Wordpress mu board pluginpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    219,755 wordpress mu board plugin tugasan ditemui, harga dalam USD
    Trophy icon Video Animation white board Tamat left

    Sebuah video untuk paparkan di FB, tujuan ialah mencari orang datang ke courses kami yang disediakan. kami menyediakan course mengenai new online shopping concept. Masa video ni hanya 30 saat. dua soalan kena buat di video ini, 1. Masih membeli di online platform tanpa untung apa apapun lagi? [log masuk untuk melihat URL] tak tahu apa itu database internet? Lepas itu, memberi kaedahnya iaitu join...

    $41 (Avg Bid)
    Dijamin
    $41
    1 penyertaan

    Hanya edit file javascript plugin ter-install untuk mengubah animasi dropdown dan mengubah text di halaman payment gateway dan shipping yang terinstall

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    7 bida

    menulis minit mesyuarat untuk advisory board meeting untuk university mahsa besertakan rakaman mesyuarat yang telah diambil

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    1 bida

    I need you to write some articles. BidadarikuAlhamdulillah atas Karunia Mu ya Allah..pertama mengandung orang ingat anak dalam kandunganku lelaki sebab tengok bentuk perut tajam [log masuk untuk melihat URL] hati memang inginkan anak pertama lelaki..lebih 5 orang cakap yang sama ..dan aku pun percaya la..semua kelengkapan baby aku beli warna biru yakin sangat

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Ketika bintang bersinar tunjuk satu dan simpan,saat gelap merebak pejamkan mata dan bersahabat lah dengan nya,jadikan bintang mu sebagai harapan,dan gelap sebagai mimpi2 yg akan tercapai

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan jasa untuk membuat website Joomla tapi menggunakan HTML yang sudah jadi. Deskripsi pekerjaan: - Tidak ada pekerjaan medesign web, design sudah dibuat dalam bentuk HTML - Mengaplikasikan design yang sudah jadi ke dalam Joomla - Termasuk membuat form contact us dan google map menggunakan free plugin Joomla - Pekerjaan hanya mengkonvert HTML ke Joomla - Tidak termasuk p...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    3 bida

    Memasukkan content dari web lama ke web baru dan troubleshooting plugin wordpress (sticky menu,dll)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    5 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Saya memiliki blog pribadi dan hendak menyembunyikan 108 artikel yang sudah saya tulis dengan menggunakan plugin WP Hide Post. Namun, saya tidak memiliki waktu untuk melakukannya. Untuk itu, saya memerlukan orang yang bisa melakukan hide post menggunakan plugin tersebut. Panduannya sudah saya siapkan, pekerja hanya perlu mengikuti panduan.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Saya butuh plugin login facebook presta shop 16.014

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Saya ingin membuat shortcode plugin untuk wordpress untuk memutar video menggunakan jwplayer. Link video yang digunakan diambil dari direct link external filehosting seperti [log masuk untuk melihat URL] atau megadrive.tv. Contoh linknya : [log masuk untuk melihat URL] Kayaknya bisa menggunakan preg_match dan regex, tp saya tidak tahu aplikasinya.

    PHP
    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat shortcode plugin untuk wordpress untuk memutar video menggunakan jwplayer. Link video yang digunakan diambil dari direct link external filehosting seperti [log masuk untuk melihat URL] atau megadrive.tv. Contoh linknya : [log masuk untuk melihat URL] Kayaknya bisa menggunakan preg_match dan regex, tp saya tidak tahu aplikasinya.

    PHP
    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. contoh link yang saya punya : [log masuk untuk melihat URL] dan saya inginkan gar...

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    EduTainment - Interactive Learning metode belajar yang menggabungkan antara materi pelajaran dan teknologi. Materi pelajaran dibuat dengan kemasan menarik (3D interactive) ditampilkan lewat media komputer, tablet atau interactive board.

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Membangun sebuah aplikasi desktop Client Server Surat Pertanggung Jawaban dengan rincian pekerjaan : 1. Analisis Data Alur Akuntansi Surat pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) f. Rincian Objek g. SPPD...

    $2951 (Avg Bid)
    $2951 Avg Bida
    4 bida

    semoga bermanfaat bagi mu wahai kawan ku

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    2 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. untuk lebih jelasnya tentang plugin ini [log masuk untuk melihat URL], saya ingin plug...

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    left side all of the widget is placed and Right Side the drag & Drop page builder panel. In the left side , each component is transferable by drag from Left Side to Right Side . But after transfer the left sidebar element, it won’t be disappear from the side-1 and that can be again transferable to the Right Side . In the right side, each draggable component should have drag, Edit and...

    $37 (Avg Bid)
    $37 Avg Bida
    7 bida

    Create a shopify payment plugin that works more or less like the BC plugin does.

    $1997 (Avg Bid)
    $1997 Avg Bida
    35 bida

    Product designer needed to design a new consumer device including a circuit board, LCD display, electrode pads, and injection molder parts. The circuit board is already designed.

    $396 (Avg Bid)
    $396 Avg Bida
    13 bida

    HI Developer : We would need your help to set up API calling form APP. (need to integrate the firebase plugin) call data to wordpress blog section only .. You can take reference on the attached JSON response format. Please note that in order to instantly update the content to both ends, App Developer will be using cloud firestore from firebase to generate real time data. The data format will...

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    14 bida

    Electronic product design for an evaluation board using Altium. Must be able to clean up schematics and take the design through Gerber generation.

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    12 bida

    I have circuit, I have printed board. All you want is to check the circuit.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    7 bida

    I want a node.js programmer to design a nosql database architecture for an application, then use elastic search to design a mysqli-like select queries for it. Or A firebase programmer who can implement the elastic search plugin to be able to perform advanced data base retrieval or manipulation operations. message me for pseudo-schema, for

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    7 bida

    Ich suche jemand der mit ein Quiz Plugin schnell erstellen kann ohne viel schnick schnack! Hier ein paar Infos - Das soll kein Richtig / Falsch Quiz sein sondern user bekommt xx Fragen und bekommt am ende ein Ergebnis - Der User bekommt 1 Ergebniss am ende und zwar im Random verfahren das heißt ich trage im Quiz dann z.b 50 Ergebnisse hinzu und der User bekommt dann zufällig eins "...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    13 bida

    No Agencies. Only freelancer. Full time. Must have plugins or themes to show on [log masuk untuk melihat URL] Looking for a Freelance Wordpress / PHP Developer with extensive experience in building WordPress Themes and plugins for <b>[log masuk untuk melihat URL] </b>. Skills Required : HTML5, CSS3, PHP, MySql, WordPress, SSL Integration, Payment Gateway Integration 1. Must have exp...

    $327 (Avg Bid)
    $327 Avg Bida
    7 bida

    necesito una copia exacta de este reproductor icecast , como plugin para wordpress [log masuk untuk melihat URL]

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    8 bida
    Trophy icon new estate agent boards 4 hari left

    For me our estate agency boards are our most important part of our branding. We have had people who have used us because they think they look amazing. However, we’ve been using the same ones now for 5 years and they are all looking a bit tiered so im getting all new ones printed. I think it’s an amazing opportunity to improve the design and put us back at the forefront of someone&rsquo...

    $100 (Avg Bid)
    Dijamin Peraduan Teratas
    $100
    23 penyertaan
    Integrate Vivox plugin UE4 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for someone able to integrate this plugin called "Vivox" into my Unreal Engine 4 Videogame.

    $354 (Avg Bid)
    $354 Avg Bida
    2 bida
    Configure Wordpress website 6 hari left
    DISAHKAN

    Our startup is seeking a PROFESSIONAL Wordpress web developer who could help to configure the template of our Official Website (Wordpress) and complete the below requirements: 1. Install wordpress using cpanel and apply a ready-made theme of [log masuk untuk melihat URL] to it 2. Changing theme color to match our branding colours. 3. Adding and adjusting our logo to the theme, 4. Add all related c...

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    78 bida

    creata a wordpress woocommerce plugin with design Skills Required PHP Website Design WordPress HTML

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    14 bida

    According to the architecture ([log masuk untuk melihat URL]), left side (Side-1) all of the widget is placed and Right Side (Side-2) the drag & Drop page builder panel. In the left side (Side-1), each component is transferable by drag from Left Side(Side-1) to Right Side (Side-2). But after transfer the left sidebar element, it won’t be disappear from the side-1 and that can be again t...

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    8 bida

    Hi I need a very talented and experienced programmer to perform the following tasks: *** Transfer a database of articles to a Wordpress database via custom posts (three different tables to move to three various WordPress custom type posts: 1) Recipes, 2) Contest, 3) ebooks 4) Specials 5) Stores *** Transfer a custom user database to Wordpress user accounts *** Transfer taxonomies from my databa...

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    29 bida

    I pay 11 € + Configurate feeds in google merchant center, and google ads. I have the plugin feed pro already installed. + Create - remarketing list by analytics and include to adwords ads remakerting list The time of the service for some one wich really know how to do is +- 30 min. I pay 11 €

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    4 bida

    I need to modify the Profile of LearnPress to add some features and also remove others. Also I will need to modify how the course uses the certifications and add some features to them. All the specifications are in the Files attached and in the task list.

    $463 (Avg Bid)
    $463 Avg Bida
    65 bida

    I need someone who is able to create a plugin for Woocommerce that can import products from Aliexpress, edit them, price them and place orders to Aliexpress. Must have the same functionality as Oberlo or Alidropship. I will only release payment upon completion of the work. Thank you

    $177 (Avg Bid)
    $177 Avg Bida
    22 bida

    Buen día, necesito un plugin para crear arboles genealógicos de caninos totalmente fácil, una muestra de lo que se quiere es esta pagina de ejemplo [log masuk untuk melihat URL], que tenga buscador por raza (se manejaran 3 razas tambien), y que el arbol funcione parecido [log masuk untuk melihat URL], que sea de arriba hacia abajo el arbol, (no de izquierda a derecha como esta...

    $241 (Avg Bid)
    $241 Avg Bida
    12 bida

    Hi sn66, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. I would a website developed for my business located in Sharjah UAE. The business is similar to [log masuk untuk melihat URL] - however on a smaller scale. Please advise if you would like to take this on board. Regards, MKY

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    I pay 11 € + Configurate feeds in google merchant center, and google ads. I have the plugin feed pro already installed. + Create - remarketing list by analytics and include to adwords ads remakerting list The time of the service for some one wich really know how to do is +- 30 min. I pay 11 €

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    6 bida

    We need an experienced agency to build a drag and landing page builder similar to Thrive Architect ([log masuk untuk melihat URL]) but as a SaaS web app and not a Wordpress plugin. Users will be able to log in and create landing pages landing pages. The page builder will have the following elements: -Section Background -Resizable Columns -Content Box -Headline Text -Paragraph Text -Image -Temp...

    $1382 (Avg Bid)
    $1382 Avg Bida
    48 bida

    I have a website where I sell GPL licensed WordPress plugins and themes. About the project: Customers can now download WordPress plugins and themes if they have an active subscription. I'd like to extend the functionality of the website by introducing automatic updates. This means, that customers who has an activate subscription, can download a plugin from my website that enable automatic u...

    $185 (Avg Bid)
    $185 Avg Bida
    21 bida

    La funcionalidad es la de "carga de horas". Es muy similar a la funcionalidad que tiene TEMPO (Plugin) de JIRA, pero mas básico. Imagen de muestra: [log masuk untuk melihat URL] La funcionalidad debe incluir lo siguiente: El modal debe hacer uso de la funcionalidad standard de carga de horas de Redmine. Debo poder elegir un periodo de tiempo, y solo debe imputar a d&iac...

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    2 bida

    I need to create a shortcode (or custom template) for Easy - appointments wordpress plugin Plugin documentation is here: [log masuk untuk melihat URL] Graphics is attached. There is no need to create CSS files, all CSS styles are already in our template so you can use existing classes for buttons, icons, fonts, datepicker.. There is no need to change plugins database or anything. Our website is...

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    17 bida
    FPGA Electric Engineering 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello, We are looking for a FPGA electric engineer who can help us engineer a FPGA board, customize an existing board. Preferable who can also develop in Python and C to connect the FPGA board with a RaspberryPi, and develop programs on both boards. You will receive project information later.

    $1151 (Avg Bid)
    $1151 Avg Bida
    20 bida

    Hello everybody :) We are looking for an experienced and passionate and most important creative WordPress Frontend Developer / Designer who can build beautiful Wordpress Websites using Premium wordpress templates! As a WordPress Designer / Developer at our company, you will be responsible for both back-end and front-end development. We build websites for our clients only with premium wordpress t...

    $617 (Avg Bid)
    $617 Avg Bida
    160 bida
    Wordpress plugin 6 hari left

    I need a plugin for creat Quiz .. features Question bank and timing

    $78 (Avg Bid)
    $78 Avg Bida
    6 bida

    I need to know what plugin a wordpress site is using. Don't want to paste the URL here so please see attached screenshot. I've used a few online tool to try and find it but can't find this specific one. Maybe there is someone who knows where to look in the code to find it.

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    22 bida

    wordpress plugin payment gateway change and others

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    6 bida

    We are 5 stars hotel in the heart of Bangkok. 788 rooms with full of luxury facilities and big meeting rooms. We are looking for profesional English Content Writer to write about our hotel, such as; Board interview, Board Introduction with vision, Hotel Introduction

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    45 bida

    We need to make a few upgrades on a Ruby and Rails application we are deploying. - Integrate TinyMCE or another WYSIWYG editor to support Liquid Templating and Markdown - Remove social-login (actually GitHub and twitter), enable only local accounts. - Allow upload video, enable Twilio-video plugin. Everything is already coded, but some functions are hidden or disabled.

    $321 (Avg Bid)
    $321 Avg Bida
    4 bida