Wordpress mu job board scriptpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    290,942 wordpress mu job board script tugasan ditemui, harga dalam USD

    Topik: Berita Indonesia Update Bahasa: Indonesia Panjang artikel (kata): kurang lebih 100 kata Judul: 3-8 kata Isi: maks 10 kalimat, tiap kalimat maks 8 kata * materi tulisan diusahakan di riset terlebih dahulu di google trend

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    8 bida
    Trophy icon Video Animation white board Tamat left

    Sebuah video untuk paparkan di FB, tujuan ialah mencari orang datang ke courses kami yang disediakan. kami menyediakan course mengenai new online shopping concept. Masa video ni hanya 30 saat. dua soalan kena buat di video ini, 1. Masih membeli di online platform tanpa untung apa apapun lagi? [log masuk untuk melihat URL] tak tahu apa itu database internet? Lepas itu, memberi kaedahnya iaitu join...

    $41 (Avg Bid)
    Dijamin
    $41
    1 penyertaan

    menulis minit mesyuarat untuk advisory board meeting untuk university mahsa besertakan rakaman mesyuarat yang telah diambil

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    1 bida

    I need you to write some articles. BidadarikuAlhamdulillah atas Karunia Mu ya Allah..pertama mengandung orang ingat anak dalam kandunganku lelaki sebab tengok bentuk perut tajam [log masuk untuk melihat URL] hati memang inginkan anak pertama lelaki..lebih 5 orang cakap yang sama ..dan aku pun percaya la..semua kelengkapan baby aku beli warna biru yakin sangat

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    Ketika bintang bersinar tunjuk satu dan simpan,saat gelap merebak pejamkan mata dan bersahabat lah dengan nya,jadikan bintang mu sebagai harapan,dan gelap sebagai mimpi2 yg akan tercapai

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    1 bida

    Tujuan saya ingin membuat script adalah agar menjadi lebih hemat waktu dan efektif, dengan menggunakan hot key/shortcut button, konsep script sudah saya attach.

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    1 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    EduTainment - Interactive Learning metode belajar yang menggabungkan antara materi pelajaran dan teknologi. Materi pelajaran dibuat dengan kemasan menarik (3D interactive) ditampilkan lewat media komputer, tablet atau interactive board.

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    semoga bermanfaat bagi mu wahai kawan ku

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    2 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    See this website [log masuk untuk melihat URL] saya ingin punya website seperti itu.. Bantu saya.

    $1775 (Avg Bid)
    $1775 Avg Bida
    4 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Merubah 4 fungsi dari script, penomoran anggota yg terbalik, print out, download database, dan save and next Error.

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    3 bida

    I need a translation of text from English to Greek. This is religious content which in some cases may need some understanding of Catholicism to translate some of the words properly. There are less than 130 words. The content for translation is in a Microsoft Excel file. The first column has the text that needs translation. The second and third columns are not for translation. They are only ther...

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    12 bida
    Enhance my job site. 6 hari left
    DISAHKAN

    I like a designer to add enhancements to my job website. It's a smartjobboard script -Improve job import using RSS feed as per [log masuk untuk melihat URL]`s new script -Add Find Salaries page as per [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL] or [log masuk untuk melihat URL] -Add company review as [log masuk untuk melihat URL] or [log masuk untuk melihat URL] -Improve S...

    $489 (Avg Bid)
    $489 Avg Bida
    33 bida
    Coding small job available 6 hari left
    DISAHKAN

    for current Theme for Coupons. 1. We are establishing a Coupon Website and we want coding done to the theme that we wish to purchase (see here [log masuk untuk melihat URL]) 2. see this one also [log masuk untuk melihat URL] 3. and we want you to code the theme like [log masuk untuk melihat URL] where the merchant posts his deals and the BUYERS can PAY and BUY ...or they can send to a FRIEND ......

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    12 bida

    I need to update schematic and PCB design based on DFM review. Project will follow the steps below. - Answer for DFM review - Review and Update schematic design - Design PCB with new board outline and updated schematic. - Checking and payment. Someone from Europe will be preferred.

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    5 bida

    Would like a resume review and a cover letter written/ drafted. Current position is a campaign manager of a local mayoral candidate. Looking to apply to the SEIU entry level community organizer position and need a cover letter and resume that will stand out. Will provide more information as needed.

    $316 (Avg Bid)
    $316 Avg Bida
    24 bida

    You must have PERFECT ENGLISH and pay attention to details starting with your answers here and in the chat. We like CONCISE writing (as much info with the least number of words). Please answer: 1. Provide links to your most impressive articles 2. Take the WPM test. What's your WPM? 3. What else should we know about you and your writing? 4. Any experience as a VA? 5. What 10 hrs can you work ...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    11 bida

    Have you done an amazon flex script block grabber before? There is a problem called Amazon Flex, its a delivering program. They release blocks everyday, people are using scripts to get blocks faster than other people. Script is not like before anymore, it has evolved too much and now it is very advanced, there are companies that sell script now, actually, I'm using one of them. I'm usin...

    $80 - $150
    Sulit
    $80 - $150
    0 bida

    I work for a NASCAR team and need to have our driver cropped out to where it will be super easy for me to drag and drop in our hero card .psd file. The kicker is I need this done in the next few hours preferred by 9pm PST to send off to our printing place.

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    10 bida

    Please note I am trying to get this example working, can you help me? See the screen shot of my jenkinsfile? Here is the details? [log masuk untuk melihat URL] import [log masuk untuk melihat URL] import [log masuk untuk melihat URL] def realm = [log masuk untuk melihat URL]().getSecurityRealm() def users = [log masuk untuk melihat URL]() for (User u : users) { def userid = ...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    2 bida

    I have been sick and have to write responses to key selection criteria based on my CV for a job. It is only about 2 pages and I have an example of one previously done.

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    18 bida

    Please note I am trying to get this example working, can you help me? See the screen shot of my jenkinsfile? Here is the details? [log masuk untuk melihat URL] import [log masuk untuk melihat URL] import [log masuk untuk melihat URL] def realm = [log masuk untuk melihat URL]().getSecurityRealm() def users = [log masuk untuk melihat URL]() for (User u : users) { def userid = ...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Hello, i am looking for a ready B2B marketplace script, theme. I'm planning to launch a b2b marketplace with buyers and sellers leads. A website allowing buyers and sellers to post their products and buyers be able to post buyers leads. I will appreciate your cooperation. Ready script or theme are welcome

    $513 (Avg Bid)
    $513 Avg Bida
    19 bida
    Design me a logo 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for a logo design for my company that produces cutting boards. The name is Boards by Mars, Looking to have a logo designed that I can turn into a wood brand to mark the bottom of each board, size should be about 2.5" x 2.5". I am open to anything I like the idea of a circular logo

    $51 (Avg Bid)
    $51 Avg Bida
    65 bida

    Simple job to update some oauth code in an old vb app $15.00

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    4 bida

    I have a wordpress website and i am looking for a script with cms panel that i will be able to manage the daily soccer events and their links . Budget 10-30 euros

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    4 bida
    Trophy icon Lord Protect Our Children 4 hari left

    Woork for Hire Tee Shirt Elderly African American woman about 95 years old, small but strong, about 115 pounds mixed gray hair pulled back into a large bun at the back of her head, can see the view from the side of har face and back of her body Kneeling on her knees on a wooden old board floor, hands raised, head tilted up, eyes closed, tears rolling down her face falling to the floor knees bruis...

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    0 penyertaan

    Need webscraper built for website data. Export will be in excel. Will scrape up to six fields.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    38 bida

    I have a wordpress website and i am looking for a script with cms panel that i will be able to manage the daily soccer events and their links . Budget 10-20 euros

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    3 bida

    - Translate short small mobile page(s) from English. - Languages Needed: Spanish (Spain) French Czech German Portuguese (Portugal) Hungarian Ukrainian Italian Arabic (Standard) Romanian Polish Greek Russian - Good translator can become our "go-to" translator for these kind of projects in that language.

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    38 bida

    Profesional translation from Ukrainian to English.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    9 bida
    Strategic CFAO 6 hari left

    quality writing, ability to explain complex ideas and situations in accessible language as well as strategic thinking. 4 scenarios - lay out all four strategically - naming assumptions made Scenario Exercise 1 As CFAO you are responsible for the Finance & Accounting, Human Resources, and Information Technology (IT) areas. One of these areas, IT management, is outsourced. There is an em...

    $185 (Avg Bid)
    $185 Avg Bida
    11 bida

    I require a skilled Python developer who is capable of building a script which: - - Runs a query on a webpage - Scrapes the results from the query into an Excel File

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    55 bida

    Need to design an exhibit booth back wall graphic board 8.5' x 8.5' (feet). Already have a logo but need to add bullet items. See attached layout info/instructions.

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    28 bida

    Looking for long-term PHP Developer to maintain and provide assistance with our web-app, which is a freelancer board similar to this. > Create documentation > Maintain the platform with various implementations and features > Work on the front-/back end Documentation is available, all though limited. In regards to long-term work, we are definitely open for long-term commitments, and ...

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    39 bida

    I need isometric hotel and home amenities elements for my website. Website is about renting hotel rooms and apartment. Below you will find amenities which you should make isometric illustrations: 1. Kitchen & Dining 2. Oven 3. Microwave 4. Toaster 5. Blender 6. Coffee Grinder 7. Coffee Maker 8. No parking 9. Dishwasher 10. Kettle 11. Kitchen 12. Kitchenette 13. Pantry Items 14. Refrigerator...

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    1 penyertaan