Wordpress members section plugin freepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    477,232 wordpress members section plugin free tugasan ditemui, harga dalam USD

    Sempena PKP 3.0, kita sedang cari partner agent untuk tolong sebarkan pakej *“All Day Unlimited Entry Pass”* yang berharga RM130 sahaja untuk 2 orang! Murah gila ? (Harga biasa : ~RM1,800~) Agent boleh mendapatkan komisen sebanyak RM20 dengan setiap pembelian tiket. Kegunaan tiket ni valid selama 6 bulan selepas theme park kami buka. Jadi jangan lepaskan peluang menarik ini! ? Bermi...

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    4 bida

    Plugin development for wordpress site

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    53 bida

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Website regarding Gambling/Casino online, Target GEO Malaysia only [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $2345 (Avg Bid)
    $2345 Avg Bida
    26 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    8 bida

    Hanya edit file javascript plugin ter-install untuk mengubah animasi dropdown dan mengubah text di halaman payment gateway dan shipping yang terinstall

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    7 bida

    Saya membutuhkan jasa untuk membuat website Joomla tapi menggunakan HTML yang sudah jadi. Deskripsi pekerjaan: - Tidak ada pekerjaan medesign web, design sudah dibuat dalam bentuk HTML - Mengaplikasikan design yang sudah jadi ke dalam Joomla - Termasuk membuat form contact us dan google map menggunakan free plugin Joomla - Pekerjaan hanya mengkonvert HTML ke Joomla - Tidak termasuk p...

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    3 bida

    Memasukkan content dari web lama ke web baru dan troubleshooting plugin wordpress (sticky menu,dll)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    5 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. contoh link yang saya punya : [log masuk untuk melihat URL] dan saya inginkan gar...

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Saya memiliki blog pribadi dan hendak menyembunyikan 108 artikel yang sudah saya tulis dengan menggunakan plugin WP Hide Post. Namun, saya tidak memiliki waktu untuk melakukannya. Untuk itu, saya memerlukan orang yang bisa melakukan hide post menggunakan plugin tersebut. Panduannya sudah saya siapkan, pekerja hanya perlu mengikuti panduan.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Saya butuh plugin login facebook presta shop 16.014

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Saya ingin membuat shortcode plugin untuk wordpress untuk memutar video menggunakan jwplayer. Link video yang digunakan diambil dari direct link external filehosting seperti [log masuk untuk melihat URL] atau megadrive.tv. Contoh linknya : [log masuk untuk melihat URL] Kayaknya bisa menggunakan preg_match dan regex, tp saya tidak tahu aplikasinya.

    PHP
    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat shortcode plugin untuk wordpress untuk memutar video menggunakan jwplayer. Link video yang digunakan diambil dari direct link external filehosting seperti [log masuk untuk melihat URL] atau megadrive.tv. Contoh linknya : [log masuk untuk melihat URL] Kayaknya bisa menggunakan preg_match dan regex, tp saya tidak tahu aplikasinya.

    PHP
    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    Saya ingin mencari orang yang bisa membuat gambar kata-kata dp bbm terbaru. Disini saya ingin orang yang sekalian bisa memposting gambar-nya di [log masuk untuk melihat URL] Dalam memposting gambar tidak usah memakai banyak artikel/tulisan. Cukup sedikit penjelasan tentang gambar yang sesuai SEO. Di [log masuk untuk melihat URL] sudah ada contoh yang bisa dilihat terlebih dahulu Minimal bisa ...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Barev dzez, mer kazmakerputyuny norastexc e, zbaxvum e multeri nkarahanumov, mez masnagetner en harkavor, kxndrey zangaharel [The administrator removed this message for encouraging communication outside Freelancer.com, which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.]Lilit kam grel keyanimationyerevan@[log masuk untuk melihat URL] karajarkey handipel ev handipm...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. contoh link yang saya punya : [log masuk untuk melihat URL] dan saya inginkan gar...

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida
    video tutorial Tamat left

    membuat video tutorial paypal ( open account , register credit card , rergister bank account , send money , withdrawal , dan lain lain yang umum dibutuhkan ) dengan narasi bahasa english , mandarin ( kalo sanggup dengan narasi bahasa yang lain juga boleh ) untuk keterangan lebih lanjut silahkan call [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms...

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    1 bida

    Membangun sebuah aplikasi desktop Client Server Surat Pertanggung Jawaban dengan rincian pekerjaan : 1. Analisis Data Alur Akuntansi Surat pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) f. Rincian Objek g. SPPD...

    $3542 (Avg Bid)
    $3542 Avg Bida
    3 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. untuk lebih jelasnya tentang plugin ini [log masuk untuk melihat URL], saya ingin plug...

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    1 We redesigned the website's "My account" page but in the way we lost a dropdown section and its functionality. We would like to bring back that to the current design, we can provide the back up for you to add this section. 2 there is a space on the home page that keeps showing 3 On the product page add a field with a total (€) that changes dynamically when the quantity is c...

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    7 bida

    I have a problem with the shipping plugin, it says "no shipping methods available" when going trough checkout page. Need help with settings.

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    24 bida

    Hello, I am looking for someone to developed a website for my whole sales business. The website must have two main functions, the first a public version where prospective consumers can see past collections. The second a password protected section where current customers can view the new collection and place a quota request. The new collection section should is to be updated constantly hence w...

    $462 (Avg Bid)
    $462 Avg Bida
    14 bida
    blubrry plugin 6 hari left
    DISAHKAN

    i have a wordpress website using the powerpress plugin ( blubrry) but deezer not working on my website

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    8 bida

    Hello, I have a Shopify Shop and I wan to build a Product Configurator so that the User can build and configure the Products visually, now we only have a dropdown with all the variations which is not good user experience. A Good example for what we want to build is like this: [log masuk untuk melihat URL] I was thinking to realize this idea in form of building a plugin for Shopify. Only skilled ...

    $432 (Avg Bid)
    $432 Avg Bida
    30 bida

    We are looking for MediaPipe developer who can convert MediaPipe python library to Unity3D plugin. The plugin should be supported for both Android and iOS.

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    1 bida
    Database Export / Import 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for someone to export products from one Wordpress/Woocommerce website to another website. I need to export / import all products, variations and images for the products. I do not want the whole 'media' section transferred - just the product images.

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    59 bida

    Necesito crear un tema de Wordpress que sea Hello de Elementor (el mismo) y que tenga instaladas diferentes plantillas creadas por mi basadas en Elementor. El objetivo es no tener que instalar en cada página de mi cliente una de mis plantillas. Quiero instalar el theme Elementor y dentro tenga de forma automática mis propias plantillas creadas. Actualmente tengo que instalar en ca...

    $199 (Avg Bid)
    $199 Avg Bida
    15 bida
    plsql developer 6 hari left

    I need a plsql developer for this project, if anybody [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    1 bida

    Looking for someone to join our exciting project/team and be present on both Discord and Twitter, engaging with members, creating a lively community and more. We want people who enjoy chatting on these platforms. Basically, we pay people to chat about anything they want! NO EXPERIENCE REQUIRED, ONLY A GOOD WORK ETHIC! YOUNG AND HUNGRY, GET PAID TO CHAT!

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    11 bida

    Hello, hope your all good! Id like to add a product customizer option, which allows customers customize their plaque as in the video. I've found an example on a website, [log masuk untuk melihat URL] And here's the link of my store : [log masuk untuk melihat URL] When I inspect element, i find 'Sunzi button' it looks like it links to some type of spotify library directory....

    $647 (Avg Bid)
    $647 Avg Bida
    23 bida

    Hello, hope your all good! Id like to add a product customizer option, which allows customers to choose their song and a spotify code generator produces a sound wave which can be scanned. I've found an example on a website, [log masuk untuk melihat URL] And here's the link of my store : [log masuk untuk melihat URL] When I inspect element, i find 'Sunzi button' it looks l...

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    5 bida

    Hello, hope your all good! Id like to add a product customizer option, which allows customers to choose their song and a spotify code generator produces a sound wave which can be scanned. I've found an example on a website, [log masuk untuk melihat URL] And here's the link of my store : [log masuk untuk melihat URL] When I inspect element, i find 'Sunzi button' it looks li...

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    2 bida

    Hello, hope your all good! Id like to add a product customizer option, which allows customers customize their plaque as in the video. I've found an example on a website, [log masuk untuk melihat URL] And here's the link of my store : [log masuk untuk melihat URL] When I inspect element, i find 'Sunzi button' it looks like it links to some type of spotify library directory....

    $588 (Avg Bid)
    $588 Avg Bida
    10 bida

    We're seeking to create a [log masuk untuk melihat URL] social media website to enable community organizers to create groups; then create events for those groups and then enable general members to sign-up for those events. Please present a similar website which you have created. $250 is our targeted budget.

    $471 (Avg Bid)
    $471 Avg Bida
    28 bida

    We are trying to pitch a drive through coffee shop (very common and famous in our country) to a person with a location. So the job is to create a company logo and profile or theme. *The coffee's name is: "nabaty" (with a small N and a sunflower hanging from the top of the "n", make it really small. Add a flower that has green on the leaf and yellow colored flower (sunfl...

    $915 (Avg Bid)
    $915 Avg Bida
    35 bida

    If you send us a bid which says little more than "you can develop websites" your bid will be rejected. We're seeking to create a [log masuk untuk melihat URL] social media website to enable community organizers to create groups; then create events for those groups and then enable general members to sign-up for those events. Please present a similar website which you have created. ...

    $595 (Avg Bid)
    $595 Avg Bida
    18 bida
    Pippocare - App Design 6 hari left
    DISAHKAN

    The project consists in designing a healthcare app front-end. The business has already defined a mock-up explaining each section content and functions. In total the App has around 30 pages (on about 10 template). UI and UX must be a priority in front-end design.

    $948 (Avg Bid)
    $948 Avg Bida
    66 bida
    Host connect 6 hari left
    DISAHKAN

    building a wordpress social website for members only the goals of this site is to connect short term stay owners of airbnb and hosts and allow them to chat with eachother list bad staying guests in a database that can be searched in order to back ground check future guests staying at properties similar to the tica system used in australia rental market where tennants can receive black listing and...

    $363 (Avg Bid)
    $363 Avg Bida
    86 bida

    (only for indian) Hello Everyone, I need one WordPress developer who can start my work right now and work fast way. I need only freelance developer who have 2-3 year experience. Server details i will provide you on chat section. Thanks

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    45 bida

    Hi there! I run a small digital agency based in Australia called the Creator Club. [log masuk untuk melihat URL] We are looking for VA to come onboard part-time, to begin growing our newly formed Facebook Group that is aimed at business owners who need help with their websites, marketing and automation tasks. To grow this you will start conversations and leave replies in other groups linking peop...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    18 bida

    We have an exciting opportunity for an experienced field operations manager to join our team and be part of this amazing project during an amazing growth period. The field operations manager’s responsibilities include developing strategies for improved efficiency and increased profit, enabling growth within each city we expand into, providing guidance and support to all staff, assisting with...

    min $33298
    min $33298
    0 bida

    We (Freelancer.com) have an exciting opportunity for an experienced field operations manager to join our team and be part of this amazing project during an amazing growth period. The field operations manager’s responsibilities include developing strategies for improved efficiency and increased profit, enabling growth within each city we expand into, providing guidance and support to all staf...

    $6664 - $7997
    $6664 - $7997
    0 bida

    Creazione di un simulatore come mutuionline, prestitionline, da inserire come plugin in wordpress

    $198 (Avg Bid)
    $198 Avg Bida
    25 bida

    Context: I have a project coming up that will need some customisation in the user profiles, and users' access on the BuddyBoss framework. This allows fr easy community management, which is super agile. This community is specifically for a care home, where profiles are created for the residents. With this profile augmentation, I will need the Resident Profile to be viewed by Parent Profiles,...

    $265 (Avg Bid)
    $265 Avg Bida
    43 bida

    hi i will provide wordpress template and dokan plugin and anyother plugin required. you have to make mobile responsive website as per my idea in the document. thanks.

    $30 - $250
    Dimeterai
    $30 - $250
    33 bida
    Fix an Osirix plugin 6 hari left
    DISAHKAN

    Fix an error on loading, below is a suggested solution ([log masuk untuk melihat URL]) Errors on Loading You have to use the “console” application to narrow the origin of your error. Error 2.1 – random ITK plugin (32bit OsiriX) Message: Expected in: dynamic lookup error_2_1 Solution: I could get rid of this error by increasing the “OS X Deployment Target” in the...

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    3 bida

    We have a API connection with SOAP-API and ELASTIC Search. It is halfway working but not 100% and correct. We have a developer who makes the layout etc for wordpress that you need to work together with. I will attach documents and even a video for better explenation. (See this video; [log masuk untuk melihat URL]) INTODRUCTION : We started to build a wordpress-plugin for a booking system with a ...

    $2058 (Avg Bid)
    $2058 Avg Bida
    38 bida
    Customer / technical support 6 hari left
    DISAHKAN

    This role will suit a call centre - at this time we are not looking for individuals We are looking to hire a virtual team of assistants to look after our customer, basic technical support and our sales queries. Working hours 16 hours on call per day. 0600-2100 GMT - English speaking This role is 16x7x365 and will need a minimum team of 3 trained on the project At present we received...

    $16250 (Avg Bid)
    $16250 Avg Bida
    8 bida

    Fix word press not publishing changes, delete comments section

    $546 (Avg Bid)
    $546 Avg Bida
    35 bida