Write software gps systempekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    303,736 write software gps system tugasan ditemui, harga dalam USD
    Control System Tamat left

    Matlab Simscape

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    19 bida

    Moodle learning management system

    $33 / hr (Avg Bid)
    $33 / hr Avg Bida
    6 bida

    Dibutuhkan karyawan untuk Data entry penjualan dan penerimaan dengan menggunakan software accounting Accurate v4 di Banjarmasin. Training terlebih dahulu akan diberikan.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1930 (Avg Bid)
    $1930 Avg Bida
    10 bida

    FRS System MATLAB , more details on chat

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida
    $92 Avg Bida
    3 bida

    3 Servers setup.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    1 bida
    RMI for system Tamat left

    System that needs RMI Java - design

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    8 bida

    Saya ingin mencari seorang yang ahli komputer dan programer

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    3 bida

    matlab, pscad

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    6 bida

    Windows C atau C++ Mencari projek desktop aplikasi berbasis window

    $410 (Avg Bid)
    $410 Avg Bida
    2 bida

    Ini adalah projek akhir tahun saya untuk diploma. Saya bercadang untuk membuat online mensa (cafeteria) system berdasarkan applikasi di apple store dan playstore.

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    5 bida

    SDN CONTROLLER

    $264 (Avg Bid)
    $264 Avg Bida
    7 bida

    Windows Java Mencari kesibukan di sela waktu luang, sekalian menambah pemasukan.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    2 bida

    Saya perlukan anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun menggunakan Javascript.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida
    Software Dev Tamat left

    Saya perlukan anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun menggunakan Javascript.

    $249 (Avg Bid)
    $249 Avg Bida
    2 bida

    Saya perlu anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun untuk Windows menggunakan Javascript.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    4 bida
    Software Dev Tamat left

    Saya perlukan anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun menggunakan Javascript.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    2 bida

    Pembuatan game damdaman/basbasan dengan menggunakan algoritma Monte Carlo Tree Search

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Windows SQL Sistem informasi penjualan

    $643 (Avg Bid)
    $643 Avg Bida
    2 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    მოგესალმებით, გვსურს პროგრამის შექმნა და ვეძებთ პროგრამისტს, მomწერეთ მეილზე თქვენი საკონტაქტო ინფორმაცია , ბიუჯეტი მაღალია პროგრამის სირთულიდან გამომდინარე, zurab.pertaia.1@[log masuk untuk melihat URL]

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    მოგესალმებით, გვსურს პროგრამის შექმნა და ვეძებთ პროგრამისტს, მomწერეთ მეილზე თქვენი საკონტაქტო ინფორმაცია , ბიუჯეტი მაღალია პროგრამის სირთულიდან გამომდინარე, zurab.pertaia.1@[log masuk untuk melihat URL]

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1553 (Avg Bid)
    $1553 Avg Bida
    3 bida

    Saya akan mengajarkan anda bagaimana cara ngeFLASH/SOFTWARE ulang perangkat ANDROID dan BLACKBERRY anda sampai anda paham dan bisa.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Artikel yang saya unggah ini adalah sebuah artikel yang membahas mengenai cara mengembalikan file yang terhapus menggunakan TuneUp Utilities 2012.

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    1 bida

    sy ingin mencari kepada sesiapa yang boleh tolong kan run project sy ni.. program da .exe tp, xleh nk run cleaner and restore. please, need some help. direct contact qaiyum 0176633924

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    halo saya ada produk software yang siap dilaunching. kisaran harga software diatas 60 juta. saya tawarkan fee 10% dari harga product. kalo anda bersedia silahkan hubungi saya lewat ym: w1ed1e2 atau email : w1ed1e2@[log masuk untuk melihat URL]

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan...

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Hi We need a multi company ERP next system customisation for our business needs as per the documents attached. Do I plant weeping face files manager as per section 5.5 of the government there will be one week cool-down Between every every phase. Training to users, 2 month cost free major changes ,dedicated phone support for 2 months and 1 yr support for bugs to be included

    $992 - $1191
    $992 - $1191
    0 bida

    have a web system with MYSQL database, where various vehicles transmit their locations in real time. This information is stored in a MySQL database (vehicle id, plate, latitude, longitude, speed, direction (reverse geocoding)). What I need is a Application Native/Hybrid or a Mobile Web that obtains the information from the database (the current system has a web service) and contain the following o...

    $503 (Avg Bid)
    $503 Avg Bida
    9 bida
    Online Food Order System 6 hari left
    DISAHKAN

    Need a website to order food online. It must be already made system. No time for developpment! It must english and german.

    $560 (Avg Bid)
    $560 Avg Bida
    33 bida

    Hello, I need a TCP/IP port listener that collects data from GPS tracking devices and store it on a MS SQL database. It must accept multiple connections at the same time. The GPS trackers sends information to the TCP/IP port of the server via GPRS. The software will listen on TCP/IP ports, collects simple text strings from tracking devices and will store it on a MS SQL database. It must accept ...

    $43 / hr (Avg Bid)
    $43 / hr Avg Bida
    12 bida

    I’m aiming high to develop a program for victims of domestic violence to have free access to this wearable safety device. The product will be discreet, and readily available through a variety of venues where vulnerable people may access them easily and without suspicion of the perpetrator (eg,schools and pharmacies)

    $21 - $174
    $21 - $174
    0 bida

    We are building a cloud-based virtual microscope for doctors to perform collaborative image analysis and diagnosis. You can find more information about us at www.crosscope.com. We are looking for someone to write company white paper and create product brochure documents (We will provide maximum reference material from similar products along with internal technical documents).

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    5 bida

    Looking for multi tenant business pbx phone system. I prefer a system that is already built Cloud based here is a reference website [log masuk untuk melihat URL] IVR Mobile App Desktop App call waiting conference calling call transfer auto attendent extensions etc

    $1212 (Avg Bid)
    $1212 Avg Bida
    7 bida
    PBX Business Phone System 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for multi tenant business pbx phone system. I prefer a system that is already built Cloud based here is a reference website [log masuk untuk melihat URL] IVR Mobile App Desktop App call waiting conference calling call transfer auto attendent extensions etc

    $203 (Avg Bid)
    $203 Avg Bida
    11 bida

    Currently we 're working on several Angular 9 projects and we're creating a ticketing system to streamline our workload. We are looking for a developer to help create the front end. Knowledge Needed: - Angular Material - Virtual Scrolling with Angular Material CDK - Experience with Dependency Injection (Preferred technique) - High understanding of RXJS - PWA setup - using SCSS rather th...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    4 bida

    Looking to make an app for my cleaning services. It will include the following for staff. messaging Rostering Gps live location checkin /out Access to messages to clients and managers Include the following for clients- See when their cleaners have checked in /out Leave notes for cleaners Uploads picture if needed See invoices See payment history Developper able to provide updates for app in furt...

    $1253 (Avg Bid)
    $1253 Avg Bida
    31 bida

    We need partners to join our team to develop a Learning Management System similar to Google Classroom for Android and iOS

    $551 (Avg Bid)
    $551 Avg Bida
    17 bida

    Hi LeadSoft, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida