Writeedit the mission statement of our new trading companypekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    403,750 writeedit the mission statement of our new trading company tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    logo company Tamat left

    ecommerce barang borong dan runcit

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Ahli dalam bidang membaca peluang di isnis trading online khusus comoditi (gold)

    $4666 (Avg Bid)
    $4666 Avg Bida
    2 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client)

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    ...MAKAN WAN KEOW WONG YOCK HA ANG HAI LEONG TRADING RAWANG VEGETARIAN TRADING SIX SUCCESS ENTERPRISE MULTI SOUTH ENTERPRISE CHUN KEE A & S CANTEEN CATERING KUBARANS CORNER LAM MEI FOON WWP FOOD COURT ONG KAR TIAM CHAN FOOK SAN RESTORAN KHALMMAN WONG SIEW YONG KAFE BERINTERNET MEDIA PRO KIM YUN COMPANY TAN LAI PONG SUBAHIR BIN DAHLAN ZALI

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    kami memerlukan programmer yang berpengalaman dalam membina aplikasi mobile untuk kegunaan kredit topup dan menerima data e-statement daripada database sistem pembayaran kami. aplikasi ini juga digunakan untuk komunikasi antara syarikat dan pelanggan. Programer yang berjaya membuat dalam masa diperlukan akan diberi peluang untuk memasuki projek kedua

    $1875 (Avg Bid)
    $1875 Avg Bida
    5 bida

    Saat ini, kami memiliki produk berupa aplikasi website ( online store ) dengan konsep baru : SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai de...

    $58333 (Avg Bid)
    $58333 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $635 (Avg Bid)
    $635 Avg Bida
    3 bida
    new project Tamat left

    saya sangat menghargai jika anda semua mau bekerja dengan saya dengan baik terima kasih

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida
    thre new logos Tamat left

    i need 3 new logos for [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    1 bida

    hihihihi1111111111111111111111

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    Merancang berbagai macam produk cold pressed juice dengan nutrisi yang disesuaikan dengan kebutuhan

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerja...memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $913 (Avg Bid)
    $913 Avg Bida
    7 bida
    Trading Forex Tamat left

    trading forex jika anda ingin belajar langsung hubingi saya

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya ingin anda membuat logo untuk saya ,saya ingin logo dengan gaya flat and clean dan tanpa text pada logo ,apa anda dapat melakukan nya ,saya harap anda dapat melakukan nya untuk saya

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    halo barusan ada yang YM saya mengaku sebagai Iadip, apakah bener saya lagi chating dengan bapak irwin ? ymny * Irwin Adi.* terima kasih atas balasanya.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    sejak empat tahun yang lalu saya melakukan bisnis online di bidang trading forex sampai saat ini. dan sekarang saya ingin mempromosikannya kepada orang lain secara online juga harapan saya agar semua bisa memahami dan menikmati penghasilan dari internet. saya juga sedikit bisa memberikan tehnik dasar walaupun belum seratus persen menjanjikan tapi setidaknya

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    It is a dissertation project to measures the effect the corporate Governance performance of Saudi stock market, by focus on non-financial companies of 2107 . the Method is quantitive method by using financial annual report and board report. Assessment Criteria 1- Effectively structured dissertation demonstrating clear focus: (Clearly and logically

    $25 - $315
    $25 - $315
    0 bida

    I need some help with internet marketing.

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    2 bida

    I need to get two logos designed for a client. 1) Trucking Company (Black and Red) Design 2) Logistics Company (Open to other colors) Please only bid on this if you understand what these two types of companies are. Looking for someone that is creative and will product the Logo in all Standard Formats. PNG, GIF, JPG, PSD and AI

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    54 bida
    Trophy icon New home screen for game app 4 hari left

    Need a new home screen for this app. The logo is fine (thats new) but the buttons and rest looks a little outdated. Ive attached the latest new logo and background image. However you can use different background image if you want.

    $37 (Avg Bid)
    $37
    0 penyertaan

    I need someone to write expert seo optimized content for the home page of a painting company. I want the document to be will structured for H tags, etc.

    $78 (Avg Bid)
    $78 Avg Bida
    34 bida
    Build a Cbot in Calgo 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello i need someone to create a Cbot universal that works on all pairs. Need adjustble TP and SL, martingale and the strategy contains 2 indaktors. Been trading the strategy manually for 2 years and i make a living out of it. Who can help?

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    I need some help with internet marketing.

    $94 (Avg Bid)
    $94 Avg Bida
    8 bida

    debugging the existing android app which is in firebase

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    4 bida

    Redesign of the uploaded login image

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    13 bida

    We are opening a brewery and we have a name and an idea for a logo. We need a graphic artist to simply turn our ideas/sketches into a high resolution file that we can use for a number of things: website, collateral, business cards, signage, etc.

    $57 (Avg Bid)
    $57 Avg Bida
    43 bida

    Hi, I need someone to extract/type the text from documents and save into MS Word, Heavy Data entry/Customer services/Administrative tasks Updating client information in computer system Running and processing multiple including formatting. For the first phase, I would like around 9+14 pages done and depending on the results, we will have subsequent projects

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    48 bida

    You will be given website template and a company profile. Your task is to edit the website template to add information from company profile or design images that is professional and suitable. Please use as much as images from the company profile.

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    12 bida

    Automatizar procesos de IQoption plataforma de Trading

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    4 bida

    We need: -our Shopify hosted home top banner to be made sticky on mobile so that the shopping cart icon never goes away -an interim page created that appears after the homepage but before the collections page and has two selectable choices much like the home page has now. This would be called the "XXXXX Groups" where we could duplicate it and re...

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    41 bida

    ...UI . we also have a raspberry that we are using for our hub/gateway for our existing locks we use. what I need is to add zwave receiver to hub so we can comunicate to zwave devices. specifically locks. From the hub we will integrate into our web ui. we have no home automation modules written on our hub now. please summerize your abilities and best procedure

    $567 (Avg Bid)
    $567 Avg Bida
    9 bida

    I need to hire an experienced professional for a PPC for a site for an IT company that sells Network and Managed Services for a local client. So I need someone with a similar experience. I have hired a couple of people previously and were not successful.

    $389 (Avg Bid)
    $389 Avg Bida
    20 bida

    ...required. Main Page/Product Info/Benefits/About Us/Articles. Start from scratch with limited information. Will mention the product name and expecting someone to elaborate further. Current site aready have basic info. But need to further expand the content. For Articles page. Its available online. Just need to give a short summary and provide URL as reference

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    32 bida

    This is related to Fashion Model, Content writing, Design, Photo editing. I need only US American freelancers and she/he should be new in this platform I will have a voice call to check if you are from America. If you don't include project title, you will be ignored! Only truthful freelancers will be acceptable, not automatic bidders. %538!*l

    $276 (Avg Bid)
    $276 Avg Bida
    18 bida

    I am looking for a copywriter to edit my rough draft of a script for company video of a roofing contractor 150-200 words

    $297 (Avg Bid)
    $297 Avg Bida
    36 bida

    We have a quite important reconciliation job to be done consisting in: 1) Using Xero accou...Xero accounting software to reconcile bank transactions 2) When there is not a clear match you need to either create a new bill or find out the problem with our help 3) Job need to be done by the 23 of June 4) There is in excess of 900 entries to be reconciled

    $488 (Avg Bid)
    $488 Avg Bida
    19 bida

    Looking for someone to draw/illustration of designs for a clothing company. Must be able to draw and make items to print on t-shirts from ideas we have.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    35 bida

    ...work with clean existing code. I will be looking for the word "symfony" in your profile. The main editing site is 8 pages in PHP with a backend admin for managing users. Needed: -update design (provided in zeplin) 90%, -minor new functionality updates 10% like resize images, changing CSS on the template, add video, etc. About 1-2 weeks. start immedia...

    $205 (Avg Bid)
    $205 Avg Bida
    26 bida

    I need a Logo for my company also i need file to make 5.5x17 tri folded brochure and the business card are 3x3 printed front and back with rounded corners. I would love to have a picture of a Dog on brochure and back of business card. I work cleaning tile and grout, renovation and polish of natural stone such as Marble, travertine, limestone, granite

    $100 (Avg Bid)
    $100
    0 penyertaan