Write an article for publication in one of the national dailive discussing the vandalisation of public facilities in your countrpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    381,812 write an article for publication in one of the national dailive discussing the vandalisation of public facilities in your countr tugasan ditemui, harga dalam USD

    Di butuhkan seseorang yang sangat ahli dalam membuat presentasi power point atau sejenisnya mengenai project public transport digital advertisement. Saya akan memberikan materi dasar presentasi tersebut dan saya membutuhkan kalian mengubah materi dasar tersebut menjadi presentasi yang bagus. Latar belakang dalam bidang IT akan membantu.

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    7 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Menulis artikel tentang kebaikan yang dilakukan untuk diri sendiri

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    6 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Menyediakan Latihan Awam (public training) selama 2 hari.

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    2 bida

    artikel bebas tentang realita kehidupan.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    7 bida

    Research & Write Blog Articles 7 Blog Articles * 500 words on below keywords(titles): khasiat jus kurma khasiat buah tin jus kurma cara membuat jus kurma kurma dalam al quran pati kurma habbatusauda

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    7 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    Public Health Tamat left

    Halo nama saya Kornelius Langga Son, SKM. Saat ini saya bekerja di bidang sosial khususnya bekerja bagi remaja yang kehilangan pengasuhan, saya ingin menambah penghasilan saya dan saya ingin menambah skill saya.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin sebuah website yang di mana akan saya gunakan untuk mengumpulkan data ttg minat public pada suatu produk atau service.

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Di cari jasa seo one page untuk banyak keyword yang datang dari mesin pencari ke website saya

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    5 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida
    Lhok' Marina Tamat left

    Disini saya akan merencakan satu ruang sarana public untuk masyarakat yang bisa di rasakan manfaatnya oleh siapapun. pada proyek ini akan saya desain Lhok' Marina yg lengkap dengan Taman bermain untuk anak2, temapt pendaratan Hellipad (hellikopter), dan tidak lupa juga di sediakan gerai2 yg bisa di singgahi sambil merilekskan pikiran.. lokasinya tepat di pinggir laut, jadi sangat cocok bagi m...

    $38 / hr (Avg Bid)
    $38 / hr Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    membuat komponent pengaduan untuk cms joomla. agar bisa mengisi form aduan, dan dibalas oleh pembelas. dengan notifikasi email. dan yang sudah dibalas mampu di pubilkasikan ke public. seperti website ini [log masuk untuk melihat URL]

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Salam.. Perkenalkan nama saya batsa nadria saya adalah penulis blog dari 3-4 tahun yang lalu. saya sudah menerbitkan banyak artikel di blog saya. terimakasih semoga bisa bekerja sama

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Looking for a C# developer for long-term Job description Scrape data from [log masuk untuk melihat URL] Change ip using mobile data Then insert data on [log masuk untuk melihat URL] Please write how you make the app change ip address using mobile in your application form at the beggning

    $505 (Avg Bid)
    $505 Avg Bida
    7 bida

    Reading Instructional Manual level 1 I need help to write a reading manual for adult students (Level 1 - 3rd and 4rd grade materials). 1- We will use ONLY public domain content (technical, scientific, social studies, and literary texts. The) and images. 2- I will provide the standards that the reading text and exercises should cover. 3- I will share links to public domain websites. 4- I will pr...

    $220 (Avg Bid)
    $220 Avg Bida
    1 bida

    NOTE: Assisting on all the migration procedure is not needed, I just need to get everything work and see an example of the procedure for 1 extension. INFO: I'm now deploying a brand new FreePBX 14/Asterisk 16 server and I need to do the following: Mandatory: 1. I've set up SIP trunk between the existing Elastix 4 PBX and the newly created FreePBX. It's a bit tricky task as I have...

    $289 (Avg Bid)
    $289 Avg Bida
    4 bida

    Google Analytics not tracking the sales of woo commerce every thing is set up in the woo commerece. tracking ID etc still GA not tracking the sales ONLY PROFESSIONALS CAN APPLY THANKS

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    4 bida

    Sila Dafter atau Log masuk untuk melihat butiran.

    Sulit Peraduan Teratas Perjanjian Kerahsiaan

    Want to extract members of a telegram group from one group/ channel to my channel

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    1 bida

    Be advice if you dont want 30$ or less to not contact me. I have an eCommerce website built in word press, I would like for you to make changes to it. Multiple changes. The website I have [log masuk untuk melihat URL] what I want [log masuk untuk melihat URL]

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    7 bida

    App of my channel on YouTube for android and android TV(preferred kotlin)

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    6 bida

    Its about ESP32 webserver on Arduino IDE Sketch WORKING WELL- only cannot find where problem is- that MQTT are works ONLY IF WIFI IS CONNECTED, BUT THE WEB SERVER WORKS OK WITHOUT WIFI- ETHERNET BASED. Need to fix the source code to have MQTT works on ETHERNET

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    6 bida

    Looking for long-term staffs to do rewriting and writing on the business field. - Ensure to bid the only rate shown in title ($5 rewriting / $10 writing per 1000 words) - The rate can be negotiated based on performance

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    26 bida

    I am looking for someone who has experienced in building strong designs which convert users for an IT services provider. My website [log masuk untuk melihat URL] has service pages which need a design as per our theme as well as well written content (SEO friendly) which converts users and helps us get form submissions.

    $121 (Avg Bid)
    $121 Avg Bida
    23 bida
    Public Relations 6 hari left

    Looking for a freelancer to advertise the work of a very talented journalist / photographer. A person with vision to 1write questions of video interviews to publish hoslife experiences around the world as a journalist and get the public to immerse themselves in his hard experiences and share with the world a little of the common but shocking experiences of life in different places. That is an expe...

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    16 bida

    Rewrite article about HR Management - The file will be sent to one who accepts the rate 1800word/$10 - Deliver job in 3 days

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    29 bida

    Hello every one! Now we are looking for designer for simple task. You will finish this for 30min or 1 hour if you are expert. This will be test project and it will be ongoing project if you are done well.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    23 bida

    Looking for someone who can design a competition structure for all sexes; age grade, junior, intermediate. Senior and elite. Must be inclusive of disability sports. and have a proper points scoring and promotion/demotion system. Level of competition should be from grassroots ( village) , county. district, region. leading to a national competition. This should include a refereeing and coac...

    $369 (Avg Bid)
    $369 Avg Bida
    7 bida

    Design the flyer for a holistic festival

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    70 bida
    Trophy icon Logo Design - The Drip Bar 3 hari left

    i need a clean logo for my IV hydration company. please use white, black, and light blue as my colors somehow make water drops with the logo will need in vector, jpeg, and png

    $27 (Avg Bid)
    Dijamin
    $27
    17 penyertaan

    [log masuk untuk melihat URL] If you have something similar I look forward to your suggestions

    $537 (Avg Bid)
    $537 Avg Bida
    19 bida

    its about submitting leads to the server for real time response. i want someone who are familiar with lead data and form submitting API

    $139 (Avg Bid)
    $139 Avg Bida
    23 bida

    I need 3-minute Spanish voice over asap. It will be better if you can create 2-3 sentence of the attached script.

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    2 bida

    I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed asap

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    22 bida

    I have an image on which the email and username is strikes through a line. And the email is not visible. I want to get the email from the image. See the attached image for more info

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    6 bida

    We resending this because we want to make sure our needs clear. Most bidders that contacted use did not understand exactly what we are looking for. We advice bidders to please go through the details bellow before reaching out. Also, companies and indiviuduals that have got similar applications, or working on similar Fintech or money transfer application would really make things easy and faster. W...

    $1427 (Avg Bid)
    $1427 Avg Bida
    25 bida