Work from home on the computerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    379,552 work from home on the computer tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida
    Clean Home Tamat left

    Bantu saya membersihkan rumah (Full Time)

    $750 - $1500
    Tempatan
    $750 - $1500
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Buat kerja dari rumah

    $446 (Avg Bid)
    Tempatan
    $446 Avg Bida
    2 bida

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    website design projectVill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali. 05. Permanent Address : Vill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    5 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    mengisi data-data dari dokumen, kertas kerja, budget, kewangan, akaunting, dan lain-lain ke dalam excel. tak tau nk tulis ape lagi, dah dy minx keterangan paling kurang 30 patah perkataan, tulis je lah sampai cukup

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida

    data entry for company businness or report

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    4 bida

    data entry for company businness or report

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    19 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Mengetik data di ms word/excel ,mengarsip data di word, menjalakan powerpoint,word,excel

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    Abdullah's work ! Abdullah's work ! Abdullah's work !

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin buat 1 rangkaian elektronik, terhubung dengan network wireless yang berfungsi seperti switch

    $100 - $100
    $100 - $100
    0 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Salam.. Perkenalkan nama saya batsa nadria saya adalah penulis blog dari 3-4 tahun yang lalu. saya sudah menerbitkan banyak artikel di blog saya. terimakasih semoga bisa bekerja sama

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    $2.15/hr plus Bonus employment type: full-time telecommuting Top Insurance Agency in US seeking FULL TIME experienced remote sales people to handle outbound sales calls from home. Expected hourly rate of $2 per hour plus bonuses. Requirements • Solid command of the English language (No heavy accent or broken English) • Work 9 AM – 6:30 PM • Own a reliable computer and prof...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    I have a python code originally created for computing jobs on web-server and parameters file that is needed to run a job. The web version is no longer active so I want to use the code to compute the jobs offline. I have a sample input file that was run using the following methods/functions at the web version CAPPIC COMMON_NEIGHBORS GEOMETRIC_EMBEDDING PATHWAY_CO-OCCURRENCE that gives the output ...

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    3 bida

    I need the app "Karenderia Mobile App" (from [log masuk untuk melihat URL]) upgraded from Onsen UI 1.x to Onsen UI 2.x Would prefer someone who is already familiar with Onsen UI and even better someone familiar with Karenderia. The app can be ran in a browser in development mode, so no need to compile it to test. Upgrade steps can be found here, if helpful: [log masuk untuk melihat URL...

    $153 (Avg Bid)
    $153 Avg Bida
    5 bida

    This is a Sample Project to help you understand the concept of the work. • You are required to type the exact text from the left box to the blank box at the right. • The size of the text should be 8-10 and theme should be ‘Arial’ or ‘Times New Roman’. • The accuracy level to be maintained is >90%. Payment per page depends on the plan chosen. • The...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    58 bida

    Need help with learning about Finite element analysis and the use of SPACEGASS and ANSYS software in 4 days. Need help with some stuff and require a person who is an expert at finite element analysis and the use of SPACEGASS and ANSYS software.

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    4 bida

    Looking for a smart digital marketing person who can plan startergies, impement them on socia platform, etc... link building on facebook, twitter, youtube and different online platforms.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    23 bida

    Please step by step from starting on android studios to download the app from store !! I'm a programmer and I have a great background in programming = you will not take a long time to teach me!! Easy !! and could be as a report or video Please do not contact me if you want more than my offer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    1 bida

    IMPORTANT: We are NOT looking for someone that knows how to use PowerPoint, we are looking for someone capable to make great ppt presentations. The job is easy, you will get a pdf with a course curriculum, and 22 pages of content (almost 10,000 words). And you will have to create around slides to go along with that content. We are not looking for a normal ppt, we are looking for something really ...

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    22 bida

    We are a Los Angeles based e-commerce company. We're looking for a native translator to translate our website from English to Bulgarian. We are looking for a partner so we can work with long term. Every week, we will need translations for product pages and ads descriptions. ​ This project requires experience with e-commerce sales oriented texts (copywriting) and e-commerce jargon. In your p...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    2 bida

    We're a well established online store based out of Denmark, and selling to 25 other countries as well. We are looking for experienced a native Hungarian translator who can help us with ongoing translation work from English to Hungary. This includes the translation of new product descriptions, our weekly newsletter, occasionally some blog posts and other random translation tasks. You MUST ha...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    9 bida
    Trophy icon The cave logo 6 hari left

    It should say “THE CAVE” with a clean Cave design in back. Can be same color as image. It’s for a barbershop

    $40 (Avg Bid)
    $40
    16 penyertaan
    need work 6 hari left

    need work and make for wages to for daily use

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    8 bida