Wordpress front end developer jd for remote jobpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    246,473 wordpress front end developer jd for remote job tugasan ditemui, harga dalam USD

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Mencari developer Angular 2/4 (bukan angularjs).

    $869 (Avg Bid)
    $869 Avg Bida
    9 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    Bagi yang jagoan di front-end dan termasuk koder kekinian, ada kesempatan kerja nih: Speksifikasi Umum Git Test-Driven Development Server stack bersistem-operasi Linux/*BSD RESTful API Bisa bekerja secara remote ----------- Spesifikasi Khusus Javascript per ES5 HTML5 dan API terkaitnya CSS3 AngularJS >= 1.4 (is a MUST) jQuery ------------ Juga bisa Freelance untuk jangka waktu ...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Salam. Saya ada membeli template utk diguna bg majlis sekolah. Tp bila saya nak buka file tu ada popup kata ada references yg missing dan saya kena install. Saya baru nak belajar2 ae ni. Saya rasa mungkin sebab spec laptop yg x support cs6 ni. Jd kalo nak mintak tlg tuan buatkan, berapa kos dia ye. Ada 2 template

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida
    Build Website Tamat left

    Membutuhkan programmer PHP + CI remote online dan bekerja pada waktu sebagai berikut Senin s/d Rabu 20:00 s/d 24:00 Sabtu 12:00 s/d18:00 Minggu 00:00 s/d 06:00

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    4 bida

    Membutuhkan programmer PHP + CI remote online dan bekerja pada waktu sebagai berikut Senin s/d Rabu 20:00 s/d 24:00 Sabtu 12:00 s/d18:00 Minggu 00:00 s/d 06:00

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    3 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida

    Sebuah website sudah jalan, perlu di FACELIFT supaya menarik dan up to date.

    $391 (Avg Bid)
    $391 Avg Bida
    4 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida
    Mobile app Tamat left

    Halo Albert, mau tanya secara garis besar, kamu bs buat app yg ada voice verificationnya ga? jd kl misal bukan suara si owner, maka tdk akan ke next stepnya? Kl bs nanti kita akan diskusi lebih lanjut dan harga pembuatannya. Terima kasih

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Halo, saya sudah memiliki design html nya dan saya memerlukan fungsi (PHP).. [log masuk untuk melihat URL]

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    3 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    hai mbk maaf menggangu mau tanya ini frelance gimna gunainnya ya? saya binggung, saya udah nyoba nyoba dari tadi ga bisa bisa,nyari tempat chatnya jg ga ketemu dimana? maklum saya masih baru jd ga tau gunaninnya gimana.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Apakah saudara Herman dapat stay di Bandung selama 2 bulan? Atau bisa datang ke Bandung untuk membicarakan sistem remote office? bisa hubungi di 08 11 14 61 911 Thanks

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    ERP, Bikin auction online, dll Jika tertarik sms/telp 08119403563 (Hendrik) Sertakan gaji yang dikehendaki !

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Requirement / Feature: - bisa memproses data satellite dan GPRS data - merubah data input tersebut ke beberapa format output antara lain: * database ( inject data ke database lokal atau remote ) * HTTP POST ( json format ) * CSV via FTP upload * Telnet

    $233 (Avg Bid)
    $233 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    - upload tulisan di web - membuat tulisan - mencari tulisan - mencari berita bukan copy paste (original) - meningkatkan hit rate - kerja online 24h (waktu kerja hanya 5-8 jam ) - sudah punya koneksi internet - tertarik jurnalisme - siap online di ym/gtalk/others

    $199 (Avg Bid)
    $199 Avg Bida
    3 bida
    Data Entry Job 6 hari left

    It is a simple data entry job - would require copy pasting data from a single website onto excel. (500 data fields daily for a month) Duration - 30 days We would be giving out the projects on a regular monthly basis after the 1st project. Please bear this in mind while bidding Note:candidate must be US,Canada

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    4 bida

    need a developer who can design a single page in my website

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    11 bida

    I need multiple data entry task done.

    $390 (Avg Bid)
    $390 Avg Bida
    20 bida

    Very urgently need PL/SQL developer to work on small coding on the database project. The deadline is 3 days, so apply only if you are good and very good with PL/SQL coding and comfortable to work with close deadline Thanks for checking !

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    4 bida

    We're building the marketing automation platform of the future. We're leading the industry toward eliminating manual processes and helping small businesses to close more deals (faster). Since our founding we've grown to become a profitable, 100% globally distributed team of 20 high-performing, happy people that are dedicated to building a product our customers love. Will have a cod...

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    13 bida

    We'er seeking a self-motivated individual who can provide a high-level of assistance. Its important that you have a good understanding about technology companies and can quickly identify what they are, and what they do. Must be self-starter who is able to toggle back and forth from systems and tasks. Candidate must have a positive attitude and willingness to learn. Job tasks include but a...

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    19 bida

    I need someone to be able to custom procedure form for wordpress woocoommerce form.

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    47 bida
    Drupal developer 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I am looking for a Full stack Drupal developer. Work is likely to be 1-2 months so I will need you working for 8hrs a day. You will need to be proficient in Drupal theming, custom module development and site building. Please only quote hourly rate and make sure you are available to work 8hrs a day, 5 days a week. I will need code commits at end of each day and status report as well. Thanks

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    28 bida

    We'er seeking a self-motivated individual who can provide a high-level of assistance. Its important that you have a good understanding about technology companies and can quickly identify what they are, and what they do. Must be self-starter who is able to toggle back and forth from systems and tasks. Candidate must have a positive attitude and willingness to learn. Job tasks include but a...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    25 bida

    We'er seeking a self-motivated individual who can provide a high-level of assistance. Its important that you have a good understanding about technology companies and can quickly identify what they are, and what they do. Must be self-starter who is able to toggle back and forth from systems and tasks. Candidate must have a positive attitude and willingness to learn. Job tasks include but are ...

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    13 bida

    a raspberry pi, which has an IR sensor for interacting with a traditional IR remote, that can then relay those signals to a chromecast on the same network

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    VERY organized person, with experience and VERY good English. Full-time - starts at $350+/month - 40hours/week (no stress job, no deadlines) This project is for 1 DAY Probation(Trial Shift) - Paid $15. Please also attach CV - but rember to REMOVE contact information at this stage (because it's against freelancer.com's TOS to share contact information before starting working on a proje...

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    39 bida
    Web Developer 6 hari left

    I need a Web Developer. please contact me.

    $490 (Avg Bid)
    $490 Avg Bida
    12 bida
    DATA ENTRY JOB 6 hari left

    We are looking for Data entry operator responsibilities include collecting and entering data in databases and maintaining accurate records of valuable company information. Our ideal candidate has essential data entry skills, like fast typing with an eye for detail and familiarity with spreadsheets and online forms

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    21 bida
    Web Developer 6 hari left

    I need a Web Developer. please contact me.

    $416 (Avg Bid)
    $416 Avg Bida
    17 bida
    Web Developer 6 hari left

    I need a Web Developer. please contact me.

    $403 (Avg Bid)
    $403 Avg Bida
    39 bida
    Web Developer 6 hari left

    I need a Web Developer. please contact me.

    $427 (Avg Bid)
    $427 Avg Bida
    41 bida

    Hi Everybody. I am going to find PHP EXPERT DEVELOPER. Now,I have design and get current rate about coins. And then I am going to add deposit and withdraw function to change coins. If you have experience in this field, it is very simple for you. So,I need someone help me. Please,contact me. Thanks.

    $176 (Avg Bid)
    $176 Avg Bida
    18 bida

    Looking for a fullstack developer for multiple projects. I am building a website/mobile application for sending and receiving text messages using Twilio or a similar service. Please apply only if you can be available as full time. More details during the interview...

    $2351 (Avg Bid)
    $2351 Avg Bida
    48 bida

    If you are not able to go out to work than this is the perfect way to earn money which is more reliable and easy.

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    9 bida

    Hi I am working on a chat application, I need help with reviewing the design of the message schema for private chat or group chat. Also, need help with the query to get the chat message between two people along with unread message count and last message of the chat..like any other chat application and same for the group chat. Like, show the unread message count to each user of the group and the la...

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    7 bida