Write application for the post of hse officer to the project manager of makon engineering and technical services ltdpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    431,193 write application for the post of hse officer to the project manager of makon engineering and technical services ltd tugasan ditemui, harga dalam USD

    Tolong cariin client yg membutuhkan engineering untuk plc, dcs, hmi, and SCADA. bagi hasil berdasarkan presentase margin dari projek

    $452 (Avg Bid)
    $452 Avg Bida
    4 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    $26 / hr Avg Bida
    1 bida

    Mengurusi platform sosial media dengan aktif dari mencari content dan post.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    Kami adalah syarikat bumiputera dan menjalankan perniagaan dalam bidang Engineering. Kami mempunyai kilang.

    $943 (Avg Bid)
    $943 Avg Bida
    5 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    1. Saya akan beri contoh komen yang akan digunakan. 2. Anda copy dan paste di ruangan komen2 post yang juga saya berikan dan anda cadangkan (yang relevan) 3. Copy link post yang telah dikomen tadi dan masukkan ke dalam Ms Excel 4. Email kepada kami laporan tersebut 5. Kami bayar RM30 untuk setiap 100 komen yg siap terus ke akaun anda!

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    18 bida

    metro ethernet

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    18 bida

    Tajuk : Minoriti orang Islam di selatan Thailand. ( kesan selepas berlaku ) ** Point + Huraian **5 page ** Write in Malay language Antara Pointnya :

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    9 bida

    Editing video termasuk soundeffects, grafik, theme musik, dsb software yg saya gunakan final cut pro, mac

    $360 (Avg Bid)
    Tempatan
    $360 Avg Bida
    7 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Bukankan membosankan untuk mengantri di Rumah Sakit dan banyak waktu yang di perlukan untuk melakukan perawatan ? Lebih baik diam di rumah dan perawat yang akan datang untung memberikan anda perawatan.

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    To create a frequently answer question for mobile apps. The system must be intelligent enough to search the keyword in the database.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    4 bida

    Membutuhkan social media manager yang dapat menguruskonten instagram dalam bahasa inggris dalam tingkat expert

    $279 (Avg Bid)
    $279 Avg Bida
    3 bida

    Saya memiliki blog pribadi dan hendak menyembunyikan 108 artikel yang sudah saya tulis dengan menggunakan plugin WP Hide Post. Namun, saya tidak memiliki waktu untuk melakukannya. Untuk itu, saya memerlukan orang yang bisa melakukan hide post menggunakan plugin tersebut. Panduannya sudah saya siapkan, pekerja hanya perlu mengikuti panduan.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    hiihihihhiihihihihihihihhihhihih

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    memasukkan data entry atau sejenisnya

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    bagai mana kabarmu di sana apakah baik baik saja

    $1201 (Avg Bid)
    $1201 Avg Bida
    4 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Monno Ceramic Industries ltd. Dhamrai, Dhaka Raw Material Calculation for the month of December-2014 ISO forming req. in pcs. 425702 182.63 Jiggering forming qty. in pcs. 1382260 1382260 Casting forming qty. in pcs. 62396 62396 Total formi...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    6 bida
    Data Entry Tamat left

    Monno Ceramic Industries ltd. Dhamrai, Dhaka Raw Material Calculation for the month of December-2014 ISO forming req. in pcs. 425702 182.63 Jiggering forming qty. in pcs. 1382260 1382260 Casting forming qty. in pcs. 62396 62396 Total formi...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Raporlama analiz

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    3 bida

    kkakkakksfsllf;sldfiohsfoihhsf

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Pekerjaan jasa gambar yang bergerak dibidang civil engineering, piping, mechanical, instrument elektrical, Interior Design & Manufacturing Design dengan diiringi perencanaan, estimation, dan perhitungan anggaran biaya

    $1092 (Avg Bid)
    $1092 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    hcilashcvisahcisahdvihsa ivhasoivhas ivhsaivhsadiuvh

    $192 - $576
    $192 - $576
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ini belum menjadi project, tapi kemungkinan besar akan menjadi projek,saya memerlukan konsultan lepasan yang bersedia membantu penyusunan KPI dan penyusunan Balanced Scorecard,dimana syarat minimalnya adalah pernah menjadi Manager di Divisi HRD/Strategic Plan atau apapun yang dimana sehari harinya bergelut dengan KPI,Balanced Scorecard dan Performance Management Terimakasih TA

    $1065 - $2130
    $1065 - $2130
    0 bida

    Creation of 10 sets of Quantitative Reasoning Tests with 50 multiple choice questions per test (4 options and to provide answers). The tests are to identify the top 3% of grade 7 students. Questions must be reasonably difficult for students who are 13 to 14 years old. The tests are based more on logic rather than learned knowledge. Questions should include graphs, diagrams and magic square etc. At...

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    29 bida

    We offer you a flexible and dynamic environment with opportunities to go beyond your comfort zone in order to grow personally and professionally. Sound interesting? Then come and join our global team as International Project Manager (m/f/diverse) Your tasks and responsibilities: You prepare maintain and execute complex project plans according to the agreed Statement of Work, You manage expectat...

    $1403 (Avg Bid)
    $1403 Avg Bida
    2 bida

    I would like an EA that trades from the CSI indicator. When price closes above or below the CSI then enter trades. And also a timeframe to trade within only. So trade only from 07:00 til 19:00 for instance

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida
    Writing a book - fiction 6 hari left
    DISAHKAN

    I am in Indian resident planning to write a novel / fiction on the following idea The story of a boy from 18 years of age to 40 years of age developed under three books Book I - Cracking JEE - 4 years engineering - contrast of single minded focus on preparing for JEE vs losing focus and chasing for new motivation, grades suffering, first brush with romance, looking up and finding a path in Bhag...

    $557 (Avg Bid)
    $557 Avg Bida
    3 bida

    I have a bronze statue collection that we produce from Australia. Some of the statues are of US Presidents and I want to be able to promote these statues in the USA. They will be classed as "Political Adverts" on Facebook so I need to work with someone that is a resident of the USA.

    $265 (Avg Bid)
    $265 Avg Bida
    5 bida

    I am looking for a FREELANCE technical content writer for my IT company website. I am looking for a person having similar experience and good in creating tag lines and also.

    $86 (Avg Bid)
    $86 Avg Bida
    26 bida

    Hi, I'm doing a research in the field of automatic speech recognition. I did the project and I wrote everything. But I need some one to help me writing the technical part which includes: introduction about HTK toolkit, how it works, features extraction, acoustic modeling, language modeling.. I can provide the basic information and the the options we used in this research to help in writing th...

    $105 (Avg Bid)
    $105 Avg Bida
    6 bida
    Website Testers From the UK 6 hari left
    DISAHKAN

    Requirement: 1. Female 2. From the UK You will be assigned: Conduct usability testing on your mobile device. During the test, you should think aloud and let us know our feedback about the product. All the test can finish within 20 minutes After the test, you will receive 10 USD as an incentive.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    3 bida

    Hello, there! This is a cashback project that will work like Groupon, but with a focus on subscription businesses. We're actively looking for a highly reputable software development agency that can help us from how the project will look [ frontend ] and work [ backend ]. We DO NOT have more words to explain the project than the above Groupon comparison. Another comparisons are but not limi...

    $15555 (Avg Bid)
    $15555 Avg Bida
    9 bida

    I'm looking for someone to write a method for Unity that can re-position a vertex at a given index of a SkinnedMeshRenderer at runtime. A function like this: void SetVertexPositon(int vertexIndex, Vector3 vertexPosition, SkinnedMeshRenderer smr) Apart from the moved vertex, no other property of the mesh may be altered (if they are altered, they must be reset to their previous value so it s...

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    7 bida

    Hi guys, We are interested in creating a business website ([log masuk untuk melihat URL]) and we would like you to design a layout for the landing page/home page that will have a high conversion rate. Our business is an immigration consultancy that provides assistance with visa applications. Our service involves: advising the client on what visa they are eligible for and then doing everyt...

    $135 (Avg Bid)
    $135
    1 penyertaan
    chemical engineering 6 hari left
    DISAHKAN

    anyone someone from Chemical Engineering or Chemistry with experience in modeling chemical reactions and CFD in ANSYS Fluent to improve my intermediate skills

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    Need a IT related article about the topic "Latest trends in Cloud Computing", article must have 950+ words. Your content must be something fresh and meet all the necessary SEO requirements. If your writing is good enough to attract more traffic, i can offer your more jobs of the same category. Note : You can submit the article in Word or PDF format (Not Scanned PDF). I will not mention ...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    13 bida
    Design project 6 hari left

    I need a logo designed. I am ayushi Agarwal from banasthali vidyapeth I am in bcom 2 Nd year and I am manager in operation team of a temple team this team is conducting workshops for the students and many high personalities come to our workshop so that Children can build the networking and many more I want to design logos and be a part of free lenses because I want to interact and learn different...

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    9 bida