Wordpress 200 usdpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    212,557 wordpress 200 usd tugasan ditemui, harga dalam USD

    Salam Sejahtera, Peluang kerja dari rumah dan masa yang fleksibel. Buat 4 panggilan kepada rakan dan seisi keluarga, setiapnya berlangsung selama 15 minit bila-bila masa atas kemudahan anda. Anda akan dan dibayar USD 10 (≅ RM 40) untuk setiap panggilan dibuat dan diluluskan, tetapi jika anda melengkapkan kesemua 4 panggilan, anda akan menerima lebih USD10, yang bermakna anda layak untuk mend...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    2 bida

    Salam Sejahtera, Appen sedang menjalankan projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan. Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelan...

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    7 bida

    10 USD satu jam bersih 8USD

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    9 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    5 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $198 (Avg Bid)
    $198 Avg Bida
    8 bida
    Tulis Artikel Tamat left

    Tulis 6 Artikel blog mengenai adsense (panjang 200-500 perkataan) tanpa plagiat

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    3 bida

    Saya mencari orang yang mampu menuliskan artikel berita singkat islam setiap hari minimal 20 artikel berita, 200-400 karakter per satu artikel. selama 2 minggu.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Melakukan research menggunakan bahasa dan domain Google lokal di 200 negara. Keterangan lebih lanjut akan diberikan kepada freelancer terpilih.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    13 bida

    Melakukan research menggunakan bahasa dan domain Google lokal di 200 negara. Keterangan lebih lanjut akan diberikan kepada freelancer terpilih.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    3 bida

    Melakukan research menggunakan bahasa dan domain Google lokal di 200 negara. Keterangan lebih lanjut akan diberikan kepada freelancer terpilih.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    10 bida

    Tulisan singkat tentang aplikasi SalamApps terdiri dari 50 - 200 kata. Penulis menaruh tulisan pada blog-nya sendiri (minimal selama 30 hari) Cek materi tulisan bisa diambil dari [log masuk untuk melihat URL] dan [log masuk untuk melihat URL]

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida

    Tulisan singkat tentang aplikasi SalamApps terdiri dari 50 - 200 kata. Penulis menaruh tulisan pada blog-nya sendiri (minimal selama 30 hari) Cek materi tulisan bisa diambil dari [log masuk untuk melihat URL] dan [log masuk untuk melihat URL]

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    3 bida

    Mencari 20 orang rakyat Malaysia dan singapore yang ada 1 jam sehari 7 pagi-7 malam dan suka mencari 10 USD sehari. Kerja sangat senang. Beli ads. Kami akan bayar pendahuluan Tak ada pengalaman kami akan ajar. Hanya perlu komitmen dan kejujuran

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    3 bida

    Mencari 20 orang rakyat Malaysia dan singapore yang ada 1 jam sehari 7 pagi-7 malam dan suka mencari 10 USD sehari. Kerja sangat senang. Beli ads. Kami akan bayar pendahuluan Tak ada pengalaman kami akan ajar. Hanya perlu komitmen dan kejujuran

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Penanaman bibit kopi Apabila lahan, pohon peneduh dan bibit sudah siap, langkah selanjutnya adalah memindahkan bibit dari polybag ke lubang tanam di areal kebun. Jarak tanam budidaya kopi yang dianjurkan adalah 2,75×2,75 meter untuk robusta dan 2,5×2,5 meter untuk arabika. Jarak tanam ini divariasikan dengan ketinggian lahan. Semakin tinggi lahan semakin jarang dan semakin rendah se...

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida
    Write a Book Tamat left

    I want to publish a book regarding Pelaburan Saham di Bursa Malaysia. Write in Bahasa Melayu. 200 muka surat. Content akan diberi melalui slide power point.

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    2 bida

    URGENT!! Perlu Sales atau Digital Sales Marketer (SEO) untuk menjual produk supplemen kulit dari swedia, bonus menarik sekitar USD30-100 per produk yang terjual. bisa freelance dilakukan kapanpun dan dimanapun.. Produk bernama Apple Stem Cell Plus Collagen.. dengan khasiat meregenerasi sel kulit, menghilangkan flag dan bekas jerawat, anti aging, dll.. bisa juga dipakai untuk mengurangi kol...

    $178 (Avg Bid)
    $178 Avg Bida
    3 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $605 - $1210
    $605 - $1210
    0 bida

    fix [log masuk untuk melihat URL]

    CSS
    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    Sore bos, Aku Cuma mau minta tolong buat bantu deposit di freelancer.com... aku transfer ke rekening anda sebesar 420rb dan anda pekerjakan aku untuk 35 USD... Aku janji untuk memberi 5 bintang... terimakasih... Anda cukup membuka job untuk ku dengan bayaran 35 USD dan aku akan transfer ke rekening anda 420rb dan kmudian anda tinggal menutup job dengan membayar pekerjaanku sebesar 35 USD... Trim...

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    Sore bos, Aku Cuma mau minta tolong buat bantu deposit di freelancer.com... aku transfer ke rekening anda sebesar 420rb dan anda pekerjakan aku untuk 35 USD... Aku janji untuk memberi 5 bintang... terimakasih... Anda cukup membuka job untuk ku dengan bayaran 35 USD dan aku akan transfer ke rekening anda 420rb dan kmudian anda tinggal menutup job dengan membayar pekerjaanku sebesar 35 USD... Trim...

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Mungkin anda ingin membuat cake sederhana tapi gak tau mau buat apa N gak tau caranya. Yuk kita belajar buat cake sederhana, namanya cake kukus. Walopun cake ini sederhana tapi rasanyaaa waow lezaat.. hhehe Yuk kita mulai aja yah apa aja bahan-bahan yang diperlukan N gimana cara buatnya. Bahan yang diperlukan : - 200 gr tepung terigu (sesuai kebutuhan) - 300 gr gula pasir - 8 ...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    I need 800 Facebook Likes from Singapore, Malaysia & Asia on one of my photos. I will award this project today! Bid only if you are up to the task. Please follow the schedule: Day 1 - 150 likes (20% payment will be made to you) Day 2 - 150 likes (20% payment will be made to you) Day 3 - 100 likes (20% payment will be made to you) Day 4 - 200 likes (20% payment will be made to you) Day ...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL] 200 vote sandra ng

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida
    house plan 6 hari left

    I Need a house plan layout for my 200 [log masuk untuk melihat URL] plot.

    $2339 (Avg Bid)
    $2339 Avg Bida
    10 bida
    Replica of Dream 11 App & Web 6 hari left
    DISAHKAN

    require an app which is based on cricket game where you select the players based on upcoming live match and compete with the world with your team. get points based on each player's performance. Higher the team score, wins the game. i need app in android & apple platform along with the web platform and looking for a developer who has something already created as don't wanna waste tim...

    $2051 (Avg Bid)
    $2051 Avg Bida
    15 bida
    FONT Matching 22 jam left
    DISAHKAN

    Need a freelancer to match fonts in artwork designs to a font list I'll provide (200 fonts), or if none of the 200 fonts match, then match with True Type fonts. To elaborate: I'm an embroidery digitizer (converting flat artwork to an embroidery file). The designs I digitize contain lettering which I would like to avoid having to digitize from scratch, but rather, use the fonts in my d...

    $5 / hr (Avg Bid)
    Segera Perjanjian Kerahsiaan
    $5 / hr Avg Bida
    16 bida

    Hi, I'm looking for a writer to research and write a 7,000 words eBook on various "how-to" topics. Budget: $70 USD Payment conditions: Full payment upon completion (No upfront fees) Deadline: 14 days upon project acceptance. The eBook must: * Contain original content (pass copyscape) * Be written in a positive, conversational tone * Be free from grammar/spelling errors And upon p...

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    9 bida

    1) Who we are - We provide the breakthrough GMAT Math online learning platform ([log masuk untuk melihat URL] ) 2) What we are currently doing - We are upgrading our online contents to provide our students with better services. - We decided to use the narrators (voice actors) for our video tutorials for the math lessons. 3) What freelancers can help us - We provide both "the scripts f...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    8 bida

    Hi. If you are interested in a part-time/remote position with monthly payment of $200, Please contact me on whatsapp. +44 7593 374006

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hi. If you are interested in a part-time/remote position with monthly payment of $200, Please contact me on whatsapp. +44 7593 374006

    $250 - $250
    $250 - $250
    0 bida

    Hi. If you are interested in a part-time/remote position with monthly payment of $200, Please contact me on whatsapp. +44 7593 374006

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    Write an Essay 6 hari left

    Hi, I'm looking for a writer to research and write a 1,000 words essay on an environmental sustainability topic and update me on the progress/draft. Budget: $20 USD Payment conditions: Full payment upon completion (No upfront fees) including revisions Deadline: 3 days upon project acceptance. The essay must: * Contain original content (pass copyscape) * Be free from grammar/spelling errors ...

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    23 bida

    Hi. If you are interested in a part-time/remote position with monthly payment of $200, Please contact me on whatsapp. +44 7593 374006

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hi. If you are interested in a part-time/remote position with monthly payment of $200, Please contact me on whatsapp. +44 7593 374006

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hi. If you are interested in a part-time/remote position with monthly payment of $200, Please contact me on whatsapp. +44 7593 374006

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hi. If you are interested in a part-time/remote position with monthly payment of $200, please contact me on whatsapp. +44 7593 374006

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    DEBERAS: - Copiar imágenes de la competencia y subirlas a servidor online [log masuk untuk melihat URL] (para poder pegar los links en el excel - Copiar los títulos - Poner los precios etc en el excel - Demás datos budget maximo: 40 usd Mínimo de publicaciones a integrar en el excel: 300 ADJUNTO EXCEL DE EJEMPLO DE MERCADOLIBRE (VER 2DA SOLAPA) [log masuk untuk mel...

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    5 bida

    FACEBOOK: - En todo tipo de grupos de ARGENTINA - Dia por medio, minimo 50 grupos - Contrato mensual (se puede pagar semanalmente) - SOLO VENEZOLANOS budget maximo: 50 usd mensual- Si tiene alguna sugerencia para publicitar instagram: 30$ plus mensual

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    8 bida

    Qualified person to do chromakey on greenscreen footage and render said footage with transparent background. This means that footage [log masuk untuk melihat URL] can be used as overlay on websites etc. Please include proof of experience. One sample will suffice. I have 200+ jobs that needs to be done. I am well aware of the steps needed in the [log masuk untuk melihat URL] again. Please no time ...

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    4 bida

    Experienced writer needed to produce one 200 page novel and two 20,000 word stories.

    $1973 (Avg Bid)
    $1973 Avg Bida
    22 bida

    I need a few articles of varying length, I can pay 1 USD/100 words so don't negotiate please. The writer MUST be a native English speaker, understand SEO and is willing to turn up the articles ASAP.

    $62 (Avg Bid)
    $62 Avg Bida
    13 bida

    I need an excellent writer for my articles ( different niches). I am willing to pay 1 USD/100 words i.e 10$/1000 words ( this is non-negotiable). To see if you're the right person for the job, I will first give you a test assignment ( You will be paid for it). Please apply of you're a native, an experienced writer looking for steady work flow and income. (Note: deadlines are imp) Than...

    $966 (Avg Bid)
    $966 Avg Bida
    16 bida
    PayTR Integration 6 hari left
    DISAHKAN

    PayTR payment gateway integration. Current situation, work is completed 90% almost. 1. payment page( iFrame ) doesn't show sometimes. 2. have to change the elements's language to English when the page loaded. 3. TL Currency does works but EUR or USD doesn't work. These needs to be fixed.

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    5 bida

    I am looking for a freelancer to help me with my project. The skills required are Data Entry and Internet Research. Should have time and its a simple job, I am happy to pay a fixed priced and my maximum budget is $30 USD. Job is to use the given keywords and research via Google daily 2 times for 30 days. It will just take 5 minutes of your time daily. Its easy and no fixed time constrains. Pleas...

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    21 bida

    Necesito compartir un link con la mayor cantidad de personas posibles. Cada persona que se registre a través del link, el freelancer se lleva 0,5 USD.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    4 bida

    Kindly read the description before applying:" - I am looking for a FEMALE NATIVE WRITER for our beauty brand. - I need 4-5 articles(850 words each) - I am willing to pay 10 USD/ article (fixed) - Articles are SEO focused so the writer must have experience with keywords stuffing (organically), adding product links naturally etc). -The turnaround should be quick (ASAP) -We need fun, interesting...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    3 bida

    -Only go ahead, if you're a native writer from the US/UK/AUS/CAN. If not, back off please. - I am looking for someone who can produce content (blogs/articles) on various topics within a short span of time. - I will pay 1 USD/100 words, that mean 10 USD/1000 words, 15 USD/1500 words and so on ( please go ahead only of you agree with this price) . - I will need articles on a regular basis so i...

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    4 bida
    Need a native SEO writer 6 hari left
    DISAHKAN

    Only writers from US/UK/CAN and AUS will be considered. others do not bother applying. I need a few SEO articles written. U will be paid 1 USD/100 words, do only bid if you're happy with this price. Need someone who is available immediately and can submit the work asap.

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    5 bida