World warcraft banner ideapekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    254,746 world warcraft banner idea tugasan ditemui, harga dalam USD
    Proyek desain Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Ecommerce banner , product photoshotting dan editing

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL ONG BEE HONG HURUL HUDA ENTERPRISE KEDA...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    Kami perlu seseorang yang boleh buat yang berikut: 1) Grafik untuk banner ads 2) Design landing page beserta grafik. Sila lihat contoh yang dah attach. Design mesti ikut tema dari website [log masuk untuk melihat URL] (purple) Gambar logo, produk, dll sudah ada, dan akan disediakan.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    6 bida

    Hi Darusalam,standing banner for Colibri

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    1 bida

    Menyediakan perkhidmatan seperti banner,Banting,flyers backdrop Dan sebagainya untuk memenuhi permintaan pelanggan

    $1656 (Avg Bid)
    $1656 Avg Bida
    8 bida

    [log masuk untuk melihat URL] mohamad azim bin zainul [log masuk untuk melihat URL] memberi perkhidmatan untuk pelanggan untuk design seperti bunting,banner,flyer backdrop dan lain-lain [log masuk untuk melihat URL] kasih

    $1110 (Avg Bid)
    $1110 Avg Bida
    62 bida

    Menyediakan perkhidmatan seperti banner,Banting,flyers backdrop Dan sebagainya untuk memenuhi permintaan pelanggan

    $1526 (Avg Bid)
    $1526 Avg Bida
    3 bida

    Kami ingin mengampanyekan 14 tindakan positif..beberapa alat kampanye yg ingin kami gunakan adalah video, banner, notebook, kaos, dll.

    $194 (Avg Bid)
    $194 Avg Bida
    1 bida

    Membuat berbagai macam Logo, spanduk, art design, clothing, banner promo

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Banner, Logo, Business card, Flyers, T-shirt

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    6 bida

    Saya Mencari Pekerjaan yg berhubungan dengan Design , Bisa Design Logo , Banner , Kartu Nama , Undangan / Design Photo Product

    $247 (Avg Bid)
    $247 Avg Bida
    7 bida

    menerima design spanduk, banner, editing, dll

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Terbuka kepada designer dari Malaysia. Saya perlukan dalam 10-20 design banner untuk produk yang akan diupload ke social site (FB, IG, Twitter, Dsb.) Design clean dan profesional. Kalau boleh nak tengok portfolio dulu sebelum hire. Thanks.

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    7 bida

    Saya perlukan design banner perniagaan untuk diletakkan di instagram, facebook dan laman sosial yang lain. Design dalam bahasa melayu. Sila bagi contoh portfolio dlu sebelum proceed. terima kasih

    $86 (Avg Bid)
    $86 Avg Bida
    5 bida

    Saya ingin mengerjakan apa saja yang berbau dengaan Graphic Design. Mulai dari design poster, menu makanan, brosur, banner, dan sebagainya.

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    2 bida

    Mendisain segala bentuk brosur, banner, logo, atau mengedit foto menggunakan photoshop, dengan kualitas terjamin, dan harga untuk kalangan menengah ke bawah

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    2 bida

    esain rumah,desain taman,desain perkantoran

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    7 bida

    diman logo ini memiliki arti dimana mausia saling membutuhkan satu sama lain bukan untuk hidup sendiri.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    hai gan . saya buka jasa nih. saya membuka jasa design dengan menggunakan photoshop . untuk design spanduk, banner, logo. kenapa saya membuka jasa ini, karna saya di kampus itu anggota PKL senat mahasiswa, dan saya sering mendapat bagian job di dokumentasi . dimana arti dokumentasi tersebut adalah,mengambil gambar saat acara menggunakan kamera SLR , dan selain itu juga membuat design spanduk,...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida
    roll banner Tamat left

    menerima jasa percetakan salah satu contoh adalah : Roll up banner

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    11 bida

    Mengerjakan design untuk Kupon undian, Flyer dan banner

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida

    Tempat usaha tentu harus strategis, mudah terlihat dan mudah di akses. Walau begitu, untuk tempat pengerjaan bisa di tempat terpisah yang tersembunyi sekalipun. Yang paling penting adalah lokasi toko kita, pastikan terlihat dari jalan besar. Buatlah tanda seperti banner atau spanduk yang mencirikan jenis usaha kecil kita.

    $376 (Avg Bid)
    $376 Avg Bida
    3 bida

    Tempat usaha tentu harus strategis, mudah terlihat dan mudah di akses. Walau begitu, untuk tempat pengerjaan bisa di tempat terpisah yang tersembunyi sekalipun. Yang paling penting adalah lokasi toko kita, pastikan terlihat dari jalan besar. Buatlah tanda seperti banner atau spanduk yang mencirikan jenis usaha kecil kita.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Tempat usaha tentu harus strategis, mudah terlihat dan mudah di akses. Walau begitu, untuk tempat pengerjaan bisa di tempat terpisah yang tersembunyi sekalipun. Yang paling penting adalah lokasi toko kita, pastikan terlihat dari jalan besar. Buatlah tanda seperti banner atau spanduk yang mencirikan jenis usaha kecil kita.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Tempat usaha tentu harus strategis, mudah terlihat dan mudah di akses. Walau begitu, untuk tempat pengerjaan bisa di tempat terpisah yang tersembunyi sekalipun. Yang paling penting adalah lokasi toko kita, pastikan terlihat dari jalan besar. Buatlah tanda seperti banner atau spanduk yang mencirikan jenis usaha kecil kita.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    segala macam jenis design, layout , montage isi buku, cover , banner, kartu nama, logo dll. yang berhubungan dengan percetakan

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya akan membuat produk anda tampak begitu luar biasa, dengan gaya yang khas akan saya buatkan banner sponsor yang menarik.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    3 bida

    Mendesain 6 buah banner berukuran 470 x 246 untuk iklan di Facebook. Cukup mencampurkan beberapa image produk dalam 1 banner dan melakukan sedikit editing. Biasanya membuat 1 banner untuk Facebook akan memakan waktu sekitar 15 - 20 menit

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    9 bida

    Saya mampu mendesign digital untuk pembuatan MMT, banner, design karikatur, membuat web, dll . menulis cerita, membuat apapun yg berhubungan dgn multimedia

    $263 (Avg Bid)
    $263 Avg Bida
    1 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    Write well in English. Please be creative and catch our customer's attention about the rebranded service. Include links to social profiles and most importantly, the website, icreate & include discount banner (ask me for more) You can use this as a reference (I designed it): [log masuk untuk melihat URL] Be able to complete design within 24 hours. Launching Soon.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    9 bida

    At Grinntech we design and develop intelligent energy storage solutions for the EV and renewable energy storage spaces. We require a strong technical writer to create content for our business collaterals and presentations. The ideal candidate will have experience with technical communication (preferably in the automotive or renewable energy spaces), be able to understand the company strategy and m...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    4 bida

    We need new functionality in our site [log masuk untuk melihat URL] as follows : - we need a review section where we can post a review of a movie ( with its banner or a video ). Visitors/user will also be able to give rating and review. The ratings will be shown of both ( by expert and users ).

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    60 bida

    We have a good project with real product. now we are looking for a good person who are famous in Blockchain and Crypto world to be a member of team, we need their good profile in Twitter or Linkedin. Please contact if you are the person who can be like this. Thanks!

    $4000 (Avg Bid)
    $4000 Avg Bida
    20 bida

    I would like for someone to create YouTube channel artwork for my banner and thumbnails for my videos. My YouTube channel is here: [log masuk untuk melihat URL] I would like YouTube thumbnails similar to this style: [log masuk untuk melihat URL]

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    37 bida
    Website Banner 6 hari left

    I need a website banner. I like dark color so I want you to make dark color banner. if you can, please ping me.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    35 bida
    Trophy icon Paris Logo Design 2 hari left

    To create a logo on the city of Paris that revolves around the concept of love. It known around the world to be the iconic city for love. For that reason, I want you to explore this concept of love into a deeper level and capture this quality with the logo design. Do Not Used THE EIFFEL TOWER, something more unique and different. To have the strong theme of love expressed in the design should inst...

    $20 (Avg Bid)
    Dijamin
    $20
    16 penyertaan
    Trophy icon build me a logo, banner, website 6 hari left

    I am looking for a simple clean logo for my excavation business. I have attached the current door logos that we use. please use these colors and font for the logo. I would like the wording "The gold standard" or maybe the "The gold standard in excavation" included. I am also looking for a clean simple website as my current one is not satisfactory. colors will be white black and...

    $10 (Avg Bid)
    $10
    1 penyertaan

    Nee quick help with PCI compliance on CentOS which is failing in following 6 points. 1) Banner based vulnerabilities for ISC BIND 9.9.4 (To apply the latest vendor patches to the ISC BIND 9.9.4 service running on port 53) 2) Banner based vulnerabilities for openSSH 7.4 (To apply the latest vendor patches to OpenSSH 7.4 service running on port 22) 3) SSL Weak or Medium Strength Cipher Suites supp...

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    1 bida

    4 Hours per day Personal English Teacher From 2019/09/10 to 2019/09/30 At New World Manila Bay Hotel The client is from china,He wants to practice English with a well-educated person when he stays in Manila. He will arrive in Manila at 2019/09/01, then start the interviews.、 The total remuneration is from 50000 to 80000 Philippine peso.

    $750 - $1500
    $750 - $1500
    0 bida

    Nee quick help with PCI compliance on CentOS which is failing in following 6 points. 1) Banner based vulnerabilities for ISC BIND 9.9.4 (To apply the latest vendor patches to the ISC BIND 9.9.4 service running on port 53) 2) Banner based vulnerabilities for openSSH 7.4 (To apply the latest vendor patches to OpenSSH 7.4 service running on port 22) 3) SSL Weak or Medium Strength Cipher Suites supp...

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    2 bida

    The job is to identify and refer Startup companies from any country in the world that meet a number of requirements, such as: - innovation (any industry) - patent or a patentable invention either through a utility patent or a design patent - existing corporation in its country for over 1 year - incorporated in the country of origin or abroad - existing revenue (even a small one) - existing company...

    $898 (Avg Bid)
    $898 Avg Bida
    6 bida

    2 unique website banner + installed it on website - description is in our massage

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    1 bida