Work from home non profit jobspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    377,857 work from home non profit jobs tugasan ditemui, harga dalam USD
    Buku Hear Me Tamat left

    Saya daripada Persatuan Ibubapa Anak Masalah Pendengaran Malaysia (Hear Me). Persatuan kami adalah non-profit NGO yang tiada sumber kewangan yang tetap melainkan daripada pendaftaran ahli dan sumbangan orang ramai. Namun begitu, kami berhasrat untuk menerbitkan sebuah buku yang berkaitan dengan kisah kehidupan dan pengalaman ibubapa membesarkan anak mereka yang mempunyai masalah pendengaran. Ole...

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    11 bida

    Mengirimkan sejumlah Artikel Memberikan informasi seputar cerita fiksi dan non fiksi untuk dipublikasikan. Berisikan realita kehidupan berkaitan cinta atau ekonomi dll, dan berisikan cerita humor atau horor dll

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    1 bida
    Clean Home Tamat left

    Bantu saya membersihkan rumah (Full Time)

    $750 - $1500
    Tempatan
    $750 - $1500
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Buat kerja dari rumah

    $446 (Avg Bid)
    Tempatan
    $446 Avg Bida
    2 bida

    125k canada - Toronto + Ottawa 125k Malaysia - Kuala Lumpur Bukit Jalil Golf and Country Resort Parts of Bangsar, Dato Keramat, Hartamas Damansara, Ampang TAR non duplicate records.

    $825 (Avg Bid)
    $825 Avg Bida
    1 bida

    membuatkan macam daftar minuman non alkohol

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    2 bida
    bookeeper Tamat left

    get my profit and loss done have my accounting

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    14 bida

    Membuat cerpen dan novel yang diambil dari kehidupan nyata dan di padukan dengan cerita non real yang membangun dan menarik.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    website design projectVill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali. 05. Permanent Address : Vill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    5 bida

    mengisi data-data dari dokumen, kertas kerja, budget, kewangan, akaunting, dan lain-lain ke dalam excel. tak tau nk tulis ape lagi, dah dy minx keterangan paling kurang 30 patah perkataan, tulis je lah sampai cukup

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida

    data entry for company businness or report

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    4 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Mengetik data di ms word/excel ,mengarsip data di word, menjalakan powerpoint,word,excel

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    Abdullah's work ! Abdullah's work ! Abdullah's work !

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat aplikasi Financial Accounting. Saya perlu orang yang sudah terbiasa membuat aplikasi Financial Accounting. Yang menjadi tujuan utama saya adalah kecepatan untuk menghasilkan laporan2 dan fleksibilitas untuk Master Data Chart of Account dalam arti panjang dari Chart of Account bisa dinamis tanpa perlu merubah coding program. Yang saya perlukan adalah : 1. Desain database unt...

    $197 (Avg Bid)
    $197 Avg Bida
    1 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida

    Saya akan mengerjakan semua pekerjaan online ini . dan menyelesakain semua jobs yang di berikan , dan bila melampaui deadline saya sanggup tidak di bayar . saya akan laku kan demi pekerjaan ini

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin buat 1 rangkaian elektronik, terhubung dengan network wireless yang berfungsi seperti switch

    $100 - $100
    $100 - $100
    0 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida
    MA CROSSOVER Tamat left

    Membuat expert advisor sederhana untuk MT4 dapat di aplikasikan untuk semua time frame dengan indikator EMA ... [log masuk untuk melihat URL] buy logic EMA dengan period yg lebih kecil ( contoh EMA 5 /EMA fast ) memotong keatas EMA dgn periode yg lebih besar ( contoh EMA 10 /EMA slow ) eksekusi buy tunggu konfirmasi harga open 1 bar berikutnya EMA 5 tetap diatas EMA 10 , 2. open sell logic ke...

    $13210 (Avg Bid)
    $13210 Avg Bida
    2 bida

    information after chat...Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus...

    $7 - $13 / hr
    $7 - $13 / hr
    0 bida

    information after chat...Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus...

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya mempunyai skill di bisang menulis. banyak sekali hal-hal yang inspiratif yang menarik yang bisa dijadikan sebuah tulisan. artikel yang saya maksudkan bukan hanya artikel formal akan tetapi juga ada non formal. seperti yang kita ketahui semua pembaca memiliki minat yang berbeda-beda, ada yang suka memba artikel dengan bahasa formal ataupun juga non formal.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    nak ea pending oder buy stop dan sell stop serentak yang boleh set stat price contoh stat price 123.000, jarak dari stat price boleh adjust contoh 10pip 123.100 buy stop 122.90 sell stop,layer buy stop dan sell stop boleh adjust contoh boleh set buy stop 20 layer sell stop 20 layer ,kemudian jarak diantara buystop dari layer ke layer boleh adjust begitu juga sell stop, kemudian boleh set take away...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I need data entry workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well internet connection. 4: payment method: perfectmoney/ moneybookers/webmoney/gaf/freelancer/oDesk payment time weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great review . place a b...

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida

    penulisan artikel berbagai hal,di jaman sekarang ini pasti bayak hal yang dapat di beritakan kepada publik baik itu artikel ilmiah ataupun non ilmiah,bayak sekali hal hal yang dapat kita tulis untuk di publikasikan ke masyarakat dan untuk penambah pengetahuan.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    2 bida

    [log masuk untuk melihat URL] saya ingin membuat web lelang seperti contoh untuk info lengkap silahkan PM saja diutamakan yang bertempat tinggal di Jakarta Non Jakarta boleh diskusi dulu Pengambilan keputusan kepada siapa project ini diberikan akan berdasarkan kredibiltas akun saya juga sedang on progress mengkredibilitaskan akun saya d freelancer ini

    $248 (Avg Bid)
    $248 Avg Bida
    3 bida

    "MESIN PENCACAH KOMPOS Fungsi : - Mesin ini berfungsi untuk mencacah berbagai bahan (non food) untuk pembuatan pupuk kompos, dll. Spesifikasi : - Kapasitas : 500kg/jam - Dimensi (pxlxt) : 1000 x 600 x 1000 mm - Material Rangka : Mild Steel UNP 100 - Material Body : Plate SPHD 3 mm - Penggerak : Diesel 16 PK Dong Feng - Bahan Bakar : Solar - Finishing : Cat"

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida
    Acdert Store Tamat left

    melayani para konsumen yang membutuhkan jasa sponsor2 secara online 24jam non stop.. silahkan hubungi jika berminat

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    EA dengan strategy kalo trade pertama dengan lot 0.01 kalah, trade kedua dibuka dengan lot 0.02, kalo trade kedua kena stop loss, trade ketiga dibuka dengan lot 0.03, dan seterus nya sampe total dari semua trades ini positive dan mengenai target profit.

    $400 (Avg Bid)
    $400 Avg Bida
    1 bida

    We are seeking someone who can assist in compiling an email list. All of the email addresses, names and companies will be provided via Chat. Seeking a fast worker to search for the corresponding list of companies according to the specific requirements. We will explain the details with a sample as a guide. All the information will need to be put on a google spreadsheet and shared with us in time. T...

    $28 / hr (Avg Bid)
    $28 / hr Avg Bida
    1 bida

    This project involves entering data from the PDFs into Excel. The PDFs list state names followed by job titles. Please create an excel file with the state name in column 1. In column 2 list the id number (the number in the black box) of the job title. In column 3, enter the job title (in bold below the id number). These three fields are the only information that I need - please ignore the rest of ...

    $461 (Avg Bid)
    $461 Avg Bida
    9 bida

    We are seeking someone who can assist in compiling an email list. All of the email addresses, names and companies will be provided via Chat. Seeking a fast worker to search for the corresponding list of companies according to the specific requirements. We will explain the details with a sample as a guide. All the information will need to be put on a google spreadsheet and shared with us in time....

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    18 bida

    Website is constructed with paypal integration however the Add to cart is not functioning. Also needed is an intake form that emails data to client and then directs to payment. This is a not for profit society and the only cart item is their membership dues. This is a simple job for anyone who knows Core PHP - should not take more than 1 to 2 hours.

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    19 bida

    You are required to type data as it is written on the Image files and there is no need to make any changes or correction such as correction of grammatical mistakes or spelling would like to have a PDF file converted to a Word file. You are required to type data as it is written on the Image files and there is no need to make any changes or correction such as correction of grammatical mistakes or ...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    34 bida

    Hi I need make transformation in a picture removing head from one picture and add in another one with full body..

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    36 bida

    I have ongoing work related to our previous project 'Redesign my picture'

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi, guys. How are you, today? I'm finding a American Citizen who can help me. I need a translation of daily Chinese conversation which has less than 500 words. There aren't any technical words and it takes less than 2 hours . The translation need to be Native American English which has phrases sth like that. In addition, you will get paid more than $100 monthly in the future as many s...

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    8 bida

    You are required to type data as it is written on the Image files and there is no need to make any changes or correction such as correction of grammatical mistakes or spelling [log masuk untuk melihat URL] would like to have a PDF file converted to a Word file. You are required to type data as it is written on the Image files and there is no need to make any changes or correction such as correcti...

    $393 (Avg Bid)
    $393 Avg Bida
    31 bida

    We are seeking someone who can assist in compiling an email list. All of the email addresses, names and companies will be provided via Chat. Seeking a fast worker to search for the corresponding list of companies according to the specific requirements. We will explain the details with a sample as a guide. All the information will need to be put on a google spreadsheet and shared with us in time. T...

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    13 bida

    I post same last time but project closed, I'm looking to the same company who i talked with. Please don't message me before you know my budget. I need a new website. I need you to design and build my online store. I need the following: -customer management -inventory management -customer database details -flexibility to create, add, edit category field -tracking shipment -auto code...

    $1165 (Avg Bid)
    $1165 Avg Bida
    43 bida

    We are seeking someone who can assist in compiling an email list. All of the email addresses, names and companies will be provided via Chat. Seeking a fast worker to search for the corresponding list of companies according to the specific requirements. We will explain the details with a sample as a guide. All the information will need to be put on a google spreadsheet and shared with us in time. T...

    $32 / hr (Avg Bid)
    $32 / hr Avg Bida
    17 bida
    deit nutrition 6 hari left

    Want full details of data of human body organ diets organic and non organic 10$

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    PLEASE READ CAREFULLY ANYTHING IN CAPS I WILL NOT BE ISSUING ANY MILESTONES!! I WILL NOT BE PAYING FOR NO PHASE 1, PHASE 2 OR PHASE INFINITY, I WILL NOT SEND NO ADVANCE FOR ANYTHING. IF YOU READ THIS AND HAVE ANY PROBLEM WITH MY CONDITION PLEASE KEEP SEARCHING FOR SOMETHING ELSE THIS IS NOT FOR YOU. THIS IS A RESULT BASED PROJECT. I WILL PUT THE MONEY ON FREELANCER AND WILL RELEASE ALL OF IT PAID...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    23 bida

    Ciao Benedetta P., ho notato il tuo profilo e mi piacerebbe assegnarti il mio progetto. Possiamo discutere i dettagli tramite chat. Sto inserendo una nuova categoria con nuovi prodotti sul mio ecommerce e ho redatto le descrizioni copiandole principalmente da altro siti. Quindi al fine di non pubblicare contenuto DUPLICATO vorrei che tu, tenendo il contenuto attuale, le riscrivessi al fine di supe...

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida