Woocommerce your server does not have the soap client class enabledpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    395,188 woocommerce your server does not have the soap client class enabled tugasan ditemui, harga dalam USD

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida
    $8 Avg Bida
    1 bida

    fdkjhkshdkhkdfhkhfjjdjlkjldfsjlsdjfljfoiejorewjofljjlkkjlkjlaljljflkkfsldkjoijre oijroewj jamalamar jonno toalm

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida
    $286 Avg Bida
    19 bida
    Trophy icon Video Animation white board Tamat left

    Sebuah video untuk paparkan di FB, tujuan ialah mencari orang datang ke courses kami yang disediakan. kami menyediakan course mengenai new online shopping concept. Masa video ni hanya 30 saat. dua soalan kena buat di video ini, 1. Masih membeli di online platform tanpa untung apa apapun lagi? [log masuk untuk melihat URL] tak tahu apa itu database internet? Lepas itu, memberi kaedahnya iaitu join...

    $41 (Avg Bid)
    Dijamin
    $41
    1 penyertaan

    Melakukan sejumlah pekerjaan Excel Terbiasa membuat laporang menggunakan exel

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    4 bida

    Projek simpel hanya setting email notifikasi woocommerce menjadi semi online store

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    2 bida

    Membutuhkan anggota tim lepas (jadi tidak mengerjakan sendiri) untuk membuat aplikasi perhitungan efisiensi untuk sebuah perusahaaan manufacture. Aplikasi sebelumnya sudah ada, tinggal remake ulang menggunakan PHP Codeigniter

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    install premium themes utk wordpress/woocommerce, sampai live seperti versi demo + training cara pengoperasian nya

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Mas saya mau buat website toko online [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] desain sama persis dengan demo di atas, cms boleh menggunakan woocommerce, opencart atau prestahsop juga boleh domain dan hosting sudah kami sediakan, apa sampean bisa bantu?

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    menyediakan Server elektrik dan mini server elektrik di area indonesia

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Membuat corporate website yang mana website tersebut akan diintegrasikan dengan back end system dengan menggunakan teknologi web service di kedepannya

    $482 (Avg Bid)
    $482 Avg Bida
    7 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1553 (Avg Bid)
    $1553 Avg Bida
    3 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya mengundang tenaga pemasaran manapun, untuk menawarkan kepada calon client atau siapapun, jasa Motivator atau Trainer. Untuk kurun waktu tanggal 13,15,16 bulan Januari 2014 ini. Motivasi dengan rate Rp. 15.000.000 / 1 jam (JABODETABEK)) & Rp. 20.000.000 / 1 jam (luar JABODETABEK), Untuk Rate Training Rp. 1.750.000 / pax (minimal peserta 10 orang) / hari. Profile pribadi saya dapat dilihat ...

    $1065 - $2130
    $1065 - $2130
    0 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the inf...

    $843 (Avg Bid)
    $843 Avg Bida
    4 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Konsultasi gizi yang mencakup beberapa aspek antara lain : 1. Ingin meningkatkan berat badan 2. Ingin menurunkan berat badan 3. Diet diabetes Program diet minimal 2 bulan. Fasilitas : 1. Daftar makan sehari (kalori dan zat gizi) 2. Food record 3. Edukasi sehubungan dengan diet 4. Konsultasi dengan psikolog (conditional) 5. Cooking class (coming soon) 6. Gym together (conditional) ...

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    Konsultasi gizi yang mencakup beberapa aspek antara lain : 1. Ingin meningkatkan berat badan 2. Ingin menurunkan berat badan 3. Diet diabetes Program diet minimal 2 bulan. Fasilitas : 1. Daftar makan sehari (kalori dan zat gizi) 2. Food record 3. Edukasi sehubungan dengan diet 4. Konsultasi dengan psikolog (conditional) 5. Cooking class (coming soon) 6. Gym together (conditional)

    $6689 (Avg Bid)
    $6689 Avg Bida
    3 bida

    eBook Summary Dear Radhika G The writing is “how to” eBook for more than 7,000 words. My budget is $70 USD for 7,000 words. If the word more than 7,000 I will pay you In pro rata. Payment conditions: Full Payment upon completion. Deadline 29th July 19. Upon project completion, you agree to write to me having the full rights to the eBook and its content. Below is my writing proj...

    $194 (Avg Bid)
    $194 Avg Bida
    6 bida

    I am Siddharth Dahat. I am working for an Organization and have a requirement to convert one excel data base into a Simple macro enabled excel file. I am expecting this file to be made in such a way that there is a User Interface and couple of drop down boxes to select the the criteria. Upon giving all criteria, I am expecting program to automatically filter out the data from Database and provide...

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    15 bida

    I have a joomla site that I need to restore to a new server I only have access to the ftp since the source server is in rescue mode . I already transfered all directories and files to the new location, as well as the .sql (that I did not install) I also uploaded a .jpa that I can't manage to run I have root access and phpmyadmin on the new server

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    37 bida

    Task 1 Build a WordPress website for a digital agency including all the content such as: 1. Portfolio (You will be responsible for creating everything in the portfolio section) a. Mobile Development b. Web Development c. Design etc. ### I don't have a portfolio ### 2. Technologies 3. Work methods 4. Why work with us 5. All images 6. Leadership team etc. A license for Wordpress...

    $141 (Avg Bid)
    $141 Avg Bida
    44 bida

    Help creating a page with form for free estimate and some changes on the site

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    27 bida

    I want all of the Cue Pro Plugin features to work on the frontend and wc vendors.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    21 bida

    Hello all, Please make sure you read everything before you apply or message me as I will not be explaining what I need as everything will be in this ad. I'm looking for an independent developer to make a simple small application for me. The following is the requirements. 1. You must be able to develop for Mac OS Ojbective-C or Swift. 2. Must be proficient with AWS ( Amazon Web Services)...

    $183 (Avg Bid)
    $183 Avg Bida
    9 bida

    My name is Christopher pillai I am 32 I am a painter and do some side jobs but I’m not passionate about it . I want to help people and have many ideas and inventions that I think can change the world or atleast change ones world . I’m looking for a genuine freelancer or even a partner that will like to come on the journey with me .im not saying I’m gifted but I get signs daily an...

    $880 (Avg Bid)
    $880 Avg Bida
    65 bida

    Hello, Hardware: - 1x Desktop with Ubuntu with tinyproxy; - 2x 3G Huawei Modem E303 / E3131 I would like the proxy to be accessed remotely through Proxy IP:Port, Proxy Username and Password. It has to be anonymous (should not be detected as proxy), reliable and easy to use (i.e. I can proxy into it using ip:port1 for usb dongle 1, ip:port2 for dongle 2 etc.). I will need multiple setups over ...

    $93 (Avg Bid)
    Segera
    $93 Avg Bida
    3 bida

    I have a environment, with RHEL 7 and has Apache installed. This server has two Interfaces. Internal and External My objective is to setup and configure this apache to work as reverse proxy with mutualTLS. The client from external network will reach out to this server requesting some data on port 443. This server has to simply forward the request to a gateway server sitting Internal. As soon as ...

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    2 bida

    I'm deploying selenium chrome in a Kubernetes cluster ([log masuk untuk melihat URL]) and I would like all requests made by the selenium chrome pods to go through Private Internet Access VPN. I have a license for PIA. (If you can do this in a sidecar in kubernetes that is fine too) I would like your solution to use environment variables for the location PIA starts with so I can decide to use...

    $153 (Avg Bid)
    $153 Avg Bida
    2 bida

    MY MAX BUDGET IS $10 (NO MORE!!) I need to configure IPV6 on my Apache server. I tried some command but did not work. My sequence: Check IPv6: ifconfig |grep inet6 Answer: inet6 addr: xxxx::xxx:xxxx:xxxx:xxxx/64 Scope:Link Open conf file: /etc/apache2/sites-available/[log masuk untuk melihat URL] Add Listen directive: Listen [xxxx::xxx:xxxx:xxxx:xxxx]:80 Restart apache2: sudo systemctl restar...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida

    I am looking for TALENTED & EXPEREINECED INDIAN 2 Wordpress developers & 2 WooCommerce & eCommerce developers at a monthly salary of Rs. 24,000 INR / month for each of the developers for my UK client working 8 hours/day, 7 days/week as per the office timings of UK. I can pay you weekly through Freelancer.com escrow after daily submission of work and upon satisfactory findings of the w...

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    8 bida

    Hi We have started a new organisation and we need people for multiple Skills. We need people for long term projects. We have projects related to different skills sets. 1. Excel, Data Entry, Data processing, Excel Macros, Excel VBA. 2. Graphic Design 3. PHP 4. Website Design 5. Data extraction, data cleansing. 6. Odoo 7. Javascript and Jquery 8. Software Architecture 9. Translatio...

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    28 bida

    Hyundai and Kia For several years Hyundai and its affiliate Kia, Korea's fast-growing carmakers, have benefited from export-led growth. Hyundai sells 60 percent and Kia 80 percent of its production in foreign markets, particularly the United States, where they have been gaining share recently. By 2006 the two companies had about 4.3 percent of the U.S. market, and they hoped to double their ...

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    7 bida

    I am looking for some salespeople that can make phone call and send email to sell our software in their country. The software is a cloud based SaaS that lets facilities managers and maintenance managers create work orders, assign the work order to their workers and complete their maintenance tasks. The software has 2 plans: $29/month/user and $49/month/user. We are looking at a commission based s...

    $453 (Avg Bid)
    $453 Avg Bida
    3 bida

    I'm looking for someone to help me build an Excel based macro that can help with the allocation of incoming client positions / holdings, involving a few types of scenarios. I have already started on the code with a friend so I have a pretty good starting point and already know the majority of the mechanics of what the macro would need to do. I am looking for someone that has had experience bu...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    13 bida