Writing a grant proposal for coastal communities in nipekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    211,407 writing a grant proposal for coastal communities in ni tugasan ditemui, harga dalam USD

    Single phase double stage photovoltaic inverter grid connected system. Benda yang diuji ialah 3 jenis maximum power point tracking: 1. Perturb and observe 2. Incremental conductance 3. Fuzzy logic Result berdasarkan mana mppt yg trbaik antara tiga ni. Dinilai berdasar value pv voltage, pv current, overshoot.

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    3 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org...

    $13 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $13 / hr Avg Bida
    10 bida
    Trophy icon Video Animation white board Tamat left

    Sebuah video untuk paparkan di FB, tujuan ialah mencari orang datang ke courses kami yang disediakan. kami menyediakan course mengenai new online shopping concept. Masa video ni hanya 30 saat. dua soalan kena buat di video ini, 1. Masih membeli di online platform tanpa untung apa apapun lagi? [log masuk untuk melihat URL] tak tahu apa itu database internet? Lepas itu, memberi kaedahnya iaitu join...

    $41 (Avg Bid)
    Dijamin
    $41
    1 penyertaan
    Writing -- 3 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis laporan untuk sesuatu.

    $387 (Avg Bid)
    $387 Avg Bida
    4 bida
    Writing -- 2 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $761 (Avg Bid)
    $761 Avg Bida
    7 bida
    Writing Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $750 (Avg Bid)
    $750 Avg Bida
    2 bida

    menulis artikel

    $367 (Avg Bid)
    $367 Avg Bida
    9 bida

    Kami mencari penulis artikel berita seputar dunia entertainment dan hiburan untuk kategori topik seputar film/drama korea terbaru, gosip artis yang sedang trend, film box office terbaru, serta berita terbaru seputar serial drama turki dan india yang tayang di ANTV seperti uttaran, veera, efsun dan bahar, serta kaali dan gauri. Penulisan artikel bisa menggunakan sumber referensi portal berita lu...

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    8 bida

    Membuat bahan presentasi proposal bisnis yang elegan dan menarik dengan berbagai macam tampilan sesuai maksud dan tujuan yang diharapkan klien. Dapat memahami yang diinginkan klien serta dapat mengembangkannya dengan baik. Menggunakan bahasa Inggris.

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    2 bida

    Halo, saya mencari freelancer dari Indonesia yang dapat menulis artikel dalam bahasa Inggris (terbuka bagi pemula selama punya dedikasi dan keinginan untuk belajar). Penulisan Bahasa Inggris bukan yang formal / menggunakan vocabulary tingkat tinggi. Tolong sebutkan di proposal apabila anda - Pernah / Sedang bekerja sebagai karyawan kantoran - Pernah menulis tentang ulasan suatu produk/jasa -...

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    13 bida

    Salam. Saya ada membeli template utk diguna bg majlis sekolah. Tp bila saya nak buka file tu ada popup kata ada references yg missing dan saya kena install. Saya baru nak belajar2 ae ni. Saya rasa mungkin sebab spec laptop yg x support cs6 ni. Jd kalo nak mintak tlg tuan buatkan, berapa kos dia ye. Ada 2 template

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Content Writing in bangala for UnlockliveRetail

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    5 bida

    terima kasih saya ucapkan kepada saudara yang telah mempercayakan pekerjaan saudara kepada freelancer. disini kami akan melakukan pekerjaan yang anda berikan dengan teliti, jujur dan tepat waktu. seandainya saudara berkenan memberikan pekerjaan ini kepada saya, maka saudara sudah tidak salah dalam memilih, suatu kehormatan bagi saya kalau saudara memberikan pekerjaan ini, saya tidak menyia-nyiakan...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Write a trade copier for MT4, able to copy trade from demo to real, same broker, runs on VPS

    $339 (Avg Bid)
    $339 Avg Bida
    4 bida

    ki mod aa kam karan da?? jay mary kol kam hoya tay m dassan ga, tairy kol away tay menu dassi, ral k koi jugaar laa lawan gay

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $817 (Avg Bid)
    $817 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida
    Logo Design Tamat left

    Bro, Lagi sibuk ga sekarang. Gw butuh logo ni, tp mesti beres hari ini juga. dalem brp jam doank, bisa ga? logonya utk aplikasi muslim gt. thx

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    1 bida

    Hi semua, Memerlukan penulis untuk ebook berkenaan dengan pengurusan kewangan untuk penjawat awam di Malaysia. Ini bermakna, semua maklumat perlulah berasaskan kepada keperluan penjawat awam di Malaysia. Penulis boleh memberikan outline berkenaan topik/tajuk yang boleh/akan digunakan di dalam ebook. eBook perlu memberikan keutamaan kepada pengurusan kewangan yang berkaitan dengan teknik/t...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida
    Edit Something Tamat left

    Athre ne shounk,athri mundeeran de bn gye ne jatt zind jaan heeran de Aven Jhuthi Muthi att Niyo Krde/Aven Jhuthi Jehi Att niyo Krde Sherni Choo k Sonde Marn Mron wali glan krde fokke fair jattan nu krne ni onde Yaaran Nall Mera Sansaar preya "TAALIBAAN" group sadda nall khrreya Sadke javan yaaran to/Main Sadke Javan Avde Yaaran To Jehde sara din rehande chit prchonde Marn Mr...

    $9 - $22
    $9 - $22
    0 bida

    Find me some journals or articles regarding on education and Good Services Tax (GST) or Value Added Tax (VAT) either in Malaysia or overseas. Require to find in English or Malay. Malaysian are encourage to bid my job, others will be in my consideration. Mencari beberapa jurnal atau artikel untuk saya mengenai pendidikan dan Cukai Barangan dan Perkhidmatan (GST) atau Cukai Nilai Tambah (VAT) sam...

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    4 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    menerima berbagai macam penulisan dari edit, penulisan ulang, awal,dan lain-lain dari berbagai macam jenis. novel, cerpen, proposal, artikeldan lain-lain.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida
    Mind Hacker Tamat left

    ki tuhanu pta hai k mind v hack ho..janda hai... Mind os tra hack ni hunda jiwe facebook account and etc. eh tan jdo appa relax ho k koi chez read krni...ya kise kam nu mann lga k read

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Membuuat acara tahlil an yang baik

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Jasa Pembuatan Business Plans (Proposal Usaha) Jasa Pembuatan Kontrak Jasa Pembuatan Project Management Jasa Pengurusan Ijin Usaha (UD, CV, PT dan lainnya) Jasa Pengurusan Ijin Kontruksi Reklame/ Billboard Jasa Pengurusan Pajak Reklame ke PEMDA Jasa Pengurusan PPN, PPH dan SPT Tahunan Jasa Pengurusan Ijin Banjar/ Ijin Lingkungan Jasa Penyewaan Konstruksi Reklame Jasa Pengurusan Saluran Li...

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    sy ingin mencari kepada sesiapa yang boleh tolong kan run project sy ni.. program da .exe tp, xleh nk run cleaner and restore. please, need some help. direct contact qaiyum 0176633924

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    membuat kerja -kerja kemasukan data berdasarkan bahan yg dibekalkan hingga menjadi sesuatu kerja yang dikehendaki..menyalin semula perkataan juga dari bahan yang bibekalkan.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    with over 1000 projects of experience and in the top 5% of freelancers, I want to help struggling/aspiring freelancers that are not getting opportunities. I will be posting regular tasks/ projects for our growing website/business which has 60 + customers and you will need to offer support and also learn from us using our process. [how to join our team] if you truly want a long term guide/men...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    11 bida

    Stickylife is a custom web-to-print company that caters to the freedom of speech and self expression. Life can sometimes be sticky and you might want to share whats on your heart and mind but do it in a non-confrontational way. This is where custom printed window decals, car magnets, static clings yard signs and more come into play. We cater to creative professionals and have no minimum quantity...

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    11 bida

    We're launching a new lifestyle brand within the CBD space and are looking for a web developer / designer who can help us to build our eCommerce website / marketplace. Please highlight your experience and preferred platforms in your proposal or you will be ignored. Experience in CBD / eCigarette / Marijuana space a bonus.

    $3725 (Avg Bid)
    $3725 Avg Bida
    16 bida

    The name of my company is Farmcircle Enterprise. A company registered in Nigeria located in Lagos. We breed live turkeys for sale to individual customers. Commenced business in 2010. we got registered as a company in 2016. The company has supplied and delivered over 15,000 units of live turkeys, 500 cows, 3000 goats/rams and over 20,000 bags of 50kg rice. other items may include but not limited...

    $20 (Avg Bid)
    Dijamin
    $20
    0 penyertaan

    need freelance content writer having a background in international business. knowledge in SEO will be an add on. Approx 4-5 pages.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    7 bida

    Hello, For our company blog, we are developing our content strategy to reach more people : leads and talents to hire. The website is based on Worpdress, we use a builder with a template that makes us gain time. Your tasks : - read & understand the briefs - Write articles - Publish on Wordpress with Elementor Number of articles : 10 Average words by article : 350 words We need one profess...

    $441 (Avg Bid)
    $441 Avg Bida
    42 bida

    Buen día, estamos buscando un freelancer para trabajar mensualmente, entre 6-8 horas día. Requerimientos (Obligatorios): Saber Español, Inglés o Portugués (Se verificará en una videollamada) Wordpress (será verificado en una llamada comaprtiendo pantalla) CSS PHP Javascript Concordar con salario entre 200-250 usd mesuales También, se valora ...

    $238 (Avg Bid)
    $238 Avg Bida
    17 bida

    One of our old sites was designed years ago in basic HTML, and needs to be converted to Wordpress. We are looking for an individual, not a company, who can take the contents of the site, and make it a Wordpress site. You must have a strong background in the use of photos and graphics. Please submit a list of at least 10 Wordpress sites that we can verify are yours, that show strong graphic use....

    $435 (Avg Bid)
    $435 Avg Bida
    58 bida

    Hi,  I message you para sa kalinawan sa tanan. Honestly, I was so shocked,na misunderstood na ko tanan.  I chatted mam rhona last night, i found out na misinterpret nako imong message. kung about ni sa pag subscribe nako sa youtube, I'm sorry. Actually,the 2nd time nga nagsubscribe tungod sa curiousity nako, i checked ur yt channel and unintentionally touched the subscribe but...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida
    Grant writer 6 hari left

    We have applied with innovate UK for a dementia related online platform. We need someone to work for 10 hours on the project to make amendments and correct things that need to be changed. It is very urgent. A business plan writer could do this job but someone with experience in applying for Grant's wound be ideal

    $498 (Avg Bid)
    $498 Avg Bida
    32 bida

    Im am currently granting for 5 levels and then ill grant another for the other 5 levels. I have cancelled one level and combined another level, please find the document attached once gratned.

    $638 (Avg Bid)
    $638 Avg Bida
    1 bida

    One minute children's animated video (babies and toddlers). I will provide a detailed script. Please include a portfolio in your proposal.

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    33 bida

    Pls i need someone to get me huge sales for my shopify store...pls send me your full proposal on how you can help me...Asap Thanks

    $512 (Avg Bid)
    $512 Avg Bida
    15 bida

    Our University Library is requiring articles and documents which are TECHNICAL technology documents to be translated focused on blockchain/cryptocurrency. We seeking a very high quality RUSSIAN TRANSLATOR. You will be translating from English to RUSSIAN . Please only bid if you are the translator yourself as will require direct communication - Sorry we will not accept any translating agencies. ...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    20 bida

    1. Content writing for flyer of e-commerce integrator platform in agriculture and allied sectors. Person should have basic understanding of the Indian agriculture . 2. Layout and designing of flyer with content and pictures

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    11 bida
    article writing for our blogs 6 hari left
    DISAHKAN

    We have a blog having 3500 posts. We need to write 500 words for each blog. We will give the primary keyword & secondary keyword. Since it's a big project we will pay up to $3 per 1k words. Target: 1. Readability should be above 70. 2. Passive voice & active voice should be properly used. 3. Have to satisfy the Yoast plugin SEO issues + readability.

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    27 bida

    need to create presentation to present our technical proposal to client.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    42 bida

    ** See my reviews! ** For a big client I have a bigger project for a SaaS website. A total redevelopment of their current website. I have some design thoughts already, all pages, menus and sitemap is already setup. I also have some text and more content will follow. The wordpress install is also made and you will get mysql, ftp, wp etc. access to the staging area. You need to be able to work ...

    $52 / hr (Avg Bid)
    $52 / hr Avg Bida
    35 bida