Windows mobile gps tracking smspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    230,372 windows mobile gps tracking sms tugasan ditemui, harga dalam USD

    Single phase double stage photovoltaic inverter grid connected system. Benda yang diuji ialah 3 jenis maximum power point tracking: 1. Perturb and observe 2. Incremental conductance 3. Fuzzy logic Result berdasarkan mana mppt yg trbaik antara tiga ni. Dinilai berdasar value pv voltage, pv current, overshoot.

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    3 bida

    Cordova/Phonegap

    $265 (Avg Bid)
    $265 Avg Bida
    14 bida

    Mencari trader forex..yg pro yg blh ajar sya

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    2 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida
    Mobile -- 3 Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $1429 (Avg Bid)
    $1429 Avg Bida
    9 bida
    Mobile Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $5905 (Avg Bid)
    $5905 Avg Bida
    27 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina Buat app syarikat

    $650 (Avg Bid)
    $650 Avg Bida
    1 bida

    ...n-waktu-malaysia keyword : jadual euro 5) [log masuk untuk melihat URL] keyword : muet 6) [log masuk untuk melihat URL] keyword : poslaju 7) [log masuk untuk melihat URL] keyword : spa8i 8) [log masuk untuk melihat URL]

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    1 bida

    Membuat aplikasi VBA- excell untuk tracking portofolio saham dengan ketentuan sbb: 1. Menggunakan Real time data (1-5 min) 2. Update data saham secara otomatis ke portofolio saham 3. Dapat melakukan penambahan dan pengurangan transaksi saham pada portfolio 4. Dapat melaklukan sorting berdasarkan Nama saham, keuntungan (jumlah atau %), berdasarkan

    $622 (Avg Bid)
    $622 Avg Bida
    1 bida

    ...pengembangan aplikasi Visual Studio C++ untuk Windows CE - Windows Embedded? Saya mengoperasikan sebuah gudang di mana setiap bulannya saya melakukan proses stock opname secara manual (menghitung stock di lapangan dan mencocokannya di database MySQL). Saya ingin sedikit mengautomasi proses ini menggunakan perangkat mobile yang sudah dilengkapi dengan barcode

    $19900 (Avg Bid)
    $19900 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat aplikasi mobile sederhana yang berbasis android studio. Tujuannya adalah untuk pembelajaran buat saya sendiri. Aplikasi ini setidaknya mempunyai fungsi - fungsi sebagai berikut : 1. Multi User 2. Menginput data-data : text , tanggal , combo box , radio button, lokasi , merekam suara, images , tanda tangan user. 3. Melakukan sinkronisasi

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    1 bida

    - Local Food Delivery App - In Bahasa Malaysia - Seller & Buyer page - Listings - Simple messaging tool

    $966 (Avg Bid)
    $966 Avg Bida
    2 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Te...Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya ingin dipekerjakan di adeelarshad sebagai salah satu manejemen,hanya ini lah yang dapat saya sampaikan lebih dan kurang nya saya minta maaf

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    1. Ready VPS Hosting includes Google Mod Pagespeed [log masuk untuk melihat URL] 2. Menerima jasa instalasi, konfigurasi VPS untuk keperluan web s...VPS Hosting includes Google Mod Pagespeed [log masuk untuk melihat URL] 2. Menerima jasa instalasi, konfigurasi VPS untuk keperluan web server + training Call/Sms : 081804281788

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Membuat penggabungan 3D dengan latar belakang (video footage) Melakukan Storyboard Melakukan Narasi Melakukan Color Correction Melakukan Compositing 2D, Sound ...Melakukan Narasi Melakukan Color Correction Melakukan Compositing 2D, Sound effect dan Visual effect Melakukan modeling 3D Melakukan penulisan naskah cerita Melakukan camera tracking

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Sistem SMS– Personal Event Remainder (PER) ini dibangunkan untuk melancarkan segala proses mengingati tentang perkara-perkara yang perlu dilakukan termasuklah musyuarat, tarikh penting dan lain-lain. Sistem ini dibangunkan khas untuk kegunaan para setiausaha dan dapat diakses melalui internet. Sistem ini juga boleh dilayari oleh sesiapa sahaja yang

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    Situs yang akan digunakan secara internal oleh wiraniaga melalui telepon selular mereka. Digunakan untuk mencari produk kami yang sesuai dengan kebutuhan pelanggan set...dengan kebutuhan pelanggan setelah produk ditemukan, wiraniaga dapat langsung melakukan pemesanan produk dan mengirimkan bukti transaksinya kepada pelanggan melalui email atau sms.

    $324 (Avg Bid)
    $324 Avg Bida
    3 bida

    Job Desk : Membuat Chart yg terdapat dalam Lampiran dengan Pemprograman PHP dan database Mysql. Call / SMS : 089618801993

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Hallo Bagi yang bisa menguasai wordpress, saya ingin custom WP saya untu...beberapa pilihan halaman. hanya itu saja, permasalahanya di theme yg saya pilih tidak support sidebar, jadi harus customization saya kasih fee 200K Bagi yang bisa silahkan sms/call/email saya, perkiraan pekerjaan 1 hari Hanya berlaku sampai hari ini saja (10-05-14)

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    5 bida

    Assalamualaikum, saya bernama Deni Gunawan sekolah di SMKN 24 Jakarta Kelas 2 Jurusan RPL, saya ingin mencari pekerjaan freelancer yang tentunya dapat...seorang pelajar. Saya dapat melakukan entry data baik Word, Excel, Access, MySql, Powepoint. Saya juga dapat membuat program program sederhana. Bagi yang berminat silahkan sms/tlp ke 089652237413

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    ERP, Bikin auction online, dll Jika tertarik sms/telp 08119403563 (Hendrik) Sertakan gaji yang dikehendaki !

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    kami bergerak dibidang on line reseller,bagi yaang mau jadi reseller kami bisa sms ke 081287223133, terima kasih tresia

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Dengan membayar Rp80.000,- kita sudah bisa berbisnis dengan cara bershodakoh hanya saja kita harus rajin menyebarkan brosur untuk orang-orang membacanya carannya mudah sms layanan kami 0877 3161 5563

    $6 - $11 / hr
    $6 - $11 / hr
    0 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Hello, We are looking for a VFX artist for particle effects in our mobile video game, We are looking for people with good skills. Effects style dota or LoL *100 VFX Effects I need ** See references in the attachments. ***

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Multivendor Market Place for computer hardware and software productes including servers, windows tablet, laptops and so fourth in addition to anythibg related to technology field supports both English, Arabic online tracking and payment This job was posted from a mobile device, so please pardon any typos or any missing details.

    $164 / hr (Avg Bid)
    $164 / hr Avg Bida
    11 bida

    I had my (Android + Firebase) chatting app removed from Google play store due to "Call log and SMS access permission violation" I need a coder to fix the code if necessary and fill any required forms and upload the code again to google play.

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    10 bida

    I Looking for Android/IOS/Node.js/Express.js/MongoDB/GPS tracking developer to build real-time tracking module app push ETA to backend server. Regards, Ghislain

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    7 bida

    ...to Many--- Student--- Many to Many---Parent 3) Add a SubNotificationField, Email, Phone number with Parent Table, PickUpPersons Table 4) For every Student Scan send email/SMS to parent with SubNotification YES with the Policy Message set 5) Design a Datareport for PickUpPersons to receive the printout when they scan. Remember A pickup person is linked

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    1 bida

    Tool tracking down reseller's product's original price (50$) Hello! Thank you for having interest in this topic. You see that in these days, Re-selling products are getting more and more easier. For example, Let's say, Original product A) is being sold as 5$. but Reseller B) is besically, reselling product A) by putting margin about 5$, so consequent

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    3 bida

    Consultant Firm required We have required good technical and documentation expert software firm. I am requesting to you please do not submit your proposal before reading the attached file. All requirement and policy have in the attached file. If you miss any guideline we will not consider your proposal. Please take your time and prepare your standard proposal then submit the proposal. After r...

    $14082 (Avg Bid)
    $14082 Avg Bida
    6 bida

    come up with jQueryMobile webapp based on JSON data from SWAPI films list [using [log masuk untuk melihat URL] as input to your ajax call] TWO 'skeleton' working samples on similar lines can be seen at [log masuk untuk melihat URL] OR [log masuk untuk melihat URL] You have to show at least 3 information about the Film on page (one being Title of the film) - As extra (bonus) you can sh...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida

    We need to create html pge connected by API soap to UPS for see the tracking of goods

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    7 bida

    Needs to hire 2 Freelancers We are going to hire mobile app developers who have the following skill sets - Must have practical knowledge for Native tools of Apple and Google Android Studio - Well Commented code without warning and unnecessary variable - Minimal code/ Code optimization is a must - Must have knowledge of Swift, Kotlin, Objective C

    $1015 (Avg Bid)
    $1015 Avg Bida
    21 bida
    smpp apllication 6 hari left

    We are looking for international bulk SMS smpp developer for home made platform

    $712 (Avg Bid)
    $712 Avg Bida
    5 bida

    hello i need program on xamarin android for navigation. using yandex maps. to specify points and build route between this routes and with gps to move object on map.

    $313 (Avg Bid)
    $313 Avg Bida
    10 bida

    I'm looking for tech partner to develop complete e2e solution for fleet tracking based on 4g sim. team should develop complete backend n front end for defined devices to track my fleet

    $3203 (Avg Bid)
    $3203 Avg Bida
    1 bida
    JAVA_POSITION 6 hari left
    DISAHKAN

    ...Decimal, Decimal) • method getAxisOrientation: (Decimal, Decimal, Decimal) • method setSampleInterval: (Integer) : void getCurrentPosition method It returns the last known GPS position with its timestamp. If the position is not available or some error occurs, it raises an exception. Exceptions must be defined to determine a general error (Exception)

    $128 (Avg Bid)
    $128 Avg Bida
    7 bida

    I have Mazemap apk and source code. I want to customize this. The purpose of the expected application is to represent the positioning of the tag and make tracking inside of the building. Features of an application: The application shall have a fall down list in application to select between maps of different buildings. Maps images will be provided

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    6 bida

    Le attività evolutive si riferiscono all'app Telepass Fleet, realizzata con tecnologia PhoneGap Ionic1 ed attualmente declinata su IOS, ANDROID e WEBAPP in ambiente visual [log masuk untuk melihat URL] Le funzionalità da sviluppare nei prossimi 3 mesi sono le seguenti: - Funzionalità gestore lavaggi: - Fuznionalità servizio taxi - Funzionalità servizio Par...

    $10513 (Avg Bid)
    $10513 Avg Bida
    33 bida

    I Want A Security Based App For My Apartment Where Any Unfair Means Is Found Then By Opening The App and Saying Help Or tapping Emergency Button, Sms And Notification To All Saved Numbers In Contact List Will Be Sent To The Members And Free Call Will Be Automatically Made To The 1st Priority Number.

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    8 bida

    We invested in a mobile game. Development is finished. We want someone to take it to market.

    $2369 (Avg Bid)
    $2369 Avg Bida
    14 bida

    I am looking for a RELIABLE developer who will not back out at the last minute. Details: 3 simple functions + login page. Able to finish in 3 days. Will provide you with further details if you are interested! Chat with me if you are interested :)

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    32 bida
    GPS and SMS 6 hari left
    DISAHKAN

    1. Mark points on map by clicking on map. Assign the point a name and radius. 2. Mark upto 15 Waypoints. 3. When user is...map by clicking on map. Assign the point a name and radius. 2. Mark upto 15 Waypoints. 3. When user is moving, and enters the radius of a marked point, the app should send a sms to saved number. 4. MORE DETAILS ON DISCUSSION......

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    3 bida
    content writing 6 hari left

    Need seo keyword optimised content for bulk sms domain. Details will be shared on one to one communication

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    9 bida

    I am looking for Java/J2...After that, an uploader of excel file is needed in which the user can upload an Excel file and after uploading can see the content on the web and using SMS API can send SMS to all the uploaded mobile number. After that need a downloader to download the same report and lastly deploy the complete code on WebSphere version 8.5.

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    5 bida

    Création d’une application mobile multiplateforme, multilingue ayant deux objectifs : la mise à disposition des fiches PDF et l’aide au calcul des quantités des 20 produits proposés par le client.

    $1372 (Avg Bid)
    $1372 Avg Bida
    78 bida