Wordpress template programmingpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    478,739 wordpress template programming tugasan ditemui, harga dalam USD

    Membuat dokumen list kertas A3 Membuat template dokumen laporan harian Menggunakan kertas ncr Membuat template dokumen laporan mingguan kertas legal Membuat tenplate dokumen laporan bulanan / rekap kertas legal Membuat template dokumen RAP Membuat template curva s Intinya membuat template dokumen Antara sheet dan sheet terhubung antara 1 dan lainnya menggunakan rumus atau vba dan menggunakan pivot

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    buat koding programming mplab untuk pic18f4580 untuk buat projek street light beserta proteus

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    - Input karyawan, login, filtering dan pemberian hak akses login pada aplikasi, dengan menggunakan template dan Rest Api yang telah kami sediakan - Input Barang, satuan barang, kategori barang, filtering dengan menggunakan template dan Rest Api yang telah kami sediakan

    $299 (Avg Bid)
    $299 Avg Bida
    1 bida

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko...-setelah item2 customer sampai mesti ada fuction/fitur tambahan seperti item inspection/refund/pemulangan -Customer boleh tick item untuk submit untuk postage/post out -Dan boleh memasukan harga ship to malaysia, harga pos berlainan, darat, laut, udara yang boleh admin monitor dan edit harga MESTI FULLY FUNCTION AS I WROTE ABOVE, TIDAK MENERIMA PEMULA/DIY LEARNER TIDAK MENERIMA SCRIPT ECOM/TEMPLATE/TIDAK MENERIMA BAYARAN BERPERINGKAT contoh buying agent website boleh tengok disini bagaimana berfungsi

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    ...NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian negara yang berpengalaman pada pekerjaan sejenis dan mempunyai pengalaman kerja total minimal 3 tahun. b. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat PHP MVC Framework CodeIgniter, Backend Programming. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Ilmu Komputer perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian negara yang berpengalaman pada pekerjaan sejenis dan mempunyai pengalaman kerja total minimal 3 tahun. Detail Pekerjaan : WEBSITE - Website Dashboard - Task Management - User Management - Admin - side Development M...

    $1930 (Avg Bid)
    $1930 Avg Bida
    10 bida

    Matlab programming

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    12 bida

    Saya Ahli di bahasa pemrograman java ,php,c#,matlab,phyton, web programming codeigniter (mengutamakan erp) dan machine learning

    $505 (Avg Bid)
    $505 Avg Bida
    25 bida

    Saya diberi tugasan untuk menyiapkan video montaj korporat organisasi. Jadi, sekarang saya perlukan intro untuk effects logo organisasi dan juga template untuk montaj sekiranya ada.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    15 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org yg terawal sahaja. Habis kuota promo habis harga promo..!!

    $14 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    Menaik Taraf Portal Jabatan menggunakan Joomla. Menukar template sediaada kepada template yang responsive.

    $2086 (Avg Bid)
    $2086 Avg Bida
    7 bida

    template sesuai kengingan anda

    $413 (Avg Bid)
    $413 Avg Bida
    4 bida

    Rental Services Ye ek server company hi jo Bhopal main serve karaoke website main data dalana hain

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    1 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan terhadap tekanan • Mampu membuat metode transfer knowledge ( training ) kepada user • Memiliki pengalaman sebagai system analis atau programmer minimal 1 tahun/fresh graduate dipersilahkan melamar

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Selamat datang para freelance programming dan para desainer website.. kami dari Jeniushost ingin membuat suatu media online, semacam koran online. kriteria yang kami butuhkan adalah paham Laravel 5. silahkan yang bermnat langsung kontak kami.

    $1569 (Avg Bid)
    $1569 Avg Bida
    3 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida

    Proyek saya adalah : ini tentang saya. dimana, saya ingin memperbagus template blog saya, memperbanyak follower di Google+, membuat youtube yang berkaitan dengan blog travelling saya, meningkatkan jumlah follower di Fanpage saya, mengurus twitter, pinterest.

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    2 bida

    Menerima yang berkaitan dengan website programming, design dan SEO

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga belum ditentukan kurang lebih bisa selesai 3 bulan.

    $828 (Avg Bid)
    $828 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga belum ditentukan kurang lebih bisa selesai 3 bulan.

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    fix

    CSS
    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web marketing yang bisa mempersentasikan 5 prodak yang berbeda, dengan penjelasan yang sangat detail, dan di sertai dengan animation, untuk contoh animasi persentasi nya bisa di lihat bagi saya template tersebut sudah bagus tetapi yang saya ingin kan mempersentasikan 5 prodak di 5 halaman yang berbeda, dan ada web testimonial dan ada penjelasan tentang Bisnis MLM dengan sangat detail dan di sertai animasi, dan ada galery testimonial

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida
    instal magento Tamat left

    saya punya template magento siap instal, adakah yang bisa menginstalkan

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    16 bida

    Ingin membuat website untuk travel agency. CSS template sudah ada. Roughly 5-10 Man-Days. Please contact disertai cost per Man-Days dan portfolio. Saya akan jelaskan detailnya di PM.

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    5 bida

    Redesign template Wordpress Silahkan lihat konsep template yang sisipkan ASSIGNMENTS DUE : now - 17/08/2014

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    10 bida

    Membangun sebuah aplikasi desktop Client Server Surat Pertanggung Jawaban dengan rincian pekerjaan : 1. Analisis Data Alur Akuntansi Surat pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) ...pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) f. Rincian Objek g. SPPD h. Grafik 2. Perancangan Aplikasi Desktop Terintegrasi dengan Windows 8 3. Aplikasi Menggunakan Client Server 4. Memakai Plugin Template DevExpress 5...

    $3542 (Avg Bid)
    $3542 Avg Bida
    3 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the information. Alot of the products have different attributes like size & color etc. We are looking to build our company with a person or team of individuals that know what it takes to make an ecommerce business successful. I am open to hourly or fixed price. I am not just looking to hire someone just so you can bid on the job and not know what you are doing. My luck with freelancers h...

    $858 (Avg Bid)
    $858 Avg Bida
    4 bida

    Harap anda boleh bantu saya bina website affiliate program yg berasaskan iklan. Website tersebut adalah website pengiklanan seperti tetapi utk beriklan di situ, seseorg perlu daftar sebagai ahli dgn membayar yuran bulanan. Kemudian mereka boleh mencari downline utk beriklan di sana dan mendapat komisyen atas...sana dan mendapat komisyen atas yuran bulanan downline tersebut. Di website mesti ada ruangan register dan log in ahli dan di ruangan ahli mesti boleh lihat senarai downline, profile peribadi, komisyen dan lain2. Setiap ahli boleh dpt referal link utk promosi kpd org lan. Then setiap bulan mereka harus renew yuran tersebut. Jika tidak iklan akan disekat. Boleh kah anda bantu saya. Boleh bg contoh template yg sesuai. Saya nk sebut harga. Hosting kena cari sendiri atau mcm man...

    $249 (Avg Bid)
    $249 Avg Bida
    1 bida

    fgfhf fhfgh fghfgh fhfghf fghfghf fhfgh hfhg fhfghg fghfgh dfgfd dfdg dgg fb gdfd dgdh ddfh hfdh dgg dgdfg dgfdg dgdfg dgdfg dgdfg gd d

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasikan SCADA dengan Plant Inventory Management Syste

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    4 bida
    Python programming 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello! I am looking for someone professional and knowledgeable to perform some work using Python programming. It is based on predictions. Please let me know Thank you.

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    28 bida
    Email Template-Welcome Email 6 hari left
    DISAHKAN

    Need to design and create an email template for people that sign up on our website.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    20 bida

    ...that is already on the mentioned server. We will be using this THEME This is how we want it to look when its finished, obviously with our content / menus etc. We have server alreay and its a specific wordpress server which we intend to keep using, we will give you the credentials and you can work directly online there. When all is done we need it activated by you on our

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    24 bida

    Either make new template or fix current ....need page numbers - also how to detect page break HTML, Laravel, MySQL, PHP, Software Architecture 25USD/Hr - 50USD/Hr

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    38 bida
    Shopify Template 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for single product funnel style template for shopify, will create some mockup ideas we will then refine and work on final product.

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    8 bida

    Hello! I am looking for someone professional and knowledgeable to perform some work using Python programming. It is based on predictions. Please let me know Thank you.

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    31 bida

    Looking for a creative powerpoint template and pitch deck using our logo for our consulting firm. Looking for a clean template and creative use of graphics for the development of the pitch deck. Needs to be a professional look. Will share pitch deck with finalist. Slides include: 1. About Monarc - Monarc partners with its clients to help resolve the problems keeping them up at night.  We focus on collaborating with clients to identify key business drivers and implement tailored solutions that make a lasting impact.  Our team brings experience and expertise that will achieve results within your timeframe. 2. What keeps you up at night? - Worrying about: Continuous learning and integrating new information so you don't fall behind Making complex decisions an...

    $46 (Avg Bid)
    $46
    0 penyertaan

    I'm currently doing my final year project for my degree course. The topic of my project was to develop a database application for a specific company for them to store their data. I plan to use Python as the programming language and Tkinter as the GUI for the application.

    $411 (Avg Bid)
    $411 Avg Bida
    39 bida
    Trophy icon Socialmedia design template 3 hari left

    Dear designers, i need your help I need a socialmedia templa for my business. I need a that t every post design you will implement anything ( element, logo or something that people can see that is our business. So my business is called , Its a Online Directory And Promotion Platform, to help people stay up to date with all the activities( HAPPY HOUR, FOOD SPECIALS, DEALS, EVENTS, PARTY) and also discover new business around the island. This business is only. for the small island Aruba. Kitin( kee Teeng) means Whats up Whats on) I have an idea platform that I found that I like, maybe we can use the same ( )style for my business, but another color. We have problem how to fix our logo in the elements design. Do you think you can help me out. Color: We are using colors of the logo, b...

    $25 (Avg Bid)
    Dijamin
    $25
    2 penyertaan

    OVERVIEW: I'm a freelancer, but not great on branding (graphics, look/feel) and I'm starting a life coaching business. My style of coaching is more personal, laid back, e...materials, videos). I like the website logo, but it has to reflect my brand "Your Life Academy". Maybe "Your Life Academy" with my name somewhere in it? Or leave out my name. No clue hahaha. I don't know colors, look, feel.. what appeals to people wanting a life coach? I do like neon blues, purples. NEED BACKGROUND GRAPHIC(S): For digital assets (workbooks, worksheets, exercises). See attached template; I want a background like theirs that matches new logo. The RED website will probably change to maybe a more light blue with some purple? Website is here; TIMEFRAME: Would li...

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    37 bida

    I am very new to programing. I need help understanding the C language structure, basic elements, keywords, and identifiers. Mainly I need a walkthrough to understand basic structure of C. - Header information - Prototypes - Main { } - Function declarations

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    22 bida

    Don’t Gibber, Communicate. In a world where communication drives families, relationships, business and more, gibber’ s mission is to simplify communication between parties, through gibber’ s ability to use google translate, through the google cloud platform. We want to give users the ability to communicate with anyone in the world. GOALS Launch iOS/Android & Web app using this template (Inserttemplatehere). Launch multiple video conferencing features, including visual voicemail, and speech to text features. Integrate with Twilio/SMS feature that allows users to text from the APP to a phone number and translate in and out of the app, Video conferences, predictive texts, etc. SPECIFICATIONS Skill in cross-development platforms, specifically react. Experience wit...

    $1371 (Avg Bid)
    $1371 Avg Bida
    16 bida

    Hello I need an expert in Java Programming to develop a system using java ReST technology, Java Web Technolog () Please apply if you have the required expertise. No teams or companies please.

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    6 bida

    Help with some web programming tasks using HTML CSS, JS

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    26 bida
    Edit WordPress template 6 hari left
    DISAHKAN

    Our website is out of date (currently built in Wix) and needs to transfer all the information to a new word press template. our website new template *k4fq8*_ga*MTY4OTgwODY3Mi4xNjUyNzM4MDkx*_ga_FTPYEGT5LY*MTY1MjczODA5MC4xLjEuMTY1MjczODA5Ni41NA..&_ga=2.43158754.652595638.1652738091-1689808672.1652738091

    $205 (Avg Bid)
    $205 Avg Bida
    144 bida

    I'm in need of a Powerpoint expert that is well-educated in best practices. I have a template already created, but it doesn't function the way my client would like. I need the formatting and transferring of slides to be easy. Right now, you never know what you're going to get when you copy over content. Maybe it's just the nature of Powerpoint? If not, I would love to have someone get a proper template assembled.

    $342 (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $342 Avg Bida
    67 bida

    This is a quick project install Magento Template on freshly installed Magento 2.4..4 Anyone who has past experience with the similar project will be preferred. You can suggest a compatible Template

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    6 bida

    Hello I need an expert in Java Programming to develop a system using java ReST technology, Java Web Technolog () Please apply if you have the required expertise. No teams or companies please.

    $169 (Avg Bid)
    $169 Avg Bida
    6 bida
    App walkthrough video 6 hari left
    DISAHKAN

    Create a 60 second app walkthrough video with background soundtrack and VO. (I will provide the VO) You will use and adapt an existing template already used in another video so the app screen assets are consistent but you will change the style and colourings of the video according to the new brief. You will follow our brand guidelines for the fonts, and colours but use the following videos as reference videos to complete the video. Style Example: 1. The following video is the reference video for the overall theme in regards to the VO style & speed etc and the format for the overall content. But use the same assets from the first video created so consistent. 2. This video is an example I like in regards to the designs, font transitions, scene

    $219 (Avg Bid)
    $219 Avg Bida
    42 bida

    Hello, We have an existing custom built website that is about 7 years old that we would like some tweaks / fixes made to. The programming language is Java. We have a beta site that all testing should be done on. login info will be given once we talk and decide if you are a good fit for the project. Requirements: - Java expert (7+ years) - Ability to work on old Java technologies such as Ant, Tomcat - Ability to be overlapped at least 2 hours in the U.S business time a day - Be available more than 25 hours a week

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    18 bida

    I'm currently doing my final year project for my degree course. The topic of my project was to develop a database application for a specific company for them to store their data. I plan to use Python as the programming language and Tkinter as the GUI for the application.

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    13 bida