Woocommerce api erppekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    232,720 woocommerce api erp tugasan ditemui, harga dalam USD

    saya mempunyai sebuah projek api yang tertaut ke alamat [log masuk untuk melihat URL] tapi hanya dalam bentuk PHP, yang saya inginkan adalah dalam bentuk java.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Kami sedang membina pasukan programmer untuk membina mobile apps

    $28 / hr (Avg Bid)
    $28 / hr Avg Bida
    8 bida

    Saya Ahli di bahasa pemrograman java ,php,c#,matlab,phyton, web programming codeigniter (mengutamakan erp) dan machine learning

    $495 (Avg Bid)
    $495 Avg Bida
    26 bida

    saya ingin diajarkan menggunakan telegram api menggunakan java

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Projek simpel hanya setting email notifikasi woocommerce menjadi semi online store

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    2 bida

    install premium themes utk wordpress/woocommerce, sampai live seperti versi demo + training cara pengoperasian nya

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Bagi yang jagoan di front-end dan termasuk koder kekinian, ada kesempatan kerja nih: Speksifikasi Umum Git Test-Driven Development Server stack bersistem-operasi Linux/*BSD RESTful API Bisa bekerja secara remote ----------- Spesifikasi Khusus Javascript per ES5 HTML5 dan API terkaitnya CSS3 AngularJS >= 1.4 (is a MUST) jQuery ------------ Juga bisa Freelance untuk jangka waktu ...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Mas saya mau buat website toko online [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] desain sama persis dengan demo di atas, cms boleh menggunakan woocommerce, opencart atau prestahsop juga boleh domain dan hosting sudah kami sediakan, apa sampean bisa bantu?

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    1 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    website online saya ingin menggunakan pembayaran melalui Doku Payment Gateway. Kami kesulitan untuk mengembangkan integrasi DOKU system API ke web kami. hanya memerlukan tambahan script agar web kami terhubung dengan Doku System. Jika anda bisa harap hubungi saya, pekerjaan dedaline hari ini. terimakasih

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    website kami bergerak di bidang jasa reservasi online atau travel online dimana produk kami ada hotel, tiket pesawat, kereta, event/konser, rental mobil & ke depannya akan ada promo tour. kami membutuhkan seorang programmer untuk membantu membangun aplikasi tersebut yang dimana website itu menggunakan API/xml di dalamnya

    $1749 (Avg Bid)
    $1749 Avg Bida
    2 bida

    Diperlukan seseorang atau team yang mempunyai keahlian dalam merancang website berkonsep bitcoin. konsep boleh dipelajari terlebih dahulu di [log masuk untuk melihat URL] (setidaknya sedikit menyerupai). database cukup simple, karena kebanyakan menggunakan API [log masuk untuk melihat URL] atau boleh yang lain.

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Pengembangan ERP yang mencakup : Contract Management - Purchase Receipt - Purchase Invoice - Purchase Payment,Stock Adjusment, Sales Order - Sales Invoice - Sales Receipt Target to finish: 3 weeks after contract sign-off

    $1645 (Avg Bid)
    $1645 Avg Bida
    20 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    12 bida

    Selama ini isu rokok dan merokok menjadi sangat krusial, terutama ketika dikaitkan dengan dampak negatif akibat merokok. tapi apakah memang merokok hanya meninggalkan akibat negatif saja. Adakah sedikit keuntungan yang bisa diperoleh dari perokok? Pertanyaan yang sepertinya ngaur, tetapi kali ini saya dapat menguraikan sejumlah jawaban keuntungan apa saja yang bisa didapatkan dengan menjadi ...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    Api tiket.com Tamat left

    Saya berencana membuat website dengan memakai api [log masuk untuk melihat URL] tapi khusus hanya mengambil produk hotel dan tiket ke Bali. Kira-kira mungkinkah pak dan biayanya berapa?

    PHP
    $71 (Avg Bid)
    $71 Avg Bida
    1 bida

    ERP, Bikin auction online, dll Jika tertarik sms/telp 08119403563 (Hendrik) Sertakan gaji yang dikehendaki !

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Saya sedang membuat Web Ticketing untuk retail dan ke agenan, disini saya menyertakan API dari system penyedia ticket dan juga API dari Veritrans untuk pembayaran secara online Skema Web saya : Pencarian data maskapai dan kereta api Search >> Booking >> bayar >> Issued Saya juga minta dibuatkan fungsi keagenan sehingga seperti [log masuk untuk melihat URL] / aero tike...

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    2 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    Hi, i have a pes pro script for exchange pointsand a want someone give me api youtube , twitter , facebook . i did it but i have some problems in api like youtube api => views only working but subscribe in channels to get coins not working , the same in facebook => after i put facebook api only likes in pages working and share , like photo not working like subscribe in youtube , and the ...

    $148 (Avg Bid)
    $148 Avg Bida
    5 bida

    Hello Tarun V., as agreed together please find below details of project : - 6 psd files to be integrated in avada/woocommerce (fully responsive) with good time performance (google speed compliance) and wordpress best practices compliance - php feature to develop as plugin : fuel price calculation by quantity (ranges) and fuel quality - php feature to develop as plugin : delivery scheduling = fr...

    $997 (Avg Bid)
    $997 Avg Bida
    1 bida

    i have a pes pro script for exchange pointsand a want someone give me api youtube , twitter , facebook . i did it but i have some problems in api like youtube api => views only working but subscribe in channels to get coins not working , the same in facebook => after i put facebook api only likes in pages working and share , like photo not working like subscribe in youtube , and the same...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Create a tool to convert mp3 files to text - The tool runs on command line background with input and output - The text output must be in a standard form, automatically scrutinized and correct spelling Other requirements: - Do not use Google voice or other similar tools. - Is it okay to provide us Demo? - Hardware requirements? - Does this tool use via API? Or libraries build itself> - Any fees...

    $499 (Avg Bid)
    $499 Avg Bida
    14 bida
    WOOCOMMERCE ecommerce site 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello I am looking for woocommerce site for below function 1)Simple 2)Fast page load below 3 second 3)SSL certificate 4)Domain 5)Hosting 6)Designing

    $69 (Avg Bid)
    $69 Avg Bida
    6 bida

    I have a C# project that uses the WBF Windows Biometric Framework) and WinBio code / library. This is a simple bit of code to be added and modified based on Microsoft docs in the links below. A simple task for a good C# person who also knows something about WinBio [log masuk untuk melihat URL] Currently it works Ok, however it needs to Return some Results about the scan quality and other detai...

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    12 bida

    I need a chatbot for telergram and whatsup, which can obtain information from site by rest API and show it to user 1) Get current coordinates of user 2) Search nearest station obtained from WEB API 3) Get info about loyality card from WEB API 4) set new user info by WEB API 5) get info from 1 page of official site and show it

    $510 (Avg Bid)
    $510 Avg Bida
    18 bida

    Optimize Woocommerce and reduce CPU usage on SiteGround Cloud server. Hello, I have come to you recommended by this page [log masuk untuk melihat URL] I have an online store made with woocommerce and with an Avada template. I use wp rocket and sg optimizer from Siteground. Despite this, I am having CPU problems on my server with crashes. On siteground it says that it is because of visits from R...

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    Hello, We are [log masuk untuk melihat URL] (presentation website - to help you understand who we are). Job description: We are looking for a full stack developer who'll help us improve front-end development of our Content Management (WordPress) platform section. Required knowledge: - Python/Django - JavaScript - Angular - REST API - PHP VPS configuration: CPU: 6 cores RAM: 16gb Disk stor...

    $193 (Avg Bid)
    $193 Avg Bida
    17 bida

    We need a web developer to improve our website visually, the most important areas to focus are the Homepage, Shop, Cart and Checkout.

    $1278 (Avg Bid)
    $1278 Avg Bida
    187 bida
    E-Tracking 6 hari left

    I need an web application to suite the demand of our growing business and bring improvement in the way the team are performing their day to day operations manually. The focus of the application should be to reduce the back-office work and provide the best customer experience. To ensure that the objectives, we have recommend a newer, light weight and integration ready application called E-Trackin...

    $849 (Avg Bid)
    $849 Avg Bida
    22 bida

    You have attached the source of the script. I have an TWILIO SMS API Sender script which used to work and now does not work anymore. Please have a look at the source and let me know if it can be fixed! Here is the FORM and the script uploaded [log masuk untuk melihat URL] I need the layout of the FORM EXACTLY how it is made ( so I can be able to use Twilio's Account SID & Auth TOKE...

    $139 (Avg Bid)
    $139 Avg Bida
    21 bida

    We have a child theme function that creates api endpoint with template data. return do_shortcode('[et_pb_section global_module="58"][/et_pb_section]'); However CSS is not included with the template and it is generated either inline in footer or into static file. We need to find Divi CSS data that is added to pages (inline or static file) and add it to endpoint. This way w...

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    8 bida

    - Buttons on Product, Cart, Checkout Page are loading very slow - WooFunnels Aero Checkout Plugin activated - Shoptimizer Theme

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    17 bida

    Hi i need a website something like the [log masuk untuk melihat URL] website ( WORDPRESS ) . The website should contain : - nice graphic design - woocommerce store - similar menu - Forum (logging into the woocommerce website is to be the same as for the forum) - i.e. the user registers on the website or forum and has access to the same account. - user password recovery - changing the password etc....

    $212 (Avg Bid)
    $212 Avg Bida
    51 bida

    Hello Freelancers for an online game we're developing we need help from a JavaScript expert on the following: GAME The players can choose their design of 5 rockets and eventually launch them to create their own firework display – like this: [log masuk untuk melihat URL] We would send the following values for the 5 rockets to control their looks and where on the screen they get launc...

    $39 / hr (Avg Bid)
    $39 / hr Avg Bida
    21 bida

    I would like to use Odoo as my CRM, ERP, and e-COMM system. I am planning to deploy it by Docker, on a Synology NAS. I have noted about Odoo since 5 years ago, Odoo 8. During the years of my discovery, there was too much missing for us. Although Odoo is a fully customizable system, there was still so much limitation for my case. We need your expert experience to tell me the best way to customize t...

    $177 (Avg Bid)
    $177 Avg Bida
    5 bida

    I need someone with experience using APIs I need to be able to use python (or matlab) to login and import all odds from 3 specific sportsbooks. If you don't put "Purple Carrot" in the first words of your bid I will know you are auto bid bot or not reading the project details specifically. To see the Sports odds page on the sites you will need user/pass which I can give after I see y...

    $168 (Avg Bid)
    $168 Avg Bida
    29 bida
    Ms Access Configuration 6 hari left
    DISAHKAN

    Database configure ERP CRM. ......

    $359 (Avg Bid)
    $359 Avg Bida
    10 bida
    Advert in Wordpress API 6 hari left
    DISAHKAN

    I want a WordPress developer to integrate my advert plugin with the WordPress REST API. The idea is to show html ads as part of the posts API.

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    51 bida

    A complete iOS project with good UI, login page, 4 pages with table views which loads from api, radio buttons, image upload option and a form submit. The home screen will contain a circular graph, showing percentage.

    $164 (Avg Bid)
    $164 Avg Bida
    13 bida

    Need a freelancer who has worked with Alibaba API to pull product information (description, cost, weight, pics) This is would be based on a search query call. [log masuk untuk melihat URL]

    $175 (Avg Bid)
    $175 Avg Bida
    20 bida

    I want to pull live data of option chain. Specifically sum of change in OI for all puts and all calls for a particular expiery. We can discuss more in detail

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    10 bida

    PLEASE READ REQUIREMENTS CAREFULLY 1)Need to design shopify/WOOCOMMERCE store 2)Search trending products for indian market 3)List products on store 4)Advertising and sales from various platforms Tiktok, facebook, Google and others. 5)Sales must be guaranteed

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    4 bida

    I need to create a custom whatsaoo web script witch trigger event of a specific number getting online and also when the number go offline. i need to call an api when the data changed. No budget Limit just time limit 3 days if you had read that then please start conversation with "i will do " otherwise i will report you account.

    $37 / hr (Avg Bid)
    $37 / hr Avg Bida
    4 bida

    We search of a Data Entry Coordinator). Summary: The Data Coordinator role supports, manages, and administer vendor data in the applicable supplier tools. The Coordinator is the primary point of contact to ensure the vendor master file is timely and accurately maintained. Additionally, this role is responsible for supporting department activities that help ensure we successfully achieve our object...

    $488 (Avg Bid)
    $488 Avg Bida
    26 bida

    simple edit photo and sladebar. Discuss detail in chat

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    40 bida