Write an essay on the life skills required to adapt to change during the transition between school and the post school destinatipekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    703,290 write an essay on the life skills required to adapt to change during the transition between school and the post school destinati tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Essay artifical intelligent dilihat dari segi hukum Ada footnote serta daftar pustaka yang akademik Diutamakan sudah lulus kuliah

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $863 (Avg Bid)
    $863 Avg Bida
    25 bida

    1. Saya akan beri contoh komen yang akan digunakan. 2. Anda copy dan paste di ruangan komen2 post yang juga saya berikan dan anda cadangkan (yang relevan) 3. Copy link post yang telah dikomen tadi dan masukkan ke dalam Ms Excel 4. Email kepada kami laporan tersebut 5. Kami bayar RM30 untuk setiap 100 komen yg siap terus ke akaun anda!

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    18 bida

    Menulis sejumlah artikel Cerpen naskah drama essay ilmiah

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    1 bida

    Editing video termasuk soundeffects, grafik, theme musik, dsb software yg saya gunakan final cut pro, mac

    $360 (Avg Bid)
    Tempatan
    $360 Avg Bida
    7 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Children's activity book, between 36 to 40 pages.

    $816 (Avg Bid)
    Segera
    $816 Avg Bida
    36 bida

    Bukankan membosankan untuk mengantri di Rumah Sakit dan banyak waktu yang di perlukan untuk melakukan perawatan ? Lebih baik diam di rumah dan perawat yang akan datang untung memberikan anda perawatan.

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya memiliki blog pribadi dan hendak menyembunyikan 108 artikel yang sudah saya tulis dengan menggunakan plugin WP Hide Post. Namun, saya tidak memiliki waktu untuk melakukannya. Untuk itu, saya memerlukan orang yang bisa melakukan hide post menggunakan plugin tersebut. Panduannya sudah saya siapkan, pekerja hanya perlu mengikuti panduan.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    hiihihihhiihihihihihihihhihhihih

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    memasukkan data entry atau sejenisnya

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Shortcut merupakan sebuah brand dengan tagline "Simplify Your Life". Kami ingin memiliki sebuah logo yang Simple but Elegant. saya ingin logo ini selesai paling lambat tanggal 22 november 2014

    $71 (Avg Bid)
    $71 Avg Bida
    6 bida

    Raporlama analiz

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    3 bida

    kkakkakksfsllf;sldfiohsfoihhsf

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] - BID ONLY IF YOU ARE TRAINER & STAYING IN MALAYSIA . Required Trainers/freelancers to deliver training courses in many fields of training. Location: in Malaysia.

    $20 - $40 / hr
    Sulit
    $20 - $40 / hr
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    hcilashcvisahcisahdvihsa ivhasoivhas ivhsaivhsadiuvh

    $192 - $576
    $192 - $576
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya ingin Terjun ke bidang product and services, dgn hal ini saya sudah memulai untuk menjual product saya yaitu luxury bedding set. Berhubung baru buka dan tidak banyak orang yg tau brand image,produk saya apa, dan dimana. saya ingin meminta agar mempromosikan nama toko dan produk saya ke masyarakat seperti jak ut, jak sel, jak bar, dll. Target market saya adalah: ibu rumah tangga. Target...

    $268 (Avg Bid)
    $268 Avg Bida
    1 bida

    Bila Anda Seorang Pembicara, Trainer, Guru, atau Seorang Penulis lepas (Freelance), Namun di dalam project ini Anda akan mencadi seorang Tutor, Membawakan materipresentasi atau tulisan Anda ke dalam CD Tutorial secara LIfe, Lebih cepat daripada membuat Buku. Dan Ramah Lingkungn karena tidak menggunakan kertas, melainkan menggunakan media kepingan CD. Profile Anda baik Foto dan Nama Anda akan te...

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    Hey, I want you to make some different coloring of my logo. Check excel file for coloring description. Thank you!

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    13 bida

    I need to find someone who can handle the cold call service for our company. Our company based on the Califonia and He/she will give the number from our service and will take the call based on our product. Native English speaker is recommended. No India or China freelancers, - sorry about that. Please contact us if you really are expert. Thank you.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    2 bida

    I need a web scraper written for the following url: [log masuk untuk melihat URL] All pages will need to be retrieved not just page one. The data on this site changes and the number of pages will vary, however, we need to scrape data from all available pages. The output should be a pipe (|) delimited file with the following column mappings: origin_city --> data located in the "Or...

    $142 (Avg Bid)
    $142 Avg Bida
    7 bida

    I am trying to create a beanie hat business. My stand out point is I Sew Fabrics onto the lip of the Beanie. Something like silky jersey fabric, that has enough stretch in it that you can still place the beanie over your head. I have made my own drawings and even have real life sample of the beanie. What I need is for someone to make my drawings better, seem more authentic and life like with perso...

    $463 (Avg Bid)
    $463 Avg Bida
    18 bida

    What can i do, to fix the errors in the [log masuk untuk melihat URL] and on [log masuk untuk melihat URL] I need the exact solution (a list), how should i change the records on my host and on my vServer. --- Main Error: "MX Record IPs Have rDNS Records None of your MX record IP addresses have corresponding reverse DNS entries (PTR records). If these MX records are used to send outgoing mail...

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    2 bida

    I am looking for a responsible and passionate Wordpress developer who can be available from 10am Pacific time onwards and is willing to use the timetracker app of freelancer. Communication lines should be open during the said time. The tasks are to do data migration for a certain website and other minor tasks which are very simple to do. We only accept individual applicants and does not belong to...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    22 bida

    I'm looking for a Virtual Assistant to manage an automation process that I've created for LinkedIn prospecting, tracking leads, and entering them into a CRM. This individual must have a strong work ethic, experience with LinkedIn prospecting, experience with CRMs/data entry, detailed, maticulous, and most of all succinct in their ability to communicate. The process takes roughly 1 hour p...

    $94 (Avg Bid)
    $94 Avg Bida
    21 bida

    I've a YII project i didn't developed it someone else did it. I've start development on it. There was no proper documentation so i'm stuck. I want someone for a day max. We should be done in couple of hours. You can just setup the project for me and clear our doubts.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    2 bida

    I need someone to research online job sites, reply to some jobs with my login, tailor the response, look in linkedin for contact details on some, submit job responses.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    17 bida

    Hi, I need someone design 50 images for me that will be used on social media post,blog posts etc . I will share you the each image idea/concept. You need to design Unique & quality images thats are capable to engage customer attention .The lower the bid the higher the chances of hiring .

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    16 bida

    Hi all! Introduction: We're working on an indie game called Ranchers of Kyvos and we're looking for an environmental artist to join our ranks to round out our core dev team (currently 6 people). This artist will help create concept art for the buildings and trees/grass/shrubs/etc. They will later help in providing textures/materials for the 3D modeller. If you are chosen, we will likel...

    $75 (Avg Bid)
    Dijamin
    $75
    0 penyertaan

    Hi David, I am applying for grad school and I need to write a letter of intent. I have the idea of what my letter should depict and started writing a draft but I am having a hard time organizing it and my ideas in the letter are going all over the place. The letter should be 500-550 words long. How much would you charge to help me write this letter? Thanks

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    CS CART. lasy load button "load more"/correct errors shown DEV TOOLS/ Speed the website 1. so the problem with the lazy load we neeed to make it as it works now (without changing url!!! - not to load page 1,2,3) BUT now it works with scrolling but we need to make it with the button "Load MORE" 2. view mistakes in dev tools and correct them (all of them) 3. make somithing to ...

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    7 bida

    the spreadsheet is data for a horse race Under column HN is the horse name or number each horse has multiple lines, I want each horse number to have 3 rows and a blank row between each row for calculations.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    10 bida

    We're seeking a cool homepage mock-up design for a new online bookstore which you think would impress book buyers. Please show examples of your previous designs. Our budget is no more than $40 for homepage mock-up.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    39 bida