Work low poly modelpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    272,520 work low poly model tugasan ditemui, harga dalam USD
    Proyek desain Tamat left

    Buat beberapa model 3D Pemodelan 3d adalah suatu yang melekat pada diri saya,because i like it saya dulu sekolah di jurusan animasi dan itu menjadi sesuatu untuk saya mencari penghasilan dari hobi dan memang saya udah menyukainya

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida
    Proyek desain Tamat left

    Buat beberapa model 3D Saya mahasiswa PTN kota Medan yg sedang menekuni photoshop dan itu merupakan hobi baru [log masuk untuk melihat URL] akan berusaha sebaik mungkin dalam memenuhi permintaan pelanggan

    $453 (Avg Bid)
    $453 Avg Bida
    5 bida
    Proyek desain Tamat left

    Buat beberapa model 3D Saya aldi efendi saya adalah lulusan smk teknik gambar bangunan saya ingin menawarkan sebuah jasa desain gambar 2d maupun 3d bangunan atau apa saja Mungkin itu saja tentang diri saya

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    6 bida
    Proyek desain Tamat left

    Buat beberapa model 3D Saya ingin membuat sket rumah

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    10 bida

    Buat beberapa model 3D Bisakah mampie sebentar

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    3 bida
    Design project Tamat left

    Buat beberapa model 3D Pembuata objek 3d/ video animasi 3d

    $153 (Avg Bid)
    $153 Avg Bida
    3 bida
    Proyek desain Tamat left

    Buat beberapa model 3D Jika anda suka saya akan lebih bahagia

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida
    Proyek desain Tamat left

    Buat beberapa model 3D Gambar grafis

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida
    Design project Tamat left

    Buat beberapa model 3D Saya bergerak di bidang dekor wedding

    $10525 (Avg Bid)
    $10525 Avg Bida
    4 bida
    Design project Tamat left

    Buat beberapa model 3D Saya suka gambar benda 3d

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    3 bida
    Design project Tamat left

    Buat beberapa model 3D Mampu membuat gambar 3D dan gambar kerja di solidwork

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    10 bida
    Design project Tamat left

    Buat beberapa model 3D sya mahasiswa dari universitas tadulako jurusan teknik arsitektur

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    2 bida

    Com pernas largas

    $23 - $191
    $23 - $191
    0 bida

    Buat beberapa model 3D Membuat design rumah

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    10 bida

    Buat beberapa model 3D Design rumah

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida
    Design project Tamat left

    Buat beberapa model 3D design rumah

    $175 (Avg Bid)
    $175 Avg Bida
    6 bida

    Modern minimalist kitchen. 3d model dah dibina, hanya memerlukan bantuan untuk apply materials+lighting then render. Memerlukan 3d images dengan segera

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    23 bida
    Design project Tamat left

    Buat beberapa model 3D Gambar kan tentang rumah' sakit

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    6 bida

    Optimasi Penyusunan Box dalam Kontainer Dengan Algoritma Genetika

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Membuat model+render bangunan rumah

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    12 bida
    Design project Tamat left

    Buat beberapa model 3D Saya ingin buat gambar rumah 2 lt. Minimalis

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    abe chutiye, xxx cam model m bid dal ra h tu. Bada hi kaiya h tu to. Hijra h kya?

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    dicari buyer untuk elektrik panel low voltage & medium voltage, trafo, pju solar cell

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    website design projectVill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali. 05. Permanent Address : Vill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    5 bida

    Dicari PROFESSIONAL di bidang Photoshop Prewedding Photos Job Description: - Memperindah foto (background, proporsional tubuh model, lighting, contrast, kemungkinan menghilangkan objek2 yg tidak perlu dll) secara NATURAL tanpa memberi kesan FAKE - Expectation untuk proyek ini sangat TINGGI dikarenakan ini adalah foto prewedding, jadi kami sangat

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    5 bida

    ...bawah KPDNKK. AJL no 932039) - Anda hanya perlu berdaftar, dan agensi kami akan menguruskan perniagaan anda Apa yang membezakan perniagaan kami dengan perniagaan lain? Model perniagaan revolusi internet paling hebat dan paling sesuai untuk era ekonomi masa kini. Pendapatan dijanakan apabila anda menyertai jaringan kami. Modal anda hanyalah RM6060

    $245 - $24489
    $245 - $24489
    0 bida

    mengisi data-data dari dokumen, kertas kerja, budget, kewangan, akaunting, dan lain-lain ke dalam excel. tak tau nk tulis ape lagi, dah dy minx keterangan paling kurang 30 patah perkataan, tulis je lah sampai cukup

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida

    data entry for company businness or report

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    4 bida

    saya ingin menjalankan kerja dalam system excel

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    10 bida

    Mengetik data di ms word/excel ,mengarsip data di word, menjalakan powerpoint,word,excel

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    Abdullah's work ! Abdullah's work ! Abdullah's work !

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    1 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    30 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    Saya ingin Anda membuat aplikasi dengan .NET C# yang dimana aplikasi tersebut dapat mengukur suhu komputer yang saya pakai.. Dan Saya menginginkan dalam bentuk Sou...aplikasi dengan .NET C# yang dimana aplikasi tersebut dapat mengukur suhu komputer yang saya pakai.. Dan Saya menginginkan dalam bentuk Source code... Sangat mendesak.. dan low budget..

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    2 bida

    saya...sebagai kado tromantis yang dapat anda beri kepada orang terkasih anda saya juga memiliki kemampuan di dunia modeling dan fashion show saya menerima panggilan untuk menjadi model hijab atau fashion hijab , saya memiliki tinggi 165cm dengan berat badan 45kg, jika anda mau melihat bagaimana wajah saya dapat anda follow twitter saya @agnesdela.

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> [log masuk untuk melihat URL] if u cans sale my items in 2 day. i will pay you

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    Hi, I need to generate a pdf from mysql DB with dompdf. Currently, the doc is already exported in A5 size landscape (right size), however the background image have a very low resolution (72dpi). I need to set it to at least 300dpi so it can be printed to vinil. I can give access to the software for more details. An example of pdf exported is attached

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    22 bida

    ...exercise, provide consumers with a comprehensive and personalized solution to their nutrition and wellness goals. At the same time, our sales model provides people with the opportunity, flexibility and autonomy to work on their own terms, either full or part time. Global Headquarters Herbalife International of America Inc. P.O. Box 80210 Los Angeles

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    8 bida

    Hi, I would like to scrape asins with theyre data for a certain category and brands for our market r...be skipped when crawling. Data Point: Asin Title Brand Images Description Bullet points Price Product Dimensions Item Weight Shipping Weight Manufacturer Part Number Item Model Number Best Seller Rank 1 Best Seller Rank 2 All Upc All Ean UNSPSC Code

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    14 bida

    I want a 3d designer who can create 3d model from a photo or 2d and print the same into a size of one to two feet

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    9 bida

    WOW Drinks are a start-up based in Shoreditch who sell healthy drinks. We need a model to be available for a half day photoshoot in Central London. Needs to be smiley, relaxed and easy-going. Aged 25-35, female. Must provide a wardrobe of varying clothes without large branded graphics on. Date not yet agreed, but at some point in June.

    $25 - $318
    $25 - $318
    0 bida

    ...encountered environment like a forest." The research team proposed a new framework, called Learn to Grow, for continual learning, which decouples network structure learning and model parameter learning. In experimental testing it outperformed pervious approaches to continual learning. "Deep neural network AI systems are designed for learning narrow tasks

    $94 (Avg Bid)
    $94 Avg Bida
    11 bida

    I need help to create my methodology (technology acceptance model) and create the right hypothesizes out of my survey. The maximum BUdget for this task is 100EUR for the 10-12 pages single-spaced.

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    18 bida

    ...- a) Produce a Project Plan addressing the areas of: o Introduction with Polar Graph supporting. o Establish Project Costs o Hardware and Software resources requirement o Work breakdown o Project schedule o Monitoring and Reporting mechanisms b) Critical Evaluation of the importance of creating a workable Project Plan. ELEMENT (2) - A Document Standard

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    5 bida

    ...indoor/outdoor VR guided software on PC, which will be viewed using HTC VIVE, and we will provide All 3D models and assets of indoor/outdoor environments. 1. Convert the 3D model into the Unity/Unreal. 2. Making VR effects; Rendering of navigation features and environments 3. Scope: 8 Suites, 5 lobby space, 1 external environment and terrain/landscape

    $6807 (Avg Bid)
    $6807 Avg Bida
    21 bida
    Data entry 6 hari left

    ...continuity. BUSINESS What we do We are a pharmaceutical research, development and production facility, inspected and registered with the main regulatory authorities. BUSINESS MODEL The Company is a world leader in polylactic-co-glycolic acid (PLGA)-based injectable, sustained-release technology. It has been used for one of our best-selling product Decapeptyl®

    $2111 (Avg Bid)
    $2111 Avg Bida
    6 bida
    Trophy icon Car Branding 2 hari left

    ...know exactly what we want so designers don't have to scratch their heads. I have attached the desired design and just need someone to create 3 AI File for the 3 cars. The model of the cars are Ford Ranger Single,Double Cab and Ford Figo (all 2019 models) - The artwork needs to be like we have interpreted in the Brief Image(attached) on all cars.

    $10 (Avg Bid)
    Dijamin
    $10
    2 penyertaan
    Angular js developer 6 hari left
    DISAHKAN

    ...libraries for future use.  • Ensuring the technical feasibility of UI/UX designs.  • Working with the application design team on high-level design.  • Participating in day to day low level design decisions.  • Enforcing application standards, best practices and tool usage as defined by the design team within the development team.  § ...

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    6 bida