for our investment company. Our company name is "Barnett Holdings LLC". I would like for the "B" to be prominent if possible.

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    19 penyertaan

    I am interested in finding a copywriter that can assist my company in both Greek & English for the restructure & reform of our existing Company Profile.

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    21 bida

    I have inquries to find out ,which comapny or dropshippers supply the products to the mentioned website: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] this website works as dropshippers store and i want to know about the source of their product,what i need is a dropshippers name with link to their website: API BASE URL or anythings that can help me to find out the reall sellers inste...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida
    Trophy icon Redesign a old logo of my company 2 hari left

    Hey freelancers, We had a contest a few days ago about creating a brand new logo for the company that works in logistics and consulting services. So, for now, we decided to redesign our old logotype that is attached down below. Guys, try to make it better looking, simple and beautiful. Name of Company: MSZ Georgia; The redesigned logo has to be in two colors, but please don't use the...

    $30 (Avg Bid)
    Dijamin
    $30
    10 penyertaan

    I want some one to make a website for me asap i have the domain rest of the parts help me [log masuk untuk melihat URL]

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    21 bida

    I need a way to check out the payment method api or any

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    30 bida

    I need skilled people to build simple auction websites. Please come here with your work's link. React developers are preferred.

    $476 (Avg Bid)
    $476 Avg Bida
    46 bida

    Need someone to have a look at my site and do the necessary updates. Having trouble editing from the backend. Wordpress

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    96 bida

    We are company involved in manufacturing of various types of instrumentation and control systems. For one of the russian projects, we require the english to russian translation services for the documentation involved in the project which includes drawings, manuals etc. involved for the job.

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    12 bida

    c# expert needy t make a scarping tool to fetch products from [log masuk untuk melihat URL] based on the asin number file i upload and get the data in a excel files of all seller and individual seller that's all.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    2 bida

    Hi The Ideal Experts, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    I want to meet a Native person who can call with my client. It will be very easy for you if you are real native speaker. Thanks.

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    13 bida
    Trophy icon Logo and company style 4 hari left

    I need a logo and company style (business cards, brochure, logo) designed for the entertainment and leisure studio for kids where they will learn about history of arts, famous paintings, artists, architecture and etc. through games and fun activities. The name of the studio is PlayArt. Preferred colors tender pink, lilac, Tiffany colors

    $20 (Avg Bid)
    $20
    0 penyertaan

    Need a website built on squarespace platform. This is for a Janitorial/Maintenance company. I would like it to closely resemble the following website but not be exactly the same. Example website: [log masuk untuk melihat URL] Theme: Elegant, Professional, and feel free to use the example site as inspiration.

    $142 (Avg Bid)
    $142 Avg Bida
    87 bida

    Job description: [log masuk untuk melihat URL]'s a part-time [log masuk untuk melihat URL] won't fix the daily working hours ,you just need to complete the translation task on time. The task will not be very heavy . 2. (Main task) Translate from english to Hebrew and revising Hebrew texts, including but not limited to language packs, promotion texts, function and activity descriptions. ...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    2 bida