Word encountered an error processing the xml filepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    458,383 word encountered an error processing the xml file tugasan ditemui, harga dalam USD

    ...mobil minimal 50% dari keseluruhan gambar. setelah gambar buatkan annotationnya yang merupakan bounding box keberadaan object. format annotation mengikuti pasval voc. berbentuk xml. boleh menggunakan tools sendiri. atau menggunakan tools yg saya sediakan. cttn: jika tidak sanggup 16rb data bs nego, mungkin 4000 data saja per org yg mana berarti sy butuh

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Matlab programming

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    16 bida

    Mencari luas, perimeter, keamatan dan jarak dlm imej ([log masuk untuk melihat URL] file) utk project pengajian

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Translate Belarusian 1250 word stucture site

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    2 bida

    ...1. Desktop Application dengan teknologi .NET yang berfungsi: a. Consume file XLS dan memasukkannya ke database Firebird b. Melakukan processing dari raw data menjadi clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi: a. Grafik

    $1600 (Avg Bid)
    $1600 Avg Bida
    1 bida

    ...1. Desktop Application dengan teknologi .NET yang berfungsi: a. Consume file XLS dan memasukkannya ke database Firebird b. Melakukan processing dari raw data menjadi clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi: a. Grafik

    $500 - $500
    $500 - $500
    0 bida

    ...1. Desktop Application dengan teknologi .NET yang berfungsi: a. Consume file XLS dan memasukkannya ke database Firebird b. Melakukan processing dari raw data menjadi clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi: a. Grafik

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    1 bida

    web sudah jadi, namun ada penambahan pada system pembayaran menggunakan paypal (Sandbox paypal) jen...akun production sudah jadi akun sandbox yg utk testing akan diganti. Jika ada yang mengerti maksud dari Job ini message saya. Sebelumnya saya sudah coba sendiri namun error terus, untuk keperluan tugas akhir mahasiswa. Terimakasih Freelancer.

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    7 bida

    semua berkaitan dengan excel baik itu data processing data entry dan lain sebagainya

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    saya bisa mengerjakan inpput data entry di ecxel ataupun word, saya bisa mengerjakan pekerjaan yg saudara berikan kepada saya

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    segala sesuatunya akan dijelaskan melalui mesenger

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    3 bida

    website kami bergerak di bidang jasa reservasi online atau travel online dimana produk kami ada hotel, tiket pesawat, kereta, event/konser, rental mobil &...event/konser, rental mobil & ke depannya akan ada promo tour. kami membutuhkan seorang programmer untuk membantu membangun aplikasi tersebut yang dimana website itu menggunakan API/xml di dalamnya

    $1749 (Avg Bid)
    $1749 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Yang berdekatan dengan pembuatan dan pengelompokkan data, mengetik, pemasukan data excel. Membawa, memberikan dan memberitahu hasil dari data secara rahasia, mencari informasi dan melakukan web search.

    $178 - $178
    $178 - $178
    0 bida

    saya ingin decode/decrypt 1 file yg di encrypt/encode menggunakan ioncube. dan script harus berjalan/work seperti seharus nya

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    2 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan Aplikasi Desktop untuk transaksi Pulsa / payment melalui server saya yg berbasis web, metode transaksi menggunakan XML dan koneksi menggunakan OpenVPN Gambarannya seperti ini : Ketika aplikasi di mulai, maka aplikasi akan melakukan sambungan VPN ( openvpn ) ke server saya, setelah itu muncul form login, ketika user melakukan login

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas

    $9 - $34
    $9 - $34
    0 bida

    Merubah 4 fungsi dari script, penomoran anggota yg terbalik, print out, download database, dan save and next Error.

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    3 bida

    Saya bisa melakukan pekerjaan yang berkaitan dengan analisa data. Data yang dimaksud adalah data mentah, proses hingga data yang akan disajikan. Untuk pengetikan saya terbiasa menggunakan excel. Saya pernah menangani pembuatan keyword untuk dimasukkan dan dihubungkan dengan pencarian di Google. Saya terbiasa melakukan data entry dengan maksimal 500 data per hari.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya bisa melakukan pekerjaan yang berkaitan dengan analisa data. Data yang dimaksud adalah data mentah, proses hingga data yang akan disajikan. Untuk pengetikan saya terbiasa menggunakan excel. Saya pernah menangani pembuatan keyword untuk dimasukkan dan dihubungkan dengan pencarian di Google. Saya terbiasa melakukan data entry dengan maksimal 500 data per hari.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Saya bisa melakukan pekerjaan yang berkaitan dengan analisa data. Data yang dimaksud adalah data mentah, proses hingga data yang akan disajikan. Untuk pengetikan saya terbiasa menggunakan excel. Saya pernah menangani pembuatan keyword untuk dimasukkan dan dihubungkan dengan pencarian di Google. Saya terbiasa melakukan data entry dengan maksimal 500 data per hari.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    9 bida

    speed data entry, data processing and audit report, financial report and taxation Melakukan data entry laporan harian dan bulanan, cash and bank report, export and import, inventory control report, data analysis and as a translator english to indonesia,

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    1 bida

    mengedit tulisan yang di ketik oleh seseorang yang perlu di sutting sebelum di cetak atau di terbitkan ,,

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    7 bida

    ...cart" button. It looks like all page blocks are not loaded, regardless of theme used. var/[log masuk untuk melihat URL]: [log masuk untuk melihat URL]: Sorry, something went wrong. You can find out more in the error log. [log masuk untuk melihat URL]: Consumer "[log masuk untuk melihat URL]" skipped as required connection "amqp" is not configured. Unknown ...

    $181 (Avg Bid)
    $181 Avg Bida
    9 bida

    ...freelancers that bid at one price without understanding the project, and raise the price later. Please take the time to understand the project carefully before bidding bc I took the time to explain it with details and price changes won't be allowed. Please submit a sample with your bid. Check list and identify the values that are BODY PART values....

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    5 bida

    By Default, Magento doesn't provide this type of functionality to display drop-down for the customer group in the registration form. I need professional to customization of the registration page and add custom drop-down based on customer group to register page. After submitting registration form, need to set Customer group based on users selected value

    $194 (Avg Bid)
    $194 Avg Bida
    23 bida

    I need you to look at a Google map containing some 100+ locations and write down specific addresses in an excel file

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    24 bida

    I am an accountant and I need to analyze the sales tax cost for each property. The client provided a small spreadsheet for every vendor separately and every propert. I need the spreadsheets combined by property. The vendors should be listed in alphabetical order. See the sample output file I am providing 72-03 Forest [log masuk untuk melihat URL]

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    37 bida

    I want to create a website for helping students in their education through the assessment kind of work. Preferable: Maybe a College Student or Someone in New Delhi

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    8 bida

    I need you to look at a Google map containing some 100+ locations and write down specific addresses in an excel file

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    68 bida

    ...with the all the specifications of every issue to correct that will be delivered once we award the freelancer to this job. Summary of the vulnerabilities: 1. Injection of HTML code in parameter "name" 2. Exposing password in server response 3. Abuse of reserve flow - Sequestration of reserves 4. Dissemination of infrastructure information The do...

    $203 (Avg Bid)
    $203 Avg Bida
    14 bida

    I have a working web page project (.NET / Visual Studio) but require some changes in the code and related database. You will need to add some additional relationships and columns in the database and change the .NET code so the web page will use those new relations/columns. For example table "type" has column "type_id" set as primary key but this &qu...

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    16 bida

    I'm looking for a freelancer good at writing! Regards me.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    40 bida

    I want to get a software that will change the voice from the microphone to one that I need in real time without delay. Let's say I want my voice to be 100% copy of Iron Man's voice. The application should just convert my voice to Iron Man's and output it like a virtual microphone without delay, so I can normally talk with somebody via voice chat. It

    $1159 (Avg Bid)
    $1159 Avg Bida
    12 bida

    I need an actor, not necessary a professional one but with knowledge of economics and the forex market. The person SHOULDN'T be known to the public very much so previous and big portfolios ISN'T needed. The person should have WESTERN FACIAL FEATURES (Caucasian, blond, colored eyes and perfect ENGLISH WITH AN ASCENT) and MUST AVAILABLE IN JORDAN O...

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Hi, I'm facing an error in importing demo data for a newly purchased theme. I need a Wordpress expert to help me integrate it.

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    20 bida

    I need someone who can write what I'm trying to say for parts of a written report on 3d printing

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    24 bida

    ...faster. The task is not complicated at all. Only do the following tasks 1. Load the login page 2. Fill in credentials and hit submit button 3. Confirms if the Login is successful. If not try Login again for a specified number of times. Report error if not success 4. If Login success, navigate to one of the page by emulating clicking one of the h...

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    12 bida

    ...problem that my GL (system) balance kept growing since July 2018, although I was able to reconcile the bank statement correctly. Also my final balance sheet report against my bank account has a difference of $20K compared with the real balance at the bank. If someone reply and shows that is knowledgable of Peachtree Accounting 2011 or 2010 2009, I will

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    14 bida

    Hello , iam looking to put productos feed to my website , it cannot be done by...looking to put productos feed to my website , it cannot be done by woocommerce because my website is not ecommerce website i think it will be used php to do that i have the csv file or xml file with more than 100000 products for more details please contact with me thanks

    $235 (Avg Bid)
    $235 Avg Bida
    28 bida

    I need typist to complete a typing test... wpm must be at least 60 with little to no errors Skills: Copy Typing, Data Entry, Data Processing, Excel, Word

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    61 bida

    I need you to develop some sof...skill important! "We need to convert one file to another using third-party windows application through the website. For example file is created by php, then we need to run application with argument ([log masuk untuk melihat URL] -file)." I need to contact this people to discuss and be sure they understand and ready to provide ...

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    2 bida
    I need a typist 6 hari left

    I need typist to complete a typing test... wpm must be at least 60 with little to no errors Skills: Copy Typing, Data Entry, Data Processing, Excel, Word

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    59 bida