Windows mobile external gps desktop softwarepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    288,248 windows mobile external gps desktop software tugasan ditemui, harga dalam USD

    3 Servers setup.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    1 bida

    Windows Python Berusaha dan bejerja keras

    $281 (Avg Bid)
    $281 Avg Bida
    2 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Setup 3CX PBX system

    $382 (Avg Bid)
    $382 Avg Bida
    3 bida

    matlab, pscad

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    6 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    6 bida

    Windows C atau C++ Mencari projek desktop aplikasi berbasis window

    $410 (Avg Bid)
    $410 Avg Bida
    2 bida

    Cordova/Phonegap

    $265 (Avg Bid)
    $265 Avg Bida
    14 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina nama saya nurul [log masuk untuk melihat URL] perlu reka bentuk dan dibina

    $455 (Avg Bid)
    $455 Avg Bida
    15 bida

    Mencari trader forex..yg pro yg blh ajar sya

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    2 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Windows Java Mencari kesibukan di sela waktu luang, sekalian menambah pemasukan.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    2 bida
    Mobile -- 3 Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $1429 (Avg Bid)
    $1429 Avg Bida
    9 bida
    Mobile Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $5905 (Avg Bid)
    $5905 Avg Bida
    27 bida

    Saya perlukan anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun menggunakan Javascript.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina Buat app syarikat

    $650 (Avg Bid)
    $650 Avg Bida
    1 bida

    Agar rumah semakin menarik dilihat dan menjadi inspirasi oleh orang lain

    $5000 - $10000
    $5000 - $10000
    0 bida

    Apakah ada freelancer yang menguasai pengembangan aplikasi Visual Studio C++ untuk Windows CE - Windows Embedded? Saya mengoperasikan sebuah gudang di mana setiap bulannya saya melakukan proses stock opname secara manual (menghitung stock di lapangan dan mencocokannya di database MySQL). Saya ingin sedikit mengautomasi proses ini menggunakan perangkat mobile yang sudah dilengkapi dengan barcode...

    $608 (Avg Bid)
    $608 Avg Bida
    3 bida

    - Local Food Delivery App - In Bahasa Malaysia - Seller & Buyer page - Listings - Simple messaging tool

    $966 (Avg Bid)
    $966 Avg Bida
    2 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya ingin dipekerjakan di adeelarshad sebagai salah satu manejemen,hanya ini lah yang dapat saya sampaikan lebih dan kurang nya saya minta maaf

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat shortcode plugin untuk wordpress untuk memutar video menggunakan jwplayer. Link video yang digunakan diambil dari direct link external filehosting seperti [log masuk untuk melihat URL] atau megadrive.tv. Contoh linknya : [log masuk untuk melihat URL] Kayaknya bisa menggunakan preg_match dan regex, tp saya tidak tahu aplikasinya.

    PHP
    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat shortcode plugin untuk wordpress untuk memutar video menggunakan jwplayer. Link video yang digunakan diambil dari direct link external filehosting seperti [log masuk untuk melihat URL] atau megadrive.tv. Contoh linknya : [log masuk untuk melihat URL] Kayaknya bisa menggunakan preg_match dan regex, tp saya tidak tahu aplikasinya.

    PHP
    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    Saya pembuat aplikasi dekstop dengan menggunakan Delphi

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    1 bida
    Mobile app Tamat left

    Halo Albert, mau tanya secara garis besar, kamu bs buat app yg ada voice verificationnya ga? jd kl misal bukan suara si owner, maka tdk akan ke next stepnya? Kl bs nanti kita akan diskusi lebih lanjut dan harga pembuatannya. Terima kasih

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Saya akan mengajarkan anda bagaimana cara ngeFLASH/SOFTWARE ulang perangkat ANDROID dan BLACKBERRY anda sampai anda paham dan bisa.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan Aplikasi Desktop untuk transaksi Pulsa / payment melalui server saya yg berbasis web, metode transaksi menggunakan XML dan koneksi menggunakan OpenVPN Gambarannya seperti ini : Ketika aplikasi di mulai, maka aplikasi akan melakukan sambungan VPN ( openvpn ) ke server saya, setelah itu muncul form login, ketika user melakukan login, aplikasi akan melakukan verifikasi data ke ...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan...

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    I need someone to design a mockups for a website like facebook. [login, register, profile, home page, posts, ... etc] please write"Hi QV" at the beginning of your bid.

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    14 bida

    Hi, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat or email. I want to build a software, website and need to understand all the components, technical requirements, timeframe, cost and best practices. Let me know if you are available for a one hour consultation.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida
    Looking for an C# Expert 6 hari left
    DISAHKAN

    Need C# Windows Winforms DLL without using .NET STANDARD PRINT OBJECTS. Must write all the raw code for printing. This is a MUST! DLL has templates available to format data ingested via class. DLL outputs formatted data to a network printer. Include sample Winform to demonstrate how your DLL works. Just use some textboxes with data, make a class out of it, pass the class into the DLL(via generics)...

    $228 (Avg Bid)
    $228 Avg Bida
    5 bida
    Software error 6 hari left

    i need guys who have knowledge of solve error of software and also they provide me the complete solution with software which they use to solve my query i have one software but when i install and started then it's getting error "Dongle not Found" i want to solve this error

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    6 bida

    You have to design a controller for maintaining the room temperature at 25C while the outside temperature is 45C. The room volume is 3x3x2 m3. Assume any external or internal heat load. Make a mathematical model and simulate the model using Simulink.

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    10 bida

    I need you to develop one module that is selecting single window during remote session using c++ with win32

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    4 bida

    Install 2 Linux server and one windows Server with SQL replication and Files replication We need to set up 2 Linux Servers from one existing server The existing server have : • Apache • MySql • Mautic • [log masuk untuk melihat URL] Existing server have Mautic application, we would like to install 2 Mautic on each new servers : MauticWA and MauticADC both inherit from old M...

    $227 (Avg Bid)
    $227 Avg Bida
    11 bida

    General scope: Rebuild the mobile application Modify and add APIs Add features on the application Must be a full stack developer with skills in Android Mobile API node.js riak DB php

    $392 (Avg Bid)
    $392 Avg Bida
    31 bida
    I need a mobile app 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I am looking for an app to earn money. If you have any app which could get user's interest and users would like to download and use it again and again. wheater it is game, messenger or any other software. my budget is max $1000 but if your app is best I can think about more offer. I will prefer that app which is using multi-platform IOS, Android, windows, etc. Please send demo link and t...

    $1091 (Avg Bid)
    $1091 Avg Bida
    33 bida

    I need a new website. I need you to design and build [log masuk untuk melihat URL] or inventory software. that can manage our total stock with bill [log masuk untuk melihat URL] total report

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    9 bida
    Trophy icon Build a Logo 9 hari left

    Hi freelancers, we are a ERP startup with a amazing services using Machine Learning and Data Analysis. So, we need a amazing logo. The principal features to evaluate is: -Creativity -Minimalism -Modernism and harmony -Details oriented design To consider: -We have a ERP software in the cloud -We are building a Machine Learning advanced reporting suite to visualize and interact with the ERP data...

    $50 (Avg Bid)
    $50
    34 penyertaan

    Hello. I want to build an application where people can browse through a range of jewellery (rings, earrings, pendants, necklaces, and bracelets). They can then try out the jewellery in real time on their hands, wrists, necks and then chose to buy it. Only interested in working with a freelancer who has done it in the past. Please share the link of a similar app you have built.

    $2662 (Avg Bid)
    $2662 Avg Bida
    10 bida

    .Coach LLC is looking for a full time experienced editor who will be coordinating with our external freelance writers and publishing content on the blog on topics surrounding self help, coaching, getting clients, starting a coaching business, growing a coaching business, finding a niche, success stories, landing pages, conversions, building, ultimate guides for 5-10k words, building an online cour...

    $410 (Avg Bid)
    $410 Avg Bida
    28 bida

    Hello, We are looking for a mobile app developer who has a good experience in react native framework. The app will contain different sections but the primary section is chat groups. UI design is ready.

    $499 (Avg Bid)
    $499 Avg Bida
    47 bida

    .Coach LLC is looking for a full time experienced editor who will be coordinating with our external freelance writers and publishing content on the blog on topics surrounding self help, coaching, getting clients, starting a coaching business, growing a coaching business, finding a niche, success stories, landing pages, conversions, building, ultimate guides for 5-10k words, building an online cour...

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    11 bida
    Wordpress Android Mobile App 6 hari left
    DISAHKAN

    I need Template design (UI/UX Kit) & Complete App for Agriculture Information center with Backend Admin (Wordpress (in 2 languages -- English & Kannada using polylang plugin or similar plugin)) ) 1) Splash Screens 2) Dashboard 3) Select Language (English & Kannada) 4) Logo 5) Navigation / Menu / Buttons (Main Category --> Sub Category--> info page) 6) Tabs (Home, Services, Conta...

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    4 bida
    desktop support 6 hari left

    knowledgeable in windows computer support, basic network teoubleshooting and have a 10 years experience in hardware,software and network troubleshooting and setup. knowledgeable in diskless server setup and maintenance.

    $2 - $8 / hr
    Tempatan
    $2 - $8 / hr
    0 bida