Woocommerce data update – your database is being updated in the backgroundpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    419,142 woocommerce data update – your database is being updated in the background tugasan ditemui, harga dalam USD
    Background Tamat left

    Graphic designer make background

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    10 bida

    Rebuild/Update [log masuk untuk melihat URL]

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    30 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    22 bida

    Projek simpel hanya setting email notifikasi woocommerce menjadi semi online store

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    install premium themes utk wordpress/woocommerce, sampai live seperti versi demo + training cara pengoperasian nya

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Mas saya mau buat website toko online http://download.cyberone.web...toko online [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] desain sama persis dengan demo di atas, cms boleh menggunakan woocommerce, opencart atau prestahsop juga boleh domain dan hosting sudah kami sediakan, apa sampean bisa bantu?

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    1 bida

    Saya mempuyai sebuah website yang ingin saya update dari segi layout dan system cms nya.

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    1 bida

    ... Counties: Malaysia, Singapore, Saudi Arabia,United Arab Emirates, Indonesia, South Africa, Canada, Japan & Turkey. No spam, bots, or fake accounts. No accounts in danger of being suspended. Likes must be from Malaysia, Singapore, Saudi Arabia,United Arab Emirates, Indonesia, South Africa, Canada, Japan & Turkey with: At least 2+ photos,

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    5 bida

    ...Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga

    $817 (Avg Bid)
    $817 Avg Bida
    4 bida

    ...Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    ...tujuan utama saya adalah kecepatan untuk menghasilkan laporan2 dan fleksibilitas untuk Master Data Chart of Account dalam arti panjang dari Chart of Account bisa dinamis tanpa perlu merubah coding program. Yang saya perlukan adalah : 1. Desain database untuk Financial Accounting (mySQL based) 2. Query untuk menghasilkan laporan yang diinginkan

    $197 (Avg Bid)
    $197 Avg Bida
    1 bida

    ...software tersebut (kecuali kalian menggunakan antivirus yang updatenya via offline atau kalian menggunakan proxifier) Sekarang masuk ke topik pembahasan, Bagaimana caranya Update antivirus menggunakan SSH ? Kalian pasti sudah tahu apa itu SSH dan bagaimana cara kerjanya. SSH itu perlu software penggerak seperti Bitvise (Software yang sering digunakan

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], kinderbike. [log masuk untuk melihat URL]

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    1 bida

    I NEED AN ANDRIOD APP FOR MY WORDPRESS NEWS WEBSITE WHENEVER I POSTING IN MYSITE,IT SHOULD GET UPDATED IN ANDROID APP TOO. My [log masuk untuk melihat URL]

    $622 (Avg Bid)
    $622 Avg Bida
    19 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ...$30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya mencapai 500-1000 product, krg pasti jg brp jumlahnya. setiap product terdapat 1-5 foto permodel, ckp memasukan 3 foto permodel product tersebut terbagi dalam beberapa category, mungkin sekitar 4-5 category, primary sih cmn 3 category data mentah product berupa

    $881 (Avg Bid)
    $881 Avg Bida
    4 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    2 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Requirement / Feature: - bisa memproses data satellite dan GPRS data - merubah data input tersebut ke beberapa format output antara lain: * database ( inject data ke database lokal atau remote ) * HTTP POST ( json format ) * CSV via FTP upload * Telnet

    $233 (Avg Bid)
    $233 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    ...untuk retail dan ke agenan, disini saya menyertakan API dari system penyedia ticket dan juga API dari Veritrans untuk pembayaran secara online Skema Web saya : Pencarian data maskapai dan kereta api Search >> Booking >> bayar >> Issued Saya juga minta dibuatkan fungsi keagenan sehingga seperti [log masuk untuk melihat URL] / aero tiket Design (HTML) sudah...

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    2 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida

    ...$30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya mencapai 500-1000 product, krg pasti jg brp jumlahnya. setiap product terdapat 1-5 foto permodel, ckp memasukan 3 foto permodel product tersebut terbagi dalam beberapa category, mungkin sekitar 4-5 category, primary sih cmn 3 category data mentah product berupa

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Small project need sto be updated / maintained over a longer period of time. Existing website; needs input of data from other website. Can possibly be automated, depending on YOUR skills. Bonus in that case.

    $197 (Avg Bid)
    $197 Avg Bida
    50 bida

    I need to do Systematic literature review in the field of [software Engg. + global software development] and include(the SLR protocol ). to answer one research Question (RQ) see the following papers to get an idea: 1 ) Factors influencing clients in the selection of offshore software outsourcing vendors: An exploratory study using a systematic literature

    $169 (Avg Bid)
    $169 Avg Bida
    6 bida
    Update wordpress plugin 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello, I want update a wordpress dedicated plugin Please for sample check this site : [log masuk untuk melihat URL] after click on continue loaded data in 2 seconds but in my plugin : [log masuk untuk melihat URL] loaded after 15 seconds. I want update my plugin and faster load data. and If instagram user is private get

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    16 bida

    see attached brochure that will outline the details. I have the logo and pics, and text in separate files.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    14 bida
    Build a website 6 hari left

    ...rebuild the following website with a new theme because the current theme is outdated and is not compatible with the latest woocommerce plugin version 3.6.3 ( the site uses woocommerce version 2.2.1 and still fully functional) (the current theme is Bellissima and it has no updates after the year 2015) So i want to <...

    $223 (Avg Bid)
    $223 Avg Bida
    44 bida

    Its web application supported by a browser for filing govt applications where the particular of the applicant (client) has to be filled as well as supporting document. The same is followed by payment. Security layer should be provided from hacking through SSL.

    $320 (Avg Bid)
    $320 Avg Bida
    19 bida

    Hey there! We are looking for a Woocommerce Developer to help us build and integrate Woocommerce into a website we are developing. The full details of the integration needed are attached. Thanks!

    $447 (Avg Bid)
    $447 Avg Bida
    22 bida

    ...administer, and support multiple NoSQL instances • database maintenance and troubleshooting. Key participant in capacity planning and growth projections • application deployments to production • Define and implement backup and archival strategies per data retention requirements • Monitor and maintain database health and ensure efficient operati...

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Necesito hacer un plugin para woocommerce que consuma la api de conekta.com... Ya existe un plugin, sin embargo, se requieren pagos recurrentes mensuales... Lo cuál no está disponible en el plugin de conekta, así que se requiere crear un plugin propio que consuma la api. PHP WooCommerce WordPress

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    7 bida

    We have an iOS native app in Objective C which require an update. Some parts of the app have stopped working due to old networking (YQNetworking) library we used for api calling. The job is to: 1. Checkout the code with PHABRICATOR (you must know how to use it!) 2. Update to the latest library and make things working again 3. Upload new versi...

    $148 (Avg Bid)
    $148 Avg Bida
    8 bida

    Objective = I have table which gets updated in real-time , i need stored procedure or trigger in MS SQL Database which automatically exports x number of rows for specific values only. I will provide sample dump so you can see , its only 1 table.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    24 bida

    I need an Android app. I already have a design for it, I just need it to be built.

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    15 bida

    I need Motivated peoples That are a...instagram to get sales! Criteria to join the job: - Good Phone mobile able to support working for a long time on INSTAGRAM - Good written English - 8H/10H working time per day - Ready to spend 1 to 2 weeks to learn everything about the Job first There's no fixed salary, There's a commission System in Place!

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    8 bida

    We have just updated our website and the slider appears to be loading last. We are looking for someone to have a look at the code and work out what is causing the issue, and then suggest a solution. Staging site was loading in the correct order: [log masuk untuk melihat URL] Live site appears to load the slider last: [log masuk untuk meliha...

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    48 bida
    Database application 6 hari left
    DISAHKAN

    ...I am looking for a Database developer to build a database, We have very preliminary data and some website reference and he/she should be able to work proactive and bring on his/her idea how to create best database application then we build a website on top of it. We are a small Engineering firm, we are looking to build a database to manage our Projects

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    17 bida

    Build a woocommerce wordpress website

    $1038 (Avg Bid)
    $1038 Avg Bida
    120 bida

    need Motivated peoples That are abl...instagram to get sales! Criteria to join the job: - Good Phone mobile able to support working for a long time on INSTAGRAM - Good written English - 8H/10H working time per day - Ready to spend 1 to 2 weeks to learn everything about the Job first There's no fixed salary, There's a commission System in Place!

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    6 bida

    ...myself "The Marksman". I am looking for a logo for my business. Essentially, I want a silhouette of an archer (refer to attached image; you don't have to use this exact image, just something similar) with the letter M incorporated somehow on the archer's back (I have attached examples, but again, you do not need to use it exactly). I also need the...

    $10 (Avg Bid)
    $10
    7 penyertaan

    We require someone to google and capture real estate agents information in a data base on the Sunshine Coast in excel. The data we require is agency name (company name), Agents email, Agents Mobile number. We require Sunshine Coast Queensland Data only.

    $78 (Avg Bid)
    $78 Avg Bida
    29 bida